'Verwachten Magallán en Varela eind deze week terug'

ArthurV, 18-02-2019 om 18:35, 18138 views, Ajax TV |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Erik ten Hag heeft tegenover Ajax TV laten weten dat het herstel van Lisandro Magallán en Bruno Varela goed verloopt. Waar de Argentijn sinds het begin van de maand kampt met een bovenbeenblessure, zat ook Varela tegen NAC Breda niet bij de wedstrijdselectie. 

'Wij verwachten ze eind deze week terug op de groepstraining', vertelt Ten Hag. 'Daarbij zal Magallán nog niet helemaal aansluiten, maar in ieder geval in delen van de groepstraining. En dat is natuurlijk heel goed en vruchtvol, want we hebben iedereen nodig.'

Veltman

Iemand wie zich voorlopig minder zorgen hoeft te maken wat betreft blessureleed, is Joël Veltman. De verdediger maakte tegen NAC eindelijk weer minuten in het shirt van Ajax en moet zo snel mogelijk fit zien te worden voor het komende drukke schema. 'Dat moet natuurlijk heel snel gaan, want zoveel tijd is er niet meer. In de top heb je nooit tijd. Hij moet heel snel aanhaken en wij proberen de randvoorwaarden zo gunstig mogelijk te creëren, zodat dat ook mogelijk is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
zo op t eerste gezicht nou niet bepaald de Verlosser, Magallan. Ik dacht dat t n goeie mandekker was, maar dat viel tegen Feyenoord nogal tegen (lucht dekken ipv van Persie bij ik dacht de 2e goal). Maar goed, ik ga m niet afrekenen op 1 wedstrijd. Hopelijk zit ik er stevig naast. De Ligt bij zn debuut in Oranje kon er ook geeneens geen kloot meer van, nou we hebben t gezien.
0 0
Mario65
Voor de negatievelingen..
Magallan heeft amper de kans gehad om zich te bewijzen, dus als je een oordeel wilt vellen zou je dan niet eerst zien hoe hij het gaat doen BIJ Ajax?
Men keek in het begin ook schuin naar Tagliafico en nu juichen zij voor hem.
Wat heb je dus aan een vooroordeel?? Niks!!!
0 0
Gecko
Magallan. Kristensen. Zijn toch geen spelers die Ajax nastreeft
Gewoon armoedig. Met al dat geld toch wel wat beters te koop
1 -4
Sterspeler
Magallan nu al afschrijven.. jij was er zeker zo eentje die de eerste 4 wedstrijden hier rond bazuinde dat Sanchez er ook geen kut van kan.
2 0
Jojo49
Kopen we spelers met blessures ? Of steeds pech?en heeft PSV hoefijzer , zoals sjaak het verwoorde.
0 0
oudzuid2
vruchtvol...
0 0
Pierre Heno
Wàt een teksten toch weer...vrijwel letterlijk overgenomen uit het "Cliché Boek voor Coaches (deel 6)"
1 -5
ajaxfan83
ik hoop dat magallan wat gaat worden al ben ik van mening dat ze wober niet hadden moeten verkopen .
Want als er een verdediger geblesseerd raakt hebben we een probleem achterin en blind is naar mijn mening meer een cvm dan een cv
3 0
0h0Litmanen0h0
We hebben Schuurs ook nog, kan prima spelen in de Eredivisie of Frenkie naast De Ligt.
0 -2
ajaxfan83
in de eredivisie wel ja .
maar in de cl niet
0 0
Sampaoli
Nooit meer Frenkie achterin.
2 -1
Pierre Heno
...en Magallan is allesbehalve linksbenig dus daar heb je weinig aan als LCV/ LB, zeg maar gerust helemaal niks. Je wilt graag meedoen in de CL en dan heb je op links alleen Tagliafico en Blind. Dan ben je toch niet goed bij je hoofd om met dat stel deze 2e allesbepalende seizoenshelft in te gaan?. Lekker Wöber nog even voor een mooi bedragje lozen...Achilles'29..."Keeper...keeper..keeper keeper..toch!" maar dan meer toepasselijker: "Marcus....Marcus....Marcus...Marcus toch! ". Wàt een flutbeleid.
2 -3
trodat4030
En het erge is dat we dat ‘bedragje’ voor Wöber pas in de zomer krijgen (althans, de eerste afbetaling daarvan).
1 0
appeltje
Bij Boca doen ze daar niet zo moeilijk over en zetten ze gewoon een rechtsbenige op LCV. Hebben ze toch de finale van de Copa Libertadores mee gehaald, dus zo kut is het allemaal niet. Magallan heeft daar ook genoeg wedstrijden gespeeld.
2 -1
Marcw1972
en dan hebben we Bande ook nog. Dat duurt ook vreselijk lang allemaal.
5 0
0h0Litmanen0h0
Ja echt een miskoop....Overmars had wel twee miljoen minder moeten betalen als hij zijn blessure vooraf in zijn glazen bol had bekeken
3 -1
Redrum
Ja ik weet niet wat die gozer aan het doen is, maar volgens mij traint hij al maanden niet eens mee met de groep. Wat een mentaliteit!
1 0
AjaxDUde123hk
https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/118648/bande-in-mn-enkel-zit-nog-weinig-beweging

Enkel is nog niet hersteld ligt niet aan mentaliteit is gewoon nog niet hersteld!
0 0
RJB1979
Die jongen was degelijk tegen Heerenveen. Zakte totaal door het ijs tegen Feyenoord maar dat deed het hele team. Volgend seizoen zorgen dat er een voetballende verdediger naast hem staat. Heb nog wel vertrouwen. De Ajax scouting maakt we eens een fout maar als ze twee keer hebben geprobeerd om hem te halen dan kan die vast wel meer.
3 0
Joseph
Ben heel benieuwd, uiteindelijk is het beste voor het team als Blind op het middenveld kan spelen, maar dan moet Magallan wel snel indruk gaan maken.

Zou mooi zijn als hij er tegen Feyenoord bij kan zijn, Blind op de plek van Schone en Tadic in de spits. Lijkt mij ook het beste als je tegen Madrid speelt.
3 0
HZMKK
Balen, vind die Magallan totaal niet bij Ajax passen. Armoedige houthakker die er echt geen klote van kan.
Werd niet voor niets gejuicht door Boca supporters toen hij vertrok.....
6 -17
de_pitbull
Daarom stond hij in die finale toch?
3 0
0h0Litmanen0h0
Waar hij slecht speelde, net als Pavon die hier opgehemeld wordt.....
1 0
AlexIbarra
Deed het tegen Heerenveen en (ik meen) Flamengo helemaal niet slecht.

Kakkies-uit kwam gewoon te vroeg, al maakte hij ook wel wat fouten die weinig met wennen of communicatie te maken hadden. Helaas was hij niet de enige.

Laten we hopen dat Nico hem snel helpt integreren, dan hebben we in ieder geval twee fysiek sterke jongens voor acht (!) verdedigende plekken in de selectie.
4 0
Bocarra
Wat ben jij gek... Vraag mij eigenlijk af wat jou bezielt. Het prototype van de successupporters hier.
4 0
HZMKK
Hahahaha omdat je een speler slecht vind?
Ga fietsen man kneus
1 -7
DrD3k
Nou ik denk meer om je taalgebruik.
Misschien dat jij het niet weet maar voetballers en ook bestuursleden zijn mensen. Niet alleen bouwvakkers of vuilnismannen hebben gevoel.
Dat jij vind dat hij niet goed genoeg is voor Ajax, is heel wat anders als iemand afbranden met lelijk en in jou ogen stoer taalgebruik.
Maar gelukkig komt het bij de meeste mensen hier over als een gefrustreerd testosteron bommetje.
Gegroet
0 0
Ajax#1900
Haha wat een niveau weer
0 0
Ajax#1900
Balen dat een speler fit wordt. Het wordt steeds gekker hier. AS wordt echt geterroriseerd door PSVers en depressieve figuren.
14 0
HZMKK
Doet het zeer dat ik een argentijnse houthakker slecht vind?
Neem je pilletje en zet je roze bril af man. Magallan is gewoon het niveau niet wat je zou moeten nastreven!!
0 -10
Saanchez
En dat weet jij na drie wedstrijden al? Het orakel van Nederland? En dan ook nog gefrustreerd reageren op mensen hier die het niet met je eens zijn. Je bent het schoolvoorbeeld van een idioot die denkt dat iemand op zijn mening zit te wachten, een mening die ook nog eens gebaseerd is op aannames en niet op feiten.
1 0
HZMKK
Je gaat er wel heerlijk op in. Maar we spreken elkaar nog nog aan t einde van het seizoen als deze miskoop ook door jullie niet goed genoeg wordt bevonden
0 -2
AjaxDordt
Zullen we die jongen eerst eens een half jaartje de kans geven? In de beker tegen Heerenveen maakte hij een solide indruk, in De Kuip werd ie keihard in de steek gelaten door zijn collega's in de verdediging. Vergeten hoe Nico hier door sommigen werd afgekraakt en nu is het bij wijze van de nieuwe Roberto Carlos
10 -1
HZMKK
Ik heb Nico nooit afgekraakt, in tegendeel. Een zegen voor dit Ajax. Die Magallan heb ik vanaf dat hij nog bij boca speelde al afgebrand. Kan er gewoon geen klote van.
0 -5
de_pitbull
En over een jaar zeg je hetzelfde over Magallan.
1 0
ST
Maga = Make Ajax Great Again
3 -3
Schip
Blijf benieuwd naar Magallan als hij beter ingespeeld is.
7 0
Radie125
Geen nivo de Ligt we gaan er dus op achteruit
2 -6
Cisco2
Joh. Een van de beste verdedigers ter wereld, natuurlijk gaan wij er op achteruit.
6 0
Saanchez
Dat is simpelweg onvermijdelijk gezien we niemand van de Ligt's huidige kwaliteit kunnen halen en er nu ook geen directe vervanger klaarstaat in de jeugd die net zo'n wereldtalent is als hij.
4 0