[Update III] PSV neemt geen verdere stappen

BVeenstra, 22-02-2019 om 11:10, 62923 views, Ajax, De Telegraaf; Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De KNVB heeft het duel tussen Ajax en PEC Zwolle van 2 maart uit het speelschema gehaald. Dit bevestigt Ajax woensdagavond via de eigen site. De wedstrijd wordt nu op woensdag 13 maart gespeeld vanwege het drukke schema van de Amsterdammers.

Op 5 maart speelt Ajax namelijk tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. Zonder de competitiewedstrijd kan Ajax zich optimaal voorbereiden op het treffen met de Madrilenen. Ajax moet, wil het verder komen, winnen in Estadio Santiago Bernabéu. Een week daarvoor speelt de ploeg van Erik ten Hag daarnaast ook nog de halve finale van de KNVB Beker tegen Feyenoord.

PEC Zwolle en PSV zijn het volgens De Telegraaf niet eens met de aanvraag van Ajax en de uiteindelijke beslissing van de bond om het verzoek te accepteren. De twee spreken van een oneerlijk verloop van de competitie en overwegen juridische stappen.

Manager competitiezaken Jan Bluyssen geeft aan waarom er door de KNVB is gekozen voor een wijziging van het speelschema. 'Ajax is dit seizoen nog de enige club die namens het Nederlandse voetbal de punten voor de coëfficiëntenlijst van de UEFA kan binnenhalen, dus daar houden we zoals afgesproken rekening mee.' Nederland moet de elfde plek bemachtigen voor directe plaatsing van de kampioen in de groepsfase van de Champions League. 

Update - 23.15 uur (20 februari 2019) - Gerbrands is boos: 'Dit is ongelooflijk'

Algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands, is furieus op de KNVB vanwege de tegemoetkoming richting Ajax. Het duel van de Amsterdammers met PEC Zwolle wordt anderhalve week uitgesteld, omdat Ajax drie dagen later tegen Real Madrid speelt. 'Het scenario dat vandaag (woensdag, red.) naar buiten komt is nog nooit besproken en de KNVB beslist nu op eigen houtje dat ineens een wedstrijd uit een speelronde wordt geplukt, waardoor gaten in de stand gaan ontstaan. Daarmee wordt de competitie op allerlei manieren beïnvloed.'

'Deze verplaatsing is tegen alle gemaakte afspraken met de betrokkenen voor dit en zelfs voor volgend seizoen. We zijn als kleine kinderen behandeld toen we om opheldering vroegen', luidt het verhaal van Gerbrands tegenover het Algemeen Dagblad. 'Zowel voor de ploegen aan de onderkant van de competitie als aan de bovenkant is dit een kwalijke zaak. Dit is ongelooflijk.'

Update II - 07.05 uur (21 februari 2019) - Ajax verbaasd door protest PSV

Ajax heeft verbaasd gereageerd op het protest van PSV tegen en de kritiek op het verplaatsen van de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle, zo meldt De Telegraaf donderdagochtend. De clubleiding van PSV zat namelijk drie weken geleden samen met de directies van Ajax en Feyenoord, de KNVB, de ECV en afgevaardigden van FOX Sports.

Tijdens dat gesprek waren alle betrokken partijen het er over eens dat het Nederlandse clubvoetbal in Europees verband moeilijke tijden kent en dat er om die reden dringend punten moeten worden binnengehaald voor de UEFA-coëfficiëntenlijst. In de ogen van Ajax ging die bespreking puur over het belang van het Nederlandse voetbal en hoe Nederlandse clubs zich dus zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op Europese wedstrijden. PSV-directeur Gerbrands ziet dat anders: 'Dat betrof afspraken voor volgend seizoen. Vraag het de mensen van Feyenoord en FOX.'

Bij PEC Zwolle staat men ook te kijken van de verplaatsing en is men niet blij. De Overijsselse club speelt straks in acht dagen tegen AZ, Ajax en Excelsior. Volgens Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, had eerder laten weten bereid te zijn mee te werken aan een verplaatsing van de wedstrijd. 'Daarover hadden we ook contact met Ajax en de KNVB', zegt de beleidsbepaler. 'Alleen was de randvoorwaarde dat Ajax de eerste wedstrijd tegen Real Madrid in de Johan Cruyff ArenA zou winnen of gelijkspelen. Bij verlies was er geen sprake van het verzetten naar 13 maart 18.30 uur. We hoorden dus ook niets totdat de KNVB maandag opnieuw contact opnam en Ajax na de winst van Girona bij Real Madrid de wedstrijd alsnog wilde verplaatsen', sluit Nijkamp af met een opvallende opmerking.

Op dit moment staat Nederland nog elfde op de UEFA-ranking, maar wanneer Ajax wordt uitgeschakeld door Real Madrid en wanneer een van de nog twee actieve Oostenrijkse clubs zich plaatst voor de volgende ronde, dreigt Nederland plek elf te verliezen.

Update III - 11.10 uur (22 februari 2019) - PSV neemt geen verdere stappen na verplaatsen Ajax - PEC Zwolle

PSV is op zijn zachtst gezegd, zoals bekend, niet blij dat de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle wordt verplaatst, maar de Eindhovense club zal verder geen stappen ondernemen tegen dit besluit. Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdagochtend.

De huidig koploper van de Eredivisie wil dat de KNVB betrouwbaar is en zich houdt aan eerder gemaakte afspraken. 'Die regels worden nu midden in de competitie versoepeld en opgerekt en dat is Gerbrands in het verkeerde keelgat geschoten. Een verplaatsing zoals bij Ajax-PEC, waarbij twee ploegen uit een speelronde worden gehaald om de Europese deelnemer fitter aan de aftrap te krijgen, kwam recent niet voor', schrijft het dagblad.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jos1983
Waarom wordt de rol van de Gemeente Rotterdam niet belicht!? Er is toch wel een datum te vinden voor het eerste weekend van mij om die bekerpot te spelen? Dan kan AJAX op vrijdagavond spelen tegen PEC en heeft niemand er last van. Maar omdat Abouthaleb weer nee zit te schudden staat de hele eredivisie weer op de achterste poten.. Iedereen heeft het nu over Pisvee en PEC maar waarom kijken ze niet richting Rotjeknor?
3 0
GdlT
Dat PEC Zwolle zich benadeeld voelt is te begrijpen, als ik in hun schoenen zou staan dan zou ik dat ook zo ervaren. Dat PSV zich hier in mengt begrijp ik niet. Voor de camera zegt elke speler, elke trainer dat ze niet naar anderen kijken, enkel naar zichzelf. Tot het moment dat.....

Mochten KNVB en de clubs het belang van het Nederlands voetbal hoog in het vaandel hebben staan, dan zou iedere club een hoofdveld van echt gras hebben ipv een kunstgrasveld.

Uiteraard was de meest eenvoudige oplossing het verzetten van de bekerwedstrijd. Maar de gemeente Rotterdam kan dat niet faciliteren. Omzetten naar de Arena......
1 0
Hans Kraay Jr.
Zou toch wat zijn zeg als PSV nog stappen zou ondernemen ook. Op grond van wat dan precies?

Gewoon omdat Gerbrands het niet eerlijk vindt? Sterk argument! Succes.
3 0
Gerrr
Natuurlijk niet.
Toontje topsport laat de voorzitter van pec de kastanjes uit het vuur halen.
Zal hij wel een Iphone voor krijgen.
3 0
1738
gezeik ook
0 0
Amsterdamsetrots
En terecht. Zomaar de titel vn een artikel uit oktober: "KNVB houdt rekening met Europees programma PSV en verschuift drie duels". Heb onze calimero's toendertijd ook niet gehoord. Niet zo zeiken lampies, dat jullie jaloers zijn op onze CL campagne is al lang en breed bekend.
5 0
goajaxgo
Ik begrijp werkelijk niet waarom Ajax tot deze actie is overgegaan. Kans op het kampioenschap wordt er alleen maar verder door verkleind. Daarnaast geloof ik niet zo in die extra voorbereidingstijd. Maakt het allemaal wat minder onbevangen.
Ze hadden beter in kunnen zetten op het verplaatsen van de bekerwedstrijd, met de dreiging van een rechtszaak nog als stok achter de deur/ruilmiddel in de onderhandeling met de KNVB.
Sorry, maar ik vind het allemaal niet echt slim.
1 0
AFCAPolarBear
Toevallig zag/hoorde ik PSV TV gisteren (ik was te lui om afstandbediening te pakken na de Europa League). Zelfs daarin hadden ze een item over het verzetten van Ajax-PEC! Ze worden wel heel erg bang in Eindhoven, nu wij ze binnen handbereik zijn genaderd :-)
8 -1
witchmaster11
ff een reactie op het kladden van de dokwerker (Op 25 februari 1941 begon onder aanvoering van de CPN in Amsterdam het verzet tegen de Duitse bezetting van Nederland. Indirecte aanleiding tot de staking was de bezetting door de Duitsers en de ongemakken die dat met zich meebracht. Ook groeide de weerzin tegen de maatregelen van de Duitsers die met name tegen de Joden gericht waren.
) dit voor degene die hier op bezoek komt uit Eindhoven en schijnbaar niet beseffen waar het beeld voor staat , in Europa was helaas Nederland het enige land waar meer dan 100.000 joden en anders denkende werden weggevoerd slechts 3 a 4 1000 kwamen terug dus het kladden van dit beeld gaat verder veel verder er zijn velen standrechtelijk gefusilleerd door deze staking , ik weet dit dit oftopic is maar velen weten niet eens meer waar voor de dokwerker voor staat en vind ik het bekladden hier van veel verder gaan en dat het niet Ajax raakt maar velen anderen want er waren na verraders ven verklikkers ook helden
5 0
Lazell
Je overschat die tokkies. Die zullen nooit zo ver kunnen nadenken.
2 0
TontoKarnaggel
Die Gerbrands is natuurlijk vanuit een soort natuurlijke calimeroreflex moord en brand gaan schreeuwen.
Na enig nadenken beseften ze pas dat dit in competitieverband helemaal niet gunstig is voor Ajax. Vervolgens besloten ze maar "met hun hand over hun hart te strijken" en geen verdere stappen te ondernemen. Positief side effect voor hun is dat heel nederland weer denkt dat Ajax geholpen is door de knvb en hun het arme slachtoffer zijn. Gaat er natuurlijk in als warme broodjes bij hun calimeroachterban.
6 0
PaulC
Wie zich als kind gedraagt wordt als kind behandeld.....
0 0
Van Reenen
Verbrand van PSV heeft natuurlijk één ding over het hoofd gezien, hertgeen ik wel begrijp. Zo eerlijk ben ik ook wel weer.
Verbrand stelt dat het nooit eerder is voorgekomen dat een Europese deelnemer fitter aan een CL wedstrijd moet komen. Klopt, maar Ajax is geen gewone Europese deelnemer voor Nederland, maar een TOP Europese deelnemer. En dat is het verschil met de Calimero club waar Verbrand zit.
Nu, sinds vandaag, heeft hij niets tegen Ajax, maar tegen de KNVB. Hoe klein kan je zijn.
0 0
cantharel
Waar blijven de verdere stappen van Ajax i v m de wedstrijd in de kuip. Hoor er niets meer over.Ajax dit laat je toch niet over zijn kant gaan
0 0
EuforischeRealist
We hebben er nog een keer naar gekeken, kwamen er achter dat we geen poot hebben om op te staan, dus we binden maar in. Stumperds!
1 0
appeltje
Hahaha, zeer voorspelbaar dit. De Toon werd met ieder persbericht vanuit PSV meer gematigd. Nu zegt Gerbrands zelf dat als ze Ajax waren, ze hetzelfde hadden gedaan. Niet serieus te nemen dit.
1 0
Mario65
Pisvee wil dat de KNVB betrouwbaar is?
Ja, zolang het in hun voordeel is.
Stelletje Calimero's
En sinds wanneer is de KNVB betrouwbaar?
Krom bestuur en een krom geboren arbitersbaas
En dat moeras is echt diep.
0 0
TheArrowMan26
Waarom maakt PSV hier ophef over? Ajax haalt in de competitie hier toch geen voordeel uit? Ze spelen straks drie competitiewedstrijden in één week dus alleen maar meer kans op puntverlies
3 0
Mario65
In tegenstelling tot al die losers in de Eredivisie, kan Ajax wel 3 wedstrijden aan.
Dat is het kwaliteitsverschil met de rest.
Dus het mag wat positiever....
0 0
JanTa
Alles waar het woord Ajax in voorkomt daar maakt PSV zich druk over. Het zal wel te maken hebben met die eeuwige minderwaardigheidscomplex.
0 0
maikelklaassen
is gewoon de boel op scherp zetten wat toon heeft gedaan. waren wat gelijke spelletjes, zijn niet meer onaantastbaar. de ajax haat moet (weer) terug het land in. alsof de knvb ons helpt en dat soort bullshit. wat zou het toch zuur zijn als dat clubje kampioen wordt...
1 0
Bky
Uh wat?

Dus eerst maak je keiharde ophef, zeg je dat het tegen alle afspraken in is en dan een dag later "neem je geen verdere stappen", terwijl je er nog wel mee oneens bent?

Hier klopt iets niet. Zijn ze er toevallig achter gekomen dat hun gejank totaal onterecht was?
1 0
appeltje
Ze wisten bij voorbaat al dat het onzin was.
0 0
mgtow
In je mand en blijf!
2 0
Ruff Rhythim
Haha, ja dat psv gaat geen verdere stappen ondernemen omdat ze eindelijk snappen dat zij zelf de janboerenlulhannes zijn in dit geheel...
2 0
Redrum
Het lijkt er op dat het besef dat deze beslissing juist in het voordeel is van psv eindelijk door die dikke eierschalen is gedrongen.
3 0
AjaxDaniel
ADO-supporters bekladden verkeersborden, cafés en de Dokwerker in Amsterdam

https://www.ad.nl/den-haag/ado-supporters-bekladden-verkeersborden-cafes-en-de-dokwerker-in-amsterdam~aff094ad/

Nou daar gaan we, ongetwijfeld dat er vanuit het Ajax kamp iets teruggedaan gaat worden.
0 0
Ruff Rhythim
Lijkt mij een bewuste actie om een verbod uit te lokken voor die demo van a.s. zondag...

Maar je hebt wel verdomd weinig hersencellen als je ook de Dokwerker gaat bekladden hoor....
2 0
Redrum
Stoere jongens hoor, ondertussen loopt het ze al jaren dun door de broek bij de gedachte dat wij langskomen in hun stadion.
1 0
Ozymandias
Typisch Nederlands om hier een probleem van te maken. Hier in Engeland worden zo vaak wedstrijden verplaatst dat het nauwelijks in het nieuws komt. Het komt regelmatig voor dat in de tweede helft van het seizoen bepaalde Premier League clubs twee (of soms zelfs wel eens drie) competitie wedstrijden minder hebben gespeeld dan andere clubs.
0 0
GvanderK
Natuurlijk niet, zeker nu Ajax de enige is die het Nederlandse voetbal nog kan redden.
0 0
JordanAFCA
Hahahaha stelletje kneuzen zeg
0 0
Cello
Waarom horen we Gerbrands niet dat het oneerlijk is als Ajax midweeks straks tegen PEC moet en dan er heel weinig tijd zit voorafgaand aan AZ-uit?. Als ie zich druk maakt om teveel rust tussen 2 duels, moet ie zich ook druk maken om te weinig rust tussen wedstrijden. Het gaat 'm toch over eerlijk competitie-verloop???.
Oh wacht...... te weinig rust voor Ajax is gunstig voor PSV, want dan kan Ajax mogelijk eerder punten morsen.....
1 0
Juichtoon
Laatste 10 seizoenen, circa 100 duels. PSV 28 maal uit na een Europees duel (en dus 72 maal thuis). Ajax 50 maal uit na een Europees duel. Hier heb ik PSV ook nooit over gehoord.
0 0
Mario65
Pisvee's Gerbrands is nu de Lozano van de voetbalbestuurders... "oren aan naaien" is zijn motto.
PEC.... leg eerst maar eens een grasmat neer waaraan niemand zich blesseerd over competitievervalsing gesproken.
010... waarover lullen die mee...??? Leer eerst maar eens te voetballen, stelletje losers.
Oh..wacht even, die gaan nog een voetballes krijgen van Ajax
0 0
ghouleseddik
Ik hoop dat ze in Eindhoven blijven zeiken, zaniken en zeuren tot die wedstrijd terug wordt gezet op 2 maart. Ajax vervolgens soepeltjes over PEC gaat, een megastunt realiseert in Madrid, lekker fris AZ pakt, tussendoor eventjes onze coëfficiënt eigenhandig repareert in de kwartfinales C.L. en als kampioen er volgend jaar weer rechtstreeks bij is.
5 0
Tinus
Soort van ideaal-scenario, haha. Tussendoor ook graag PSV en Feyenoord (beker) een flinke draai om de oren geven.
0 0
Indoorajaxzoon
Nu gewoon gaan voor keihard zakelijk afmaken daar Vardrid, en dan zie je die koppen hier in NL rollen. Als je snel 2 doelpunten met pressie voetbal kan scoren dan wil ik nog wel zien hoeveel ruimte er daarna achter de verdediging komt. Niets is onmogelijk voor Ajax maar alles moet dan ook super vloeiend lopen en vooral de kansen die benut moeten worden zijn gewoon echt een "must'!
0 0
Wijnvoord
Het Nederlandse voetbal hangt straks van de VAR en andere juridische beslissingen af. Wedstrijden worden door de VAR beslist in de Nederlandse competitie nu ook in de CL, Ajax gaat naar de rechter om supporters mee te nemen naar de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. PSV en PEC Zwolle gaan juridisch uitzoeken of ze de verplaatsing van de Wedstrijd tegen PEC kunnen aanvechten.
Laten we lekker gaan voetballen, anders kunnen we straks beter gewoon de E divisie alleen maar gaan spelen scheelt een hoop ellende en gezeur.
0 0
Pas
Waarom praat de directie van Feyenoord mee als het gaat over het Nederlandse clubvoetbal in Europees verband??
4 0
mgtow
Waarom praten ze überhaupt ergens over mee? Hebben ze niet een club te redden? Feyenoord gaat langzaamaan kapot maar ze permitteren het zichzelf om met randzaken bezig te houden.
1 0
Jojo49
PSV schopt , spelers van andere elftallen onderuit, en ze krijgen , geregeld 4, 5, 6 minuten erbij , praat daar is over, want de blessures die PSV maakt worden, erbij getrokken, dat is vervalsing.
4 0
Freddy Al
Wat een ongelofelijke uitspraak van Brandts; het gaat wel om het Nederlands belang maar dit seizoen nog even niet, wat een kortzichtigheid.
PSV heeft geen enkel nadeel van deze beslissing behalve dat ze minder voordeel hebben van het CL programma van Ajax, dan nog beweren dat je het belang van het Nederlands voetbal voorop zet.
Daarbij is het niet zo dat Ajax minder wedstrijden mag spelen maar dat er 1 uitgesteld wordt, ik ben benieuwd of PSV er ook een nadeel inziet als er minder voorronden gespeeld moeten worden door CL kandidaten.

Gepiep ,bah.
1 0
Hakkie
Duidelijk een gevalletje van een paniekaanval bij PSV. Ze zijn nerveus en dat is goed voor ons. Nu gewoon stoïcijns blijven en ons niet laten afleiden, want het resultaat is heilig, niet dit geprovoceer van PSV. Daarmee schieten uiteindelijk zij ook in hun eigen voet.
1 0
Rentokill
Wat triest ook dat Fox hier bij betrokken wordt. Logisch wel maar het geeft maar weer eens aan hoezeer geld betrokken is bij alle sportieve belangen.
2 0
MichelAngelo66
Hahaha dat was over volgend jaar. Oftewel dan kunnen wij er hopelijk van profiteren. Misselijk onderkruipsel. Ajax moet lekker in de Bundesliga gaan spelen. PSV zijn jankerds alleen niet als het hun goed uitkomt, Feijenoord kan doen en laten wat ze wil met uitsupporters en zelfs ADO kan zn gang gaan, KNVB manipuleert lotingen, KNVB laat zich ringeloren door clubs met plastic deurmatten als veld. En Ajax maar alle punten steeds binnenhalen voor al die minkukels.
9 0
Rentokill
Helemaal waar. PSV is het natuurlijk niet gewend om benadeeld te worden. Dus proberen ze het te gooien op volgend jaar. En op verlies van Ajax thuis. Terwijl de teneur is dat we nog niet kansloos zijn. Dus de discussie is juist nu uiterst relevant. Volgend jaar ook trouwens.
2 0
chloorbestendig
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/848385/knvb-komt-ajax-en-psv-tegemoet-in-het-belang-van-het-nederlands-voetbal-.html Toen hoorde je ze ook niet.
0 0
sebastiaan1900
Wat een zielige reactie van PSV. Daar hoor je toch boven te staan? PSV heeft over geluk niet te klagen. Alleen al het aantal doelpunten die ze maken in de laatste minuten. Daarnaast spelen ze nu tegen Feyenoord terwijl de Rotterdammers een paar dagen later de wedstrijd van het jaar spelen. Malen had laatst rood moeten krijgen en maakt de 2-2 in Heerenveen. Gewoon mondje dicht.
6 0
TontoKarnaggel
Dus tijdens het onderlinge overleg was psv groot voorstander en zich bewust van het belang van deze nieuwe regel maar mocht het pas volgend seizoen ingevoerd worden omdat anders waarschijnlijk Ajax als eerste zou profiteren ( zonder nadelige gevolgen voor psv )

Dit zegt zoveel over die club....
13 0
Ajacider
Competitievervalsing is de financiële steun van de gemeente Eindhoven die andere gemeenten clubs niet hoeven of willen geven. Het is gewoon een carnavalsvereniging met mensen die zich gedragen als calimero's, boeren en zogenaamde voetbalprofessionals.
2 0
Redrum
Ondertussen op het politiebureau in centrum Eindhoven: "Goedemiddag meneer, wat komt u hier doen?" " Ja hallo, ik kom aangifte doen van competitievervalsing. Vermoedens van competitievervalsing." Agent achter de balie: *facepalm* " Meneer Blaak, we hebben het hier over gehad toch?"
13 0
OsvaldoArdiles
Het is inderdaad competitievervalsing. Dat geldt ook voor:
- zonder uitpubliek moeten spelen bij Feyenoord en ADO
- op zondag spelen terwijl PSV zaterdag gespeeld heeft (10x per seizoen?)
- nog actief zijn in Beker en CL (extra belasting, minder rust)
- betere spelers hebben dan PSV ;-)
- het hele seizoen 2e staan en dan stiekem toch vanaf eind maart bovenaan staan en kampioen wodren
12 0
appeltje
Dat PSV op zaterdag speelt en Ajax op zondag komt puur door voorkeur van beide clubs. Ajax heeft aangegeven het liefst op zondag te spelen, PSV het liefst op zaterdag.
4 -3
Babayaka
Nee psv will het liefst voor ajax spelen.
Ajax moet voor volgend seizoen eens voor de grap de zaterdagavond aanvragen, wedden dat psv Dan smidags of vrijdagavond gaat spelen.
3 -2
w86
Prima, blijft het een keuze van beide clubs.
0 -1
Babayaka
En daar gaat het fout, de bond hoort hier neutraal in te staan en een gelijkwaardig programma op te stellen
34 wedstrijden, waarbij je de het gelijkmatig verdeeld. De clubs hebben zich maar aan te passen, anders gaan ze lekker wat anders doen.
Hetzelfde Al's kunstgras, wat nou clubs daarover laten beslissen, de knvb dient dit te bepalen. En gewoon per 1 Augustus moet ER gras liggen en geen plastic.
1 0
Aeter
Gewoon Calimero gedrag. "Zij spelen Champions League en wij niet en das niet eerlijk, oh nee."
4 0
appeltje
Het is toch wel typisch dat Gerbrands, Visser en Nijkamp tegenstrijdige verklaringen afleggen. Gerbrands beweerde gisteravond nog dat iemand binnen de KNVB nog op eigen houtje iets had gedaan. Blijkt dus bullshit. Nijkamp van PEC zegt dat PEC akkoord is gegaan om de wedstrijd te verplaatsen als Ajax een goed resultaat heeft gehaald in de eerste wedstrijd tegen Madrid. Visser van PEC zegt dat ze nooit akkoord zouden zijn gegaan met een verplaatsing.

Ohja, en het voorstel van PEC en PSV om de halve finale beker te verplaatsen is dan weer zo schrijnend. Als PEC of PSV nog in de beker zou zitten, hadden ze dat zelf ook COMPETITIEVERVALSING gevonden. Hypocriete kuikens.
Als ik dit zo lees komt die juridisiche zaak wel goed. Ze weten van gekheid niet wat ze kunnen verzinnen.
12 -1
31xAjax
Ajax heeft thuis verloren, valt dat ook al in de categorie goed resultaat?
0 0
waayop
Van PEC kan ik het enigszins begrijpen, gezien het schema wat ze nu krijgen. Van PSV is het echt ridicuul. Zijn ze zo bang voor Ajax?

Overigens is het voor de supporters van Ajax niet echt gunstig, die komen uit heel Nederland dan is woensdag 18.30 een waardeloze tijd.
9 0
pinballmagic
Wat een Callimero gedrag van die lampjes niet te geloven
Zij moeten altijd tegen het machtige Ajax op boxen
En dat is niet eerlijk
5 0
BowedUkelele
PSV: "We zijn als kleine kinderen behandeld!"

also PSV: * jankt als een klein kind *
18 0
DrD3k
van Bommel; Het is bijna carnaval.
Gerbrands; Laten we de troeftoeters laten horen.
7 0
Marcdaan1971
Eer aan je zelf houden. Statement maken dat de verontwaardiging van Pec en PSV niet de bedoeling kan zijn en dat we gewoon de wedstrijd op de oorspronkelijke datum gaan spelen.
Win je van Real en van PEC snoer je iedereen de mond.
Verlies je van Real kun je in de toekomst altijd hardop zeggen dat we punten hebben verspeeld voor de ranking omdat Pisvee niet akkoord ging.
Van PEC moet je sowieso winnen. Dat mag geen uitweg zijn.
3 -3
Bky
Kans op CL winst verlagen omdat de calimero's uit Eindhoven zitten te piepen en om een punt te maken.

Wat een logica.
4 0
Marcdaan1971
Wedstrijdje tegen PEC verlaagd echt die kansen niet, hoor.
0 -2
Bky
Tuurlijk wel, die wedstrijd wordt gespeeld op 3 maart en op 5(!) maart spelen we tegen Real.

Dat is minder dan 2 dagen rust.
3 0
Tinus
Met reizen erbij is dat natuurlijk amper te doen. Het is bijna bizar dat PSV hier een probleem van wilde maken. Tekenend voor de club ook om te suggereren dat Ajax wordt bevoordeeld hier. En nu opeens ‘barmhartig’ doen door het erbij te laten zitten. Zullen ze misschien eerst gecheckt hebben of PEC er wel een zaak van gaat maken?
0 0
Boer Gijs
Wedstrijd was al verplaatst naar 2 maart, maar alsnog weinig rust natuurlijk.
0 0
jariafca020
De enige reden die ik kan bedenken is dat PSV zich liever niet meer plaatst voor de CL. Bang om weer kansloos af te gaan.
0 0
Red Devil
Stelletje hypocriete losers die lampies want ze hadden hetzelfde gedaan als zij in deze situatie zouden zitten.
Ajax kan als enige club nog wat punten scoren voor Nederland.
0 0
Toon meer reacties