Huntelaar wacht: 'Zijn nog niet in gesprek'

FinnDekker, 12-02-2019 om 07:10, 9340 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Klaas-Jan Huntelaar is nog niet met Ajax in gesprek over een verlenging van zijn contract. De verbintenis met de Amsterdammers loopt af in de zomer, maar een derde seizoen in Amsterdam lijkt niet uitgesloten. 

'Marc Overmars zei onlangs dat hij hoopte en verwachtte het contract van Klaas-Jan Huntelaar snel te kunnen verlengen, maar de spits heeft nog niets van de directeur spelerszaken gehoord', schrijft De Telegraaf over de situatie. Maar Huntelaar maakt zich nog niet druk over een nieuw contract. 'Ik zag ook iets in de media, maar laat ik me eerst maar eens focussen op de wedstrijden. We zijn nog niet in gesprek.'

Dit seizoen staat de teller voor de spits al op 31 duels, mede door de voorrondes in de Champions League. Vijftien keer was Huntelaar trefzeker dit seizoen, vier keer gaf hij een assist. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacider
Huntelaar is een geweldige prof geweest met een fantastische carrière. Het enige smetje is het ontbreken van een landstitel. Dat is hem persoonlijk niet aan te rekenen. Maar hoop stiekem dat Huntelaar besluit als voetballer te stoppen en niet als invalkracht. Lekker een jaartje in de spits ballen bij een laagvlieger in de Eredivisie lijkt me meer bij hem te passen.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
op voorhand had ik mijn twijfels over klaas jan gezien zijn leeftijd, maar achteraf is hij een hele goede aankoop geweet.
hij heeft ons echt door de championsleague vooronden heen gesleept.

hij ligt ook zeer goed in de groep en accepteert heel proffesioneel zijn rol. je ziet ook dat speler echt zijn maatje zijn, beetje darten met elkaar etc.

net als iedereen wil ik ook graag dat ajax een spits heeft die er minimaal 24 inschiet, maar bij dit ajax worden goals onderling gecompenseert omdat iedereen een goal kan maken, dus we kunnen wel afzeiken, maar een echte spits maakt er in deze selectie gewoon geen 20

er zijn teveel spelers bezig omnzelf voor de actie te gaan, omdat die kwaliteit daar ligt.
als je hem bv bij feyenoord zou zetten zou hij dat aantal makkelijk halen, die spelen veel meer in dienst van hun spits.
0 -1
Willem410
Ik zal hem zo graag een afscheid gunnen met een kampioenschap maar ben bang dat dit er nooit van gaat komen voor hem, best triest eigenlijk.
Herhaal dan morgen maar het kunstje van 13 jaar geleden toen we voor het laa6st in de 8ste finale CL stonden.
Toen was hij echt magisch, jammer dat we die 2 goals daarna nog weg gaven
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
het kampioenschap is nog niet gelopen gap.
het doelsaldo is maar 5 punten in het voordeel van psv, en we krijgen psv nog, waar doelpunten kunnen worden verdubbeld.

en je weet het nooit, stel dat je stunt tegen real, kan het ineens heel anders lopen.
0 -1
mercurius3
Heeft al zijn killersinstinct verloren en dat is het enige wat ie kon, scoren (vooral tegen de kleintjes).
1 -1
mercurius3
Huntelaar mag lekker naar De Graafschap. Is echt al jaren over the hill en was een onbegrijpelijke aankoop. Hij heeft zijn killersinstinct verloren, heeft geen techniek en is geen leider. Je speelt met 10 man als je 'm opstelt. Volgend seizoen voegt ie helemaal niks meer toe. Afscheid nemen, Ajax is geen sociale werkplaats.
1 -2
niquedegraaff
Gewoon er bij houden. Zal minder gaan spelen, maar zijn ervaring en drive zijn wel belangrijk in de kleedkamer.
2 -1
JohanvanBasten
Verlengen inderdaad. Al was het alleen maar, a la Hans Vonk, voor de kleedkamer idd!
0 -1
MrPink
Verlengen en bij de club houden. Gun hem ook nog wel een titel...
3 -1
Rudie100
Altijd verlengen met deze held! Heeft ons al veel titels en hoofdprijzen opgeleverd! Kijk alleen al naar zijn erelijst! Oh wacht.... 0 titels.
5 -7
Ajax#1900
Hoeveel titels heeft jouw club?
1 0
Rudie100
Weet ik niet precies, moet ik navragen! Er staan een hoop bekers in de kantine maar of dat allemaal titels zijn. Het zijn er in ieder geval meer dan in de prijzenkast van Klaas.
1 -4
IkJijHijWijJullieZijnAjax
klaverjas bekers
0 0
Mario65
Nog altijd trefzekerder dan die slappe Dolberg....
Doe er nog maar een seizoen bij en hij is nog topfit...
4 -7
NouriVandeBeek
Ik zie geen enkele reden om nog een jaar verder te gaan met Huntelaar. Hij is niet meer de spits van weleer. Dat is logisch, maar zijn niveau is nu gewoon hinderlijk.
4 -5
driesterren***
Spoor jij wel! Huntelaar is prima spits hoop ervaring ook buiten het veld goeie leermeester! Dus denk ff na!
3 -5
Leviathan
Ik zie geen enkele reden om niet te verlengen. Ligt goed in de groep heeft ervaring welke hij kan delen met de rest en heeft een prima rendement voor een 2e spits nog een jaartje eraan plakken en dan een baan aanbieden als trainer.
4 -2
NouriVandeBeek
Hij heeft een prima rendement in de laatste fase van een al gespeelde wedstrijd. Voor de rest is zijn rendement niet echt goed.
1 0
Mario65
Jouw verstand van voetbal is hinderlijker...
Jij bent meer voor een niet scorende spits als Dolberg?
Dacht ik al.....
2 -2
NouriVandeBeek
Wat een lulkoek. Het gaat niet eens om scoren. Gewoon zijn algemene niveau. Aan de bal is Huntelaar gewoon eigenlijk niks meer. Handelingssnelheid is flink te laag.
1 0
Unuvar1980
Donyell Malen en Daishawn Redan hadden al behoorlijk veel speeltijd gekregen bij ons, zonde..
4 0
Freddy Al
Zijn instelling is fantastisch, hij geeft op het veld alles wat hij heeft.
Technisch is hij minder geworden door een lagere handelingssnelheid,toch zou ik hem voor nog een seizoen vastleggen.
Toch goed kijken of we een extra spits nodig hebben , Dolberg is nog niet in een hele goede fase en we weten niet of dat weer gaat komen.
2 0
Ruff Rhythim
Nou, ik wil nog wel wat verder gaan: volgend seizoen is het wat mij betreft voor Dolberg erop of eronder...als het volgend seizoen niet meer gebeurt, wanneer dan nog wel?
2 0
Ajacied33
Zeker nog een jaartje zijn contract verlengen en dan behouden voor de club
5 -4
Sanalologo
Leuk als 3e spits achter Dolberg en Traore.
1 -2
Ajax27
Ziet er nog fit uit, traint nog hard, heeft niet meer de 100% scherpte van 10-15 jaar geleden, maar nog steeds erg nuttig en ligt volgens mij prima in de groep. Lekker erbij houden, contract eventueel zo aanpassen dat het basissalaris wat lager is en hij bonussen per wedstrijd, goals en minuten krijgt. En gewoon straks als spitsentrainer verder laten gaan. Mooi toch dat zo iemand hier wil afsluiten, gun het hem als ie nog fatsoenlijk mee kan. En dat kan ie.
5 -1
Ruff Rhythim
Verzaakt als een van de weinigen zelden tot nooit. Kan gerust nog een jaartje verder dus doen.
5 -5
behangdelul
Zeker met nog een jaar verlengen!
3 -3
iammike
Lekker spitsentrainer worden in de jeugd en een topspits erbij halen.
2 0