UEFA 'zeer gelukkig' met introductie VAR in CL

BVeenstra, 15-02-2019 om 10:25, 16826 views, UEFA |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Het gebruik van de VAR in de Champions League heeft bij de UEFA een zeer positieve reactie opgeleverd. Het afgekeurde doelpunt van Nicolás Tagliafico tegen Real Madrid leverde tijdens en na afloop van de wedstrijd veel discussie op, maar bij de Europese voetbalbond staat men nog altijd volledig achter de beslissing om het doelpunt af te keuren.

Roberto Rosetti, die man die bij de UEFA verantwoordelijk is voor de scheidsrechters, is van mening dat het een terechte beslissing was van scheidsrechter Damir Skomina om het doelpunt af te keuren. 'De scheidsrechter zag dat een Ajax-speler in buitenspelpositie stond en de keeper hinderde om de bal te spelen op het moment van de kopbal', doelt hij op respectievelijk Dusan Tadic en Tagliafico. 'Dit was in lijn met het VAR-protocol en de goal was terecht afgekeurd.'

De scheidsrechtersbaas is van mening dat de beslissing past bij de positieve ervaringen van de introductie van de videoarbitrage in de Champions League. 'Ik ben zeer gelukkig met de manier waarop de VAR was geïmplementeerd. De technologie werkte perfect en de arbitrale teams hebben op een zeer hoog niveau geacteerd.'

Showtime Poll
Het doelpunt van Tagliafico had goedgekeurd moeten worden! 89% Ja, natuurlijk!
11% Nee, eigenlijk heeft de VAR gelijk...
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxtao
De var werkte goed en de uefa is niet corrupt. Weltrusten
0 0
Sterspeler
De UEFA zal het nooit toegeven. Als je bij een introductie al discutabele fouten maakt sta je er nooit goed op als organisatie. Dit is gewoon een tegengeluid laten horen naar mensen die de fout zagen. Blijf lang genoeg iets ontkennen en de rest volgt.
0 0
Pierre Heno
De VAR brengt zaken aan het licht die het waard zijn er alsnog een scheidsrechterlijke beslissing op los te laten en daar zullen de meesten het wel over eens zijn. Waar die Poolse VAR van afgelopen woensdag echter volledig de bocht uitvliegt is dat de VAR bij de wedstrijd Ajax-Real op millimeters ging beslissen en dat is natuurlijk belachelijk; en wel om de volgende logische reden: wanneer de spelers zèlf die inschatting van al dan niet buitenspel staan op de millimeter helemaal niet meer kunnen maken ben je niet goed bij je hoofd wanneer je daar camerabeelden op los gaat laten die wèl over een scherpte kunnen beschikken die de spelers zelf helemaal niet kunnen inschatten! Wat bovendien in het pro-VAR betoog ontbreekt is de oorspronkelijke betekenis van de buitenspelregel: deze is juist bedoeld om aanvallend voetbal te stimuleren en niet om op de millimeter een verdedigende partij ten dienste te zijn. In al die voetbalbabbel programma's wordt daaraan nogal regelmatig gemakshalve voorbij gegaan. De goal van Tagliafico had om bovenstaande redenen dan ook nooit mogen worden afgekeurd want het ging niet om hinderen van de keeper doch om 'hinderlijk buitenspel ' staan wat alleen kan worden afgefloten wanneer er sprake is van duidelijk buitenspel = duidelijk voor de spelers!! Het was dan ook niet verwonderlijk dat beide partijen en ook de scheidsrechter er van uit gingen dat het een 100% zuivere goal was. En dat wàs het ook! Dat de UEFA VAR over scherpere beelden kan beschikken dan het menselijk oog tijdens de wedstrijd kan waarnemen maakt dat al dan niet hinderlijk buitenspel staan een millimeter kwestie is geworden en daar kunnen spelers tijdens het spel nooit adequaat rekening mee houden. De buitenspelval is er om aanvallend voetbal te stimuleren en niet om middels millimeter mierenneukerij de verdedigende partij - in dit geval Real Madrid, mee te bevoordelen.

Oplossing: buitenspel moet duidelijk waarneembaar zijn en logisch worden toegepast = het voordeel van de twijfel moet dus altijd de aanvallende partij worden toegekend = goal. Mogelijk dat de NASA over nog scherpere beelden beschikte van de positie die Tadic innam op het moment dat de bal loskwam van het hoofd van Tagliafico...... nu zie je twee posities van Tadic bij een bal die nagenoeg nog steeds op het hoofd van Tagliafico hangt. Millimeterwerk hoort totaal niet thuis bij de beoordeling van al dan niet buitenspel en bij iedere twijfel dient het voordeel altijd naar de aanvallende partij te gaan want zo is de buitenspelregel namelijk bedoeld.
0 0
1eringzuid2
UEFA=MAFFIA
0 0
Oempaloempa
VAR is 100% KUT
leuk voor de match fixers
dodelijk voor het voetbal
0 -1
PetrusKeizer
Schurkenbende. Het wassen van de handen in onschuld hebben ze van Platini geleerd.
0 0
Rentokill
Of je houdt de VAR en past een aantal regels aan (bijvoorbeeld opheffen buitenspelregel bij pass binnen strafschopgebied) of je schaft het weer af. Het werkt nu tegen alles waar voetbal voor staat: Attractief en eerlijk.
0 0
ST
Van mij mag die UEFA naar de tering gaan en vooral degene die verantwoordelijk waren voor het afkeuren van de goal van Nico.
1 0
ST
Wat staat er voor rare poll onder dit artikel? Beide antwoorden die je kunt geven stellen de VAR in het gelijk. Slordig.
1 0
Ajacider
De pot op met je UEFA en de VAR. Het is maar weer eens duidelijk geworden dat de interpretatie van een scheids meer invloed heeft dan de regeltjes tijdens de opleiding. De VAR gaat dit niet veranderen. De overtreding op de Frenkie had meer impact dan de rol van Tadic die notabene uit een stilstaande situatie voortkwam waarin het gebruikelijk is dat er spelers in het strafschop gebied staan om het zicht van de keeper te belemmeren. 3 minuten nodig hebben om een goal af te keuren is gewoon absurd.
0 0
ACB
Wat ik mij afvraag: waarom werd het beeld niet een beeldje verder gespoeld?? Nu zit de bal op het hoofd van taglia geplakt dus staat Tadic eigenlijk geen buitenspel. De bal is nog niet gespeeld toch? Speel je 1 tiende van een seconde door staat Tadic geen buitenspel meer. Het is maar net wat je zoekt..... Heb ik niemand over gehoord. Toch vreemd.
1 0
DeMeervanweleer
Krachtig statement van de UEFA; wij zijn de baas, wij bepalen wie er wint, haal maar niet in je hoofd om te denken dat jij als klein clubje tegen onze belangen in kan gaan!
2 0
meerzicht
Overigens wie de foto bij dit artikel grondig bekijkt ziet ook een overtreding van Ramos op Tagliofico. Maar er was maar een ding wat telde....hinderlijk buitenspel van Tadic. Briljant.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
heel de wereldpers en alle voetbal analisten spreken er schande van, maar de eufa is tevreden...

kan alleen maar zijn omdat men liever real in de kwartfinale wil zien ivm tv inkomsten.
4 0
jeppas
Puntje bij paaltje! Real speelde ook gewoon volwassener. Wij waren beter, maar Real maakt de kansen af.

Na het lezen van het boek; 'Ik, Zlatan' denk ik vaak aan wat Zlatan te zeggen had over Ajax. ''Bij Ajax gaat alles mooi en frivool. Capello heeft dit eruit geramd. Doelpunten maken is wat telt. Kansen verzilveren. Zakelijkheid voor mooi en speelsheid.

Pijnlijk maar waar is dit hetgeen waar wij al jaren mee te maken hebben. Tientallen prachtige kansen creëren per wedstrijd maar het afmaken is niet koelbloedig. Ik pleit ook voor een spitsentrainer die dit erin ramt bij onze club.
0 -3
T.reckveugel
Gelukkig dat Madrid zo alsnog wint, ze waren namelijk rijp voor de sloop.
Achterlijke corrupte bende, denken dat dit zo door kan gaan, er gaat een compilatie rond met 7 (!) recente momenten waarbij Madrid voordeel haalt dat met een eerlijke VAR destijds teruggedraaid had moeten worden.
Alleen voorspel ik dat die uitzuigers bij zulke momenten niet ingrijpen. Net als Kuipers bij Pec pisvee en vBoekel bij Kutrecht pisvee. Verschilletje van 4 punten, maar ja, wie klaagt er nog
3 0
Danny.S
De tyfus met die kut var.
6 0
PJSM
Ze moeten een hele dikke paal bij Rosetti in z’n reet stoppen.
6 -1
goajaxgo
Met spijkers erin.
6 -1
BarAjax
Geen haar op het hoofd, van geen enkele Real speler, die aan hinderlijke buitenspel dacht. Mannen zijn teleurgesteld, we staan weer aan de aftrap en.. Ja hoor; de VAR gaat kijken. LACHWEKKEND.

Je ziet Courtois na de goal 2x met zijn armen klapperen zo van ja jongens; hier kan ik niks aan doen. Vandaag stond er nog een stuk over op NU;

"Dat kun je toch niet uitleggen?", vindt Jol. "Geen enkele speler van Real Madrid protesteert, iedereen staat klaar om weer af te trappen. Beter kan je het niet hebben als scheidsrechter."

"Maar dan zit er iemand in een hok die heeft gezien dat Tadic de keeper gehinderd heeft terwijl hij buitenspel stond. Maar waar had Tadic dan heen gemoeten? Hij stond daar en kan toch niet zomaar verdwijnen? Als scheidsrechter moet je dan het spelinzicht en het gogme hebben om te zeggen: hier is geen sprake van een overtreding. Wat de VAR ook zegt.

Real moet ´gewoon´ door. Zo duidelijk als wat. Zelfs mét de VAR is het complete willekeur, corrupt. Voor de club die door moet doet die droplul er alles aan om iets te vinden en als de tegenpartij een voordeel schijnt te hebben ´word er niet eens naar gekeken door de VAR´ Als dit andersom was geweest had de VAR never, never, never nooit ingegrepen. Het is nog misschien nog wel oneerlijker dan voorheen. De enige manier om het echt eerlijk te maken is door beide teams 2 VAR momenten te geven. Maar zoals het nu is.. WIllekeur systeem; bullshit en lachwekkend.
6 0
T.reckveugel
In dat geval had Madrid dat moment zeker hier niet aan vergooid. De UEFA komt ook met allerlei uitgebreide verwijzingen naar diepgaande spelregels. Net als de KNVB na Kutrecht pisvee. Allemaal alibi gedrag dat corruptie moet afdekken
2 0
ajaxwestland09
Lachwekkend dit zeggen ze alleen maar om het weg te wuifen
3 0
JordanAFCA
Oftewel UEFA: ‘zeer gelukkig’ om Real verder te helpen in de Champions League omdat zij het gister zonder var Ajax niet kon verslaan.. ik weet zeker als het 1-0 stond dat het een totaal andere wedstrijd was geworden..
4 0
Murph
Zeker een aan het minnen die stront jaloers is dat Rosetti anaal word genomen als beloning en niet hij.
4 -1
Pierre Heno
De NASA blijkt over nog scherpere beelden te beschikken die aantonen dat Tadic op het precaire moment 2 mm inside stond en dus niet 4 mm offside.
3 0
mgtow
Vouw jezelf om een boom Rosetti. Wie de fuck is hij om ons aller Ajax zout in de wonde te strooien en te schande te brengen.

Vaffanculo
4 -1
goajaxgo
UEFA MAFFIA.
11 -1
MarLuuk76
En we staan lekker gebukt met zn allen, UEFA hangt er gewoon ff een nog grotere in, zonder vaseline.
8 -1
Koningtoto
Iedere wedstrijd spandoeken ophangen. In ieder stadion wat niet achter de uefa staat. Publieke opinie weegt zwaarder dan geld.
5 -1
Bennyben
Heel verstandig dat die andere fout niet aanhaalt de overtreding op de jong anders zet de UEFA zichzelf nog meer voor schut
3 -1
Koningtoto
Beetje ongelukkig die tekst ook. Zeer gelukkig. De hele wereld spreekt er schande van, maar de uefa is er zeer gelukkig mee. Dan ga je toch denken of het niet allemaal moedwil is om Real een ronde verder te helpen.
4 -1
mercurius3
Ajax speelde zeer goed tegen de rijkste club ter wereld, maar zelfs dat is niet genoeg. Je hebt met arbitrage te maken. Ajax zal nooit van dit soort ploegen kunnen winnen, ook al spelen ze top.
1 -2
AjaxCitizen
Tuurlijk zijn jullie blij. Meer mogelijkheden om je geliefde club in het toernooi te houden.

De VAR is alleen maar van toegevoegde waarde als het consequent en op de juiste wijze wordt gebruikt. Doelpunt van Asensio had bijvoorbeeld nooit mogen vallen, aangezien het spel stil gelegd had moeten worden nadat Frenkie de Jong omver werd gekegeld. Scheids staat er zelfs in de buurt, maar weigert voor een overtreding te fluiten. VAR geeft natuurlijk aan dat het niks was, terwijl herhalingen gewoon duidelijk laten zien dat het een overtreding is. Om nog maar over de afgekeurde goal te zwijgen.

Wat een corrupt zooitje is dat UEFA geworden.
4 -1
Ajax34
Geworden?, Was het al de hele tijd het is alleen maar erger geworden.
2 0
SoNick
Buitenspel is iets wat je meetbaar vast kan stellen, maar 'hinderen' is natuurlijk erg voor interpretatie vatbaar. Want dan kom je op het vlak van hinderen met schuld of zonder schuld en ook nog hinderen met gevolgen of zonder gevolgen (met of zonder andere uitkomst).

In dit geval is er in strikte zin wel sprake van een overtreding (buitenspel), maar moet je je afvragen of het enige invloed had op het spel of de situatie. Erg discutabel. En jammer dat dan niet de kant van de aanvallende partij wordt gekozen.
0 -3
Rentokill
de trumptaktiek: keihard beweren dat arbiters een hoog niveau haalden terwijl er 3 doelpunten in een wedstrijd verkeerd beoordeeld zijn (al dan niet bewust). 3? Ja. Ook de wel tellende goal van Ajax was een overtreding. Het had dus eigenlijk 1-1 geweest moeten zijn.
1 -2
MPAjax
keeper kon niet meer bij de bal, de keeper duwde tadic en het was geen voorzet

het was een doelpunt,

zelfs met de var kan de scheids niet een goede beslissing maken omdat real door moet als cashcow, #uefamafia
8 -1
kaashaas
Nou, dit hadden we niet verwacht... Ajax levert natuurlijk minder geld op want de wereld kijkt liever naar Real, barca of een engelse club.. met een var kunnen ze bepalen wie er een finale speelt... er is natuurlijk altijd wel wat te verzinnen.
4 -1
Mario65
Bij de UEFA weet men overal misbruik van te maken.
Het zijn en blijven oplichters en zakkenvullers, net als de FIFA
5 -1
Murph
Nou Roberto Rosetti is voor de rest van zijn leven verzekerd van zijn favoriete bezigheid ANAAL genomen worden.
5 -1
TontoKarnaggel
Ze naaien je niet alleen.
Neeeee.... ze vinden het ook nog nodig om je even midden in je bek uit te lachen.

Zo voelt dit bericht voor mij in ieder geval.
5 -1
Mario65
Tja... de UEFA is tevreden....
Hun favorietje Madrid had er voordeel aan.
Hoe zou het andersom geweest zijn ?
Wat een kromme kutzooi daar waar gerechtigheid voor het spel vandaan hoort te komen.
Arbiters worden niet gechecked op hun werk en bepalen wie wint, dus een wedstrijd kun je dan net zo goed op een PlayStation afwerken.
2 -1
3*stars*3
Tja, had niet anders verwacht van die gasten.
Overtreding op Frenkie voordat die 1-2 viel?
Jammer dat de beste niet won maar er kunnen gekke dingen gebeuren in Madrid.
Met zelfse mentaliteit, zou het ook gerechtigheid zijn.
Weer genoten van Ajax en ze hebben zichzelf tekort gedaan.

Mooiste reactie was van Kroos.
3 -1
Mario65
Ja men deed zichzelf "deels" te kort.
Deels omdat er een paar kansen voor Dolberg waren die er bij Huntelaar WEL in waren gegaan.
Maar het is nakaarten.
Dat ligt aan Ten Hag........"keuzes"
Maar wat je zegt, er kunnen nog mooie dingen gebeuren in Madrid .
1 -1
PaulC
Zoals Cruijff ooit zei dat je voor de uitslag nooit afhankelijk moet zijn van de beslissingen van de scheidsrechter.....
Maar deze var-beslissing was echt een gevonden stok om een hond mee te slaan.... Als Madrid op deze manier had gescoord dan had de var níet opgetreden.
3 -1
Terugnaardemeer
Over gevonden stok gesproken.
0 -4
ajaxdordtt
gelijk weer een kloppende ader in mn nek als ik dit lees. Het enige wat tegen zulke despotwn werkt is ouderwets met fakkels en hooivorken het hoofdkwartier bestormen.
1 -1
BrandjeXL
Waarom hoor ik deze pipo niet over de 1-2. We hebben het er niet over dus dan is het niet gebeurd??!! Die vind ik persoonlijk nog kwalijker dan de goal afkeuren van Nico.
4 -1
Redrum
Als je de 1-0 van Ajax afkeurt, dan moet je de 1-2 van Madrid ook afkeuren. Maar waar de mannen van de VAR zeer alert waren bij de 1-0 van Nico waren ze net even aan het slapen bij de overtreding op Frenkie. #JustUefaThings
5 -1
Juichtoon
Maar de bal was op doel en ging helemaal niet naar Tadic. En het was ook geen hinderen van de keeper want Courtois had zichzelf zo gepositioneerd dat hij niet meer bij de bal kon.
Van Ajax wordt nu voor de 5e keer (!) in de laatste 6 w tegen Real de 1-0 afgekeurd. Toeval?
5 -1
meerzicht
Over 10 jaar in andere tijden sport , hoe de uefa ajax bewust liet verliezen tegen real madrid.
13 -1
Van Reenen
Klopt helemaal. Net zo goed als wij onterecht een finale, toen nog Europacup I, hebben verloren ik dacht AC Milaan of Juventus i de vorige eeuw.
3 -1
AFCA020!
Was de CL finale van 96 tegen een (bewezen) onder invloed zijnde ploeg van Juventus
7 -1
JohnnyD
Ik kan het alleen maar naast mij neerleggen met het besef dat we deze wedstrijd hebben laten liggen door de gemiste kansen en niet alleen maar door de VAR. Nou ja, we hebben Bernabeu al eerder stil gekregen ondanks afgekeurde doelpunten, laten we hopen dat het weer gebeurt.
15 -1
BrandjeXL
Appels met peren vergelijken want je doet nu net overkomen dat de VAR er een zooi van mag maken omdat Ajax toch de kansen niet benut.
2 -3
JohnnyD
Tja, als je het zo wilt lezen moet je het vooral doen.
0 0
BrandjeXL
Leg jij het dan anders uit?
0 0
BrandjeXL
Appels met peren vergelijken want je doet nu net overkomen dat de VAR er een zooi van mag maken omdat Ajax toch de kansen niet benut.
0 0
Redrum
Uiteindelijk heeft Ajax de meeste kansen gehad en de meeste kansen laten liggen ja. Ziyech had die bal in de eerste helft 100 % moeten maken. Dit Ajax is in staat om tegen een wereldploeg als Real Madrid meer kansen te creëren. Helaas is Ajax wel een stuk minder effectief dan datzelfde Real Madrid. Dan is het natuurlijk alsnog extra zuur dat een zuiver doelpunt ons weer ontnomen wordt en Real er weer eentje cadeau krijgt. Deze overwinning voor Real is ZEER onterecht.
1 0
Markopantelic007
Litmanen en Kluivert, twee zuivere goals. Nog als de dag van gisteren.
1 -1
3*stars*3
Sure...

Aan de andere kant moeten we eerlijk zijn.
In de Eredivisie krijgen de topclubs ook meer mee.
Real is gewoon 1 van, zoniet de grootste club ter wereld en de cashcow van UEFA.
Frustrerend voor ons en de miljoenen liefhebbers en Spanjaarden die wel achter ons stonden maar zo werken ze.
VAR erbij of niet...
1 -3
BrandjeXL
Waarom krijgt Ajax meer meer mee in de competitie van VAR. Ik ben wek benieuwd of je met voorbeelden kan komen waarmee Ajax duidelijk bevoordeeld is. Heerenveen zeker met Lamprou. Maar daar tegenover staat twee keer de handsbal van een Heracles speler vorige week. Zwolle uit met de Ligt? Iedereen, zowel vam Ajax als Zwolle waren van mening dat de kans dat hij de bal zou haleb zeer onwaarschijnlijk was. Daar kan je Ziyech tegen Feyenoord, die gehaakt wordt tegenover zetten. Dus vooralsnog zie ik niet waarom Ajax éxtra bevoordeelt wordt door de VAR. Az thuis werd ook nog eens een goal afgekeurd omdat er 10 seconden daarvoor zogenaamd een overtreding werd gemaakt. Dus kom aub met voorbeelden want je doet op dit moment niks anders dan de media napraten.
1 0
Boer Gijs
Over hinderlijk buitenspel gesproken, van Persie in de kuip vlak voor de 3-2, de bal gaat naar van Persie. Omdat hij buitenspel staat blijft hij eraf, maar omdat hij buitenspel staat reageren de Ajax spelers ook niet. Gevolg is dat Toornstra zo door kan lopen en de bal op kan pikken en opzij kan leggen naar van Persie die door zijn buitenspel staan een paar meter voorsprong had op andere verdedigers. Als je het mij vraagt is dat hinderlijk buitenspel. Maar de Var is blijkbaar net zo partijdig als scheidsrechters in het veld.
4 0
3*stars*3
Ach kom op, wel lezen want ik heb het over topclubs toch?
Ajax, Fey en PSV.
Psv afgelopen zondag nog, Fey laatst in de beker en eerlijk, dat gedoe met Lamprou en Lammers, zou andersom ook een pingel zijn voor een topclub.
Ajax zat het toen mee en in de CL zie je het op een ander niveau, met de grootste clubs die worden voorgetrokken.
Laten we bijv niet vergeten hoe Barca een grote achterstand in return kon goedmaken tegen PSG en zo zijn er tal van voorbeelden maar heb nu geen tijd en zin om alles uit te gaan zoeken.

Ik probeer het objectief te bekijken en Real is in de wereld gewoon een veel grotere club dan Ajax.
Net zoals Ajax veel groter is dan Heerenveen bijv.
0 -2
BrandjeXL
Andere clubs kijk ik niet na. Met topclubs bedoel je ook Ajax mee en ik geef prima voorbeelden dat Ajax helemaal niet overduidelijk wordt geholpen door de VAR en dat de gevallen tegen elkaar weg te strepen zijn. Vervolgens kom jij heel slap Ajax wel een Pingel had gekregen wat er tegen Heerenveen gebeurde. Waarom kregen we hem vorige week tegen Heracles dan niet en werd er niet eens gekeken door de VAR?
2 0
3*stars*3
Als jij zonodig jouw gelijk wil halen, prima.
Ik blijf erbij dat de topclubs (wereldwijd) meer mee krijgen en ik begon in mijn 1e reactie al over topclubS.
Als jij niet naar de andere topclubs kijkt, jouw probleem.
1 -1
BrandjeXL
Slappe reactie. eerst iets suggereren em vervolgens kom je niet met argumenten/voorbeelden. Dus nogmaals, slappe reactie.
0 -1
3*stars*3
Gast, je moet echt het laatste woord hebben hè?

Voor de laatste keer.
Topclubs krijgen vaker voordeel mee en dat gebeurde tijdens Ajax-Real, ik haalde Barca-PSG erbij en er zijn nog tal voorbeelden.
Ook in de Eredivisie.

Dat het volgens jou een slappe reactie is, prima.
Alleen grappig dat je begint over iets suggereren terwijl ik mijn mening geef en er achter blijf staan, hoe hard jij ook jouw gelijk probeert te halen.
Ik kan gewoon niets met iemand die aangeeft dat hij niet naar andere clubs kijkt, terwijl ik duidelijk had over topclubS in mijn 1e reactie en niet alleen over Ajax.
Gewoon een keer goed lezen ipv bijdehand doen.
0 0
Markopantelic007
Feit is gewoon dat Real door moet, aangezien dat merk meer oplevert dan Ajax. Kut moderne voetbal.
1 0
Vlieske
Meer mee? Sinds wanneer krijgt ajax meer mee?
0 -1
Van Reenen
Ach, hij bedoelt de topclubs uit 010 en 040. De supertopclub Ajax kan alleen de zenuwen krijgen van Nijhuis c.s. Één enkeling uitgezonderd. En de K NVB ondersteunt die luilebollen van harte.
3 0
witchmaster11
het gaat niet alleen om Ajax die de uefa naaide , maar gewoon het Nerlandse voetbal dit gaat verder dan men denkt (Nederland ligt ondanks het verlies van Ajax tegen Real Madrid nog op koers voor het heroveren van een rechtstreeks Champions League-ticket. Ons land bezet nog altijd de belangrijke elfde plaats op de ) ...11. Nederland - 30.633
12. Oostenrijk - 30.450 het wordt zeer krap heel krap
0 0
blava
Tijd om Madrid af te straffen in eigen stadion. Zonder Ramos heeft Ajax een goede kans. Zeker als Ziyech eindelijk in vorm is en snel gescoord wordt.

Ik hoop wel dat het gebruik van de VAR onder alle omstandigheden op dezelfde manier wordt aangewend. Wat als Ajax 2-0 voorstaat en een soortgelijke situatie doet zich in de 90e minuut voor bij het Ajax goal. Ik kan niet wachten.

Gewoon Madrid keihard afdrogen in Madrid. We hebben de spelers, nu nog de moed.
1 -1
witchmaster11
je kan slechts EEN statement maken een die wereldwijd de pers zal halen en daar zijn ze bij de uefa toch wel huiverig voor ziet de statement die ze maken invbm op de dagbladen in /uit spanje dus gewoon bij zoiets allemaal van het veld stappen iets anders zit er niet op je zal de media mee moeten hebben
1 0
DeBaller
Tuurlijk zijn ze gelukkig... Clubs uit de grote landen kunnen ze er nu nog beter inhouden. Geen AS Roma - Barcelona praktijken meer..
1 0
Tscheu
UEFA maffia.
1 0
Lane 8
Onzin
1 -2
Murtagh
Ik las net ff wat twitterberichten terug met #uefamafia daar voorspelde iemand eergister al dat uefa met dit bericht zou komen xD
1 -1
Toon meer reacties