Ten Hag: 'Aangewezen persoon? Zal nooit opgeven'

BartVeenstra, 11-02-2019 om 07:55, 11994 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ondanks de sportieve malaise van Ajax na de winterstop denkt trainer Erik ten Hag totaal niet aan opstappen. De trainer laat tegenover De Telegraaf weten dat hij denkt dat hij erin slaagt om van Ajax weer de eenheid te smeden van voor de winterstop.

In gesprek met de krant krijgt de trainer de vraag of hij daar de aangewezen persoon voor is. 'Jazeker, ik zal nooit opgeven en denk dat het ons gaat lukken weer een eenheid te worden', zegt Ten Hag. 'Over de consequentie van de nederlaag bij Heracles en de stand op de ranglijst wil ik niet nadenken. Ik blijf in het landskampioenschap geloven tot het niet meer mogelijk is.'

De trainer blijft ondanks het vele puntenverlies van na de winterstop positief, waarbij De Telegraaf zich afvraagt of dat niet tegen beter weten in is. 'Nee, dat is niet tegen beter weten in. Ik kijk niet naar PSV, alleen naar mijn eigen ploeg. Dit mag ons niet gebeuren, maar ik weet zeker dat ik de ploeg er weer bovenop krijg.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Het was niks en het word nooit wat met hem.
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
kop op mensen.

Wie weet gebeuren er wonderen a.s woensdag.
Net als jullie ben ik 48 uur des duivels geweest, maar dat doorzagen en gezanik, helpt onze spelers echt niet om uit dat dal te klimmen.

En waarom moet ten hag wegwezen, ik heb ajax onder hem nog niet zulk goed positiespel zien spelen als ik kijk naar aug/sept/okt.
we hebben 24 jaar moet wachten om zulk verzorgd spel te zien. van gaal gaf niet voor niks deze vergelijking aan.

zat mij er jaren aan te ergeren dat tegenstanders ons elke keer op dezelfde manier klopte.
onder de boer, keijzer, bosz.
zoals we in de maand oktober speelde, moest ik echt terug denken aan de periode van gaal, zelfs het elftal van 2002 haalde dat nivo niet.
1 0
Gonzo
Ja eigenwijs is hij wel. Maar of hij die ploeg weer zover krijgt is de vraag.
0 0
michaellaudrup
Er moet ook een beetje chemie zijn iets wat niet tastbaar is tussen spelers en trainer, dat heb ik vanaf het begin al niet gezien. Het begon meteen al met irritaties gesprekken en noem maar op. Dan begin je al met een achterstand.
1 0
Lagasj
Zit ie er nu nog steeds?
1 -2
Lazell
Als ik de reacties hieronder lees, snap ik meteen waarom Diessen zulke berichten afzagende berichten schrijft elke keer als we een slechter resultaat halen. Als het goed gaat is het hallelujah en als het slecht gaat is alles kut.

Kunnen we niet eens wat genuanceerder kijken? Dus minder hard hosanna roepen bij goede resultaten en niet een zondebok zoeken bij slechte resultaten? Of vraag ik nu wat geks.
2 -6
michaellaudrup
nee kan ik niet.
1 0
Lazell
Waarom niet als ik vragen mag?
0 0
michaellaudrup
Hij is nu een seizoen trainer, met het halve vorige seizoen erbij. Het team maakt geen zichtbare progressie, de beste spelers totaal geen team wat er staat. Wisselbeleid is kut, geen respect voor TH, wisselvallige prestaties. Ik vind het een slapjanus, doe mij Bosz maar.
0 0
gras
Waar heb jij het over.

Denk jij dat het normaal is wat er nu gebeurt?
2 0
Lazell
Nee.

Denk jij dat het normaal is om 15 uit 17 wedstrijden te winnen in de eerste seizoenshelft en ongeslagen alle voorrondes en CL groepsfase door te komen?
0 -6
michaellaudrup
Als je naar de rest van de eredivisie ploegen kijkt wel ja, een uitglijder kan gebeuren, maar je verliest wel iedere keer de cruciale potten,pisvee hoerenveen en 010, dit is geen uitgleider maar een serieus probleem Je speelt nl geen half seizoen toch?
0 0
carel romijn
Ik denk dat de spelers TH niet goed kunnen verstaan laat staan begrijpen.
1 -4
ARUCAMBA
Maar wie dan voor de groep, Reiziger?
0 -1
Mozzer
Nee zijn oud-trainer natuurlijk
0 0
supporter sinds
Weet iemand misschien of Ajax ook een Mental coach heeft of hoe ze dit bij Ajax aanpakken ? Het lijkt erop dat op dit gebied de meeste winst valt te behalen. Viel me in de berichtgeving verleden jaar ook al op dat in de situatie Nouri ook veel op de schouders van Marcel Keizer kwam.
3 0
Schip
Maar denk jij dan dat de tegenvallende prestaties van Chelsea en United (onder Mourinho) verholpen hadden kunnen worden met een mental coach?

Of beter met een andere coach (zie Solksjaer)?
0 0
supporter sinds
Ik heb zelf geen flauw idee of het zou helpen. Ik denk wel dat het mentale aspect wordt onderschat in de voetbalwereld. In de Amerikaanse sportwereld is het heel normaal dat een mentaal coach bij een team betrokken is.
0 0
karimbu
paar weken geleden na Feyenoord. De oorzaak van het probleem is niet belangrijk... alleen de oplossing. Hoe durf je dan 2 week later weer compleet op je bek te gaan. Oorzaak 100% belangrijker. je kan pas iets genezen als je weet wat het is
3 0
Schip
Tja, goed punt.
0 0
talent020
Ten Hag is niet de juiste man om het op de rit te krijgen, heb de indruk dat de spelers hem alles behalve serieus nemen, en dat hij met sommige ( Neres) overhoopt ligt.
1 -1
RuffRhythim
Jij gaat helemaal niks meer erbovenop krijgen...NIETS wat daarop wijst !!

Deze teksten blinken sowieso uit in ultieme wanhoop, en wanhoop is de enige hoop die ik momenteel zie bij Ajax.
5 -1
Ajaxbrl
Pak toch je koffers man en neem flap en netto met je mee... Kansloos zooitje 5jaar geen prijzen pakken terwijl je veruit de rijkste club bent waar zie je dat nou?? Mismanagement ten top!!
8 -2
AjaxPassion
- 2017-2018 was al verloren door de onrust m.b.t. Bosz en het kamp Bergkamp en als klap op de vuurpijl nog alle ellende m.b.t. Nouri. Kun je Overmars niet aanrekenen want die heeft er alles aan gedaan om Bosz te behouden.

- 2016-2017 was gewoon een geweldig seizoen en enkel doordat alles meezat voor Feyenoord en tegen voor Ajax werd Ajax geen kampioen. Daarnaast was de overgang van de Boer naar Bosz zo groot, dat het teveel tijd heeft gekost.

- De twee jaren daarvoor kreeg de Boer nog zijn kans om zijn belabberde spel om te draaien na een aardig begin, hier had idd eerder ingegrepen kunnen worden door Overmars, maar begrijpelijk dat de Boer na 4 kampioenschappen wel wat krediet had.

Dat Ajax dit jaar kampioen moet worden dat klopt, maar dat 4 jaar zonder prijzen gezeik is wat mij betreft een lege huls.
2 -3
Schip
Deels mee eens.

Het zijn uiteindelijk toch veel excuses die je aandraagt. Onder de Boer werd er niet goed geinvesteerd in het team. Kijk nog maar eens naar het middenveld dat tegen de Graafschap speelde. Geen greintje creativiteit.

Kijk naar de abominabele kwaliteit van de spitsen.

Kijk naar de kwaliteit van de verdediging.

Dat is het gevolg van onvoldoende scouting. Daar werd jaren op gewezen, omdat De Boer bijna alles met jeugd moest oplossen. Hij heeft de titel moeten pakken met Ebecilio en Ozbiliz op de flanken. Ik bedoel maar. En dat was niet de Ozbiliz die later tot wasdom zou komen.

Pas nadat duidelijk was dat het constante uithollen van de selectie, waarbij Overmars de beste speler van de eredivisie durfde te vervangen door Zimling (...) en nooit voor gelijkwaardige vervanging zorgde, leidde tot stroperig voetbal waardoor zelfs de Boer geen titel meer kon winnen, werd Veldmate aangesteld.

Na jarenlange roep om betere, meer creatieve en technische spelers. Dat is ultra traag van Overmars geweest. Die had 5 jaar lang dus niets van waarde gepresteerd qua aanwinsten voor het eerste.

En pas na uitschakeling door Rostov werd Ziyech alsnog als paniekaankoop gehaald. Werd ook al seizoenen lang om geroepen.

Onder Bosz had Ajax de titel moeten pakken. Heeft niets met een cultuuromslag te maken. Dat je een Europese finale verliest kan. Deze titel hadden ze moeten winnen.

Keizer was een ander verhaal. Drie steunpilaren die belangrijk waren in het druk zetten, vertrokken. Younes, ook belangrijk daarin, was totaal uit vorm doordat hij de selectie voor het WK miste en een mooie transfer werd onthouden naar de BL. Het drama met Nouri er overheen, waar Keizer een jaar lang intensief mee heeft gewerkt.

Als de selectie toen een mentale boost had gekregen door 1 of 2 topaankopen, had je kans dat er nieuw elan in zou komen en het drama sneller verwerkt had kunnen werken. Althans op het veld.

Niks. Geen nieuw bloed, geen backs.

Overmars wacht gewoon op de kans om Keizer weg te sturen en geeft hem geen versterking van de selectie, terwijl twee enorm belangrijke as-spelers vertrokken voor record bedragen en Traore, die Ajax over menig dood punt heen hielp met een actie.

On-voor-stel-baar. Het geld WAS er gewoon.

Je laat Keizer doodbloeden, gebruikt een pingel loterij als reden om af te rekenen met hem, terwijl hij een grote achterstand aan het inhalen was en het veldspel met collectieve druk net op de rails had en stelt.... Erik Ten Hag aan....

Iemand die geen titels haalt bij topclubs, iemand die geen aanvallend voetbal speelde zoals Bosz, anders gezegd een totaal onbewezen en onzekere factor. En die ruil je dan in voor Keizer, die het net aan de praat kreeg.

Gevolg: de inhaalrace en het momentum van Keizer was weg. Traag en ongeinspireerd voetbal. Uit Neres, die erg sterk was onder Keizer, krijgt hij veel minder rendement. De vleugels uberhaupt presteren zichtbaar minder. Er is zat over gepost toen, maar het klopte allemaal niet volgens de TH fangroep.

TH krijgt een trainingskamp om zich voor te bereiden: het voetbal wordt slechter. TH krijgt backs die Keizer niet kreeg waardoor hij een ander systeem moest gaan spelen. Resultaat: niets. De achterstand loopt gewoon op en het voetbal is slecht. Een veegpartij bij PSV volgt. Uit niets blijkt dat er een getergd Ajax het feestje van de aartsvijand nog even wil uitstellen.

TH heeft geen grip, verhalen over spelers die zijn aanpak niet trekken zijn veelvuldig, net als de slechte sfeer.

Enorme investeringen opeens om TH nog meer te faciliteren - kan ook niet anders, want de directie heeft het lot aan hem verbonden - wat een redelijk zelfsturend team oplevert en goed voetbal.

En ergens is het op. Een nieuw trainingskamp onder TH bezegelt het lot.

Sorry, ik vind dit wanbeleid. Met een goed trainersbeleid had je er twee titels bij gehad. Scouting was 5 jaar lang matig, aankopen zeer matig, trainersbeleid zeer matig, verkoopdeals goed / zeer goed. Is veel te mager.
1 0
AjaxPassion
Over de investeringen onder de Boer, 100% eens. Maar aan wie lag dat? Het is van meerdere spelers bekend dat FdB min of meer heeft geëist dat ze kwamen (Gudelj, terwijl hij Klaassen en Bazoer al had (6 miljoen, hier had hij destijds ook makkelijk Ziyech voor kunnen halen), vd Hoorn (4 Miljoen, de Boer heeft zijn veto uitgesproken om hem te halen i.p.v. van Dijk), Mitchel Dijks en zo kan ik nog wel even doorgaan, dit is ook allemaal gewoon in de media verschenen) Het was dus de Boer die een betonelftal heeft opgebouwd.

Daarnaast was het bekend dat de RVC zeer behoudend was, hierdoor werd er gewoon niet veel toegestaan om veel te doen voor Overmars en co.

Juist toen de Boer nog weinig tot niks te zeggen had over het aankoopbeleid werd hij kampioen, maar dit kwam niet door de geweldige selecties en spel van Ajax, maar doordat Ajax terecht kampioen van de armoede werd genoemd. FdB werd kampioen met krap 70 puntjes, dat is al jaren voorbij en dat gaat dit jaar ook absoluut niet gebeuren (ergens tussen de 85 en 90 punten waarschijnlijk). Dat is nogal een verschil hè?

"En pas na uitschakeling door Rostov werd Ziyech alsnog als paniekaankoop gehaald. Werd ook al seizoenen lang om geroepen."
Nogmaals, je laat de RVC achterwege in dit verhaal, cruciaal.

"Onder Bosz had Ajax de titel moeten pakken. Heeft niets met een cultuuromslag te maken. Dat je een Europese finale verliest kan. Deze titel hadden ze moeten winnen."
Complete bullshit. Heeft niets met een cultuuromslag te maken!?!? Serieus!?!? Heb je de complete transformatie gemist dan?

Daarnaast vergeet je maar even het feit dat Ajax dat seizoen met een mega zware Europese campagne alsnog 81 punten haalde en Feyenoord 'maar 82'? Weet je de overtreding op Onana nog tegen Groningen? De wedstrijd tegen PSV amper 2 dagen na de loodzware wedstrijd UIT bij Schalke? De doellijngoal van Zoet tegen Feyenoord?

Het viel allemaal wel mee met de steunpilaren die vertrokken onder Keizer, Keizer koos gewoon voor compleet ander voetbal. Klaassen kon makkelijk worden opgevangen met aanvankelijk vd Beek, Nouri en Frenkie erachter. Sánchez idem dito met de Ligt, je ging er zelfs op vooruit. Neres voor Traore was ook geen grote verzwakking. Vooral het ontslaan van Bosz, de weer nieuwe speelwijze en het Nouri-drama speelden dat seizoen parten, maar dat kun je Overmars niet aanrekenen. Hij had Keizer een nieuwe RB of LB kunnen geven, maar dat had Keizer niet gered in zijn Europese campagne waardoor hij al met een achterstand begon en als klap op de vuurpeil werd hij ook nog eens uitgeschakeld in de beker, wat totaal onnodig was.

Overmars was het van kiet af aan al oneens over het ontslaan van Bosz en toen werd het een persoonlijk dingetje tussen Bergkamp, Spijkerman en Overmars. Wat ben ik blij dat die twee geloosd zijn. Helaas over de rug van Keizer, maar vergeet niet dat hij er ook een puinhoop van maakte met zijn wissels en opstellingen.

Wat vind je nu precies wanbeleid dan? Je vergeet dat het altijd een slangekuil is binnen Ajax, met verschillende stromingen? Dit is eigenlijk pas opgelost sinds dat Bergkamp en co eruit zijn geflikkerd.

En wie reken je dit aan?
0 0
ajaxiscruijff
Ik ben het grotendeels met je eens. Inderdaad net op het moment dat we er weer bovenop kwamen onder Keizer, moest hij weg. Heel vreemd. Enorme grote fout, maar wanbeleid suggereert dat er heel veel mis gaat in het beleid. Ik vind eigenlijk de aanstelling van Ten Hag en het wegsturen van Keizer de enige grote fout van Overmars/van der Sar. Voor de rest doen ze het toch heel aardig (bv aankopen Sanchez, Neres, Tadic en Blind). Het is wel zo dat met de verkeerde trainer aan het roer, je het zelfs niet redt met zulke goede spelers. Want dat ze echt een hoog niveau kunnen halen, hebben ze wel in de Champions League bewezen.
1 0
Knalpot
Met een goed aankoop/selectiebeleid hadden we dit seizoen onze 8e titel op rij ofzo kunnen vieren.
0 0
Inhartennieren
Het gaat helaas weer helemaal mis dit seizoen.
Deze trainer krijgt het niet meer op de rit.
Hij was al nooit echt geaccepteerd in de groep, en je moet juist in deze moeilijke situaties volledig geaccepteerd zijn.
Ik zij het al gelijk na Feijenoord.
Waar spelers elkaar de waarheid gezegd zouden hebben.
“Je kunt wel zeggen dat je elkaar de waarheid hebt gezegd. Maar tussen iets zeggen, en er ook werkelijk in geloven zit nog veel tussen”
Ik denk ook dat juist andere spelers dan Frenkie niet om kunnen gaan met ZIJN transfers.
0 -1
Mario65
Ten Hag is net een Teek in de pels van Ajax en nog laat de directie hem zitten....
Onbegrijpelijk...
Marcel Keizer werd voor minder de laan uit gestuurd.
Als ras Ajacied wordt ik hier letterlijk doodziek van.
TIJD VOOR SPANDOEKEN IN DE JC ARENA !!!!!
Geen bestuurlijke actie vraagt om onze reactie.
10 -2
michaellaudrup
Dat die spelers als een stelletje mietjes spelen daar kan je hem de schuld niet van geven, maar als jou plan van aanpak telkens faalt en je hebt er geen antwoord op waardoor je elftal verzuipt, dan mag je dat jezelf best aanrekenen. En dit is geen incident meer te noemen, tel daarbij de onbegrijpelijke wissels op en je hebt het antwoord. Eric gaat dit team niet meer aan de gang krijgen.Vraag is nu hoe lang laat Overmars Ajax naar de kloten gaan?
3 -2
Markopantelic007
Vreemde snuiter is het met af en toe rare keuzes. Maar goed met een andere trainer had je wellicht ook hier en daar wat punten laten liggen. Onder Bosz was het tenslotte ook vaak billen knijpen. En, in de jaren 90 haalden we ook geen 102 punten jongens.
0 0
AFCAPurpleHaze043
Ja want in de jaren 90 kreeg je 2 punten voor een overwinning in plaats van 3 dus dan kan je ook geen 102 punten halen!
0 0
Ajacied33
Nee dat klopt. Maar het verval van voor en na de winterstop is gewoon te gróót, niet gezond meer. Tuurlijk kun je 2 a 3 potjes wat minder zijn, maar de basis zou er altijd moeten zijn. Bij ons is het totale chaos man. Matige ploegen als Feyenoord, Heracles en Heerenveen scoren gezamenlijk gewoon 11 keer tegen je.....In 3 potjes. Dat kan toch niet!
1 0
AFCAHOOLIGAN
Jammer hij zal dus niet de eer aan zichzelf houden
3 -1
lm
Nee dat nooit zie hem na wedstrijden gewoon zeggen dat ie een goed en een fris Ajax heeft gezien en denk zelfs dat ie echt denkt dat het goed loopt anders had ie wel ingegrepen of hij weet gewoon helemaal niet wat ie moet doen dat die je wel terug aan zijn wissels
0 -1
Rdk1983
Als spelers er met de pet naar gooien en daar zelf ook voor uitkomen, snap ik niet dat mensen Ten Hag nog de schuld geven.
2 -4
talent020
het trainersvak bestaat wel uit meer dan 11 spelers opstellen, nog belangrijker is misschien wel het motiveren van spelers en er een eenheid van maken, en daar lijkt hij niet in te slagen
0 0
Joseph
Is dat sarcasme? Moet je er wel bij vertellen, nu lijkt het alsof je dat echt denkt. Neem toch aan dat iedereen er toch vanuit gaat dat de trainer ook verantwoordelijk is voor de sfeer in de groep..
1 0
Eastwood
The odds are against him. Maar veel spelers mogen ook wel eens kritisch naar zichzelf kijken, want qua instelling en wedstrijdmentaliteit schort er nog al wat aan. Schandalig. Ook richting de supporters.
3 -1
Boer Gijs
Weet je wie ik als de trainer wel zou willen zien? Die klootzak van Bommel.

Maar laat deze spelers eerst maar eens de opdrachten van Ten Hag uitvoeren. Welke trainer er voor staat, deze spelers kunnen zoveel beter als ze nu laten zien. Weet je hoe goed? Precies zoals voor de winterstop. Toen was Ten Hag ook al trainer.
1 -1
DS
Opzich wel handig voor spelers die opzoek zijn naar een nieuwe auto....
1 0
supporter sinds
is die droeftoeter nog niet weg?
PSV - AJAX 3-0 (april 2018 - kansloos)
PSV - AJAX 3-0 (september 2018 - kansloos)
Ajax - heerenveen 3-3 - terwijl je de koppositie kan pakken en tik aan PSV...
Feijenoord - AJAX 6-2 - kansloos
Heracles - AJAX 1-0 - meest verschrikkelijke instelling ooit ! dramatische wissels , Dat draai je niet zomaar even om.

Deze Ten Hag leert helemaal niks van zijn fouten. Totaal niet geschikt voor de top.
5 -6
goajaxgo
4-4
2 0
Boer Gijs
De spelers hebben het al lang opgegeven
5 -1
trodat4030
Kop in t zand en doorgaan.. Helemaal Erik Ten Hag idd..
3 -1
Labrador
Ten hag ontslaan midden in een lopend seizoen gaat niet gebeuren.
1 -1
AjaxPassion
Wel als de kans op een titel nihil is (maar dat is pas te zeggen ná PSV thuis) en we ook uit de beker en de CL worden gegooid.
0 0
Lagasj
Weg met deze malloot, en wel zo snel mogelijk.
Hoe langer hij blijft zitten hoe dikker dat bord voor z'n kop wordt.
Nu ingrijpen en zelf aan het eind van het seizoen opstappen.
4 -2
fanforeffer
Zachte heelmeesters maken diepe wonden. Ten Hag is een lafbek. Als je slecht spelende spelers niet durft te wisselen krijg je een slecht presterend team die niet voor elkaar willen werken. Dit is FdB overkomen en nu Ten Hag.
5 -1
michaellaudrup
Een kwakzalver is het.
0 0
Erik1966
Paar maanden geleden was hij een held en nu kan hij er niets meer van. Wij lullen hier zoals Ajax voetbalt. Schiet alle kanten op.
6 -9
Puurvoetbal
De reacties hier zijn weer onbegrijpelijk. Je doet op 3 fronten serieus mee, maar na een paar slechte potten breekt de tering weer uit in Amsterdam.
4 -20
supporter sinds
Kampioenschap kan je vergeten, Heb je ze zien spelen ? Dat draai je niet zomaar even om. Ik zie Ajax meer punten nog verspelen dan PSV
Beker ... zelfde verhaal. Ajax gaat met deze mentaliteit echt niet winnen in de kuip
CL ? Hopen dat Real het woensdag bij 0-3 genoeg gaat vinden.
welterusten verder..
1 -2
Ajacied33
We doen op 1 front echt mee en dat is de beker. Het zijn niet de slechte potten die het doen, maar de manier waarop er wordt verloren. Dat baart echt grote zorgen. Op deze manier verlies je tegen elke ploeg in de ED. Er is totaal geen inzet, hoe wil je dan een pot gaan winnen.
2 -2
trodat4030
Welkom bij Ajax, hier zijn wij nooit tevreden.
4 -4
Siemmie
We doen op 3 fronten serieus mee? Het enige front waar we nog serieus meedoen is de KNVB beker.

Die paar slechte potten zijn het probleem ook niet. Je kan altijd een tijdje uit vorm zijn, maar deze malaise heeft niks met vorm te maken. Het is puur de strijd en inzet waar het aan ontbreekt, en dat is ongelofelijk zorgwekkend.
7 -2
DS
Er is een nadeel als Ten Hag eruit vliegt.
Dat is dat Bosz het momenteel best aardig doet in Leverkussen.
4 -2
Mozzer
Ik denk dat Overmars gaat wachten met ontslag tot er echt geen prijs meer te halen is en het seizoen feitelijk verloren is...
3 -1
trodat4030
Ik denk dat hij wacht tot hij bij Arsenal aan de slag kan, want het ontslag van TH, betekent ook zijn eigen kop die zal rollen.
5 0
Ferd
Ik denk van niet, want hij heeft Ten Hag gehaald. Of .... Overmars moet zelf vertrekken, dan ligt de situatie anders
4 0
niquedegraaff
Gewoon Kristensen blijven opstellen. Dan kan je nog beter Neres rechtsback zetten
0 -1
DS
Ik vraag me weleens af in hoeverre Ten Hag de vrije hand heeft in de opstelling, of dat dit van bovenaf opgelegd word.
Hij wisselt bijvoorbeeld nooit van tactiek altijd 4-3-3.
Terwijl hij bij eerdere clubs bijna altijd met 3 centrale speelde.
Met een fitte selectie is dit niet nodig, maar als je een degelijke rb mist lijkt me toch dat je switcht.
1 -2
vader123
Sar en Overmars zouden hun lot verbonden hebben aan succes TH? Wat een bestuurlijke onzin. Bestuur moet nu ingrijpen. TH heeft zijn kans ruimschoots gehad en heeft gefaald. Hij krijgt dit zeker niet meer op de rit. Er is geen vertrouwen tussen coach en team.
2 0
Ferd
Sar zei ‘als er geen progressie is’, en kan dus altijd schermen met overleven in de CL
3 0
PJK54
Ik denk dat hij flinke steun van het management heeft want iedere andere trainer had er na deze flaters uitgevlogen maar bij het huidige beleid is dat niet meer aan de orde daar telt alleen het geld boven het voetbal.
Het motto van dit management: we drinken een glas, doen een plas en alles blijft zoals het was.
1 -1
VinAmsterdam
goede trainer, maar een topclub als Ajax kwam te vroeg voor hem. na utrecht had hij nog ff bij vitesse moeten zitten. We moeten gewoon Mourinho halen
0 -15
Knalpot
Kuch heb je enig idee wat die engnek verdient op jaarbasis? Daar kunnen wij aardig wat Blind/Tadicjes van betalen.
1 0
niquedegraaff
Denk dat het stadion leeg zal lopen als die kwal komt
3 0
VoorMokum
Als Mourinho komt ben ik zeker weg, niet dat dat realistisch is verder
0 0
Ferd
Pleur op joh, Mourinho speelt anti-voetbal en is het volkomen kwijt.
2 0
Jornnn
It aint over t-t-til its over.

Nou... ik geloof er niet meer in als ik zo de koppies op het veld zie.
3 -2
AJAIXIXIXI
Verwacht wel dat wanneer Ajax geen kampioen wordt of de CL wint (wat zeer onwaarschijnlijk is) dat Ten Hag eruit ligt.
1 -2
Duif63
Dat mag ik hopen, alleen dan zullen degenen die hem aangesteld hebben ook op moeten stappen. Maar ik vrees dat daar juist het probleem zit want die zullen dat niet doen.
2 -1
Nijmegenaar
Het feit dat hij nog zo positief blijft doet me sterk afvragen of hij wel snapt dat het 1 voor 12 is...
5 -1
Gerrr
Een hele dikke plaat voor zijn kop, maar dat begrijp ik enigzins nog wel van zijn kant.
Het is nu aan Overmars om hem te betalen en uit te zwaaien.
5 -1
RuffRhythim
Op mijn klok is het al 5 over 12, maar ik snap je...
1 -1
Nijmegenaar
It ain’t over ‘till it’s over ;)
1 -1
jtsmit
Dan zal jouw klok wel stilstaan ;-)
2 0
Knalpot
Gewoon keihard liegen terwijl het 6 over 8 was.
0 0