Tadic: 'Tegen AZ 5 á 6 spelers niet 100% fit'

BVeenstra, 30-03-2019 om 08:25, 22864 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Bij Ajax heeft men de nederlaag bij AZ van zo'n twee weken geleden niet extreem uitgebreid geanalyseerd. Reden: de ploeg kwam in Alkmaar vermoeid voor de dag en dat gaf de doorslag voor de verliespartij, zo laat Dusan Tadic weten in een interview met De Telegraaf.

'De conclusie was vooral dat we heel erg vermoeid waren en niet konden brengen wat we normaal wel kunnen', geeft Tadic een 'inkijkje' in de besprekingen bij Ajax. De Amsterdammers speelden vanwege de successen in de Champions League en in het bekertoernooi al 45 wedstrijden. 'AZ was veel scherper en we verspeelden terecht drie punten.'

Tot overmaat van ramp viel spelmaker Hakim Ziyech ook nog eens vroeg uit in de wedstrijd. 'Het was een big thing. In de eerste plaats natuurlijk omdat Hakim een geweldig belangrijke speler is, maar ook omdat er vijf of zes spelers niet honderd procent fit waren. Ze toonden mentaliteit door tóch te willen spelen. Maar het was te veel. Het is nieuw om in alle competities mee te doen en daardoor ook moeilijk.'

'Interlandbreak kwam op goed moment'

De Serviër, die ondanks een forse tik op zijn enkel 'gewoon' kan spelen, denkt dat iedereen fit genoeg is voor het duel met PSV. 'Ik vermoed van wel. En ik denk dat de interlandbreak voor ons op een goed moment kwam, want veel landen speelden één vriendschappelijke wedstrijd en één kwalificatie-interland. Daardoor was het mogelijk wat rust te pakken.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
zal jullie alvast uit de droom helpen.
Ajax gaat niet winnen van psv.

genoeg redenen voor.
geen belevenis in de eredivisie, excuses, afhaken op zo ongeveer 6 momenten waarin we psv een mokerslag konden uitdelen.
dit elftal leeft niet voor de eredivisie, het zanikt over kunstgras, er is geen weerstand.

wat doet psv in de tussentijd? voetballen en het beste halen uit beperkt materiaal. het zal ze een zorg zijn als ze morgen verliezen alles ligt in eigenhand.

het klinkt depressief, maar dat ben ik niet eerder trots dat we kloten hebben getoond in europa met mooi spel ook nog eens.
maar eredivisie jaargang 2018/2819 werd beslist in almelo.
3 -1
Meso
Helaas heeft het puntenverlies in de Eredivisie grotendeels met instelling te maken ja....
0 0
BokkieBokstra
Was het wel met de analyse bij VI. Verkeerde focus, het gaat over real en Juventus maar niet over AZ. Ben ook niet optimistisch over morgen maar laat me graag verrassen. Winnen en je hebt nog een kansje.
0 0
ovomar
10-0!
0 0
Adam24
We hebben een bank met: Veltman, Labyad, Huntelaar, Magallan, Gravenberch, Lang, Sinkgraven en nog Dolberg of Neres. Twee/drie jaar geleden hadden al deze spelers in de basis gestaan, de selectie is weldegelijk breed.
5 -3
Pierre Heno
Maar voor de CL zijn Labyad, Gravenberchm Lang, Sinkgraven en zelfs Dolberg in de huidige vorm niet goed genoeg. Twee jaar geleden speelden we geen CL. Voor de kleredivisie uit bij AZ bleken ze zelfs al niet goed genoeg. Met zo'n bank houdt je het nooit op 3 fronten vol. Hoe gemotiveerd je ook bent.
0 -3
Holleeder87
Een bank die CL waardig is krijg je gewoon niet. Dat soort spelers komt niet om bij Ajax wissel te zitten, dan spelen ze liever basis bij AZ of Feyenoord
0 0
Hagmag
Even of Topic.
Sjaak Swart zegt: Magallan kan er niets van, is een miskoop. Wie daar is wezen kijken.....???
3 -1
Sterspeler
Lijkt me handig dat mr Ajax zich niet op deze manier uitlaat over aankopen. Daar gaat een Magallan niet beter van voetballen.
0 0
SammyR
cool story
0 0
EricAjax1
Ach Onana, Neres, Tagliafico en Sanchez, waren ook miskopen in de ogen van kenners..
4 -1
Murph
Onze Sjaak ziet niet alles meer zo duidelijk
Maar dat vergeven wij hem want hij is tenslotte onze Sjaak.
2 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
nou ome sjaak zit al 40 jaar op de tribune, die ziet echt wel wie een miskoop is of niet.
hij heeft er vele zien debuteren, dan zie je dat ook.
1 0
Cisco2
Oke
2 0
MPAjax
komtie nu mee, heb allang al gezegd maar ten hag is in dat geval geen goede coach want anders had hij wel andere spelers opgesteld en had je nu niet weer 5 punten achter gestaan
3 -9
Bky
Jij verwacht serieus dat je AZ uit zomaar kan winnen met spelers die nauwelijks spelen en van het niveau AZ zijn?
4 -2
Adam24
Denk dat je teggen AZ prima kunt spelen met Veltman, Dolberg en Labyad.
1 -3
Bky
Volgens mij zijn hier veel te veel mensen die te makkelijk denken over AZ. Die club staat niet voor niets gedeeld 3de. Het was gewoon de nummer 2 tegen de nummer 3, dan kun je niet op halve kracht aankomen zetten met een half vermoeid elftal aangevuld met B garnituur. Dan ga je er simpelweg af.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ze hebben goede spelers, het valt een beetje in het niets omdat ajax en psv enorm sterk zijn dit jaargang.

als je jaren vooruit bent en terugkijkt ga je het besseffen. er zitten een aantal zeer goede upcoming spelers tussen.

neemt niet weg dat een historisch sterk ajax elft sinds 1996 daar gewoon had moeten winnen.
0 0
Joseph
Als die spelers van AZ niveau zijn en er dus 5 van Ajax niveau zijn, mag je toch wel wat verwachten tegen 11 van AZ.
1 0
SilverHaze
Precies dit. heb me zo geergerd die hele zondag. Net of je met Veltman, Lang, magallan, sinkgraven etc niet van Az kan winnen. Hou op zeg. Heb je zo’n brede selectie...
2 0
appeltje
En als Ajax dan verloren had was het ook de schuld van Ten Hag geweest.
4 -1
Oliveira
Zo kwam het ook over, ja.
3 0
Adam24
Ik vind toch dat de technische staf hier beter op had moeten anticiperen. Gravenberch, Labyad, Huntelaar en Wober (hadden we echt moeten behouden) of Magallan hadden meer minuten moeten hebben in de eerste seizoenshelft. Ook al is het in gespeelde wedstrijden. Zo creeer je ook een brede selectie. Nu heb je 12 basisspelers (Neres en Dolberg spelen evenveel) en de rest zijn bankzitters zonder enige vorm van ritme.
2 -3
HStorm
De bank valt tegen in verwachting en resultaat met Lang als enig lichtpunt tot nu toe. De Hunter is overigens prima in wedstrijden die geschikt zijn voor hem.

Hoor hier continu over een brede selectie maar dat lijkt op papier zo te zijn blijkbaar. De selectie die kampioen kan worden en echt presteert is zeker niet zo breed imho. Je moet top Eredivisie zijn anders kun je net zo goed de basis opstellen en dat doet men dus ook en hebben wat pech gehad. Daarnaast heb ik 040 zeker in begin competitie wel wat geluk zien hebben. Ook daar zat het tegen en ondanks dat toch niet alteveel achterstand.

Helaas sluiten de talenten nog niet aan bij Ajax 1. Misschien net te vroeg voor ze terwijl we een goede bank hard nodig hebben.

Voor de staf een goede les om een betere thermometer te ontwikkelen ivm vermoeidheid. Want een halve selectie niet geheel fit mag geen verrassing zijn NA een wedstrijd maar moet een waarschuwing vooraf zijn.
1 0
WZAWZDB14
Tja en als ajax dan had verloren had je hier een comment geplaatst dat erik zn basis 11 had op moeten stellen. Het is altijd makkelijk achteraf lullen, al ben ik t overigens wel met je eens
2 0
Adam24
Ik heb het er juist over dat je bij een 3-0 voorsprong best een keer Labyad of Gravenberch kunt brengen in de 60e minuut.
0 -1
Terugnaardemeer
Klopt bij een 4-1 voorsprong tegen Heerenveen kan er niets meer mis gaan.
1 0
altijdwelwat
Labyad mocht beginnen tegen Zwolle , en pakt gewoon een snipperdag dan verdien je het simpelweg niet. Lang viel goed in tegen Zwolle , bracht bravour en had een prima assist, mocht daarna tegen AZ de laatste 25 minuten mee doen. Dus het gebeurd wel , alleen je moet het zelf afdwingen, ook als je Labyad of Gravenberch heet.
3 0
Ar
Dat was voor die wedstrijd al duidelijk. Twee dagen ervoor waren De Jong, Tadic, Ziyech en Mazraoui allen nog grote vraagtekens. Minsten twee daarvan hadden niet mogen beginnen.
Dat mag je de technische staf gewoon aanrekenen.
3 -2
AsensioWillemsen
100% dat jij hier een negatieve comment had geplaatst als Ten Hag inderdaad Ziyech en De Jong op de bank had gezet
3 -2
Ar
Nee, ik zei het op de wedstrijddag al dat er twee van de vier op de bank moesten starten.
0 -1
3*stars*3
Was duidelijk dat ze vermoeid waren.
Komt ook door pot tegen Real en drukke programma maar ik was niet boos op de spelers, na Az.
Normaal gesproken wel en vooral na Heracles en eerder Kakkies en Heerenveen.
Maar je merkte aan alles dat ze tegen Az niet meer konden geven.
Apart dat al die kenners dat niet in willen zien en zelfs roepen dat PSV stabieler is....

Wtf, dat clubje kan zich al sinds november op de eredivisie richten.
1 0
Redrum
Psv laat na de winterstop werkelijk helemaal niets meer zien en dat is toch opmerkelijk aangezien ze zich alleen maar op de competitie hoeven te focussen. Zo'n club mag gewoon echt geen kampioen worden. Als zij de Champions League in gaan dan worden alle punten die wij gehaald hebben weer keihard door de plee gespoeld.
1 0
Terugnaardemeer
Kampioenschap en CL deelname staan tegenwoordig los van elkaar. Eerste of tweede maakt niet uit. Genoeg anderen redenen waarom Ajax kampioen moet worden.
0 0
JariJari
Maakt niet uit? Wtf de kampioen speelt maar 2 (PSV 1 afgelopen jaar maar we staan weer lager) voorrondes tegen makkelijkere tegenstanders (kampioenen uit c landen ipv runners up uit b landen) ipv 3 rondes tegen sterkere tegenstanders.

Als kampioen geef ik Ajax 65-75% om zich te plaatsen. Als nummer 2 25-30%.
0 0
Terugnaardemeer
Je percentages zijn gebaseerd op de vroegere situatie. Dat is nu niet meer zo. Kiev of Borisov ontlopen elkaar niet zoveel. Borisov won vorige maand nog thuis tegen Arsenal.
Standard Luik was minder dan dat en Sturm Graz was een oefenwedstrijd.

De voorronde voor de niet kampioen is sinds de nieuwe opzet een stuk eenvoudiger geworden omdat toppers uit de topcompetities nu rechtstreeks doorgaan. De voorronde voor de kampioen is zwaarder geworden omdat goede clubs uit mindere competities nu niet meer rechtstreeks naar de groepsfase gaan.
0 0
Redrum
Natuurlijk moet Ajax kampioen worden, maar ik vind persoonlijk een kampioenschap van psv of feyenoord weinig waard als ze dat behaald hebben doordat Ajax ver kwam in Europa en zij niet. Wij kunnen volgend jaar ook gewoon Europees voetbal compleet laten lopen en ons volledig op de titel focussen, dan worden we waarschijnlijk wel kampioen. De vraag is alleen of je daar net zoveel voldoening uit haalt als een succesvolle Europese campagne. Op het gebied van spanning, beleving en gevoel kan er voor mij niks op tegen Europees succes. Het liefst heb je natuurlijk zowel nationaal als Europees succes, maar in de praktijk blijkt dat praktisch onmogelijk voor een Nederlandse club. Dat komt omdat wij geen toppers op de bank hebben zitten.
1 0
Terugnaardemeer
Eens. Aan de andere kant had Ajax twee keer het kampioenschap voor het grijpen doordat PSV ver kwam in Europa. Zowel 2007 als 2016. Waarbij Ajax het vervolgens totaal onnodig alsnog uit handen liet glippen.

In 2007 zou niemand bij Ajax gezegd hebben dat de verloren kwartfinale van PSV tegen Liverpool mooier was dan het kampioenschap voor Ajax met 75 punten. Ook PSV niet want die zouden ondanks een mooi Europees resultaat vooral het gevoel hebben dat ze het kampioenschap onnodig gemist hebben. Ik vind dat Ajax dit seizoen als ze geen kampioen worden het kampioenschap ook onnodig gemist hebben. Daar past geen grote tevredenheid bij ondanks het halen van de kwartfinale.

In 2016 was het bij PSV iets anders omdat ze toen richting het einde van het seizoen aangaven dat het ook bij het missen van het kampioenschap een goed seizoen was geweest. Maar volgens hen nog steeds niet een geweldig seizoen. Dat werd het pas nadat alsnog het kampioenschap binnen was.

Ajax van dit seizoen zou op basis van de selectie nu een ruime voorsprong moeten hebben gehad die vervolgens eventueel in de problemen kwam door het zwaardere programma waarbij de concurrentie dichterbij komt. In plaats daarvan wordt de winst tegen Real als wereldprestatie neergezet waarbij het kampioenschap volledig ondergeschikt is. Ik vind een kampioenschap bij Ajax binnen de club zwaar onterecht wordt ondergewaardeerd. Met het gemis van meerdere kampioenschappen als gevolg.
0 0
Chrismokum020
Dus zo breed is de selectie niet blijkt maar weer. Dat gepraat over 15 a 16 basisspelers..werk aan de winkel voor onze Marc!
2 0
Bky
Tja, je kan onmogelijk verwachten dat wij een bank gaan hebben dat je zomaar even op kan stellen tegen AZ uit en dat alles dan goed gaat. Onze bank is hooguit niveau AZ en dat is absoluut geen schande, dat is prima.
4 0
Chrismokum020
Absoluut, maar een man of 3 moet je dan toch zeker in kunnen brengen. Blijven er 8 over die beter zijn. Vasthouden aan de basiself is goed, maar het moet je niet gaan opbreken
0 0
Bky
Dat was overduidelijk, dus het was ook geen schande.
0 0
Redrum
Off topic: Diego Lainez mag zijn potjes voorlopig in het tweede elftal spelen bij Real Betis. Ik hoop dat hij ome Andres zeer dankbaar is.
9 0
altijdwelwat
Was ook een onzin aankoop geweest , heeft nu 45 wedstrijden zonder goal of assist,dat slaat echt helemaal nergens op.
0 0
AjaxPassion
Net of hij bij Ajax wel had gespeeld met Ziyech en Neres voor m...
2 0
Redrum
Ik denk dat hij zeker zijn wedstrijden had gespeeld met dit drukke programma. Ziyech is niet helemaal fit, maar hij moet nu wel spelen omdat er geen alternatief is. Volgend jaar zou hij dan helemaal kans krijgen (mits hij het zou laten zien natuurlijk). Bij Betis gaat het nu van kwaad tot erger en hij zit er pas drie maanden.
1 0
AjaxPassion
Hij begon in de basis bij Betis, maar ben het natuurlijk eens dat Ajax altijd de beste keus is voor zo'n jonkies. Afwachten hoe het loopt met 'm bij Betis.
0 0
Starring
Neres zou dan zeer waarschijnlijk in China hebben gezeten. Kortom, ik ben dolblij met ome Andres Guardado.
2 0
AjaxPassion
Dat klopt idd, al meen ik ergens te hebben gelezen (volgens mij van Overmars) dat Lainez voor erbij zou zijn en dat het verhaal van Neres los stond (in tegenstelling tot wat de pers ervan probeerde te maken)
2 0
Redrum
Ja dat is wel waar inderdaad, dat was ik ff vergeten. Toch ben ik wel benieuwd hoe meneer Lainez nu over zijn keuze denkt.
0 0
behangdelul
Oh want? Linkje?
0 0
Redrum
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/871785/betis-trainer-zet-lainez-naar-tweede-elftal-kunnen-hem-niet-meer-geven-.html
0 0
Redrum
Onze bank is simpelweg niet goed genoeg om basisspelers af en toe rust te kunnen geven. Dat begint nu in deze fase van het seizoen gewoon een probleem te worden helaas. Gelukkig hebben de meeste spelers tijdens de interlandperiode wat rust gehad. Hopelijk is dit genoeg om de komende 5 weken nog alles te kunnen geven.
0 0
sabastiann
Dat durfde Bos wel de jeugd mengen
Ten Hag durft dit niet
Als je champions legeu speelt moet de groep ook groter zijn met trainen
Zo kan je tegen mindere tegenstanders de jeugd in brengen
1 -5
Redrum
Ja wie moet hij inbrengen dan? Er zit gewoon niks fatsoenlijks bij op dit moment. Lang kan misschien nog wat betekenen, maar verder zou ik niemand kunnen bedenken. Gelukkig komt er binnenkort wel het een en ander aan.
2 0
Beffie
Dan had Ten Hag er een paar andere spelers in moeten zetten. Schone werd die dag aan alle kanten voorbij gelopen bijvoorbeeld. Hij heeft het altijd over meerdere basisspelers. Ten Hag doet het redelijk. Maar hij weet in de competitie niet altijd de spelers op de juiste manier te motiveren. Soms moet je gewoon hard ingrijpen. Tegen pisvee die miskleun met de Jong in het centrum van de verdediging. Tegen AZ een half elftal wat liep te slapen. Toch wel het gevolg van een onervaren trainer. Geef hem nog maar 1 jaar de kans. Als het dan weer niet lukt zie ik graag een trainer met Ajax DNA voor de groep. En ik zou hoogstens de Ligt en Ziyech nog laten gaan. Contract is contract. Opzouten.
0 -2
Ajacied33
Dit is toch wat zorgelijk hoor. Een beetje extra inspanning en we krijgen het al lastig. Hoop niet dat we straks slachtoffer gaan worden van ons eigen succes
0 -2
AjaxPassion
Een beetje extra inspanning? Ben je serieus? Ajacieden staan aan de wereldwijde top met meeste minuten in de benen. Blind op 4 en Matthijs op 9 WERELDWIJD. Daarnaast, een aantal jongens (Nous, Frenkie) spelen hun eerste volledige seizoen met ook nog alle interlands erbij. Het was niet voor niks dat Bosz op een gegeven aan de handrem trok bij Ziyech en hem verplicht rust gaf hè...

Zie ook dit lijstje:
https://www.transfermarkt.nl/meisteeinsaetze/gesamteinsaetze/statistik/2017/saison_id/2018/wettbewerb_id//land_id/122/altersklasse/alle/yt0/Anzeigen/plus/0/galerie/0
1 0
Terugnaardemeer
Waarbij 10 minuten PL gelijk is aan 45 minuten ED. Alleen minuten optellen zegt niet heel veel. Daarnaast meer wedstrijden betekent ook minder trainen. Waarbij trainingen vaak intensiever zijn dan een wedstrijd spelen.

Blijft overeind dat de spelers volop belast zijn. Fout lag net als destijds van Bosz bij de trainer. Ten Hag had een scherper en fitter team moeten samenstellen bij de wedstrijd tegen AZ. Hij had ook de spelers tegen zichzelf in bescherming moeten nemen. Dat had vooraf wat onvrede gegeven. Maar onvergelijkbaar met de huidige onvrede over onnodig puntverlies op een moment dat de druk vol op PSV moest worden gezet.
0 -5
arigold
Duidelijk dat de bank versterkt moet worden, 5-6 spelers niet fit en dan niet wisselen omdat deze 5-6 niet fitte spelers alsnog beter zijn dan wat er op de bank zit...
0 -3
AjaxPassion
I.m.o. is Ajax op dit moment teveel afhankelijk van individuele kwaliteit in plaats van dat het kan leunen op een ingeslepen teamspel. Daardoor is het verval tussen wissel- en basisspelers ook zo groot.

Veel te groot i.m.o. want Dolberg, Huntelaar, Schøne, vd Beek/Neres, Sinkgraven, Labyad, Eiting, Veltman, Magallan, Lang, Gravenberch is toch een hele behoorlijke bank?

Als je daarvoor 2 van de basisspelers vervangt mag het verval nooit zo groot zijn.
0 -1
ETM
Het is een lastige.
Je kunt ook rederen dat de speelwijze van Ajax veel aftstemming vereist, en dus juist niet zozeer afhankelijk is van individuen, als in individuele klasse, maar juist weer wel afhankelijk vanwege de 'aftstemming'. Het is moeilijker in te slijpen?

Ik vind dat je bij PSV juist meer een afhankelijkheid ziet. Bij Ajax scoren volgens mij ook meer verschillende spelers.

Anderzijds is het wel zo dat als je spelers als Tadic, Frenkie en Ziyech hebt er automatisch een soort afhankelijkheid van die spelers ontstaat. Het spel wordt ingericht naar hun klasse. Dat is ook logisch.
Ik denk dat PSV achterin en op het middenveld makkelijker kan wisselen. Voorin niet.
0 0
AjaxPassion
Als het aan de afstemming zou liggen, dan zou ten Hag dit i.m.o. moeten afstemmen in minder moeilijke wedstrijden in de ED en Beker en dan zou dit erin moeten worden geslepen. Dit doet hij niet omdat hij weet dat zijn spel teveel afhankelijk is van individuele kwaliteit, waardoor het verval zo groot is (het drukke en zware Europese programma speelt hier natuurlijk ook een rol in, maar juist daarom zou hij moeten proberen te rouleren. Het is zwaar klote dat het tegen Heracles mis is gegaan, waardoor ten Hag dit niet meer heeft gedurfd in het vervolg. Bosz durfde dit bijv. wel tegen in de EL en de competitie, alleen in de wedstrijd tegen PSV heeft Bosz dit niet gedaan wat ergens wel begrijpelijk was.

PSV heeft juist de invallers die het verschil kunnen maken, maar ook puur door kwaliteit: Gakpo, Malen, Ihattaren (als je Pereiro als basisspeler ziet) en daarnaast nog Guttierrez. PSV's spel is gestoeld op een solide basis (achterin) en voorin mogen de aanvallende spelers doen wat ze willen. Door de benodigde kwaliteit beslist PSV zijn wedstrijden.

Met je laatste zin "Ik denk dat PSV achterin en op het middenveld makkelijker kan wisselen. Voorin niet." ben ik het dan ook compleet oneens. Juist achterin wisselt PSV nooit en ook Rosario en Hendriks worden maar zelden gewisseld, enkel Sadilek omdat dat exact hetzelfde gedisciplineerde type is als Hendrix. PSV wisselt zoals gezegd dus juist voorin, omdat daar veel individuele kwaliteit beschikbaar is. Ze kunnen het zich zelfs veroorloven om Rigo en Mauro over te slaan, wat i.m.o. ook geen slechte spelers zijn.
0 0
ETM
Zoals je het nu stelt ben ik het met je eerste alinea wel grotendeels eens.
Bij 2de alinea gaat t mij erom dat de aanvallers van PSV minder het spel maken.
Eea is hier niet te staven omdat PSV achterin en middenveld niet heeft moeten vervangen. Ze winnen overigens al bijna heel het seizoen veel moeizamer hun wedstrijden. Alleen Ajax verliest wel makkelijker.
Zij het door toedoen van Ten Hag zelf had hij als aanvallende wissels Huntelaar en Neres. Niet verkeerd..
Het zou wel kunnen dat PSV nu meer opties heeft.
0 0
Juichtoon
Dat is veel lastiger dan het lijkt. Met een sterke bank krijg je het probleem van hoe zoveel spelers te managen en daarbij zijn de spelers niet gek. Diegenen die we daarvoor goed kunnen gebruiken komen niet voor de bank.
Beter is om na 60 min bij een 3-0 te wisselen.
0 0
Redrum
Dat is nou precies het probleem waar we nu tegenaan lopen. Wij zijn in staat een zeer behoorlijk basiselftal te presenteren, maar de bank is onvoldoende. Dat is het verschil met Ajax en de topclubs in het buitenland die wisselspelers ook 3 a 4 miljoen per jaar geven. Voor 4 miljoen per jaar wacht je net ff iets geduldiger op je kans. Wij moeten het van onze jeugd hebben op de bank en die is op dit moment niet goed genoeg. Daar komt in de komende jaren wel verandering in gelukkig.
1 0