De Ligt niet verrast door vele late Ajax-goals

SJvanveen, 24-02-2019 om 16:52, 9891 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Matthijs de Ligt was niet alleen over de voetballende kwaliteiten van Ajax zondagmiddag tegen ADO Den Haag tevreden. De captain van de Amsterdammers zag strijdlust en mentaliteit en dat stemde hem blij. 

'Aan het eind heb ik wel genoten van de strijdlust. De duels die wij winnen... Dat mis je weleens bij Ajax. Het is altijd frivool, maar ik heb genoten van de werklust en winnaarsmentaliteit', aldus De Ligt in gesprek met het Amsterdamse AT5.

De Ligt denkt dat het geen verrassing is dat Ajax vaak in de tweede helft veel scoort. Het is het resultaat van de speelstijl, denkt de international. 'Tegenstanders als ADO Den Haag, die terugplooien, worden vermoeid. We willen zo vroeg mogelijk een goal maken, maar je weet ook dat met onze speelstijl er ruimtes vallen. Het is ook niet voor niets dat wij het in de tweede helft altijd kunnen afmaken.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bocarra
Natuurlijk er waren excuses maar het was geen beste wedstrijd. Alle sterkhouders gaven niet thuis. Frenkie, veel balverlies en te veel breed. Ziyech mag wat mij betreft geen vrije trappen meer nemen. Dolberg sjokt als een 50+ over het veld. Als ze allemaal nu eens de mentaliteit van Nico hadden. Onana had ook weer zijn momentjes. Het is geen team maar 11 individualisten die azen op een toptransfer. Alleen door hard voor elkaar te werken en niet meer zo slordig balverlies leiden kan het tij keren. Het is nog niet te laat. PSV heeft het momenteel ook zwaar.
2 -4
Jojo49
Laten ze ajax - Pec maar weer terug draaien,, kan ajax aan kop komen , zondag
2 -1
MPAjax
goeie prestatie ondanks alle sabotage, dat is karakter
11 0