'Ajax - Real beste wedstrijd van het seizoen'

SJvanveen, 17-02-2019 om 14:32, 12600 views, FOX Sports |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Erik ten Hag was blij dat Ajax goed voor de dag kwam tegen NAC Breda zondagmiddag. Ook hoorde de trainer van de Amsterdammers dat Real Madrid tegen een zeperd was aangelopen tegen Girona en stelde Ten Hag dat er 'wat mogelijk is' in Madrid. 

Ajax speelde met name de tweede helft goed tegen NAC Breda en dat zag Ten Hag ook. 'Het gaat om de competitie en we hebben de week goed afgesloten. Tegen Real Madrid hebben we een heel hoog niveau gehaald, tegen NAC bij vlagen ook. We beginnen goed en daarna hadden we een mindere fase. De tweede helft hebben we het vervolgens naar ons toegetrokken.' 

Ten Hag wisselde in de rust aanvallend en zag dat goed uitpakken bij de goal van Kasper Dolberg. 'We hadden een typische spits nodig en brachten iets meer aanvallende impulsen. We hebben Ziyech op tien neergezet en Donny van de Beek ietwat terug, maar wel in een aanvallende rol. Wat je wil is dat ze (de spelers, red.) een goede wedstrijd op de mat leggen, winnen en het publiek vermaken. Dat is gelukt.' 

'Beste wedstrijd van het seizoen tegen Real Madrid'

Ten Hag had het na afloop van Ajax - NAC Breda toevalligerwijs in de trainerskamer over de nederlaag van Real Madrid op eigen veld tegen Girona. 'Er is wat mogelijk in Madrid', antwoordde Ten Hag, alvorens op de persconferentie nog kort terug te blikken op de Champions League-wedstrijd van afgelopen woensdag. 'We speelden woensdag misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kikke
Die Ten Hag praat zo’n onzin, hoe kan je als coach nou dit zeggen na een verloren wedstrijd.. echt blijf het niks vinden...
0 0
Sunny
Gebaseerd op vorige week kan je ook gewoon van Real winnen.
Dat is geen hogere wiskunde of wishful thinking.
Vroeger was het altijd de mannen tegen de jongens en scoorde Ronaldo op zekere maar nu hebben we zeker nog kans.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
bij real mis je mentaliteit van ronaldo, die sleepte de ploeg naar grote hoogte.
het is nog steeds een hele sterke ploeg, maar in de competitie missen ze zo'n factor waardoor de ploeg reeksen kan neerzetten.

bij ajax mis je gewoon dicipline om constant in een systeem te blijven spelen. desondanks zijn er weinig wedstrijden van ajax dit seizoen die 90 minuten saai waren, dat is welleens anders geweest.
Ik denk zeker dat wij real kunnen verslaan, en dit is niet tegen beter weten in of wishfull thinking.
je kunt hun moraal knakken tijdens de wedstrijd door gediciplineerd middenveldspel op de mat te leggen. gewoon de beuk erin en niet verder.
die langeballen naar het centrale middenveld en steekpasses over de backs moet je gewoon scherp in zijn en van te voren goed inschatten.
dat is namelijk hun wapem waardoor ze aan hun spel toe komen.

het valt mij trouwens heel erg op dat als men tegen ajax heeft gespeeld, men helemaal leeg is en vaak het weekend erop verliest of gelijkspeelt.
dat houdt in dat ajax echt een hele sterke tegenstander is.
2 0
4xEC1
Mee eens hoor allemaal maar vergeet niet dat Ajax (lees: niet de absolute Europese top) al een achterstand heeft t.o.v. (clubs als) Real Madrid, je hebt gewoon de scheids al tegen, kijk maar naar het verleden van Ajax tegen Real met 2 onterecht afgekeurde goals waar er vorige week nog één bij kwam. Dus Ajax moet echt goed voor de dag komen en hopen op een neutrale scheidsrechter anders heb je bij voorbaat al verloren.
0 0
Sterspeler
Discipline de ploeg: deels. Van de trainer: 100%. Die wisselt constant mensen en zet ze op de verkeerde plek neer.
0 0
chino
Als daar nog een Varane wegvalt hebben ze wel een groot probleem defensief.
3 0
Raikkonen94
Ik hoop dat de spelers zelf ook echt overtuigd zijn dat er nog wat te halen valt daar, al is het alleen maar om die arrogantie van Ramos af te straffen. Laten we hopen op het wonder van Madrid.
6 0
MPAjax
girona wint van ajax dan kan ajax dat ook
1 0
Koningtoto
Girona heeft nog nooit in de geschiedenis van Ajax gewonnen.
5 0
Markopantelic007
Ik zie niet in waarom het niet kan in Madrid. Als we niet bang zijn, het vizier op scherp hebben en een keer geen scheidsrechter tegen ons hebben: 0-4 ;)
7 0
4xEC1
0-4 tegen de regerend kampioen..... Dan huil ik van geluk denk ik. Én dan weet je zeker dat heel Ajax in de zomer wordt leeggekocht.
1 0
Ajaxbrl
Real heeft nu ook thuis verloren van een laagvlieger dus waarom niet! We speelde inderdaad een wereldpot en zijn alleen genaaid door de VAR. We hebben echt nog wel kans!
8 0
FUBAR
Vorige week won real met 1-3 bij Atletico. Andere instelling natuurlijk.
0 0
Ruff Rhythim
Ajax-Real was de beste nederlaag sinds jaren....
5 0
FlyingDutchMan
Inderdaad een nederlaag met voldoening lol
0 0
Barric
Ik geloof er ook nog steeds in. Waarom niét met 0 - 2 of 1 - 3 winnen in Madrid. Ajax had er thuis ook al 3 of 4 kunnen scoren!!
9 0
Rik428
Precies, en als je thuis al zoveel kansen nodig hebt ga je uit geen 3 goals maken
0 0
JariJari
We hebben 5% kans ofzo. Ik blijf ook hopen maar het is tegen beter weten in.

Daarentegen denk ik wel dat we kampioen worden.
2 0
Ajaxbrl
5% is wel erg weinig ze verliezen vandaag ook van een laagvlieger en Ramos is er ook niet bij tegen ons , Mits we weer dat level halen denk ik 33% kans..
1 0