Lang zet handtekening onder contract tot 2021

FinnDekker, 02-04-2019 om 13:15, 12728 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Naast Dani de Wit heeft ook Noa Lang een nieuw contract getekend bij Ajax. Op de site van Ajax wordt gemeld dat ook Lang zich tot medio 2021 aan de Amsterdamse club verbindt. Zijn contract liep tot het einde van dit seizoen en blijft zodoende twee seizoenen langer.

Lang moest even wachten op zijn kans bij het eerste, maar pakte deze met beide handen aan op het moment dat het moest. In zijn debuut in de Eredivisie tegen PEC Zwolle in de Johan Cruijff ArenA was de middenvelder gelijk belangrijk. Kort na zijn invalbeurt gaf de creatieveling de assist op de winnende goal, die vlak voor tijd viel.

In het nieuwe contract van Lang is ook nog een optie voor een extra jaar opgenomen. Tot het einde van dit seizoen blijft de middenvelder waarschijnlijk pendelen tussen het eerste en Jong Ajax. Afgelopen weekend zat Lang nog op de bank tegen PSV. Of de rechtspoot er ook tegen FC Emmen bij is, is nog onbekend.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Wat hij vooral nog mist is overzicht. Zijn ogen zijn 100% van de tijd op de bal gericht. Als aanvaller, maar zeker ook middenvelder moet je leren ´over de bal heen te kijken´ Ook als je hem in bezit hebt. Moet je eens zien hoe Tadic en Ziyech het veld overzien terwijl ze een man uitgespeeld hebben. Dat beheerst hij nog totaal niet.... Leert hij dat ooit, dan kan hij met zijn techniek wel van waarde zijn.
0 0
NR9
Ajax moet echt vol voor Isak gaan van Willem Ii wat een uitzonderlijk talent is dat. Op z'n 19e . Fantastische techniek . Lust om naar te kijken voetbalt zo mooi en makkelijk
1 0
Sterspeler
Helaas gehuurd van Dort. En heeft een 5 jarig contract. Die laten m niet voor onder de 30 gaan.
0 -1
3*stars*3
Wel apart dat hij weer een korte contract tekent.
Maar toch mooi voor deze jongen.
Sowieso heb ik wel een zwak gekregen voor hem na lezen van zijn verhaal hier op en met AS.
Rotterdamse Ajacieden zijn er in overvloed maar spelen voor Fey en toch Ajax supporten, is helemaal top. ;-)

Benieuwd hoe hij zich door blijft ontwikkelen.
2 0
MH1988
Toch nog hier en daar wat negatieve emotie over sommige talenten of jonge aankopen. Het kan nooit kwaad in mijn ogen. Hoe goed waren Tadic, Tagliafico, Ziyech en Blind toen ze 18 waren? Laat staan Schone.. Dus of het nou gaat om Pierie, Lang, Schuurs, de Wit, Cerny, Kotarski of die keeper van Emmen of zelfs Dolberg. Het is allemaal nog jong en kan echt nog beter worden. Zeker bij jonge aankopen begin ik altijd positief. Als 1 van de 10 goed wordt is het al winst. Daarnaast worden jonge spelers zelden slechter en kunnen ze via Jong altijd wel een transfertje afdwingen.
3 0
Schwalbino
Realiteit is vaak ver te zoeken als er over jonge talenten wordt gepraat. Mensen beoordelen talenten alsof ze al volwassen profs zijn.
1 0
Lazell
Eens. Schuurs, Pierie en die keeper van Emmen lijden we geen verlies op als ze straks via de achterdeur weggaan. Als we ze kwijt kunnen in Jong Ajax en ze geen gigantisch talent uit de A1/Jong Ajax in de weg staan, zijn ze naar mijn mening altijd welkom boven spelers als Botman, waarvan je toch 100% zeker weet dat ze Ajax1 nooit halen.

De ideale situatie is als we een stuk of 8 spelers in de basis van Jong Ajax hebben waarvan de kans groot is dat ze op termijn Ajax 1 halen. Spelers zoals Schuurs zouden dan eventueel nog een tussenstap tussen Jong Ajax en Ajax1 kunnen hebben d.m.v. een verhuurperiode in de Eredivisie. Niet ieder toptalent is op zijn 19 al 90 miljoen waard, zoals De Ligt.
0 0
Ajax1969
Ook eens.
Ik verbaas me er echt over dat er zo negatief over talenten wordt gepraat.
Maar het is van alle tijden. Ik kan me nog herinneren dat Edgar Davids een domme draver werd genoemd of van Frank Rijkaard werd gezegd dat het een leuk talent was, maar dat het de vraag was of hij het zou gaan halen.
Natuurlijk, de meesten jong Ajax spelers halen niet het eerste en worden leuke spelers voor mindere binnenlandse of buitenlandse clubs, maar soms groeit een speler wat langzamer naar het vereiste niveau. Voorbeelden: Mazraoui, Veldman, Schõne, Arnold Mühren (heel lang geleden). Nouri was op zijn 20e ook geen basisspeler, ondanks zijn door iedereen onderschreven talent. Frenky de Jong ook niet, die was al een half jaar 20 toen hij basisspeler werd. Weliswaar droop het talent er toen al van af. Spelers beneden de 21 moeten niet te snel afgeschreven worden.
Als ik Schuurs was zou ik gek worden van in Jong Ajax spelen. Ze spelen elke week met een andere opstelling. Als het eerste elftal gewijzigd wordt en slecht speelt, wordt er hier geroepen: Ten Hag out. Hij haalt een ingespeeld team uit elkaar. En Schuurs moet op zijn 19e er tegen kunnen op elke wedstrijd met anderen om zich heen te spelen, die ook nog heel jong en weinig constant zijn.
Ajax moet er over na denken hoe ze het gat tussen Jong en het eerste overbrugd krijgen, waardoor spelers niet voortijdig worden afgeschreven.
Lang hoort zo langzamerhand kansen te krijgen in Ajax 1. Helaas houdt Ten Hag niet zo van wisselen en zitten dure bankzitters als Labyad in de weg. Dat is echt heel slecht dat Ajax mensen voor de bank koopt, tenzij ze nog de Jong leeftijd hebben.
0 0
Ajax27
We zullen even allemaal moeten afkicken van exceptionele talenten zoals de Ligt en Frenkie. Die zie je 1 x per 5-10 jaar voorbij komen. We zullen niet standaard ieder jaar 1 of 2 spelers afleveren bij Barcelona, Real, City, Bayern en/of Juve. Dus reacties als... hij gaat het niet halen, niet voor het niveau wat Ajax nastreeft... blabla.

Zodra dat besef er is, zullen we accepteren dat types zoals Noa Lang een prima toevoeging zijn voor Ajax. In een goed draaiend team met genoeg volwassen kerels om hem heen zal hij echt wel kunnen groeien, net als Mazraoui. Velen schieten eraan voorbij dat hij met uitstek de zwakste speler van dit team is. Maar in een lekker draaiend team met goede spelers om je heen kan zo'n speler aardig mee in Ajax1. Als ie maar niet denkt dat ie ooit in de subtop van Europa gaat spelen, want daar valt ie gewoon direct door de mand.

Ja we hebben meer financiele mogelijkheden. Maar als er iemand voor 12 miljoen wordt gehaald die met Lang mag concurreren, kan Lang zomaar als winnaar uit de bus komen.

Hoe ver Lang zal komen? Ik denk dat het bij hem vooral een mentaal stukkie zal zijn. Wat als ie 4-5 volledige wedstrijden speelt en ineens 2-3 keer op de bank zit, hoe gedraagt ie zich dan? Zodra die een volledig seizoen kan/mag meedraaien zul je de potentie pas zien. Tot die tijd krijgt iedereen een kans bij me.
4 0
Jelephi
Tsjah.

Noah Lang denkt vooral zelf dat hij Ajax 1 kan halen. Terwijl iedereen met een beetje kijk op voetbal ziet dat hij het niet heeft. Beheerst sommige facetten maar lang niet alles en is op geen enkele plek (buitenspeler of middenveld) goed genoeg.
0 -4
altijdwelwat
Is 19 jaar , op die leeftijd speelde Ziyech bij Jong Heerenveen en was in helemaal niks beter dan Lang nu. Gewoon een groot talent , die momenteel goede stappen aan het zetten is en nu al een betere optie is als Labyad.
4 0
Jelephi
Echt om lang te vergelijken met Ziyech. Zelfs op die leeftijd. Een blinde ziet dat ziyech meer talent in zijn linker balzak heeft dan Lang in zijn hele lichaam.
0 -4
Bacta
Heeft hij ook nog een rechter balzak dan?
2 0
PuurGeluk
Je bent me net voor. Wat ik er nog aan toe wil voegen is: dat als je dan toch bijdehand gaat doen, zeg dan iig dingen die ergens op slaan. Oelewapper.
5 0
Minsc
Noa Lang gaat Ajax 1 echt niet sterker maken, is net zoals De Wit geen potentiële basisspeler maar een reserve voor de reserves. Die moet je natuurlijk ook hebben, maar laten we hier nou niet doen of Noa Lang een basisspeler wordt in het eerste.
2 -5
Starring
Jij onderschat Noa Lang vind ik. Noa kun je niet in rijtje van De Wit plaatsen. Niet qua type, en ook niet qua talent.

Het ligt aan zijn verdere ontwikkeling of hij aanhaakt. Maar de ingrediënten zijn in mijn ogen aanwezig. Hij is een beweeglijk type, kan aardig dribbelen, kan een mannetje passeren en heeft scorend vermogen.
5 0
ajax4ever01
Vertonghen is gesignaleerd op de toekomst
1 -3
talent020
1 april was gisteren man xd
3 0
KleinMiljoen
Messi is gesignaleerd op Schiphol
0 -1
pizzapunt
2 april grap?
0 -1
didierajax020
Bron?
0 -1
appeltje
Gisteren
0 -2
AFCA-B93
Om te antwoorden op de vraag waarom Noa maar tot 2021 zeker vast ligt: Noa heeft nooit te boek gestaan als een super groot talent naar wat ik weet. Blijkbaar zitten er ook amper clubs achter hem aan waardoor Ajax met 2021 rustig de kat uit de boom kan kijken wat betreft zijn ontwikkeling. Noa is altijd Ajax fan geweest en heeft zoals gezegd de clubs niet voor het uitkiezen denk ik zo, dus een extra verlenging bovenop dit contract zit er later ook nog wel in denk ik.
3 -6
BvdPloeg
Onzin van begin tot eind. Noa Lang was juist altijd 1 van de grotere talenten, in de C1 met o.a. De Ligt al. Heeft er vervolgens een jaar uit gelegen met een zware en tricky rugblessure. Speelde bij zijn terugkeer erg goed, maar kreeg toen liesproblemen. Dat hij nu pas de kans krijgt in Ajax 1, komt door de vertraging in zijn ontwikkeling, zeker niet door een gebrek aan talent. En wat betreft de duur: Ooit gedacht aan wat kamp-Lang graag wil...? ;-)
9 0
Starring
Goede zaak! Al zijn 2 jaartjes wel kort. Had 'm liever tot 2023/2024 vastgelegd zien worden.
2 -1
Minsc
Geen Ajax 1 speler, leg de lat eens wat hoger!
1 -4
Lazell
We kunnen ook Barca achterna gaan he. Heel succesvol zijn met jeugdspelers en dan alles kopen wat los en vast zit met het geld dat je verdient. Dat moeten we dus niet worden. Doorstroom blijft héél belangrijk.
2 0
Starring
Nu nog niet. Maar ontwikkelt zich goed dit seizoen en heeft potentie om uit te groeien tot een leuke speler voor Ajax op het middenveld. Heeft een aardige dribbel in huis, is dynamisch en doelgericht. Ik schrijf hem nog niet af.
2 0
KleinMiljoen
2012, dat is niet lang
0 -1
robinozzi
Lang, Gravenberch, Danilo/Traore mogen van mij allemaal naar het 1e geschoven worden. Brobbey naar Jong Ajax. Afscheid nemen van Labyad, Ekkelenkamp, Kristensen, zulke overbodige spelers (Sinkgraven, Cerny?) zodat deze talenten op de bank kunnen zitten
2 -11
Duif63
Die Danilo wordt nooit wat. Is niet beter dan Sam Hendriks om maar iemand te noemen.
2 -2
AFCA-B93
Ik zie geen link tussen Kristensen en dat hij een plek van de door jou genoemde talenten bezet houdt. Wie van hun is er een rechtsback dan? Niemand toch? Je moet toch gewoon een reserve back op je bank hebben man
3 0
trodat4030
We hebben 2 rechtsbacks op de bank zitten he? Veltman zit er ook nog...
2 0
robinozzi
Kristensen is 3e rechtsback en dus overbodig. Hiernaast zal hij nooit een basisplek veroveren, simpelweg omdat hij te matig is. Wegdoen dus.
1 0
AFCA-B93
Denk dat je eerst moet afwachten wat er met Nous gebeurt (miss naar middenveld) en met Veltman komende zomer qua transfer. En aan een van die talenten waar je het nu over hebt heb je momenteel in deze fase van de competitie minder dan aan Kristensen denk ik. Perfecte voorbeeld is zondag. Kristensen kan dan niet zo goed voetballen als we allemaal willen dat ‘ie doet, hij weet wel wat er gevraagd wordt in bepaalde momenten en dat weten die talenten niet, en als ze dat wel weten is het maar de vraag of ze dat kunnen brengen
1 0
robinozzi
Zit wel wat in, maar het is wel duidelijk dat Ajax een keer toe is aan een schoonmaakbeurt. Moeten ze wel mee oppassen, want je moet natuurlijk wel transfers kunnen opvangen. Maar er lopen wat jongens bij die van mij weg kunnen. Geld en jeugd genoeg om betere te halen. Gelukkig ben ik geen Overmars.
0 0
AFCA-B93
Je moet er ook wel voor waken dat je geen compleet elftal aan spelers gaat kopen he. Dat we geld zat hebben betekent niet ineens dat we een koopclub moeten gaan worden. Ik trek liever 20 miljoen uit voor 1 speler dan 7 voor 3 spelers
1 0
Heiko
Kristensen mag van mij blijven
1 -1
BGB
Op basis waarvan?
0 0
trodat4030
Gewoon voor t geval je weer 621 wilt spelen.............. :s
6 -1
AjaxPassion
Nice, zit ook een optie bij om te verlengen tot 2022.
5 -1
MeerscheHeld
Is dat een eenzijdige optie van Ajax? Dus als Ajax het wilt, dat er verlengd wordt? Of moet Lang zelf ook gewoon instemmen?
0 0
AjaxPassion
Neem aan van wel, anders heeft een optie geen nut lijkt me.
1 0
altijdwelwat
Echte Ajacied , het is hem gegund! Heeft zich de laatste tijd enorm goed ontwikkeld.
6 -1
xstaniox
Waarom ineens allemaal van die korte contractverlengingen?
Vroeger kregen ze vaak een 4-5 jarig contract aangeboden.

Ik zie de laatste weken veel contractverlengingen voorbijkomen, maar niemand tot 2024, of zelfs maar 2023..
0 0
AjaxPassion
De Wit en Lang zijn geen talenten die het zeker gaan maken, maar het redelijk doen, dus bij deze 2 snap ik het.

Mazraoui zal zelf wel niet langer hebben gewild?
3 -1
BrandjeXL
Ik denk omdat het in deze gaat om spelers die in mijn ogen nooit basisspelers zullen worden dus waarom zou je die voor 4/5 jaar vast leggen? Vind dit slim gedaan van Overmars.
0 -1
ajaxxcied4life
Fijn kereltje om erbij te hebben.
7 -1