Veltman maakt in zomer keuze over toekomst

BartVeenstra, 18-01-2019 om 13:30, 7057 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman wil pas in de zomer een beslissing gaan nemen over zijn voetbaltoekomst, zo vertelt hij tegenover De Telegraaf. De verdediger, die onlangs terugkeerde van een zware blessure, heeft in Amsterdam nog een contract tot 2020.

'Ik kijk nu niet verder dan de zomer. Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en dan ik zie ik in de zomer wel wat ik ga doen', aldus Veltman, die bij Ajax na dit seizoen nog een contract van een jaar heeft. 'Dan ga je meestal met elkaar rond de tafel. Het zou kunnen dat ik nog een jaar blijf, het zou kunnen dat ik eventueel weg ga. Dat weet ik niet.'

Veltman was voor zijn blessure aanvoerder van Ajax en in de meeste wedstrijden dan ook basisspeler. In de tijd dat de IJmuidenaar aan de kant stond met een blessure wist Noussair Mazraoui als rechtsback door te breken en daarnaast is Matthijs de Ligt als centrale verdediger niet weg te denken uit de Ajax-basis. Om die reden is Veltman voor nu bankzitter.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Beter wachten tot vlak voor de start na de zomer. Ajax loopt dan leeg en dan is Veltman opeens weer de topper in het team....
0 0
Sampaoli
Weinig perspectief voor Veltman, eerlijk gezegd. Maakt voor een ervaren jongen nog teveel kinderlijke fouten en heeft in mijn ogen zijn plafond dan ook bereikt. Op zijn positie zijn Mazraoui, Kristensen en zelfs Dest nu of in potentie beter. Centraal hebben we met De Ligt, Magallan en Blind kwalitatief een stap vooruit gedaan.
3 0
Jariiii
Blijf Veltman, anders dan velen hier, een fijne speler vinden. Ook nog eens eentje met een Ajax-hart. Hoop dat hij blijft.
4 -4
afcajacied00
Inderdaad
0 0
Gecko
Man man. Wat een droefenis
Is toch niet het Ajax niveau van nu
6 -5
Ferd
De droefenis is het gedrag van veel supporters die zonder enige kennis van voetbal een zoon van de club afzeiken op onwaarheden.
1 -3
Jariiii
Mooie speler met veel kwaliteiten.
Maakt te veel foutjes en fouten, dat is jammer ja.
3 0
ajax leiden
Het niveau is in een jaar tijd met een grote sprong vooruit gegaan en hij kon daarvoor al met moeite meekomen was geen topper en zal het niet worden ook beter gaat hij weg lekker voor az ballen ofzo
2 -2
Bean
gewoon de strijd aangaan met Mazraoui.. dan zien we wel wie er in de basis staat..
0 -1
Gecko
Gauw verkopen. Wat een drama af en toe
4 -4
ossenaar
Natuurlijk overbodig met Nous die het uitstekend doet op de back. Maar ik denk dat het een prima stand-in kan zijn voor zowel de back- als centraal positie. Ook al ben ik altijd fan van Joel geweest en vind ik de kritiek op deze echt Ajacied vaak buiten proportie, denk ik dat het beter is als Joel volgend seizoen een nieuwe werkgever zoekt. Wellicht nog even ergens cashen of wat dan ook, maar voor dit Ajax komt hij vooralsnog te kort met het niveau hoe en waar we nu spelen.
2 0
gi0vanni
Ben alleen fan van deze Ajacied als hij het elke week zo doet als in de 3 - 0 winst op PSV. Toen zag ik dat hij als een echte verdediger in de duels ging en het vuur wat je bij Tagliafico ziet in zich had. Aanvallend zal 't nooit wat worden dus verwacht geen goals of goede voorzetten. Daarin is Kristensen zelfs beter.
2 0
Ferd
Kristensen z'n goede voorzet is een mythe. Ik heb er nog geen een gezien.
0 -1
Loek14
Joël zet hem op kerel! Laat zien dat je er alles voor doet en als niet lukt wordt je een top transfer gegund! Het Ajax van nu draait te goed om binnen paar weken een basisplek te veroveren maar het is niet onmogelijk.
2 0
Ajax4life16
Zal keihard moeten vechten om in de basis te komen. Voor hemzelf gewoon beter om weg te gaan. Zit op een leeftijd waar hij gewoon moet spelen of zn geld moet gaan pakken
2 -1
Mikes
Met Mazraoui en Kristensen heb je al 2 betere rechtsbacks en Veltman is te klein om centrale verdediger van Ajax te zijn.
1 -3
Rockpotje
Hij is veel beter dan Kristensen en groter dan Blind.
0 0
Ajaxvooraltijd
Groter? Hooguit een centimeter dan.
1 0
Mikes
Hahaha nee hij is als back echt veel minder dan Kristensen. Kristensen heeft even nodig gehad om zich aan te passen, maar iedere keer dat hij invalt brengt hij gewoon iets extra's.

Klopt hij is groter dan Blind, verschil is dat Blind zo intelligent is dat hij veel situaties voor is, Veltman is juist iemand die vaak met harde tackles iets moet herstellen.

Ondanks dat het echt een topgozer is, zijn niveau is niet hoog genoeg.
2 -2
Ferd
Kristensen brengt iets extra's ja, comedy capers. Die gast heeft de techniek van Sigthorson en Dijks. Veltman is beter dan Kristensen.
0 0
Redrum
Veltman is een sympathieke gozer en hij speelt al lang bij Ajax. Maar daar is voor mij wel al het positieve mee gezegd. Ik heb Veltman altijd een drama gevonden en hij heeft in al die jaren heel weinig verbetering laten zien. Het is voor iedereen het beste als hij in de zomer vertrekt. Dit kan en mag niet het niveau zijn dat we nastreven bij Ajax. Bij gebrek aan beter heeft hij flink wat wedstrijden gespeeld, maar er zijn er maar weinig van geweest dat ik me niet kapot aan hem heb geërgerd.
2 -1
Mikes
Van mij mag hij weggaan. Heeft het niveau niet om met het huidige Ajax mee te gaan. Is een te kleine centrale verdediger en een te beperkte back.
6 -3
Mikee
Hou je back joh!..
2 0
Redrum
Als jij je back houdt dan centraliseer ik mijn defensieve kracht elders.
0 0
Mikes
Okee.....
0 0