Ziyech over Roma: 'Hadden ze in zomer moeten nadenken'

NielsOpdam, 25-01-2019 om 16:25, 26501 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech denkt momenteel niet aan een transfer naar AS Roma. Dat vertelt Ziyech in gesprek met FOX Sports. Ook gaat Ziyech in op zijn vroege wissel tijdens het bekerduel van donderdagavond. 

'Dan hadden ze in de zomer maar moeten nadenken', begint Ziyech over AS Roma. 'Tot nu toe denk ik tot het eind van het seizoen alleen aan Ajax en daarna zie ik het wel.' De spelmaker vindt dat het dit seizoen anders is onder Erik ten Hag in vergelijking met het vorige seizoen. 'De aanpak was ook ietsjes anders, qua meetingen en dat soort dingen, dat verloopt goed op dit moment. Dat waardeer ik.'

Ziyech werd donderdagavond in de rust gewisseld en daar is hij niet blij mee. 'Je wil gewoon lekker spelen, dus ik baalde wel even. We zijn net twee wedstrijden bezig na de winterstop, dus zoveel wedstrijden heb ik nog niet achter de rug in 2019. Ik denk dat je van wedstrijden alleen maar fitter wordt.'

Zondag wacht De Klassieker en wat Ziyech betreft mag dat ook de halve finale zijn in de KNVB Beker. 'Als je de beker wil winnen, maakt het niet uit wie je loot.' Ook de Ajacied weet dat de Rotterdammers veel thuis loten in het toernooi. 'Dat is al twintig wedstrijden zo.' De Klassieker leefde ook vroeger in de familie Ziyech. 'Ik liep altijd met een Ajax-shirt. Ik heb vier broers, waarvan er twee voor Feyenoord zijn, een neutraal is en er eentje voor Ajax is, dus ik was altijd met mijn broer die voor Ajax was.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kikke
Vind Ziyech een fantastische speler maar staat op de verkeerde plek. Donderdag heb ik het idee dat veel mensen hem verwarde met Mazraoui die wel goed speelde en lekkere balletjes gaf. Ziyech maakte veel fouten en kwam er vaak niet uit. Neres moet het vertrouwen krijgen op rechts en dan niet Ziyech achter hem, zet die maar achter Tadic of zo anders krijgt Neres nog geen bal van Ziyech...
0 0
Aad82
Heb speciaal de afgelopen maanden gelet op Javier Pastore, die wilde Roma liever dan Ziyech, man man man wat een bagger speler. Die kan er echt helemaal niets van.

Domme domme Roma.
0 0
Daveajax1976
Contract openbreken en het zelfde salaris geven als Tadic en blind
1 -1
ajaxinho
Ik vind ook dat we een soort Spurs-beleid moeten voeren.

Die laten hun spelers alleen voor jackpotbedragen vertrekken.
1 0
jackwolf
Ziyech is een rare snuiter af en toe maar ik vind hem wel de kers op de taart bij Ajax. Wat een verschil als hij niet meedoet. Ook verdedigend.
1 -1
GvanderK
Zlatan was ook een aparte en veel erger, maar het is helemaal niet erg om zo iemand in je selectie te hebben, zeker als hij fantastisch speelt. Dat noemen ze een persoonlijkheid.
2 0
ajaxinho
Is ook een typische Zlatan reactie die hij geeft op de interesse van Roma.

Hij overtreft mijn stoutste dromen, moet ik zeggen.
Deze prestaties had ik echt niet verwacht.

Zeker na wat hij vorig seizoen over zich heen heeft gekregen.
Als hij vertrekt verdient hij een mooi afscheid.

Over kersen op de taart en stoute dromen gesproken.
We zitten nog in de CL... wat kan hij nog uit zijn hoed toveren??
0 0
GvanderK
In zijn beste vorm kan hij natuurlijk beslissend zijn tegen Real, dit jaar zie je echt veel meer zijn kwaliteit naar boven komen. In een elftal heb je zulke jongens nodig, dus Ajax moet proberen zijn contract te verlengen/verbeteren.
2 0
Sterspeler
Ik had het er net met mijn broer over, en hij denkt dat Ziyech gewoon bij Ajax blijft. Het is een te specifieke speler en hij is teveel "the man" om bij een topclub in dienst te spelen. Dat herken ik wel. Op Arsenal Liverpool of Dortmund na ziet hij geen clubs die hem zouden willen of waar hij heen zou willen gaan. Ik herken me daarin. Tevens heeft hij hier zn familie wonen.

Ik zie hem blijven. Mits die nog meer in dienst van het team zal gaan spelen: contract verlengen met een monster salaris
2 0
ST
Zou mooi zijn als wij als fans hem een keer waardering geven met een mooi groot spandoek (tifosi?). Zou fijn als de band wat beter zou worden. Voetballend gezien zijn we namelijk een geweldige match met elkaar.
7 0
Inhartennieren
Tuurlijk moeten we weer een spandoek maken.
Als meneer Ziyech dan ook eens laat zien dat hij blij is met de waardering van het publiek.
1 -15
AFCA2000
Ziyech een miljoenen contact aanbieden, deze jongen moeten we behouden voor de club. Zeker nu Frenkie weg gaat, Matthijs waarschijnlijk ook. Onana twijfelgeval of die zal blijven. Miljoenen investeren in een goed contract plus vervangers
7 0
fc Barcelona_ke
Als ik hem was zeg ik as roma nee.. afgelopen zomer moet die ziyech halen..maar wij zijn wel blij dat hij ons blijft.
4 0
Toeschouwer
Als Ziyech een top Makelaar had zat
Ziyech al in Rome.
Dat is het verschil tussen Riola / Mendes die grote transfers in 1 dag regelen.
1 -7
ambtenaar
Of hij had met zijn 18e een contract getekend bij Juventus...... de rest is historie.
3 0
Ajaxxxisdebeste
Voor ons de fans is het een top makelaar... :-)
5 0
Toeschouwer
Het is maar waar je in gelooft.
Tegenwoordig noemt ieder zich makelaar
als ze bij KNVB € 550 overmaken.
2 0
mercurius3
Hoe kom je erbij. Mustapha nakhli is juist een uitstekende makelaar die rekening houdt met zijn carrière en wensen van een speler in plaats van alleen voor het geld te gaan. Zyiech heeft ook eerder gezegd dat hij zijn makelaar nooit belt om te vragen om een transfer, en dat hij pas contact wil als er iets concreet is. Nakhli is tenminste geen makelaar die met iedere speler loopt te leuren het hele jaar door. Een uitzondering in deze voetbalwereld. Raiola heeft al menig carrière verneukt.
5 -1
Toeschouwer
Alles gaat in overleg en speler heeft laatste woord.
0 0
mercurius3
Dus?
0 0
Toeschouwer
speler kan ook nee zeggen.
0 0
Sallons@AS
Heerlijke gozer. Zegt wat hij denkt. Hij doet niet aan carnaval. Geweldig.
7 0
Chesterson93
Hahaha “doet niet aan carnaval”
0 0
DS
Ziyech moet gewoon lekker blijven. Bij Ajax kan hij meer dan genoeg verdienen, speelt om prijzen en is een Held.
Voor een Barca / Real komt hij denk net te kort.
Denk dat Klaassen op financieel na ook wel spijt heb van zn transfer, waarom zou je liever bij een werder Bremen voetballen dan bij Ajax?
11 0
Schip
Terechte sneer naar Roma toe. Die laten hem na een uitstekend seizoen vallen, omdat hij een kleurloos WK zou hebben gespeeld. Hoe kortzichtig kun je zijn. Hij laat nu een weer een ijzersterk seizoen zien en daar zijn ze weer.

Lekker naar een andere club gaan.
2 0
Ajacied33
Ziyech zegt dit niet om zieltjes te winnen, we weten allemaal een beetje wel dat hij niet schijnheilig is. Ik vind het mooi om te lezen dat ie altijd Ajacied geweest is. Toch extra pijnlijk dan dat akkefietje bij de spelersbus vorig jaar. Maar goed, leuk om te lezen en van mij mag hij nog jaren blijven hoor
5 -1
Sterspeler
Je kan erop rekenen als je weer geen kampioen wordt, diezelfde mongolen er weer zullen staan.
0 0
Redrum
Precies, leuk om te lezen dit en wat mij betreft is Hakim nog jarenlang Ajacied. Mocht hij volgend jaar wel vertrekken verdient hij ook gewoon een waardig afscheid. Deze man hoeft niet via de achterdeur te vertrekken.
4 0
Redrum
Zegt Hakim hier nu dat hij eigenlijk altijd al voor Ajax geweest is?
6 0
Schip
Zegt hij niet echt. Hij droeg een Ajax shirt en deed met zijn broer mee zodat het 2 tegen 2 was. Als je als jochie met een voetbalshirt rondloopt, betekent dat niet per se dat je voor die club bent. Ik heb ooit weleens een Milan shirtje gedragen als 6 jarig jochie bij een zaalvoetbaltoernooi. Kende die club niet eens.
0 -8
Kibbahimovic
Gozer wat een onzin.. Alsof hij zoveel shirtjes kon betalen.. rond die leeftijd waren alle jochies die voetbalden wel voor een club
2 -2
GvanderK
Onzin
2 -2
Ajacied33
Grappige uitspraak, wist niet dat Ziyech in zijn jeugd voor Ajax was..
3 0
Cabj
Speelde goed gisteren!
0 -1
AJAIXIXIXI
Zit goed op z'n plek bij Ajax, ik zie geen reden voor hem om weg te gaan.
1 0
JordyAjacied
Wist niet dat hij altijd al Ajacied was, toch mooi om nu te lezen, koos niet voor niets Ajax boven een transfer naar het buitenland.
4 0
RaynoFischer
Idd, plus dat hij zo kritisch naar transfers kijkt.
Het moet voor hem kloppen, niet vertrekken om het vertrekken anders blijft hij met plezier, terwijl het niet meer dan logisch zou zijn als hij afgelopen zomer ging ;)
0 0
3*stars*3
Inderdaad want hij deed daar nooit uitspraken over.
Ziyech lijkt mij ook geen type die daarover gaat liegen en zo fans voor zich probeert te winnen.

Maar hij mag wel vaker toegezongen worden door het publiek en gewaardeerd voelen, zoals Donny en Lasse altijd kunnen rekenen op steun.
3 0
RaynoFischer
Ziyech zeker dit seizoen ook wel hoor.
Afgelopen seizoen was het ook de minderheid die hem zonnodig moest uitfluiten
0 0