Ten Hag: 'Vorm kan er morgen weer zijn'

TZwagerman, 10-02-2019 om 08:10, 17975 views, NOS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-trainer Erik ten Hag baalt als een stekker van het dure puntenverlies op bezoek bij Heracles Almelo. De oefenmeester zag een hoop dingen misgaan en dat frustreert hem. Toch weet Ten Hag ook dat de mindere vorm waar Ajax in lijkt te verkeren snel over kan zijn.

'Een hele zwakke prestatie', zo omschreef Ten Hag de verloren wedstrijd tegen Heracles Almelo bij de NOS. In gesprek met FOX Sports ging de trainer al dieper in op het zwakke spel van de Amsterdammers, maar ook bij de NOS haalde Ten Hag wat knelpunten aan. 'Het was geen miscommunicatie, maar gewoon een gebrek aan handelingssnelheid. De penalty is al een wake-up call, maar (waar de penalty uit voortkomt, red.) is gewoon een technische fout. En zo hadden we meerdere technische fouten.'

Toch is de Ajax-trainer ook complimenteus over de tegenstander van zaterdagavond. Heracles Almelo zette Ajax goed en hoog onder druk. 'We zeiden nog voor de wedstrijd: wees daarop voorbereid. We zagen al in de warming-up dat ze ons heel hoog onder druk gingen zetten. Het is heel weinig ploegen gegeven om ons onder druk te zetten, maar het is Heracles vandaag (zaterdag, red.) in de eerste helft wel gelukt.

Ten Hag wist vorige week al dat Ajax, ondanks de ruime zege op VVV-Venlo, nog niet het Ajax van voor de winterstop was, maar geeft ook na het verlies in Almelo aan dat hij nog hoop heeft. 'Na één goede wedstrijd, tegen VVV-Venlo, kun je niet direct zeggen dat het lek boven is. Ik vind wel dat er een team heeft gestaan dat gestreden heeft, maar ook een team dat, zeker in de eerste helft, niet de vorm had. De vorm is natuurlijk niet helemaal te sturen en kan er morgen ook weer zijn.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waayop
met deze spelers geen kampioen worden heet episch falen.
0 0
Jan Doedel
Dit heeft niks met vorm te maken lul!
Puur mentaliteit en daar ben jij verantwoordelijk voor.
0 0
flyingsoccer
Na dit seizoen afscheid van nemen. Hij brengt totaal niet wat je mag verwachten met dit spelers materiaal laat staan dat er een klik is met de spelers. We hadden al lang 1e kunnen staan maar talloze foute opstellingen en vooral Neres negeren in je basis kost je denk ik het kampioenschap.

Na woensdag weten we meer al hoop ik dat de schade beperkt blijft tot 1-4 of 0-5 maar winnen doen we zeker niet daar is meer voor nodig dan dit zielige ongeïnspireerde zooitje dat alleen maar met zich zelf bezig is. Van Overmars en Sar hoor je niets of zouden die al stiekem bezig zijn met hun eigen zaakjes te regelen.
0 0
Pierre Heno
Die 2 hangen waarschijnlijk al sinds zaterdag aan het infuus van de nieuwe energiedrankjes.
0 0
weallloveajax
iemand een energiedrankje?
want dat is het enige energieke wat ik nog bespeur bij Ajax Eric...….zucht
al die jaren geld pompen in een seizoenskaart zucht ….
0 0
Pierre Heno
nou ..komt dàt even goed uit want AD Edwin heeft net vorige week een nieuw sponsorcontract bekend gemaakt met een ......energiedrank fabrikant! Zo'n beetje alles wat hij het laatste half jaar te melden heeft gehad naast wat sponsor keepwerk in Florida.
0 0
Amsterdamsetrots
Vorm? We hebben toch al genoeg keepers?
0 -1
niquedegraaff
Wat een hond is die ten Hag eigenlijk richting Neres.. Hij is gewoon een ordinaire klootzak. Neres zal wel willen vertrekken. Nou dacht het niet, dan flikker ik die pleuris ten Hag er eigen handig uit
0 -1
Zuiderling
Waar keept Vorm tegenwoordig ? Zal wel in een contract zitten dus die is morgen niet hier !! Jammer Erik,,
0 0
Just_wes
Louis van Gaal!
0 0
blava
Onzin. Zo lang Schone op het middenveld paradeert en Labyad mag invallen zal het nooit wat worden.
TH heeft gigantisch geblunderd dit weekeinde en door zijn ingrepen heeft Ajax verloren.

Frenkie had nooit mogen spelen. Schone heeft een actieradius van een 1 meter, behalve als er een corner wordt genomen, dan staat hij opeens met Ziyech bij de hoekvlag niets te doen waardoor heel het middenveld openligt. Huntelaar voor Dolberg. TH en Huntelaar komen beide uit Oost Nederland. Kristensen, onbegrijpelijk dat hij nog opgesteld wordt. Schoeisel van de spelers was niet in orde. Labyad voor Donny, terwijl de twee beste aanvallers op de bank blijven zitten. Vooral deze laatste zet is lachwekkend. Vooral omdat hij verwijst naar oefenpotje tegen jong Zwolle. Als neres had gespeeld had hij er minimaal 5 gemaakt. Maar Neres had al tegen VVV gespeeld (assists en doelpunt) en mocht dus niet spelen.

Ik heb veel geduld met trainers maar sinds zaterdagavond is het voor mij over met TH.
1 -1
shachalnur
Nee ,die 'vorm'komt niet meer terug met Ten Hag.

Dat het een tijd lang lukt resultaten te halen met een team met veel jonge talenten en nieuwe aankopen gebeurt wel vaker.

Dat bereik je door iets wat je vampiercoaching zou kunnen noemen.

Da's een bekende truc.

Surfen op de adrenaline van jonge en nieuwe spelers.

Na een tijdje is die adrenalinestorm over ,en komt een terugslag.

Als er dan geen goede basis van vertrouwen met de coach is opgebouwd,stort de boel in.

Bosz deed dat ook,en heeft een behoorlijke rits jonge talenten opgebrand.

Ten Hag maakt het eigenlijk nog bonter.

Dat zal straks wel duidelijk worden.
0 0
Jan Doedel
Erik weet niet of je het door hebt maar het is crisis!
0 0
mercurius3
Ten hag moet tegen zichzelf beschermd worden. Heel het land lacht hem inmiddels uit, het is de lijdensweg van de treurige clown.
3 0
Pierre Heno
Seizoen lijkt weliswaar naar de kloten maar onze AD Van der Sar heeft gedurende de winterstop allerminst stil gezeten: Ajax heeft een nieuw sponsorcontract met een sportdrank fabrikant!!! YEAH!
Fok die sportieve malaise !!...nee man ...Ajax gaat een sportdrank promoten!!!! Dàt is pas goed nieuws! Niks 'Dàg Ten Hag-Overmars, nee een nieuw sponsorcontract!! Met deze sportdrank gaan we 't doen.....daar gaan we de nr 34 Nouri schaal mee pakken.
0 0
ajaxdordtt
Ik wil ten hag ook al meer dan een jaar weg. Staat wel compleet los van een nieuwe sponsordeal.
0 0
Pierre Heno
ach dat weet ik ook wel Dordt.. ...ik bedoel alleen maar: kan onze algemeen directeur niet wat krachtiger in het nieuws komen dan met wat keepwerk in Florida en het aankondigen van een nieuwe sponsordeal met een sportdrank fabrikant midden in een seizoenfase waarin Ajax op sportief gebied forse slagen te maken heeft. Kom over Ajax -Real, pep de boel op bij je eigen club i.p.v. de dooie pier uit te hangen over wat nu in deze weken tot randzaken zijn gedevalueerd. Nu dient het om AFC Ajax te gaan, Ajax is voetbal, Real Madrid in de Johan Cruyff Arena.... we laten Real ons hier niet een lesje leren...etc . Wees eens een èchte voorzitter van een club met wereldfaam: AJAX Amsterdam, dat staat namelijk nog steeds ergens voor in het voetbal. Over dat nieuwe sponsorcontract lezen we verder wel in de krant of op internet.
0 0
FrankRijkaard4
Hij is bezig Michel te halen? Wat een onzin
0 0
mercurius3
Heb nog nooit iemand gezien die met zo weinig merites op een functie geplaatst wordt. Het is alsof de werknemer die in een bedrijf het minst presteert twee keer achter elkaar promotie krijgt.

Ten hag hoort helemaal geen trainer bij Ajax te zijn. Sterker nog, ten hag hoort helemaal geen trainer te zijn. Je kunt gewoon geen trainer zijn als je geen didactisch en communicatief vermogen hebt. Dat is vragen aan iemand zonder armen en benen om koorddanser te worden.
3 0
Pierre Heno
Ik vind Ten Hag een prima coach voor FC Utrecht, ADO 'de haag' etc maar NIET voor Ajax. Hem aanstellen zodat hij wat meer in de kijker van de Europese subtop zou geraken was puur een vriendendienst van Overmars aan zijn GAE maatje Ten Hag. En ze dachten dat het feit dat hij het 2e van Bayern ( destijds was Guardiola daar de coach van het 1e) ooit onder zijn hoede had gehad wel voldoende zou zijn om de fans in Amsterdam in extase te kunnen brengen. Nee....de meeste vroegen zich toen reeds af wat deze Ten Hag in godsnaam aan extra's zou toevoegen bij de meest succesvolle en rijkste club van Nederland. De incompetentie van Overmars in optima forma!! Geld tellen vergt een geheel andere kwaliteit dan het samenstellen van een uitgebalanceerde selectie waarbij goede verdedigers een aanvallende tactiek juist mogelijk maken. Nee..uit JA maakt alleen de koffiejuffrouw kans om bij Ajax 1 aan te kunnen sluiten en verder worden er vnl middenvelders gekocht die dan worden omgeschoold tot dat waar een tekort aan is. Comedy Capers is er weer 'ns niks bij.
0 -1
ajaxxxxx
Kijkt iemand Sevilla?
Ondanks dat ik Wober een prima gast vond, laat hij ook vandaag weer drie fouten noteren waarvan 1 een doelpunt oplevert.
Uiteraard nooit verkopen in de winterstop maar denk niet dat we daar heel veel aan missen.
0 0
Pierre Heno
Kun je nagaan wat Real Madrid woensdag a.s. bij de verdediging van Ajax teweeg zal gaan brengen. Die ploeg veegt Atletico Madrid in eigen huis met 1-3 van het veld gistermiddag.
0 0
AgeM
Zou me niet al teveel zorgen maken over eredivisie . Die maken er allemaal een potje van
Knvb, scheidsrechters enz . gaat nergens meer over .
Leuk voor kinderen die van niks weten .
Het blijft natuurlijk wel " betaald voetbal" met alle excessen die erbij horen .
ik vraag mij af hoeveel invloed TH heeft op het maken van de opstelling . Het is volkomen logisch om de Jong op de bank te houden ivm Madrid . toch staat hij erin . En dat erbuiten houden van Neres is ook vreemd .
Het lijkt erop dat er andere krachten binnen Ajax zorgen voor deze opstelling. En daarmee ook voor chaos (Zaakwaarnemers ?)
Als dat zo is kan TH er eigenlijk niks aan doen .
Toen Ajax gister verloor zeiden wij tegen elkaar , nou moet PSV ook even inhouden zoals Ajax tegen Heerenveen .Zodat het nog spannend blijft, en ja hoor .
Het blijft een wonderlijk fenomeen ," De nederlandse eredivisie "
De vraag is of Ajax dat kampioenschap nodig heeft , vorig jaar geen kampioen , dat jaar ervoor ook , maar wat heeft het allemaal wel niet opgeleverd!
Feyenoord en Psv wel kampioen maar roemloos naar de CL uitgang . Terwijl ons Ajax behoorlijk aan de weg kon timmeren .
Misschien heeft TH gelijk en is alles na Madrid weer koek en ei .
Worden in ieder geval wel een paar mooie potjes !
Geniet ervan mannen !
0 -2
Ajacied33
Wil niet lullig doen, maar genieten tegen Real terwijl je weet dat elke aanval van hun gevaar oplevert? Man, heb zelden zo tegen een pot opgekeken als deze. Ik hoop echt dat Ajax een hele goeie dag heeft, Real een hele slechte en dan een kleine nederlaag incasseren
2 0
Gerrr
Het enige kansje wat Ajax nog heeft op de titel is als Ten Hag ontslagen wordt.

Overmars en Sar, doe je werk en maak een einde aan deze ellende.
4 0
FrankRijkaard4
Gewoon een trainer met Ajax DNA aannemen. V Gaal met Litmanen
1 0
Pierre Heno
Die mening ben ik ook toegedaan ja. En Overmars heeft z'n slechte reeks gewoon voortgezet tijdens de winterstop. Waar we Wöber hadden hebben we nu helemaal geen stand-in meer voor LCV Blind ( die NB al helemaal geen LCV is!!!) en LB Tagliafico. En Neres onze beste winger....wordt afgebrand op el banco. Deze tandem Overmars- Ten Hag is compleet door het ijs gezakt.
0 0
JesperOlsen74
Er zijn er serieus die nog geloven in TH.
Resultaten na de winterstop: 4 gespeeld, 1 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren en 11 doelpunten tegen.
Dit zijn cijfers die bij Utrecht kunnen, maar niet bij de grootste club van Nederland.
Ga bij een andere club het vak leren.
6 0
goajaxgo
Ik zeg: spreekverbod.
2 0
michaellaudrup
Die vorm komt alleen terug wanneer jij met je 2 clowns bent opgestapt.
3 0
MichelAngelo66
Druiloor met z’n vorm. Of hij meent het en dan is ie echt nog ongeschikter dan ik dacht. Of hij lult maar een eind raak en denkt dat elke supporter gek is. Wat een stelletje onnozelen die drie daar op de bank.
5 0
PetrusKeizer
Erik op zn best. Als je kampioen doodddoeners wilt worden moet je m een meerjarig contract geven.
3 0
ajaxwestland09
Ligt niet aan de vorm maar aan het team allemaal ego,s teveel met randzaken bezig en transfers
1 0
louis60
Laten we het hopen anders worden we nog derde...
1 0
eric76
Wat hebben die traingskampen sportief gezien nou voor zin eigenlijk. Helemaal niets. Wij pakken niks meer en in Rotterdam hebben ze ook al een paar nederlagen te pakken. Beter gewoon thuis iedereen in zijn eigen omgeving laten lijkt me beter voortaan.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
pleit ik al jaren voorgewoon eerst goed uitrusten.

af en toe weg van de toekomst, dagjes strandtraining op noordwijk.
toernooitje in de arena.
0 0
ajaxdordtt
lekker man strandtraining met -5. Uitrusten wel mee eens. Geef ze gewoon 2 en halve week vrij, anderhalve week trainen en een oefenwedstrijdje tussendoor en weer verder.
0 0
niquedegraaff
Dat is wat van Gaal dus wél deed! Die zocht juist situaties op die weerstand kweken. Het strand met windkracht 6 ipv luxe Florida
0 0
Suarez01
Heb t hier al eerder opgemerkt maar het zijn de dragende spelers die zichzelf niet lijken te kunnen motiveren tegen een heerenveen, heracles e.a in de e.d waar dat wel lukt op top nivo zoals CL niet in de laatste plaats om zichzelf daarmee in de kijker te spelen. Eth kan de spelers al helemaal niet meer motiveren en als hij t daarnaast niet aandurft om dragende spelers simpelweg te wisselen, en een al-tijd dreiging brengende Neres 90 min laat banken is dat een stuk verklaring voor de huidige malaise.
Natuurlijk blijft ie roepen dat t allemaal nog niet gespeeld is, hoe voorspelbaar is dat? Nee niet meer praten over de landstitel Erik maar dat was gvd wel de inzet begin vh seizoen. Overwinteren in Cl ,done maar waren we ook wel verplicht, schaal eindelijk weer naar Adam halen, daar waar ie thuishoort, mislukt want wij gaan niet alles meer winnen en de lampen gaan geen 5 of 8 punten meer kado geven. Zo realistisch moet je zijn
0 -2
Pierre Heno
Ireen Wüst pakt zojuist goud op de 1.500m* WK puur op de wilskracht om haar onlangs overleden schaatsvriendin Paulien van Deutekom te eren. Nouri ligt al ruim 1,5 jaar in coma...maar de Ajax spelers lijken al lang weer bezig met geheel andere zaken. Niks 34e titel voor Appie. Vorig seizoen niet en dit seizoen dus n.a.w. eveneens niet. Pannetjes pap en schaaltjes appelmoes die de last van een echte Ajacied niet een heel seizoen lang kunnen (willen?) dragen. Dat de bezielende leiding en competent management eveneens ontbreekt is al heel wat langer bekend. 5 op een rij , HERE WE COME want wij zijn Ajax! *)na correctie
11 0
MichelAngelo66
Sinds het overlijden van Cruijff is het al malaise op nationaal niveau. Inderdaad komt Nouri daar nog bij en dan zou je toch wel een soort eergevoel naar boven kunnen krijgen lijkt me. Daarnaast wil je sowieso als Ajacied niet telkens zo voor joker staan.... ik snap daar geen reet van.
2 0
Jood79
1500 m.
3 0
Pierre Heno
Foutje van mij. Tenx Jood79. Ik zal het corrigeren.
0 0
ajaxinho
Frenkie houdt de bal minimaal 2 seconden.
In de controlerende rol kan dat niet altijd.
0 0
TontoKarnaggel
Ik weet dat het ze gevraagd wordt en ik weet dat erop antwoorden bij hun vak hoort, maaaaar...... zou ,voor mijn gemoedsrust, iedereen uit de technische staf en iedereen uit de selectie even een paar dagen zijn BEK!!! kunnen houden?

bij voorbaat dank,
2 0
Ansjo
Nou ik hoop dat jij morgen je baan niet meer hebt. Wat maakt die vent een hoop domme fouten. Geblesseerde spelers opstellen. 7 of meer middenvelders opstellen. Frenkie de Jong dus Luuk de Jong laten dekken. Sinkgraven opstellen als verdediger. Hij durft nooit te wisselen naar wat de wedstrijd nodig heeft. Is altijd bang om de vedettes te wisselen. Heeft geen overwicht. Het ziet er niet uit voor de camera en persconferenties.

Mag ie nou echt nog blijven omdat Overmars en co hun lot met deze trainer hebben verbonden? Nou dat willen we wel negeren hoor Overmars. Je doet een hoop goed alleen de laatste 2 trainer aanstellingen waren dra-ma-tisch. Je bent geloofwaardiger als je hem wel eruit trapt nu.
3 0
Gerrr
Marc en Edje, jullie denken er toch niet aan om deze falende coach te laten zitten hè ?

Doorpakken en wegwezen met deze hansworst.
Vergeet niet, Keizer werd ontslagen omdat een 18 jarige een strafschop miste.
1 0
WillyBrokamp
ik mag toch hopen dat ETH tegen Real kiest voor de Bayern-variant met Neres en veel positiewisselingen. Desnoods met een versterkt middenveld en Neres en Dolberg voorin.
1 0
sdds
dani de wit op 6 en het probleem is verholpen
0 0
ajaxwestland09
onze draufganger
0 0
Marcw1972
misschien verdient hij eens een basisplaats, maar op 6?
0 0
DeWijsneus
OMG
0 0
DeWijsneus
OMG
0 0
sdds
Ja is een speler die er alles voor doet om de bal te pakken
1 0
Adam24
Ik snap wel wanneer Ajax een keer niet door een muur heen kan voetballen of dat je wordt weg gecounterd, maar wat ik gister en 2 andere wedstrijden na de winterstop heb gezien is echt niet te geloven. Ajax wordt in Almelo, in Rotterdam en bij vlagen in de eigen Arena weggespeeld. Met deze selectie is dat echt iets om je voor te schamen. Ajax heeft wat mij betreft nu twee opties;

Of je ontslaat de trainer, komt met een interimtrainer (Schreuder?) en gaat op zoek naar een ander voor volgend seizoen.
Of je verlengt nu met de trainer of laat op een andere manier merken 100% achter hem te staan. Op deze manier geef je Ten Hag macht en is het aan de spelers of ze aan of afhaken aan zijn speelstijl.
0 0
Ansjo
Nee joh die spelers moeten hem niet. Supporters pruimen hem niet. Ajax is gewoon te hoog gegrepen voor hem. Ja je zou kunnen denken als er komende zomer een exodus volgt dat er dan wellicht een nieuwe groep spelers staat die wel iets van hem willen aannemen. Maar ja ik heb sterk mijn twijfels of dat wat je van hem zou moeten aannemen wel ergens op slaat. Ten Hag is gewoon niet goed genoeg voor een topclub. Daarnaast zijn Tadic en Blind dit jaar gekomen en zullen niet vertrekken komende zomer.
0 0
AJAIXIXIXI
Vorm kan er ook volgend jaar weer zijn. Hier heb je weer niks aan.
0 0
Jelephi
Neres hoopt denk ik op een trainers wissel. Anders zou ik een wens om te vertrekken volledig begrijpen.
0 0
je
Barcelona moet ook andere systemen spelen want Dan wordt je vast gezet door Heracles Heracles Ja het is wel Heracles meneer ETH je hebt het duurste spelers materiaal van Nederland en je kunt niet iets bedenken om heracles te verslaan.
En set Labyad Erin en laat een half geblesseerde De Jong starten en Houdt Neres op de bank.
Geniaal ETH
1 0
mercurius3
Ten hag verdient 15000 euro per wedstrijd.
0 0
Jojo49
Wat ten hag met neres doet , is erg slecht. Zo jammer dat naar de winterstop alles mis gaat.
4 0
SjaakWolfs
Jammer dat Bosz vastligt bij Leverkusen. Die weet wel raad met dit spelersmateriaal. Ten Hag kan gewoon echt niet op dit niveau. Een stamelende Tukker, zonder enige ervaring in het topvoetbal.
3 0
rattaplan01
Helemaal mee eens (had ook de beste selectie en geen prijs).
Dit ligt niet aan trainers maar aan Ajax als club. Spelers zijn meer bezig met welke naam er volgens jaar op welk shirt staat dan met Heracles uit. Beleid is compleet verkeerd. Wil jij praten over andere clubs, prima. Maar dan geen wedstrijd meer in Ajax1. De Jong had na de winterstop NOOIT meer mogen spelen en NOOIT met het 1e mogen trainen. Bij PSV speelt dit nooit, houdt men de boel altijd rustig ook al is er interesse. En daarom wordt men daar over de afgelopen 25 jaar ook meestal kampioen.
0 0
jarenfan
Helemaal mee eens.
1 -1
jarenfan
Een Ajax trainer onwaardig.
1 -1
AjaxDaniel
Bosz liet het anders behoorlijk afweten tegen Psv uit en de EL finale. Goede trainer, maar heeft maar 1 plan.
3 -6
DeWijsneus
Beter 1 plan, dan geen plan. Ten Hag zit erbij en kijkt er naar. Het is dat in de CL Schreuder en Winter hem bleven overtuigen om Neres toch te brengen, en met resultaat. Tijd om de ogen te openen. Klaar met Ten Hag. Oprotten met die dwaas.
2 -1
SjaakWolfs
Bosz beschikte niet over zo'n selectie.
2 -1
ajaxdordtt
"Bosz liet het afweten in de EL finale". Ja stom van hem, zo'n EL finaletje hoor je met 2 vingers in de neus te winnen.

wat was gisteren het plan B van ten hag dan? Ik vind een plan B sowieso gelul. Daar moet je dan ook wel de spelers voor hebben.
10 -2
T.reckveugel
Tadic, Ziyach en Blind, grootverdieners, staan niet op. Alle ellende begon vlak voor rust tegen Heerenveen, gemiste penalty.
Alle clubs hebben plannetjes tegen Ajax, blijken ook nog te werken. Tegen andere clubs hebben ze geen plan, gaan ze lekker onderuit, maar van Ajax pakken ze de punten. Leer daar mee leven.
Als het rendement van Ziyach negatief is, wissel dan niet vdBeek, maar zet Neres op zijn plek.
En Tadic heeft nummer 10, maar speelt linksbuiten. Genoeg punten om in te grijpen.
Zo niet, rot dan op ten Hag, voor dat we 3e of lager staan, genoeg vernederd zou ik zeggen
7 -2
ajaxdordtt
Ziyech is in mijn ogen sowieso echt de rotte appel. Hij kan heerlijk voetballen als hij zijn dag heeft. Maar het is zo demotiverend voor een team als er 1 met zo'n chagrijnige bek rondloopt, al die vervelende gebaartjes, alles zelf doen omdat hij zichzelf zo goed vindt.
6 -2
mercurius3
Zyiech ligt niet slecht in de groep, dus onzin. Is de enige die nog wat probeert. Is verder een individualist, dus dat is bekend. Maar dan moet je als trainer zorgen dat het middenveld staat en dat zyiech dus niet uit positie gaat lopen. Ten hag heeft gezegd: doe maar wat je wilt aan de rechterkant. Er is geen lijn.
1 -4
ajaxdordtt
Dat hij niet slecht in de groep ligt betekent niet dat hij niet enorm storend en afleidend kan zijn.
1 0
Radie125
Kijken of we het ook zonder het brain ten Hag kunnen de komende maanden
1 0
AFC34
Beetje laat he vriend. Die vorm hadden we al en zijn we nu sinds de winterstop volledig kwijt.
7 0
ajaxdordtt
Erik, we zijn je spuugzat.

Marc Overmars doet het naar mijn idee, op het Wober/Magallan verhaal na erg goed. Van der Sar heb ik niet zoveel kijk op. Maar ik begin toch erg mijn twijfels te krijgen bij het feit dat de hele toko gerund wordt door oud voetballers. Ik denk dat een ervaren man die verder is gekomen dan de mavo ( a la Jan Smit, Toon Gerbrands) als hoofdverantwoordelijke geen slecht idee is.
6 -2
AFC34
Ik denk dat dat niet onderschat moet worden hoor, dat van Wober. Maar ook het de Jong verhaal. Die gast is met zn hoofd al in Barcelona en ook de Ligt speelt de laatste tijd als een natte krant.
5 0
ajaxtukker89
de ligt viel mij gisteren ten opzichte van zijn collegas mee en ik de kuip idem
1 0
ETM
De Ligt en Tagliafico haalde imo een voldoende. De rest niet.
0 0
ajaxdordtt
Ja eens, maar denk dat dat met de Jong niet heel anders te managen was. 86 miljoen, dan zeg je niet: nu even niet. Je had hem misschien na 1 dag moeten verbieden om in interviews over Barca te praten.
1 0
ReinBurg
De eredivisie kan onze dragende spelers niet meer boeien.....daar ligt de kern van het probleem van de laatste tijd
3 -1
Truth
ten Hag wist dit, ten Hag wist dat, ten Hag voorzag zus en zo, bblablabla.... als je het allemaal zo goed ziet en weet, waarom dan geen Neres joh, ontzettende lul
18 0
Koningtoto
Grijp in grote kale leider. Of rot op. 1 van de twee.
5 0
nedved90
Is die kale gek al ontslagen?
5 -1
Nicknaam
De juiste opstelling en systeem kan er ook zomaar zijn.

Alleen ligt dat puur in JOUW handen.
3 0
Leo252
Droom verder.
2 0
Eastwood
Woensdag afgedroogd worden, dan is het eind van de week exit Ten Hag.
7 0
NoMoreMrNiceGuy
“We zagen al in de warming-up dat ze ons heel hoog onder druk gingen zetten”?
Hoe zie je dat dan als spelers alleen maar bezig zijn met hun spieren los te gooien? Merkwaardige uitspraak.
9 0
Amsterdamsetrots
Waarschijnlijk tijdens hun positiespel. Maar het meest opmerkelijke vind ik dat je daar als Ajax zijnde geen antwoord op hebt.
4 0
DeWijsneus
Ten Hag heeft steeds geen antwoorden. Het is gewoon klaar met die stumperd.
6 0
TwoLegsAlwaysWin
Ja, vooral als je dan niet anticipeert
1 0
BarAjax
Ach het is toch ook allemaal niet zo gek. WZAWZDB in het verkeerde opstellen van spelers. Daarnaast hebben we een slechte beurt gemaakt met Wöber en Magallan.

- Wöber; getalenteerd, doet zijn best, zeikt nooit, staat zijn man, doet het zeer zeker naar behoren, ingeburgerd bij AJAX. Kortom een zeer fijne kracht om er bij te hebben. Nee, wij verkopen hem en beginnen op 0 met een Argentijn die het nog maar moet laten zien. Waarom? Je mist Max o.a. tegen 010.
- Blind; lekker om erbij te hebben, heeft wat gekost maar oké. Blind rendeert het best op 6 maar nee, wij zetten hem CV. Dit heeft ons met FDJ ook punten gekost tegen psv. MIddenvelders zijn geen CVs. Gaat vaak goed maar ooit word je gestraft.
- Neres; toppertje. Hoog rendement en maakt het verschil; naar de bank verwezen.
- Mazra; na een goede periode gelijk naar de bank verwijzen ipv Kristensen die het niet aan kan.
- etc.

Onana; Mazra, De ligt, Magallan, Taglia; Ziyech. Blind (6), Frenkie/Donny; Neres, Dolberg, Tadic.

Dit moet gewoon de standaard zijn en niks anders.

Niet piepen (AJAX) dat we het weer niet redden als je dit soort domme fouten blijft maken als bovenstaand. Je kan zeggen wat je wil maar die lampen zijn veel meer geslepen en hebben klootzakken in het veld waarvan de grootste klootzak langs de lijn staat, maar zulke figuren maken het verschil. Wij hebben 10 stylisten, leuk hoor, maar 0 killers en die heb je ook nodig. Zeker op het middenveld. Gasten als bommeltje vroeger, Enoh, Anita, N de jong, Pepe etc.

Daarnaast hoor ik mensen wel eens klagen dat een utrecht, 010 enz. zich altijd vol opladen voor AJAX, ons punten afsnoepen terwijl ze verder vaak bagger spelen. Dus dat wij het daarom ´extra´ zwaar hebben. BIj AJAX gaat dat precies zo, CL vaak top. ED bagger. Ook die jongens bij ons zijn beperkt in het motiveren van hen zelf.
4 0
31xAjax
middenveld Blind (6) met Frenkie en Donny voor de rest eens....
1 0
Suarez01
Kan zo maar zijn dat we woensdag tegen RM een geweldige wedstrijd spelen... huh? Yep want een aantal ego's binnen onze ploeg kunnen zich alleen dan in de picture spelen bij een grote club. Heeft en hebben geen zin tegen een Heracles of NAC . Jullie denken toch niet dat een Barça of PSG onze e.d. volgen? Het is gewoon fout gegaan door toch te gaan onderhandelen over Frenkie. Bedankt ook Mark want dat is het begin geweest van het uiteenvallen van de wil en vertrouwen om iedere tegenstander van de mat te spelen, als ploeg, als collectief waarbij iedereen bezig WAS met maar 1 ding: eindelijk zoveel mogelijk prijzen pakken dit seizoen.
0 -5
vader123
Vorm terug, zou wel kunnen, maar het vertrouwen in de coach en de bereidheid om voor hem door het vuur te gaan absoluut niet. Als er al chemie was, is die nu ook definitief verdwenen. Persco waarin TH zichzelf voortdurend tegenspreekt, maakt hem volkomen ongeloofwaardig. Spelers zullen desgevraagd hun mond houden en hun makelaars aan het werk zetten. Tijd voor verandering of tenminste het treffen van alle noodzakelijke voorbereidingen. Deze trainer maakt je zeker geen kampioen. Op tijd afscheid nemen, zodat we misschien na 1250 dagen weer eens aan kop staan. Woensdag net zolang Neres Neres zingen totdat hij speelt, zien wij tenminste nog wat leuk voetbal. En ja, de spelers waren slappe hap gisteren.
2 0
FSideMaluku
De handelingssnelheid werd onderuit gehaald door het veld. Iets wat we ook al weten sinds dat clubs op kunstgras spelen. Daar kun je gewoon nauwelijks het "Ajax-spel" op spelen en dus moet je je tactiek daar op aanpassen, meneer de trainerT...
3 -2
Kikke
inderdaad, te vaak zag je balletjes over de grond, als je dat weet met kunstgras dat het stroever rolt, lift je hem een beetje, tactiek en goed inzicht helpt dan al heel veel. Dus niet linke balletjes terug en een beetje voor je goal gaan overspelen, dat heeft het gisteren genekt. Daarbij natuurlijk onnauwkeurig passen. Daarbij was het thuis ook een ramp qua voetbal, dus je kan het niet echt gooien op het kunstgras. Nee er zit iets heel erg fout bij Ajax en ik denk dat de trainer coach is en de vijfde colonne, wat verlang ik terug naar het seizoen onder Ten Hag, en wat was het een plezier om elke wedstrijd te kijken. Ook al ging het daar ook niet goed elke wedstrijd, was het snelle tikken en combinaties, fantastisch om naar te kijken.... structuur en visie is zo belangrijk en dat mist Ten Hag volkomen....
1 0
ErikAjax1983
zit in dubio; wat mij betreft mag Ten Hag gaan, echter is het NU het juiste moment? Geeft zoveel onrust richting woensdag. Wat mij betreft zou dan de wedstrijd van aankomend weekend leidend moeten zijn; slecht resultaat is spullen pakken.
0 0
Kikke
het punt is dat als de wedstrijd wel goed is, hij blijft zitten. Ik hoop dat ze Reiziger het eerste laten coachen, heel veel meer fiducie in hem dan in Ten Hag...
0 0
AFC Ajax
ik denk dat we een grotere kans hebben op een vernedering woensdag als we ten Hag laten zitten als dat we em eruit gooien.
4 0
Ajacied33
Woensdag is juist geen belangrijke pot. Ik zou zeggen, begin nu al maar met schoon schip te maken
7 0
Gerrr
Het beste moment om hem te laten gaan was 2 weken geleden.
3 0
RAL3028
Helemaal mee eens. En voortaan een clausule dat je bij 6 tegen zonder regeling kan gaan. Je kan niet zomaar over de grootste schande in de recente clubgeschiedenis heen stappen. Erik had zich op zijn minst op zijn positie moeten beraden en om het vertrouwen van het bestuur en de spelers moeten vragen. Heeft Erik niet gedaan en nou heeft ie geen enkel gezag meer. Ik denk niet dat je door kan bij Ajax met zo'n nederlaag op zak. Bij Utrecht misschien. Maar bij ons niet. Erik was en is ongeschikt voor Ajax. Hij heft geen grip meer op dit team en is op weg naar de uitgang, kwestie van tijd. En degenen die Erik aangesteld hebben moeten dit keer ook hun consquenties trekken. Want dat Erik onvoldoende gewicht had om Ajax te trainen en te managen kon je op je klompen aanvoelen.
2 0
talent020
tjaa Erik je kan dan ookal op straat staan, jullie hebben met jouw als eindverantwoordelijke keihard gefaald,
1 -2
Ajax114
Volgende week AZ uit hahhahaha. Die zijn thuis ook altijd super gemotiveerd tegen ons.
2 0
Woodenshoe
Heb je in deze vorm ook niets te zoeken..
3 0
Ajacied33
Nac thuis volgende week
3 0
Ajax114
Oh die week erop dan . Gelukkig dan NAC volgende week. Dat moet lukken LOL.
1 0
Kuningast
Niet met jou als coach, ga weg!
0 0
noahdepoah
Lang seizoen, vanaf eind juli, winterstop hadden de jongens gewoon vrij moeten zijn en geen transfers. Zoals alle ervaren trainers overal aan tafel vertelden. Jammer genoeg wilde Erik meer aan de “restverdediging” werken en hadden Edwin en Marc alleen maar aandacht voor hun eigen ego en vakantiereisje. We weten hoe het afgelopen is. De façade zal komende weken nog duidelijker worden met deze zeer vermoeid ogende selectie.
2 0
Woodenshoe
Ik denk het niet Erik...
1 0
Red Devil
Daar hebben we geen kloten aan want die vorm had er gisterenavond moeten zijn.
0 -1
Rentokill
Ik snap het niet. Ik snap het gewoon echt niet. Hoe kan dit. Hebben we dan voor de winterstop heel veel mazzel gehad?
2 0
Ajax114
Toen konden de spelers hun ergernissen over de trainer opzij zetten. In de winterstop is Ten Hag zijn eigen maniertjes weer gaan vertonen gesteund door de resultaten waardoor de spelers zich opnieuw gaan ergeren en geen stap meer verzetten voor deze trainer.
7 -1
KlasseLasse
vorm kan er morgen zijn! je ontslagbrief ook
10 -1
HansBeus
Vorm?.. je krijgt ze gewoon niet scherp aan de aftrap, je krijgt ze niet gemotiveerd meneer Ten Hag, Ajax wilt koste wat het kost kampioen worden en de CL is een hele mooie bonus, en de beker halen we wel ff op... dat was het uitgangspunt na de winterstop!.

De chemie tussen trainer en spelers was al vanaf dag één niet echt super maar door het nodige geluk en soms met vlagen ook goed team spel in de voorronde CL werd de slechte harmonie onder elkaar nog verbloemd, maar na het trainingskamp in de winterstop (waar je 24/7 op elkaars lip zit) kwam er een selectie terug die alleen nog maar met zichzelf bezig is en het hele teambelang en Ajax aan hun laars lappen en het waren ineens 11 individuen die alleen maar zichzelf in de kijker wilde spelen om vooral met de aankomende zomerstop te kunnen vertrekken.
De selectie van Ajax was ineens los zand.
dat werd heel pijnlijk duidelijk gelijk al thuis tegen Heerenveen die jaagde Ajax met vlagen al de Arena uit.. maar met het nodige geluk word het nog 4-4

Dan een week erna tegen Feijenoord en daar werd nog veel pijnlijker duidelijk dat we helemaal niet zo goed zijn als we allemaal steeds riepen en dachten en we werden weer op inzet en mentaliteit geklopt en vernederd, met de staart tussen de benen de kuip uitgejaagd

Dan komt vvv naar de ArenA en die voetbalden één helft redelijk en met gods gratie werd er één keer gescoord in de eerste helft, in de tweede helft waren de semiprofs op en werd het 6-0 ..

Dan het weekend voor Real thuis, gaan we naar Almelo daar ff vertrouwen tanken voor woensdag.. en we worden daar toch voor schut gezet en weer afgetroefd op inzet en mentaliteit...

Het ergste is nog dat het bestuur, de verantwoordelijken die Ten Hag hebben aangesteld, die geven zoals gewoonlijk de laatste (bijna) vijf jaar weer niet thuis... en laten het gewoon gebeuren dat we weer voor alles en iedereen voor schut staan.

Ik ben hier dood en dood ziek van, ik kijk de hele week geen sport programma's meer want ik kan het niet aanzien en horen dat mijn cluppie voor schut gezet word, maar eigenlijk zijn het de spelers die het doen, die zijn de grote lapswansen die verzaken, en het bestuur laat het gewoon gebeuren

Wat nu?... waar staat Ajax nu eigenlijk?
Een paar honderd miljoen op de bank, al meer dan 1000 dagen niet bovenaan gestaan in de ere divisie, al vijf jaar geen platte prijs gewonnen zelfs de knvb beker is nog te hoog gegrepen en zal dit jaar ook te hoog gegrepen blijken en Ten Hag blijft gewoon zitten!.

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff... het is dat ik zo van Ajax hou, anders zou je toch voorlopig ff passen!.
12 0
Bonno1978
Als je dit zo samenvat, dan snap ik het wel Erik. Het team van Heracles is hét schoolvoorbeeld hoe er druk moet worden gezet. Iedere ploeg in de Eredivisie wordt hier tenslotte door overklast. Het was eigenlijk wel te verwachten dat spelers als Peterson en Kuwas door onze verdediging zouden lopen. Dat we dat zelf van tevoren niet hebben gezien. Heracles, de meest scorende ploeg van Nederland tegen de onervaren verdediging van ons. Volgende week tegen NAC, de ploeg met de minste doelpunten tegen die ook uitstekend in de omschakeling speelt. Zeker in uitwedstrijden. Thanx voor de analyse Erik. Ik kan weer rustig slapen. Het ligt dus niet aan ons.....
3 0
Thommy1234
Je mag hopen dat die boertjes gelijkspelen of net heel veel mazzel verliezen dan heb je echt heeel veel geluk..maar zie het somber in denk wel dat ze winnen op z n pisvee s je kent het wel, laatste min goal of rode kaart utrecht en penals mee.
0 -2
afca95
Laatste minuut 0-1 standaard
1 -1
Ajacied33
Ik reken op 1-4. Utrecht stelt geen reet voor man
1 0
Ajacied33
Leuk dat er nog iemand in gelooft
1 0
Thommy1234
Nou geloven is ook groot woord hahaha totaal niet na gister en zie het ook niet gebeuren.
0 0
goajaxgo
Man, dat maakt toch allemaal niet meer uit? Ajax wordt nooit kampioen zolang het rot is aan de top.
3 0
Joseph
Natuurlijk kan het zo omslaan, maar dat heeft dan alleen met de individuele kwaliteit te maken. Deze coach is een anker voor goed voetbal, dat ze toch nog zo veel wisten te winnen zegt alles over de kwaliteit van de spelers.

Frenkie droeg in zijn eentje het middenveld, Ziyech zorgde voor leuke aanvallen en de Ligt kon veel tegen houden. Maar vraag je eens af waarom Onana zo kon uitblinken?

Als tegen Real verloren wordt, kans is groot, hoop ik direct op een nieuwe trainer. Eredivisie is verloren, beker is geen prijs, dan maar hopen op een shock effect van een top trainer om in de return tegen Madrid nog iets te proberen. Doodzonde dat Bosz niet meer vrij is!
0 0
goajaxgo
Ja hoor, even een toptrainer aantrekken midden in het seizoen. Eerst maar eens bekijken welke trainer WEL bij Aax past en daar een paar maanden de tijd voor nemen. Dan pas Ten Hag ontslaan. Bespaar je je ook nog een hoop afkoopcenten mee.
0 -1
Gecko
Ten Hag moet weg. Februari kansloos in ED
Schoon schip maken en Vsn Gaal halen
2 0
dvkdlt77
Ga eens weg stinkboer. Huppelkutje dacht werkelijk een toptrainer te zijn maar had gewoon het geluk dat teams Ajax niet het vuur aan de schenen legden. Zodra ze dat wel deden (Benfica, Bayern, Feyenoord, PSV, Heracles) kwamen de zwakheden van Ajax als een rotte lucht naar boven. Gekoppeld met zijn bizarre wissels, haat naar Neres toe (het zou me niets verbazen wanneer die stinkboer een racist blijkt te zijn) blijkt het boertje niet geschikt voor een top club.
0 -1
Ajax34
Ik dacht na Heerenveen en Feyenoord dat we het dieptepunt wel bereikt hadden maar Ten Hag heeft een gave om nog ons nog dieper in de stront te laten zakken. Maar ieder nadeel heeft een voordeel, dat we niet meer kunnen degraderen. Toch nog een lichtpuntje voor Erik, we zijn je eeuwig dankbaar.
1 0
AFCA2211
In vorm komen voor wat? De competitie heb je gisteren definitief verloren, in februari.
1 0
vak114
Een beetje knappe keeper kunnen we zeker gebruiken,maar of Tottenham nu nog laat gaan vraag ik me af.
0 0
Sonofafca
Weer een verloren seizoen. Allemaal veroorzaakt door figuren die dadelijk weer oprotten. Wij supporters worden weer teleurgesteld keer op keer. Maar wij zijn Ajax niet hun. Ik zei net tegen mijn dochtertje van 5 jaar. Ajax heeft gisteren weer verloren stom he?? Nee papa zegt ze dat zijn de spelers niet Ajax. Hahaha heerlijk die wijsheid.
3 0
Trainer21
Erik, zou je niet eens een keer spelers op hun eigen positie zetten? Er word redelijk positiespel gespeeld maar ik zie geen splijtende diepte pasjes meer tussen cv en back, omdat Ziyech en tadic als buitenspelers spelen. Erik is bang voor deze twee. Hij durft ze niet te wisselen, of op het bankie te zetten, wat ten kosten gaat van Neres. Hierdoor krijg je scheve gezichten binnen je elftal. Einde oefening voor Ajax en ten hag dit seizoen. Volgend seizoen kunnen we weer van voor af aan beginnen
2 0
Gerrr
Als Ten Hag iets te zeggen had en serieus genomen wordt dan zou hij Ziyech toch wel verbieden om vrije trappen in de 3e ring te blijven schieten.
Ziyech bepaald zelf wat hij doet en heeft compleet schijt aan Ten Hag.
5 0
Cruijffthebest
Lekker simpel om alleen de schuld bij de spelers neer te leggen. Nee, Erikje jij maakt steeds tactische blunders. Als je ziet dat je team voetballend niet onder de druk van de tegenstander komt, moet je anders gaan voetballen. Dan ros je de bal maar weg uit de verdediging en ga je het gevecht voor de 2e bal aan.
Wil je extra druk zetten na een achterstand dan gooi je er geen extra spits in, want die gaat in de weg lopen. Je versterkt het middenveld met een extra speler om sneller de bal terug te hebben en zodoende meer druk te kunnen uitoefenen. Ziyech had je naar het middenveld kunnen zetten en Neres rechtsbuiten, Dolberg voor Huntelaar. Zo had je veel meer kans gehad op succes.
Nee, Erikje......je bent een laffe trainer en een tactisch onbenul met jochies die geen winnaarsmentaliteit hebben.
Bedankt allemaal voor het verkloten van WEER een seizoen zonder kampioenschap!!!
1 0
Joseph
Ten Hag is gaan denken dat hij een toptrainer is, maar zonder een Frenkie in vorm, blijft er helemaal niks over van het team.

Spelers staan op de verkeerde plek, tactisch is er geen enkele lijn te ontdekken en de wissels zijn ronduit dramatisch.

Doodzonde dat dit team niet een fatsoenlijke coach gekregen heeft. Dat zagen we al in zijn eerste seizoenshelft, toen had ingegrepen moeten worden. Bosz was vrij, dan had je een top trainer voor een top selectie.
4 -1
DeBaarsjes
Hou gewoon je bek man
4 -1
Gerrr
Mag Ajax ivm beurs in het weekend een ontslag van trainer bekend maken ?
0 0
VivaEspana
Als jij vandaag weggaat.. Is de vorm morgen terug.
Beter bekend als het Solskjaer/Stam effect.
8 -2
milan-jantje
De fucking vorm had er al moeten zijn, moeten eerst op alle fronten afgetroefd zijn niet meer om de prijzen meedoen en dat is de vorm er ineens weer zeker. Slap geouwehoer dus.
2 0
joodforeverever
Weg met ten Hag. liever zsm. Spelers zijn klaar met jou. stom gelul, stomme wissels en altijd dezelfde Deze. spelers voelen dat ook dat ze weinig goeds kunnen doen bij jou. Met dit elftal presteert iedere coach met normale capaciteit beter dan jou. Je hebt een super selectie man. maar je moet ze niet te veel regels opstellen. 11 tegen 11 trainen en eindeloos stil leggen. Restverdediging is voor de winterstop nooit over gesproken. Jij neemt al het plezier weg bij sommige spelers. Jij bent de zwakste van het elftal.
8 0
Mario65
Ik ben dat onsamenhangende gelul van Ten Hag helemaal zat.
Cliché na cliché
Ajax moet maar eens in die diepe buidel tasten en een trainer met een geweldige bagage aantrekken. (Ehh...behalve Mourinho hahaha)
Tijd voor spandoeken in de JC Arena .......
8 -1
HupSjakie
Mismatch vanaf dag 1, met z,n Utrecht-tasje. Opbokken met deze clown en neem die geweldige Overmars maar mee.
2 0
lauw
Totaal geen ajax trainer dit tactisch gehandicapt en totaal geen People manager. Pleur deze boer eruit en haal een trainer met ervaring desnoods een buitenlandse trainer. Seizoen is nu naar de klote dan maar wederom een half jaar wennen en volgend jaar knallen.
5 0
Cruijffthebest
Blablablablabla, wat een gelul weer.
We willen kampioen worden en niets anders.
Kansloos voor de titel, kansloos tegen Real Madrid en straks weer eruit voor de beker tegen een fanatiek 010, dat is de toekomst dit seizoen, eikel!!!
4 0
Jojo49
Half 7 ,, vanavond op 8 punten. Hoop het niet, maar denk het wel.
3 0
MankeNelis
Gefeliciteerd 4gever, goed gezien we zijn hier geen flikker opgeschoten.
4 0
ajax4ever01
flikker een eind op Ten Hag je weet dondersgoed dat het klaar is
7 0
Kibbahimovic
Erik.. hou de komende dag aub je fcking muil dicht.. het valt niet mee, de vorm kan niet zomaar weer ff terug zijn, het loopt fcking kut de laatste weken.. ga je team eens managen en toon daarna pas die eigenwijze kop van je voor de camera want je hebt nu een geloofwaardigheid van drie keer niks!
3 0
AFCA-B93
Je kan natuurlijk uit vorm zijn als team, maar dan moet je je ook gewoon beseffen dat je niet kan gaan lopen opbouwen achterin waardoor je van die ziekenhuisballen in de breedte gaat geven. Lasse Schone bezit ondanks zijn 32 jaar geen enkele ervaring blijkbaar. Die ging voorop in het balverlies op eigen helft met breedtepassjes, waardoor een onderschepping levensgevaarlijk is.

Wordt tijd dat de man gewoon lekker gaat banken
2 0
Joseph
Schone is heilig bij ten Hag, hierdoor heeft het team zich niet kunnen ontwikkelen. Het middenveld is eem ramp, dat werd verbloemd door een Frenkie in vorm, maar nu blijft er niks over.
0 -1
Barra
Bijzonder dat een elftal na de winterstop zo in elkaar kan donderen, want er klopt werkelijk waar helemaal niks meer van. De afstanden op het veld, positiespel, bal in de ploeg houden en bij balverlies is het helemaal drama. Als toppunt dan nog het vormverlies van zo'n beetje elke speler, want van Blind, Tadic tot en met Ziyech, de Jong, ze lijken er allemaal niks meer van te kunnen
3 -1
Web
Helemaal mee eens, ik kan ook niet herringeren dat ik dit ooit mee gemaakt heb?
Alle vastigheden zijn weg.
Los zand is, echt zorgelijk.
2 -1
ETM
Eens, ik zat me ook al af te vragen met welk seizoen dit te vergelijken is. Kan er niet op komen.
0 0
Ajacied33
Het seizoen onder Danny Blind. Uit mn hoofd ergens in 2005 of 2006?
0 0
ETM
Ja staat me vagelijk bij idd. Dat was ook neerwaardse spiraal. Maar nu is het geen spiraal, meer gewoon lijnrecht naar beneden kelderen ;)
0 0
SR83
Er al een vorm. Namelijk een vorm van niet meer willen lopen voor deze trainer. Een vorm van protest.
3 -2
Benleiden
Grootste fout die Ajax de afgelopen jaren heeft gemaakt. Na een profielschets uitkomen bij een trainer als EtH. Om te huilen is het, wat een mismanagement.
7 -1
Renevanrijswijk
Ten hag vervangen per direct
6 0
Gonzalez75
Vorm? Dit heeft te maken professionaliteit, beleving, inzet, wil om te winnen, ego opzij zetten voor het teambelang!!
4 -1
Bky
Alles wat je daarna zegt zijn net zulke loze kreten als vorm. Niemand weet precies wat "vorm" is, net als professionaliteit, beleving, wil om te winnen en ego op zij zetten, zeker op het veld.

Misschien is het allemaal wel gewoon hetzelfde.
1 0
Jelephi
Idd
0 -1
Ajaxafc1986
Welke trainer op dit moment zou Ten Hag moeten opvolgen?
1 -1
goajaxgo
Diego Simeone lijkt me ook een goeie.
0 0
lauw
Jorge Sampioli
1 0
Eastwood
Pep Guardiola
2 -1
Web
Ik zou tot eind van het seizoen eens praten met Beenhakker naast Ten Hag
Dit team heeft een man nodig die het zelfvertrouwen van de spelers weer op moet vijzelen, daar is hij goed in.
1 -5
Jelephi
Is echt geen houdbare oplossing. Wil jij ten Hag laten zitten?
1 -1
Web
Dat weet ik ook niet?
Maar dit team heeft kwaliteit genoeg
Types als Hiddink en Beenhakker kunnen het zelfvertrouwen weer een draai geven
1 -4
Jelephi
Laten we eens over de landsgrenzen kijken i.p.v. altijd maar vast te houden aan die Nederlandse professors. Tuchel?
4 -1
Labrador
V Gaal.
4 -4
Web
Die zou het kunnen keren?
Maar heeft het probleem dat hij zich overal mee bemoeid
1 -2
Jelephi
Hou op met die rat. Vergeten hoe erg hij Cruyff in zijn rug stak?
3 -2
Ajax114
Vinden vele supporters niet erg joh. Die vergeten snel wat een verschrikkelijke man die Van Gaal is net als zijn vriendjes, Sturkenboom, Danny Blind en Henrichs. Ik word liever geen kampioen dan dat Van Gaal terugkomt. Walgelijke man.
0 0
Ajax27
vergeten hoeveel prijzen hij heeft gewonnen met Ajax? 3 x kampioen, Europa Cup, Champions League, de beker, supercup... ik denk dat hij met zn gezag boven een groep als deze met genoeg supersterren in wording iedereen met de beentjes op de grond kan houden.
0 -2
Jelephi
Vermoedelijk lag jij nog niet eens in de planning toen ik in Wenen zat. Niet zo interessant proberen te doen...
1 0
ArnoAjax
Inderdaad
0 0
DarkChild
Geeft toch niks? Sar en Overmars deden dit toch ook en die zitten er nog. Scholletje is er ook weer en omdat de lijn Cruijff sowieso niet meer gevolgd wordt, kan je het net zo goed afmaken door Louis binnen te loodsen.
3 0
Kibbahimovic
Laat t toch gaan man.. Cruyff stak LvG ook vaak zat in ze rug..
1 -6
Ajax114
Pffff wat een domme reactie zeg
0 0
Labrador
Ik roep maar wat he. Feit is wel dat Ten Hag tot mei blijft zitten. Nogmaals, ze gaan hem niet ontslaan. Dan is het helemaal crisis en chaos. Dan staat de directie zelf in hun hemd
1 0
CasperAjax
Dick advocaat
0 -8
lauw
Jorge Sampioli die zorgt wel voor de over m'n lijk mentaliteit
1 0
debarbaar
Flikker op. Wat een onzinnige wissels, wat een bizarre opstelling,. Waarom stel je de Jong op als je weet dat hij last van z'n lies heeft? Waarom zet je Mazaroui in op het middenveld en niet Neres? Waarom staat Neres er überhaupt niet in en waarom ga je met twee spitsen voetballen als er geen invoer van de vleugels is. Laat me raden de mannen moeten weer tot 5 uur op de club blijven daar leren ze van. Ten Hag is een prima coach voor clubs die hard moeten werken zoals Feyenoord, ADO of Utrecht. Volstrekt ongeschikt voor Ajax. Ik neem aan dat Reiziger en Bogarde zich alvast warm lopen naast de landingsbaan als ze terugkomen uit Madrid.
3 -1
Toon meer reacties