Ten Hag: 'We gaan vechten voor iedere speler'

BvdPloeg, 05-04-2019 om 21:44, 12739 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag heeft er veel vertrouwen in dat Ajax ook volgend seizoen een sterke selectie heeft. De coach beseft dat er enkele sterkhouders zullen vertrekken, maar dat zal volgens hem niet zonder slag of stoot gaan.

'We willen nu presteren, maar ook volgend jaar willen we een sterk team hebben', vertelt hij bij Ajax TV. 'Er moet veel voorwerk gedaan worden en er is in de afgelopen periode al veel gebeurd door strategieën uit te zetten en veel te scouten. In onze eigen selectie willen we spelers behouden. We zullen vechten voor iedere speler.'

Ten Hag noemt het dan ook 'een sterk signaal' dat André Onana en Noussair Mazraoui bijtekenden en dat jonge talenten Dani de Wit en Noa Lang een contractverlenging kregen. Bovendien werd Razvan Marin overgenomen van Standard Luik. 'We willen volgend jaar een sterk team hebben en hebben hoge doelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Dat de Wit blijft vind ik geen sterk signaal, dat is vooral voor de Wit heel erg leuk.
3 -2
Superjan
Dani is gewoon lekker in je selectie. Dani is een stofzuiger op de helft van de tegenstander. Als je ploeg de laatste twintig minuten compleet leegloopt tegen een sterkere tegenstander, breng je hem erin en dan zet hij in zijn eentje de hele opbouw van de tegenstander onder druk. Ook gaat hij nog een paar keer een belangrijk of verlossend doelpunt maken voor Ajax.
1 -1
433metdepuntnaarlinks
Ik vind het eigenlijk wel een prima versterking voor erbij die de Wit. Dani de Wit is zo'n speler in je selectie waar je er geen van hebt. Je hebt altijd wel een paar speciale types nodig; een stormram als kopsterke spits ofzo. Een defensieve kopsterke speler of een type 9,5. Dani de Wit is een 9,5 die gewoon een hele wedstrijd kan rennen, defensief overal tussenloopt en met zijn fysiek nog een hele vervelende jongen is om tegen te hebben.

Nu is het geen geweldenaar, allerminst. Maar je hebt hem en hoeft hem dus niet te kopen. Je kan hem er best bij hebben, zeg dat je straks 1-1 staat tegen Juve, Juve heeft het overwicht en Donny zit er helemaal doorheen; Dani de Wit blijft nog wel 20 minuten sprinten om alles te ontregelen, duels te winnen en alles dicht te lopen.

Ben echt geen enorme fan, vind het ook geen enorme meerwaarde maar met zijn specifieke kwaliteiten is het een goede jongen om erbij te hebben. En voor hem ook leuk, deze jongen kan toch over een jaar makkelijk naar Groningen PEC VVV of Heerenveen en daar als 10 nog jaren een prima carriere tegemoet gaan.
1 -1
ETM
Je hoopt dan toch dat in de aanloop naar een wedstrijd de kop is: "We gaan vechten voor iedere meter."

;)
0 0
ST
Wat mij betreft halen we Isak op bij WII
3 -6
FerdiZ
is vast niet haalbaar. dortmund heeft er al 8.6 miljoen voor betaald
1 0
appeltje
Bij Dortmund bedoel j e
6 0
Ajax114
Nou is Mazraoui de zwakste schakel en Dani de Wit loopt ook niet over van kwaliteiten. ZIjn niet echt sterke signalen. Hou een echte topper in de selectie of trek een echte topper aan maar als je komt aanzetten met Pierie , ja dan gaan spelers ook denken of ze daar wel mee willen samen voetballen.
5 -11
Toekomst1900
Over Mazraoui vind ik het echt onzin hoe de stemming momenteel is. Vorig jaar rond dit tijdstip kreeg hij volgens mij zijn eerste contract. Dit is zijn eerste volledige seizoen, zelfs bij Jong Ajax speelde hij niet alles! Dan komt Ajax 1 om de hoek, competitie, beker, Champions League. Marokkaans international geworden. Hij is laatste weekjes niet de beste van het veld nee, maar brengt wel altijd iets in zich mee wat dreigend is! Tegen Psv was hij ook niet zo slecht als men zegt, tot aan de rode kaart. Die bal die hij meenam en op doel schoot.. die aanname doen niet veel spelers hem na! Deze schorsing komt hem eigenlijk wel goed uit. Even rust, en zometeen weer fit knallen!
8 0
mercurius3
Ik zie voor spelers als de jong en de ligt salarissen van 16 miljoen exclusief bonussen voorbij komen. Tadic kan 8 miljoen op jaarbasis bij City verdienen. Neres 10 miljoen in China en 7 miljoen in Engeland, Tagliafico kan naar 5 in Spanje. Dat zijn salarissen waar Ajax niet tegenop kan boksen.
5 -1
Joseph
Dat gaat zeker niet lukken, maar je zou met verkooppercentages kunnen werken. Dan kom je wat meer in de buurt, jonge spelers kunnen dan makkelijker voor een extra jaar kiezen. Die jonge spelers moeten er wel rekening mee houden dat ze bij een topclub misschien minder gaan spelen.
0 0
Gonzo
Dus voor iedere speler de hoofdprijs, ook voor Barcelona. En ondertussen meer blijvers aan te moedigen.
Trouwens benieuwd naar Marin, hoor goede dingen over hem.
5 0
Scarrd
Vergeet zelf ook geen handtekening te zetten :-)
9 -3
TusanDadic
Vecht ook gelijk maar voor alle punten.
6 0