Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Als het rond is met Fosu-Mensah, melden wij dat'

BartVeenstra, 22-02-2019 om 13:55, 21436 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag wilde vrijdagmiddag tijdens de wekelijkse persconferentie niet ingaan op de geruchten omtrent Timothy Fosu-Mensah. Naar verluidt ziet de Amsterdamse club in de verdediger een mogelijke opvolger van Matthijs de Ligt, die dreigt te vertrekken.

'Ik heb het ook zien verschijnen, maar zoals gewoonlijk geven we daar geen antwoord op. Als het bekend wordt, melden wij dat via de bekende kanalen', zegt Ten Hag, die ook niet wil zeggen wat hij van Fosu-Mensah vindt. 'Als het rond komt, geef ik mijn oordeel. Marc en ik stellen de selectie samen, daar hebben we dagelijks contact over.'

Aankomende zomer dreigen meerdere spelers bij Ajax te vertrekken, maar Ten Hag hoopt dat de 'schade' meevalt. 'We hopen dat er niet zoveel weggaan. Uiteraard zijn wij er mee bezig en kijken wij naar de toekomst. De nabije, maar ook de verre. Dan ben je ook al bezig met het elftal voor volgend seizoen.'

Een van de spelers die volgend seizoen wellicht meer minuten gaat maken in het eerste elftal van Ajax is Perr Schuurs. De verdediger komt dit seizoen nauwelijks aan bod, maar Ten Hag maakt zich geen zorgen. 'Dit is voor Perr een leerjaar, zo hebben wij dat afgesproken. Hij voldoet aan de verwachtingen.'

Zie de persconferentie hieronder (link voor app-gebruikers):

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Ook al is hij vroeg bij Ajax vertrokken mag hij wat mij betreft terugkomen om te laten zien dat hij een toegevoegde waarde voor Ajax kan zijn.
0 0
Jan Doedel
Geen eigen weggelopen jeud terug kopen. Is een verkeerd signaal wat je dan afgeeft denk ik.
1 0
EKS
tja, hoeveel van de jeugd krijgt sowieso ooit nog een kans in ons eerste? Wat is dat dan voor signaal.

We kopen en kopen maar, ook vele jongens die instromen in de U19 of Jong Ajax. Die dan ook hun speeltijd moeten krijgen, of ze nu wel of niet beter zijn dan de eigen jongens die van kinds af aan bij ons in opleiding zijn.

Wat staat er volgend jaar nog aan eigen kweek op het veld?

Kortom, wat is sowieso het vooruitzicht van 99% van onze jeugd met dit beleid?
0 0
Sampaoli
Jeugdopleiding moet beter, zo simpel is het. Dan gaat jeugd weer een kans krijgen. Als je op dit moment naar O15 tot O17 kijkt is het niet bijzonder. Dan moet je aanvullen met talenten (buitenland en binnenland) om de kwaliteit Ajax-waardig te houden en evalueren hoe het komt dat de jeugdopleiding minder functioneert.

Daarnaast hebben wij volgend jaar nog genoeg jeugd in de selectie hoor: Blind, Mazraoui, Eiting, Matusiwa, Gravenberch, Van de Beek, Cerny en eventueel Fosu-Mensah.
0 0
Van Reenen
Perr Schuurs was de afgelopen besloten wedstrijd tegen AZ in Alkmaar de uitblinker bij Ajax of hebben jullie dat gemist in de media. En niet alleen bij Ajax, maar van alle spelers. Daarom zegt Ten Hag ook dat Perr aan de verwachtingen voldoet en volgend seizoen 2019/2020 bij de selectie voor het eerste elftal zit.
4 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ze zijn allemaal wel eens een weekje "uitblinker"

het gaat erom dat spelers wekelijks redelijk constant zijn, ik zeg redelijk omdat het jeugdspelers zijn.
iig dragend zijn voor een elftal.
niet 1 week goed, vervolgens 6 wedstrijden matig of slecht, waardoor een elftal door zijn ondergrens heen zakt en blijft 5 wedstrijden blijft hangen in een negatieve circel.
0 0
markk
Beperkte speler die Fosu-mensah, ik hoopte erg dat hij het bij United ging maken en volgde hem 2 jaar lang nauwlettend maar hij komt echt te kort qua spel inzicht.
4 0
Ajax114
Komt bij een degradatiekandidaat in de premie league niet eens aan de bak.
0 -1
Ajax114
Dus weer een miskoop. Ze hebben er echt nul komma nul kijk op daar bij Ajax. Wat een droevenis al die talentlozen bij elkaar.
1 -4
AjaxForEverAjax
Ik hoop dat je met therapie wat positiever naar Ajax kan kijken en wat meer kan genieten. Zoveel negativiteit is niet gezond ! Ik hoop echt dat het met je goed komt.
0 0
Finidi en Nwanko
Is hij al gekocht?
1 0
trooop
Mooie speler, maar ik hoop dat het niet al te laat is. Ben geen groot fan van zijn verdedigende kwaliteiten als cv. Niveau de ligt gaan we nooit terugkrijgen, maar iemand die CL-spitsen in bedwang kan houden is wel de nummer 1 vereiste.
2 0
Boer Gijs
Als ik het zo lees komt die wel. En Schuurs en Magallan zijn blijkbaar ook nog gewoon serieuze opties voor CV. Dat betekent dat Vertonghen helaas (nog) wel niet terug zal komen.
0 -2
Sterspeler
Want Fosu en Schuurs staan bij ons basis? Blind naar het middenveld en je hebt Jan gewoon nodig. Die laat overigens zien met 3 4 3 gewoon op het middenveld te kunnen spelen bij Tottenham. Dus die kan als diepe back spelen en als LCV.Altijd halen. Zeker omdat je niet weet of Nico blijft.
0 0
Boer Gijs
Nico blijft wel. Vertonghen zou top zijn. Maar die is nog syeeds van niveau om bij Tottenham te spelen toch?
0 0
JohnnyD
Gewoon CL halen dit jaar en daarna naar spelers kijken. Scheelt ff een categorie spelers die dan wel evt willen komen.
2 0
mickey2602
Dan zit je in augustus als je CL hebt gehaald. Dat is wel laat als je eind juli al een voorronde zou moeten spelen,dan ga ik ervan uit dat we 2e worden.
Mochten we eerste worden dan moeten we alsnog een voorronde CL spelen en het lijkt me dat je,net als afgelopen seizoen,de selectie voor die tijd in orde wil hebben.
0 0
JohnnyD
Daar heb jij natuurlijk weer een punt. Ik zat nogal simpel te denken. Zsm kampioen worden en dan zsm selectie in orde te maken. Maar idd, dat worden volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid eerst nog voorrondes.

Maar, misschien..... Je weet maar nooit toch? Laten we hopen.
0 0
Lagasj
Wat bedoel je met volgend jaar?
Volgend jaar hopen we toch echt dat je weg ben TH. en dat er een Ajax trainer zit.
2 -8
AFCAsphere
Jammer voor je, gaat niet gebeuren.
0 0
Ajax114
Je wilt een andere trainer toch niet opzadelen met Schuurs, Magallan en Fosu-Mensah. Dan wordt het een dramatisch seizoen volgend jaar.
1 -2
PJSM
Geen Schuurs. Deze jongen komt niet te kort maar zwaar tekort. In mijn ogen een grote miskoop.
1 -10
Sampaoli
Wat een onzin. Dit baseer je hoogstwaarschijnlijk op 2/3 samenvattingen van Jong Ajax. Het is onmogelijk te verwachten dat Schuurs net zo'n groot talent is als De Ligt.
4 0
EKS
Zeker,
bovendien speelde De Ligt in Jong Ajax in een sterrenelftal met jongens als Frenkie, Donny, Nouri, Zeefuik, Eiting, Mazraoui, Cassierra, Clement etc..

Dan is het ook wat makkelijk om uit te blinken. Schuurs moet dan ook nog eens als mentor acteren bij Jong voor doorbrekende U19 en heeft vaak een matig middenveld voor zich. En toch doet hij vrijwel alles goed.
2 0
Bil
Zal dit de opstelling voor volgend seizoen worden?

Varela
Mazraoui, Fonsu, Magallan, Tagalafico ;
Blind,
vd Beek, Doan;
Neres, Dolberg, Tadic;
3 -2
Sterspeler
Ik zou Mazraoui altijd op het middenveld opstellen volgend seizoen en een rechtsback halen. Die jongen begon geweldig in Heerenveen op die plek. Dan ga je Frenkie niet eens missen hoe hij daar speelde.

Varela;
Aankoop, Fosu/Magallan, Vertonghen, Nico;
Blind/Schone
Nous, van de beek;
Neres, Dolberg/Traore, Tadic.

Ook ben ik benieuwd hoe Nous het zou doen in een vrije rol a la Ziyech (vanaf links). Ik vind dat hij aanvallend echt veel kwaliteit heeft. Je kan Tadic nog altijd in de spits zetten of op t middenveld.
0 0
Sampaoli
Varela en Magallan is afwachten. Ik voorzie geen basisplek voor beide volgend seizoen. Doan en Fosu-Mensah zijn dan de enige twee vervangende aankopen in de basis, dat is op zich prima maar dan doen we kwalitatief wel een stap achteruit.
2 0
Duif63
Dan weet je nu al dat je weer 2e wordt. Doe maar niet.
1 -1
Boer Gijs
Het team kan wel eens sterker zijn volgend seizoen al is de kwaliteit individueel wat minder.
0 0
lauw
Ziet er op zich goed uit maar is zonder racistische bedoeling een vreemdelingen legioen. Weet niet waar we ze vandaan moeten halen maar zou het fijn vinden als we toch minimaal 4 Nederlanders in het team zouden hebben
0 -3
Ajax114
Ja maar als die allemaal worden weggekocht houdt het een keer op he.
0 0
Radikaal
Mazraoui, Blind, Donny en Fosu Mensah zijn toch allemaal in NL opgegroeid (en ik meen geboren?)
2 -1
appeltje
Dan laten we Dolberg gewoon Nederlands praten, dan valt het niemand op en is dat probleem ook opgelost.
0 -1
Multi
Die is dus zo goed als zeker binnen. Ik verwacht dat het in eerste instantie is voor de rechtsback en dat Schuurs centraal de ruimte moet gaan opvullen, tenzij hij tegenvalt. Mazraoui zal dan naar het middenveld verkassen vermoed ik.
0 0
Van Reenen
Toch wel gek dat ik exact dezelfde mening wilde neerkalken, maar toch even de reacties heb gelezen. Ik verwacht n.l. ook dat Mazraoui op het middenveld gaat spelen. Is vanuit de jeugd gezien ook één van zijn posities. Dan staat de verdediging met Daly op de plek van Lasse en aangevuld met Van Beek. Voorhoede? Ik heb geen idee. Dolberg, of er moet 50M euro worden geboden, Bande, Tadic, Cerny, Neres, Huntelaar, nou Ja als stand-up, nieuwe spits of Traore. Of, en of een nieuwe spits. (Suarez !)
Laten we ons eerst maar focussen op de komende maanden, die toch geweldig kunnen worden.
0 0
appeltje
Ik verwacht niet dat Schuurs volgend seizoen al klaar is voor een basisplaats. Heeft nog genoeg te leren bij Jong. Maar laten we hopen van wel. Anders maar uitlenen aan Fortuna als ze er nog in zitten.
0 0
Lagasj
Schuurs is een miskoop.
Die heeft z'n zacht gekookte eieren bij den Heer in Limburg gelaten.
0 -3
WouterBerg83
Fantastisch, jonge jongens die er niet meteen staan in het eerste meteen maar neersabelen. Applaus!
2 0
Adam24
Geen idee wat hij moet kosten, maar denk dat het wel een aardige aankoop is. Vraag mij af of ze hem dan voor de CV of als rechtsback gaan gebruiken, in dat geval zou Mazraoui naar het middenveld kunnen. Ben ook wel benieuwd naar Schuurs en hoe het met zijn ontwikkeling zit, verder heb je ook nog Magallan en niet te vergeten Veltman.

Ben sowieso erg benieuwd naar het Ajax van volgend seizoen, denk dat we een selectie als deze niet gaan evenaren (mede door het plots blijven van Ziyech) maar er moeten toch wat mooie dingen mogelijk zijn. Ik hoop dat Ajax blijft investeren in jonge talenten en een paar gerichten 'oudere' aankopen. Zodat je kunt uitgroeien tot de club waar ieder mega talent wilt gaan spelen.
3 0
Daneman
Zou natuurlijk giga dom zijn. Weer voor dubbeltje op eerste rang zitten. Dan heb je 70 miljoen binne. Dan zit er 60 miljoen aan te komen ofzo voor de Ligt. Dan ga je toch shoppen voor 30 a 40 miljoen?
3 0
Ajax114
mischien geven ze wel 30 M voor Fosu Mensah. Zie Overmars er wel voor aan. Die strooit heel makkelijk met miljoenen
0 0
appeltje
Willen spelers van 40 miljoen in de Eredivisie spelen?
0 0
Ajax2020
Lijkt me uitstekend. We hebben Euro 75 miljoen van Frenkie, straks nog zo'n bedrag voor Matthijs en ik wil volgend jaar gewoon weer mooi voetbal zien, Champions League spelen en verdomme Landskampioen 2018/2019 zijn. Voetbal teams moeten niet beursgenoteerd zijn, en als ze dat als zijn mogen ze van mij lekker verlies draaien omdat het geld op het veld en alles daaromheen moet staan.

Zondag die sneue droeftoeters van Den Haag helemaal naar de klote spelen en voor de rest compleet negeren met hun trieste actie van gisteravond. Als kleine kleutertjes huilen, is de beste strategie om ze te negeren en dat is hier ook zo.
1 0
AgeM
Is dit de voorbode van de terugkeer van van Gaal bij Ajax ?
Dat zou toch verschrikkelijk zijn .
2 -2
Ajax114
Van Gaal is vriendjes met Blind, Henrichs en Overmars dus een kwestie van tijd. Dan is de club definitief naar de klote.
1 0
Ajax27
Weet je wie ik naast Fosu Mensah ook gewoon zou proberen te halen... Bergwijn. Nederlands grootste talent op de linksbuiten positie. Kan Tadic tenminste gewoon als 10 spelen wanneer Ziyech vertrekt. Gewoon wegkapen bij PSV, moet lukken voor 30 miljoen. Wij verkopen 'm daarna wel voor 50-70 miljoen.
4 0
HetZuiden
Dat doet pijn in lampestad...mee eens topaankoop
0 0
Adam24
Bergwijn haal je echt niet voor 30 miljoen op bij PSV. Denk dat hij sowieso al minimaal 40 moet kosten en dat Ajax er zeker 50 voor moet neerleggen, daarnaast moet je hem dan een waanzinnig salaris gaan bieden omdat het sportief geen vooruitgang is. Bergwijn is niet haalbaar voor Ajax. Bij een vertrek van Tagliafico, voor een hoog bedrag, zou ik wel proberen om Angelino los te weken.
2 0
Ajax27
Van de ene kant juich ik het toe...
Voetballend gewoon een ontzettend groot talent. Kan een beetje hetzelfde pad gaan bewandelen als Bruma. Spreekt de taal, heeft evengoed de nodige ervaring ondanks dat ie meer bankzitter als basisspeler is geweest in z'n prille carriere.

De enige grote maaaaaaarrr....
Wat voor een schijtsignaal is dit naar je eigen jeugd. 8 jaar de grootse opleiding van Ajax genoten om vervolgens op 16 jarige leeftijd voor een schijtbedragje uit de deur te lopen. En nu, 5 jaar later na een mislukt avontuur en verschillende huurperiodes, moeten wij 'm voor de nodige miljoenen + een vorstelijk salaris terughalen? Dan zet je de deur wagenwijd voor ieder groot talent van 16 open want ja "Ajax met die dikke portemonnee kan me alsnog terughalen wanneer ik niet slaag".

Dus ja, twijfel. Ik zou het een erg slecht signaal vinden. Of hij moet het boegbeeld worden naar andere talenten en nadrukkelijk keer op keer in de media en bij de Toekomst gaan uitspreken hoe slecht het voor iemand van 16 is om jong te vertrekken en hoe blij hij is dat hij bij Ajax een 2e kans krijgt.
5 0
appeltje
Hij is toch weggegaan omdat Ajax hem geen contract aanbood? En buitenlands talenten wel meteen een contract kregen?
0 0
MelleAfca
Wat mij betreft ook een ideale aankoop. Zal er direct staan bij Ajax, in die zin dat hij de club kent. Bovendien nog altijd een speler met ontzettend veel potentie. Dat je kwaliteit inlevert na het vertrek van De Ligt is logisch, maar met Mensah kun je het nog redelijk inperken.
Ik zou het overigens ook niet erg vinden als Denswil zou terugkeren. Blind zou dan naar 6 kunnen, met Van de Beek en een echte creatieve 10 ervoor. Middenveld met de punt naar achteren dus.
0 0
Sjaakvaak
Fosu-Mensah was altijd al de beoogde opvolger in de verdediging, helaas koos hij voor het geld. Zou mooi zijn als hij terugkomt.
1 0
Mario65
Fosu Mensah zou wel een goede toevoeging zijn.
Maar Perr Schuurs vind ik echt een twijfelgeval
Maar laten we hopen dat er geen leegloop gaat plaatsvinden
Er komt dan wel een bak geld binnen, maar dan moet Ajax zeker goed gaan inkopen
Er is geld zat....
1 0
louis60
"We hopen dat er niet te veel weg gaan". Een stuk of vijf? Ik denk dat we in augustus weer een heel nieuw team moeten opbouwen. Ik hou mijn hart vast. We hebben nu het beste team in twintig jaar. Dus ik verwacht dit seizoen prijzen. En zo niet... dan mag een andere trainer en een opvolger van Marc dat nieuwe team opbouwen. Maar eerst zondag die aso supporters van de tegenstander zich groen en geel laten ergeren.
0 -1
xDusanTadic
Fosu-Mensah spijkerhard iets wat nodig is als De Ligt verkocht wordt. Voetballend wel minder, maar een betere vervanger voor die prijs is er niet.
2 -3
Ozymandias
Fosu-Mensah is voetballend juist beter en verdedigend juist een stuk minder hard.
4 -7
Leprechaun
Als we dit soort jongens ineens weer in genade aan gaan nemen; hadden we dat dan ook niet moeten doen met Malen en Dilrosun?
3 -3
Van Reenen
Die club in Ehv heeft gewoon een database aangelegd met spelers die worden weggekocht uit de Ajax-opleiding. Als die spelers niet voldoen in bijvoorbeeld Engeland, klopt de club aan om te informeren om die ex-Ajax jeugdspeler voor weinig geld over te nemen.
0 0
Ozymandias
Ja dat had Ajax inderdaad moeten doen.
3 -1
HenryVakH1972
Malen is vorig jaar naar PSV gesneakt. Niet echt relevant.
3 -3
Ozymandias
Gesneakt? Hij is naar PSV gegaan omdat Ajax hem niet wilde hebben. Ajax was zijn eerste keuze.
3 -3
AJAIXIXIXI
Hoe kom je hierbij?
3 -3
Babangida83
Hij stelt samen met Marc de selectie samen. Bij deze de bevestiging dat van een TH geen sprake meer is.

Daarnaast hoop ik dat die Schuurs wat minuten gaat maken dan. Anders wordt het wisselvalligheid troef, volgend jaar, als hij eerst overal aan moet wennen.
7 -2
AFCAjax
We hadden een TH nu hebben we TH.
0 0
atalantanio
Inderdaad de bevestiging dat de fantastische samenwerking tussen Jonk, Bergkamp, Spijkerman, Bosz, Overmars en Van der Sar geen vervolg krijgt. Erg jammer, als je van elk half jaar een crisis houdt.
1 -1
Duif63
Een trainer zou, als passant, toch geen invloed meer krijgen bij het samenstellen van de selectie. Onderdeel van het plan Cruijff op basis van de ervaringen met Jol en van Basten.
2 -3
Ozymandias
Een technisch directeur is toch ook een passant? En een hoofd jeugdopleiding is toch ook een passant? Waarom zou een hoofdtrainer dan geen inspraak krijgen maar een technisch directeur of hoofd jeugdopleiding wel? Natuurlijk moet de hoofdtrainer inspraak hebben over het transferbeleid. Dat betekent niet dat hij ook daadwerkelijk de besluiten neemt. Die neemt de technisch directeur namelijk.
1 -4
GrandMasterFlex
Onzin, want deze trainer blijft de komende seizoenen bij Ajax
2 -4
gras
Dan ben je nog steeds een passant en daarnaast is dat niet te hopen zeg.
4 -3
Schip
Dan is hij dus ook verantwoordelijk voor het vertrek van Wober. En was er dus ook een fiat van hem om Neres te verkopen, mits die Lainez zou komen. Bij praktisch alle speeltijd die Neres krijgt, laat hij zien dat hij in de basis hoort. Zeker ook in de grote wedstrijden.

Dat geeft gewoon aan dat TH gewoon maar aankloot. Pas op driekwart van het seizoen is hij bereid om Neres die basisplaats te geven, omdat hij het team niet meer onder controle heeft. Wat een sof van een trainer dit.
7 -4
MrAFCA
Je laatste alinea is echt onzin. 1e seizoenshelft was op 1/2 wedstrijden na bijna perfect. Daarin had Ten Hag gewoon gelijk, want het liep goed. Hoezo moest Neres dan perse spelen? Want toen hij op het begin speelde, was zijn rendement gewoon matig. Mee eens dat hij vaker kon spelen, maar dat TH maar wat aankloot is gewoon niet waar. Onder Bosz wisselde we ook pas rond de 80e min soms.. klootte die ook maar wat aan?
Op deze manier kun je altijd wel iets negatiefs vinden over een trainer.
5 -4
Schip
Ik begrijp dat je dat vindt. Maar ik verzin het niet ter plekke. Ik heb dat altijd al gezegd. Neres moet spelen, liefst op rechts, Ziyech naar het middenveld, Blind op 6.

En bijna perfect, het is maar de meetlat die je neemt. Er werd niet zomaar verloren van een mindere ploeg als PSV. Je werd kansloos weggespeeld door een simpele tactische aanpak. En TH stond erbij en keek er naar.

Ajax had daar gewoon moeten winnen. Zelfs een gelijkspel zou teleurstellend zijn geweest.

En Neres speelde he, tegen Bayern. Met Blind op 6, En hoe, Neres was een van de uitblinkers. Dat je in de eredivisie dan kleine tegenstanders verslaat, zegt me niet zoveel. Je kunt toch niet negeren dat er mega, mega is geïnvesteerd in kwaliteit en routine en dat je dat op het veld moet zien? Dat heeft met TH niet veel te maken hoor. Dat is puur spelersmateriaal.
2 0
Knalpot
Jij kan wel wat vinden maar dat had je heus niet verder geholpen. Een Neres had verder geen invloed gehad tegen Feyenoord en Heracles. Neres is goed als de rest van het team lekker draait maar Neres gaat geen wedstrijden omdraaien waar de kloten eraf gedraaid worden door de tegenstander.
0 0
Web
Die jongen heeft het niet makkelijk, komt in een totale andere omgeving, en ziet zijn oude ploeg leuk spelen.
Hier moet Ajax van leren, kopen en verbeteren in zijn eigen omgeving.
0 -1
MPAjax
terwijl fortuna inmiddels alweer bijna een jaar in de eredivisie speelt, dat mede dankzij hem is gepromoveert, wel lullig voor hem als hij dan zelf niet eens in de eredivisie kan spelen
2 0
JDR75
Hij kiest zelf voor het grote geld he.

Beetje hetzelfde verhaal als een jonge speler die van Ajax naar een grote club in het buitenland gaat die geen CL speelt, dan is het opeens niet meer lullig maar is het een geldwolf zonder clubliefde.

Alle vertrouwen erin dat Schuurs het gaat redden hoor, hij is niet voor niets gekocht.
0 0
Web
Juist, sneu voor die jongen
0 0
FWAjacied
Opvallende quote toch om te spreken over een gerucht uit de krant?
0 0
appeltje
Eiting en Bandé nog steeds geblesseerd. Magallan en Varela bijna terug, maar voor Magallan komt zondag in ieder geval te vroeg. Voor de rest niet echt iets benoemenswaardig.
2 0
Web
De rest fit, belangrijk met de aankomende zware uitwedstrijden.
0 0
jarenfan
Bos verloren,.......terug ??
2 -8
Sammy Sosa
Ga je dat nu elke keer posten als Peter Bosz heeft verloren? Wat een kermis hier op AS
6 -1
Siemmie
Benieuwd welke speler nu ineens weer niet fit is.
1 -2
Hobbemastraat
Leuk zeg! Wat voor een spannende dingen zal hij nu weer te melden hebben?
1 -2
Lane 8
Een nieuw duits woordje misschien?
1 -2
Dennisjez
Proces, rest verdediging.
1 -2
Labrador
Ik help hem even. Onana Mazzraoui de ligt Blind Nico vd beek Ziyech de jong tadic dolberg Neres.
1 -1
pinballmagic
helemaal goed dikke 10
0 0