[Update II] 'Transfer Neres nu op losse schroeven'

BVeenstra, 11-01-2019 om 07:15, 113611 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De Telegraaf schrijft zaterdagochtend dat Ajax is 'overvallen' door een megabod van het Chinese Guangzhou Evergrande op David Neres. De club uit China heeft een bod van dertig miljoen euro gedaan op de Braziliaanse aanvaller, die het bij Ajax de laatste tijd moet doen met een reserverol.

Eerder gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars nog aan dat in de winterse transferperiode niemand wilde laten gaan, maar volgens De Telegraaf lijkt hij daar voor een bedrag van rond de veertig miljoen euro nu wel toe bereid. Neres zou ontevreden zijn bij Ajax en daarnaast lijkt Ajax niet snel weer zo'n enorme som geld voor de aanvaller te kunnen krijgen.

Te lezen valt dat Overmars Ajax waarschijnlijk niet achterna reist naar Florida, waar de club een trainingskamp belegt. 'De directeur hoopt de spectaculaire transfer vanuit Amsterdam af te ronden en zou daarmee de critici van het eerste uur de mond snoeren.'

Wellicht speelt ook de mogelijke komst van Diego Lainez een rol in de afweging van Overmars om Neres te verkopen. Binnen de technische staf, de scouting én Overmars zou het idee leven dat Lainez inmiddels al zo ver is dat hij direct van waarde (als invaller) kan zijn. Eén ding is volgens de ochtendkrant zeker: 'Neres staat in elk geval open voor de transfer naar China, waar miljoenen euro’s salaris voor het oprapen liggen'.

Update - 06.55 uur (10 januari 2019) - 'Guangzhou biedt 43 miljoen op Neres'

Het Chinese Guangzhou Evergrande heeft woensdag een bod van 43 miljoen euro gedaan op Ajax-aanvaller David Neres, zo meldt De Telegraaf. De ochtendkrant schrijft bovendien dat Ajax openstaat voor een deal met de Chinese club, zodra Diego Lainez als vervanger binnen is gehaald. Met Club América zou Ajax nu een akkoord naderen over de transfer van de talentvolle aanvaller.

Neres zelf zou volgens De Telegraaf niets liever willen dan zijn koffers pakken. De speler kan een 'kapitaal jaarsalaris' gaan verdienen in China, maar ook op sportief vlak heeft Neres reden om te vertrekken. Na Bayern München-uit is er veel onbegrip bij de Braziliaan. In de Allianz Arena speelde hij zijn beste wedstrijd in dienst van Ajax, maar daarna verloor hij zijn basisplaats. Daardoor vindt hij dat Ten Hag hem onrecht heeft aangedaan.

Update II - 07.15 uur (11 januari 2019) - 'Transfer Neres nu op losse schroeven'

Door het afketsen van de transfer van Diego Lainez is het nog maar de vraag of Ajax bereid is om David Neres te laten gaan. De Amsterdamse club wilde Neres eerder alleen verkopen wanneer Lainez als vervanger werd binnengehaald. De Mexicaan koos uiteindelijk voor een transfer naar Real Betis en volgens De Telegraaf staat de transfer van Neres nu dan ook 'op losse schroeven'. 

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Showtime Poll
Wat moet Marc Overmars doen? 27% Neres verkopen!
73% Neres behouden!
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxbrl
Die gaat gewoon voor die 43M en we krijgen er niks voor terug let maar op , Zou niet handig zijn want buiten de basis-11 hebben we niet zo gek veel kwaliteit.
0 0
vdhaas
Neres heeft unieke kwaliteiten. Hoeveel buitenspelers hebben we de laatste jaren gehad die hun man voorbij kwamen? Laten we niet vergeten dat Ziyech ws aan zijn laatste maanden bezig is.
0 0
Massimo
Mike Verweij/De Telegraaf de laatste dagen:

- Ajax gaat echt niet voor het commerciële aspect naar Amerika toe en toen De Boer naar Brazilië ging (ook destijds om commerciële redenen van Aegon) werden ze kampioen hoor en niet toen ze de laatste jaren in Europa bleven.
- Kiest Lainez voor de taal en de zon (Betis) of voor het sportieve? (Ajax)
- Ajax heeft een akkoord met Club America, maar de reden dat hij naar Betis gaat is omdat Betis 2 miljoen meer heeft geboden.
- Ajax krijgt verrassend bod van 14 miljoen binnen op Wöber. (Transfersom 10,5 met een eventuele bonus van 0,5 miljoen.)

Ik denk dat ik het bod van 43 miljoen op Neres, waar in instantie 30 miljoen is geboden en Ajax 40 miljoen wil hebben (uit dezelfde krant), voorlopig maar met een paar eetlepels zout ga nemen.
0 0
Redrum
Ja Mike en zijn achterbakse kornuiten zijn flink van het padje af.
0 0
tomphy
Het argument dat het snel kan gaan klopt wel. Eerder schijnen we boden van 50 miljoen op Dolberg en Bazoer te hebben geweigerd. Dit begrepen wij toen helemaal maar je kan toch wel veel doen met dat soort bedragen. En de kans dat spelers zich net zo blijven ontwikkelen is nooit 100%.

Toch hoop ik dat we er alles aan doen om dit seizoen zo fantastisch mogelijk te maken. De garantie dat we snel weer zo goed zijn hebben we ook niet en dit kan zo’n seizoen worden om nooit te vergeten.
1 0
RSM
Neres gaat slagen bij Ajax
0 0
JanTa
Dat denk ik ook en dan is iedereen Lainez vergeten.
0 0
Koningtoto
Neres is een rustige man. Die beseft ook wel dat dit niet bij Ajax ligt en hij nog even geduld moet hebben. Hij gaat er niet minder om voetballen, want dat kost hem een volgende kans. Misschien is hij juist wel meer getergd, dat zou ik in ieder geval wel zijn. Maar 1 ding, Overmars mag hem nu niet verkopen, we hebben hem keihard nodig. En ik ben blij dat hij er staat en niet Laniez, die nog niks bewezen heeft.
0 -1
mercurius3
Het heeft niks met Neres te maken maar met zestien zaakwaarnemers die aan de deur staan te kloppen bij Overmars.
0 0
Groengras
Stel dat het verhaal waar is, dan is het hopen dat Neres de juiste mindset heeft. Persoonlijk vind ik 43 miljoen veel voor Neres. Garanties heb je niet in het voetbal en geld domineert het voetbal.

We draaien dit seizoen geweldig in de CL. De CL dit seizoen winnen is misschien niet realistisch, maar dromen mag. Toch kijkende naar de lange termijn, stel dat Ajax wel dolberg had verkocht voor 50 milj, Neres voor 43 milj enz. en hier nieuwe talenten (voor minder) voor terugkoopt. Lange termijn geeft dit je de financiële en dus ook meer sportieve mogelijkheden om aan te haken bij de top. Ander aspect om rekening mee te houden is hoe de toekomstige talenten (van buitenaf) tegen Ajax aankijken als Ajax de naam krijgt heel moeilijk te doen bij transfers ongeacht wensen van de speler.

Beetje meer respect voor Overmars en co kan soms geen kwaad. We doen het op dit moment sportief en financieel erg goed. Lijkt me geen makkelijke job met al die belangen en onzekerheden. Hoop dat we nu een goed pad bewandelen voor de lange termijn!
2 0
Ajaxxxisdebeste
Nu moet hij sowieso blijven... 30 miljoen ontvang je toch wel...en voor 13 miljoen heb je geen vervanger...
0 0
Babayaka
Beetje Dom dit eigenlijk Kan je niet meet weigeren hem te laten gaan, Ajax heeft zich flink in de voetbal geschoten door de mexikaan te missen, en open te staan voor cerkoop van neres
2 0
mickey2602
Als alle verhalen kloppen daarover... Kan me nl niet voorstellen dat Neres zó ontevreden was dat ie weg wilde en kan me ook niet voorstellen dat ze Neres zouden laten gaan,weliswaar tegen een enorm bedrag maar dan nog.
0 0
Kuningast
Mensen die roepen dat dit bedrag niet te weigeren is mogen mij ff uitleggen waarom..?
2 -2
ajaxdordtt
Speler wil zelf. 10x zijn salaris. Ajax kan die 12 mil afschrijven en boekt meer dan 20 miljoen winst. Toch niet zo moeilijk.
4 -3
Kuningast
Ajax heeft geld genoeg en een vervanger voor Neres haal je niet zomaar op.

Dus je kan dit bod gewoon weigeren.
3 -1
Redrum
Vrij simpel ja. Mensen die de illusie hebben dat Neres hier nog vrolijk en gemotiveerd blijft rondlopen nadat hem 10 miljoen per jaar door de neus is geboord als bankzitter bij Ajax moeten zich echt even goed inleven in Neres. Ik vind 43 miljoen wegwuiven om een totaal gefrustreerde en ongemotiveerde speler op de bank te houden nogal zonde eerlijk gezegd.
6 0
Joseph
Jij hebt gisteren een totaal gefrustreerde en ongemotiveerde speler gezien? Vind het nogal een aanname voor een speler die lachend op de training staat.
Hij weet ook hoe de voetbal werkt, als de club het niet wilt, ga je nergens heen. Hij weet ook dat als het seizoen voorbij is, er nieuwe kansen komen, waar hij voor zal moeten vechten bij Ajax.
2 0
Labrador
Hoezo even goed inleven? Onder de streep heeft hij een contract bij Ajax. Die miljoenen komen nog wel. Laat hem eerst dit seizoen maar eens afmaken, kampioen worden en daarna zien we wel verder.
1 0
Redrum
Ja ga jij dat zo'n kerel maar uitleggen. Die ruikt geld en wil weg. Neres speelt hier echt niet omdat hij Ajax zo'n mooie club vindt. Brazilianen zijn de grootste broodvoetballers die er zijn. Er is geen mens op de wereld die zo'n jongen dan nog kan motiveren om zijn stinkende best voor Ajax te doen. Ik zou het zelf ook liever anders zien, maar dit is gewoon de realiteit. Denk je dat Suarez er nog lekker veel ballen in had geschoten voor Groningen als hij zijn arbitragezaak niet gewonnen had? Voetballers tegenwoordig zijn net kleine kinderen, als ze hun zin niet krijgen dan zijn ze boos en doen ze niet meer mee.
3 -2
Kuningast
Lekker generaliseren man. Elke braziliaan is natuurlijk hetzelfde...
0 -1
Redrum
Niet allemaal, maar wij hebben natuurlijk net die ene uitzondering in huis. Wij hebben net die ene Braziliaan die de sloppenwijken van Rio verlaten heeft om voor Ajax te kunnen gaan spelen omdat hij het zo'n mooie club vindt... Vergeet niet dat hij van het jaarsalaris dat hij in China kan vangen ongeveer zijn hele familie inclusief vrienden en huisdieren kan onderhouden de komende 30 jaar. Dit weegt over het algemeen iets zwaarder voor die jongens dan loyaliteit en clubliefde. En ik kan het ze absoluut niet kwalijk nemen ook.
0 0
Labrador
Wel moeilijk als Ziyech uitvalt. Wat dan
0 0
TheRiviera
Hopelijk blijft Neres. Ik heb veel liever dat de selectie met bepalende spelers intact blijft i.p.v dat er een jong talentje komt die zichzelf nog moet aanpassen. En ik zit het sowieso niet zitten in spelers die roepen dat ze graag naar Ajax willen maar dan alsnog voor een andere club kiezen.
4 0
Youri08
43 miljoen is wel erg veel voor Neres. Ik zou het Overmars niet kwalijk nemen als hij die ruim 30 miljoen winst pakt ondanks dat die Mexicaan niet komt.
3 -1
Redrum
Los van het geld, als Neres zelf weg wil moet je hem gewoon laten gaan. Wat is zijn meerwaarde als bankzitter als hij boos en gefrustreerd is?
0 0
echtgras
Als er zo een aanbieding komt snap ik dat Neres daar interesse in heeft. Maar wie zegt dat hij boos en gefrustreerd is als het (nu) niet doorgaat?
Misschien kan hij er wel mee leven nog een half jaartje te blijven. In de zomer zal er ook nog interesse zijn. En nu pakt hij misschien nog minuten mee tegen Real Madrid of kan hij kampioen worden.
0 0
ajaxdordtt
precies, niet te weigeren.
1 -2
Fieldman
Alles op alles zetten om Robben binnen te halen na de zomer. Dan heb je een leider en de beste speler van de Eredivisie in ëén.
2 -8
Redrum
Robben is vaker geblesseerd dan dat hij fit is. En dan speelt hij nu niet eens op kunstgras.. Laat die jongen lekker naar psv gaan zou ik zeggen. Als ze geluk hebben dan kan hij 3 keer meespelen.
0 0
Fieldman
In het tempo van Nederland kan hij makkelijk fit blijven.

Dit tekent toch weer een bepaalde arrogantie bij ons. Denken dat we niet ons best moeten doen voor een van de beste aanvallers van Nederland aller tijden. Bovendien een perfecte mentaliteit. We laten hem gewoon naar onze concurrent gaan en klagen dat we weer geen kampioen worden.
0 0
TheRiviera
Denk je nou echt serieus dat Robben naar Ajax komt? Denk eerder dat hij naar PSV terug zou gaan.
1 0
DaNaRWaL
Stam kwam ook van AC Milan naar Ajax. Ik denk dat Ajax een grote kans zou maken als ze er voor zouden gaan. Ik denk alleen niet dat Ajax dat doet
0 0
Fieldman
Waarom niet naar Ajax?

We moeten er gewoon energie in stoppen.
1 0
VIPete
Ik vind het persoonlijk erg jammer dat Lainez niet is gekomen. Lijkt me een technisch zeer bekwaam spelertje met veel potentie.

Neres heeft een doorkooppercentage van 22.5% in zn contract als ik de braziliaanse tv moet geloven, dus dan houd je zon 33 mln over waar nog eens de fees vanaf gaan enzo. Wellicht dat je hem dat liever nog een tijdje houdt.

Aan de andere kant, zo'n bedrag verwacht ik niet nog een keer te ontvangen, of hij moet t weer op z'n heupen krijgen.
2 0
Hutsniffauw
Hoop echt dat overmars een alternatief achter de hand heeft.
0 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Als we nu gewoon Ihatarren wegkapen bij PSV voor 10 miljoen?
2 0
Fieldman
Die kerel is erg goed ja.
0 0
flyingsoccer
Je houd een ontevreden speler wat ga je doen als Ajax zijn de kies je voor de € 43 miljoen of laat je deze speler op de bank moeilijke afweging.
2 0
Sterspeler
Iedereen roept dat hij nu ontevreden is. Maar op basis van wat? Neres lijkt vooralsnog prima in Amsterdam te zitten. Als hij blijft presteren komt die gewilde transfer heus wel. Het kan best dat Neres in deze weinig keus heeft. China is ook niet van je het.
1 -1
ajaxdordtt
Hoezo niet je van het? Alsof het koude natte Nederland een droom is voor brazilianen. Daarnaast kan hij meer dan 10x zoveel.verdienen, Meer dan 30 miljoen netto in 3 jaar. Tuurlijk wilt ie weg.
1 0
Sterspeler
Wonen in een land waar er beperkte mensenrechten zijn en kuteinden vliegen voor wedstrijden in de Asian champions league. Je moet het maar willen. Ik zou persoonlijk veel liever bij een Dortmund of Arsenal spelen dan een Chinese club. Neres kan over 8 jaar ook nog naar China gaan.
0 0
Fieldman
Neres moet je nu wel houden natuurlijk. Of Marc moet nog een alternatieve Lainez op het oog hebben. Maar dat is onwaarschijnlijk.
0 0
Hutsniffauw
Dat heeft hij waarschijnlijk wel. Alleen houd hij Het nog binnenkamers. Hoop Echt dat Ajax nog iemand weet aan te trekken, met het oog op het aankomende zomer.
0 0
Joseph
Neres kun je niet laten gaan zonder vervanger, dat gaat je punten kosten.
3 0
louis60
Lekker begin van 2019. Hoe kan je nu na anderhalf jaar volgen alweer een talent door je vingers laten glippen. En dat voor Betis. En dan heeft dat Mexicaanse k* lampje ook nog een 'een goed woordje' gedaan voor Betis. Amateurs.
3 -10
BowedUkelele
Ik heb een keer anderhalf jaar achter een vrouw aangezeten. Uiteindelijk koos ze toch voor iemand anders. En kreeg ik een straatverbod. Onbegrijpelijk.
7 0
Ajacied33
Hahahahahahah
0 0
A'dam Oud-West
Kan gebeuren dus, maar het lijkt niet helemaal gezond om dan zo'n gefrustreerde reactie hier achter te laten. Bij Real Betis kan hij voetballen met (waarschijnlijk) zijn grote held Guardado... die vent heeft echt wel aanzien in Mexico.
4 0
Sampaoli
Lainez komt niet, was een goede aankoop geweest maar op dit moment is Neres zeker nog beter dan hij. Absoluut aan zijn contract houden want zonder Neres is de selectie echt ernstig verzwakt.
4 0
FrankRijkaard4
Ik wil kampioen worden en daarvoor is hij gewoon ook nodig
1 0
Gijsje
Wat ben ik blij, dat transfer van die Diego niet doorgaat zeg.Fysiek nog een jongetje.M.i.O19 materiaal.Youtube filmpjes zeggen helemaal niets.Paar jaar geleden Muric op zo'n filmpje gezien.Fenomenaal.Bij Ajax 0,0
1 -3
Sterspeler
Tsja soms zit t mee soms zit het tegen. Lobotka en Fischer rendeerden ook niet. Spelen nu de pannen van het dak.
0 0
Mikey Stormram
Je gaat nooit een vervanger vinden die net zo goed is als Neres die in de Eredivisie wil gaan voetballen op kunstgrasveldjes bij Excelsior voor een salaris van max 2 a 3 miljoen. Daarnaast is Neres gewoon basiswaardig alleen speelt Van de Beek altijd omdat z’n zaakwaarnemer liep te klagen en te dreigen in de media.
4 -1
Fieldman
Ben je die hele slechte wedstrijden van Neres op 10' en op links vergeten?
Van de Beek is daarnaast gewoon een prima voetballer. Waarom denk je dat hij gelinkt wordt aan PSG, Tottenham en AS Roma. Weliswaar als roulatiespeler, maar dan nog.
0 0
AFCA7
Ik denk dat ze hem van de hand doen voor 43 miljoen.... ze hebben Bande, Traore, Labyad en Lang eventueel nog als vervangers en Cherny ook nog... Ze zijn allemaal wat minder dan Neres maar de vervangers zijn er wel in de selectie en laten we eerlijk zijn 43 miljoen is een geweldig bedrag voor een wisselspeler. Ze hebben nog 2/3e van een maand om een vervanger te halen. Hunter kan eventueel ook op rechts net als Tadic met wat verschuivingen op het middenrif
0 -10
Joseph
Cerny is de enige die op dit moment in aanmerking komt voor minuten, van dat lijstje spelers.

Labyad was gisteren een aanfluiting, Lang moet zich in jong Ajax nog bewijzen en Traore en Bande hebben überhaupt nog niks laten zien. Traore is ook een spits. Hunter kan niet lopen met de bal en die wil jij op rechts zetten?
2 0
talent020
Huntelaar op rechts? hij heeft een blauwe maandag bij Milan daar gestaan, maar heeft niets van een rechtsbuiten voor de rest,
4 0
MSwertz92
Kap is allemaal met zeiken man, laat Ajax gewoon hun werk doen. Als ze Neres verkopen komt er heus wel een vervanger. Ik vind 43 mill voor Neres aardig veel op dit moment en ze zullen Dolberg ook wel in hun achterhoofd hebben omdat die ook niet meer op zijn oude niveau zit. Ik begrijp het wel als ze Neres verkopen voor 43 mill. En ik las ook dat hij een salaris van 10 mill per jaar daar kan krijgen en als hij daar dan heel graag heen wil moet je gewoon verkopen.
4 -3
Joseph
Eerst een vervanger, dan een verkoop. Neres is een belangrijke speler en we hebben daar op dit moment geen vervanger voor in de selectie. Ten minste, als we er vanuit gaan dat we de ambitie hebben om kampioen te worden en door te willen in de CL.
3 0
Inhartennieren
Nee! die mensen die nu zeggen dat ze hem maar moeten laten gaan zijn straks ook de personen die lopen zeiken als we weer naast het kampioenschap vissen.
Alles in het belang van Ajax.
Deze speler gaat nog heel belangrijk zijn.
Hij is de enige die de plek van Ziyech op kan vullen mocht die geblesseerd raken.
Alle andere komen gewoon te kort helaas.
5 0
Sterspeler
40m is hij over een half jaar ook wel waard idd. En stel zn waarde daalt met 10m maar je wordt kampioen. Lekker boeiend.
0 0
Benleiden
43 miljoen is ook voor Ajax niet te weigeren jongens en misschien wordt het zelfs nog ietsje meer. Dat kan je wel weigeren voor een absolute basisspeler in de huidige periode, maar dat is Neres op het moment niet. Bovendien vind ik nog steeds dat hij niet lekker past bij Ajax, maar dat is geheel persoonlijk. Ik zou het niet snappen mocht Ajax hier niet mee akkoord gaan. En als de persoonlijke bedragen voor Neres kloppen dan al helemaal niet. Wat ie nu in een jaar pakt, doet ie dan in een maand haha. En wie weet krijgt ie ook nog een flinke som tekengeld. Bizar!
4 -7
w86
Denk juist anders om. Nu is hij niet zeker van een basisplaats en kennelijk is dat al 43 miljoen waard voor die Chinezen. Als hij om wat voor reden dan ook in de tweede seizoenshelft meer aan spelen toe komt, wordt dit meer.

Ander voorbeeld dan Dolberg. Die zat op zijn hoogtepunt na de Europa League finale. Op dat moment konde we de hoofdprijs ontvangen, waar hij nu ver vanaf zit.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Ik zou het niet snappen als Ajax akkoord zou gaan. Wat is het argument om hem te verkopen? Die 43 mil vind ik een slecht argument namelijk; je verliest een belangrijke creatieve speler waar je geen vervanger voor hebt terwijl je nog op 3 fronten actief bent.

En om heel eerlijk te zijn, ik denk niet dat Neres in de zomer ineens een stuk minder waard is. Als je er nu 43 voor kan vangen, dan kan je er in de zomer ook makkelijk 35 voor krijgen (laat staan als hij bij Ajax een prijs pakt, dan gaat zijn waarde echt niet kelderen hoor). En is 5 miljoen extra het je waard om zo'n gok te nemen, zeker als je straks weer met dat dubbele programma zit, schorsingen, pijntjes (hebben al god weet hoeveel wedstrijd gespeeld dit jaar vanwege CL voorrondes ...) en noem maar op.

Als Neres puur geld wil vangen dan kan hij dat in de zomer ook, totaal geen probleem. Maar stel hij vertrekt na dit jaar en heeft een prijs gepakt bij Ajax, dat zal hem ook alleen maar goed doen en zijn marktpositie alleen nog maar versterken.
9 0
Benleiden
Vind je 43 miljoen echt een slecht argument in een wereld waar alles om geld draait? Bovendien denk ik dat het bedrag hoger wordt, maar dat is puur op gevoel.

Ik vind het bedrag ongelooflijk hoog voor een speler die niet volledig in de plannen voorkomt. Wat ik overigens helemaal kan begrijpen gezien de gehanteerde tactiek van EtH en de aanwezigheid van absolute basisspelers cq sterspelers Tadic en Ziyech.
0 -1
UltimateKaos
Een wereld waarin alles om geld draait?
Bij Ajax draait het nu toch juist om resultaat? Ajax moet eindelijk weer een keer kampioen worden, daar draait het allemaal om. Daarvoor hebben ze iedereen nodig. Wöber en Neres dus ook!
0 0
EuforischeRealist
Als je nog een ronde verder komt in de CL levert dat ook weer miljoenen extra op, je maakt mij niet wijs dat Neres in de komende 6 maanden helemaal niet meer in actie komt en zoveel waarde verliest dat dit opweegt tegen het mislopen van kwartfinale CL, een kampioenschap en een beker.

Ik snap best dat het allerminst zeker is dat je het wel haalt als hij blijft en andersom ook niet, maar de kans erop is zeer zeker groter!
1 0
OuweDibbes
Ja, de tijden verkopen en we gaan het met deze selectie doen is toch hopelijk voorbij.
Dit is juist de reden dat Ajax altijd vanaf begin van het seizoen achter de feiten aan liep.
Niks verkopen.. Geen vervanger gaat de deal niet door.
0 0
Bky
Ik vind 43 miljoen eigenlijk ook niet te weigeren.
2 -3
masterrr
Waarom? Laat 'm het maar bewijzen bij Ajax, hij is toch nog lang niet klaar
Ajax moet deze selectie bij elkaar houden
0 0
Leviathan
Neres gewoon meer tijd op de rechterkant geven.
0 0
3*stars*3
Ik hoop dat ze hem binnenboord houden maar met Ajax weet je het nooit...
Zou mij gewoon niet verbazen als Ajax toch Neres gaat verkopen.
Ze zullen dan waarschijnlijk roepen dat hij ontevreden is of iets in die richting.
Ajax blijft natuurlijk ook een bedrijf.
Ze zullen dan ergens iemand oppikken voor 10/12mil.
Misschien die Skov ofzo maar dat lijkt mij echt geen Ajax speler.

Maar let maar op, money making machine Ajax, gaat Neres gewoon verkopen.
Mark my words...
0 -1
Ajacied33
Ik ben er heel erg bang voor. Lezen we maandag na het weekend dat Ajax Neres verkocht heeft en we het met Cherny gaan doen....Doemscenario
1 -2
3*stars*3
Neres gaat weg, hoe langer ik er over nadenk...Ajax kennende, gaan ze gewoon geen nee zeggen.
Gister deed Neres ook mee met B-keus en dat zijn allemaal van die kleine seintjes.

Die zal “ontevreden” zijn en “we moeten gemotiveerde spelers hebben” etc.
Gaan we binnenkort wel horen.
43mil is natuurlijk veel geld maar is weer tijd voor sportief succes en dan heb je gewoon een brede selectie nodig.

Cerny of Neres is een wereld van verschil.
1 0
Knalpot
Zag er gister weinig van terug anders die wereld van verschil. Denk dat die verschillen helemaal niet zo groot zijn maar dat er hier een paar fans een beetje overmoedig zijn over een bepaald fantastisch half jaar van Neres. Dat ie daarna al bijna een seizoen vele malen minder is dat schrijven ze dan af op de trainer etc. kan zijn maar het kan net zo goed zijn dat dit Neres zn natuurlijke top is dit huidige niveau.
0 0
3*stars*3
Dit seizoen ook speler met meeste assists, uit open spel.
Terwijl hij niet alles speelt....

Maar de meningen verschillen over Neres maar ik denk dat er veel meer in zit bij hem.
Gewoon rest van de spelers nu maar hij elkaar houden en in de zomer maar kijken wie je erbij haalt om te vervangen.
Niet midden in het seizoen.

Slaat trouwens nergens op om een oefenpot erbij te halen om Cerny en Neres te vergelijken met elkaar maar ok...
0 0
AsensioWillemsen
Of Noa Lang...
0 0
DaNaRWaL
Wat zal Ajax nog binnen hengelen aan knaken als ze een ronde of 2 verder komen in de CL? Als dat gelijk is aan 50/60 mln (verkoop Neres en Wöber) dan snap ik de overweging van Ajax wel. Eventuele beoogde aankopen voor de komende seizoenen zien Ajax als een geweldige kans op heel veel ervaring en mega veel poen en (blijkbaar minder belangrijk) meespelen in de CL. Wat ik bedoel te zeggen is dat de verkoop van Neres door veel spelers ook als iets heel positiefs gezien wordt. En wie kan garanderen dat Ajax een ronde of 2 verder komt als je Neres níet verkoopt?

Natuurlijk wil ik ook dat Ajax de dubbel pakt en zo ver mogelijk komt in de CL, maar €€€€€€€€ zijn nu eenmaal de drijfveer voor veel dingen in het leven.
0 -1
AjaxCitizen
Ben op zich niet rouwig om het mislopen van Lainez. Leuk die 43 miljoen, maar met Neres heb je iemand die je al in huis hebt en er direct kan staan. Lainez had zich eerst nog helemaal aan moeten passen en is nog maar 18. Het was nog maar afwachten hoe goed hij het zou doen als hij volgend seizoen Ziyech moest opvolgen.
0 -1
PJSM
Wie zegt dat Lainez een succes zou zijn? Geen idee. Elke speler van 18 krijgt tegenwoordig de titel supertalent. Maar goef. Met Neres weet je wat je hebt (al is 43 mln veel geld). Daarnaast zijn er wel betere spelers te halen voor 15 mln dan Lainez.
0 0
koenos1
Precies! en toch wel vreemd dat de Europese topclubs geen interesse hadden in Lainez
0 0
3*stars*3
Achteraf lijkt makkelijk praten maar mensen dachten er wel heel makkelijk over.
Tuurlijk is Lainez een groot talent maar talenten hebben ook tijd nodig.
Neres kwam in januari 2017 maar had ook een half jaar nodig om te wennen.
En de stats van Neres (betrokken bij 42 goals in 55 ED duels), kan je niet zo makkelijk opvangen.
Mexicaanse Messi of niet.
0 0
Marcdaan1971
Slim wat Betis doet. Zo heb je geen duur scoutingsapparaat nodig. Gewoon kijken met wie clubs als Ajax bezig zijn. Die staan bekend als een club met een neus voor talenten. Beetje de media in de gaten houden en op het je op het laatste moment mengen in de onderhandelingen van Ajax. 1 ding gaat er telkens fout bij Ajax. De bekendheid van de media bij mogelijke transfers. Je bent meer dan een jaar een speler intensief aan het volgen. Ga dan eens uiterst discreet om met de uiteindelijke onderhandelingen. Gewoon plotseling met het nieuws op de proppen komen dat je een speler hebt vastgelegd. Helaas doet Pisvee dat vaak beter.
2 -1
AjaxCitizen
O ja. Want alleen Ajax gaat jeugdtoernooien en dergelijke af op zoek naar talent... Betis schijnt Lainez ook gewoon al langere tijd te volgen.

En je kan zo discreet zijn als je wilt, journalisten komen altijd wel op al het nieuws in de voetbalwereld door connecties. Vroeg of laat komt het toch wel naar buiten. Zeker als het om Mexico's grootste talent gaat.
1 0
MisterAFCA
Bij onderhandelingen zijn best vaak twee clubs betrokken. Heel vaak zelfs... Ajax kan hier zijn bek best dichtgehouden hebben en het zou heel misschien zo kunnen zijn, ik weet het niet zeker hoor, dat Club America met de pers is gaan praten... Is namelijk een vrij veel gebruikte onderhandel techniek van de verkopende club om er meer uit te slepen(zeker in die contreien). Zou het zo gegaan kunnen zijn denk je?
1 0
Bky
Betis was ook al sinds deze zomer bezig met Lainez. Is gewoon onzin wat je roept. Alsof zo'n club 17 miljoen euro uit gaat geven (met een dikke doorverkoop) op basis van scoutwerk van een andere club en dat ze dus doen, als we jouw verhaal moeten geloven, zonder eigen scoutrapporten.

Daarbij moet je er niet vanuit gaan dat Club America een mak schaapje is die stilletjes zo'n transfer met Ajax gaan uitonderhandelen, daar heeft Club America dus helemaal niets aan. Ajax kan zich wel stil houden, maar voor de andere 2 partijen (speler incl. zaakwaarnemer en club) is dat alleen maar negatief. Hun onderhandelingspositie is hierdoor slechter dan wanneer een Betis zich in deze transfer had gemengd.
2 -2
Ajacied33
Ik was blij dat Lainez niet kwam omdat daarmee Neres behouden zal worden. Maar het mag nu natuurlijk niet misgaan. Als Neres ook vertrekt is het een kleine ramp hoor. We hebben Neres nodig als groep. Baal al genoeg van het feit dat Wober weg is
3 -1
Rdk1983
Hadden gewoon niet over transfers moeten beginnrn en doen wat ze beloofd hadden. Niemand weg. Maar blijkt maar weer dat zodra er geld geboden wordy de sportieve resultaten wel risico mogen lopen.
5 -1
iammike
Wat hoor ik hier nu veel mensen zeggen, je moet hem dit niet laten ontgaan en meewerken. Dat zijn de mensen die straks het meest overmars uitkotsen omdat we geen kampioen worden als een Tadic/Ziyech geblesseerd raakt of dolberg en Huntelaar geen knikker raken en je dan niet meer met onze CL variant kan spelen.
6 -1
Schip
Sorry voor het minnetje, dikke vingers. Overmars kon niets doen aan Lainez, wel aan Neres. Houden die gozer. En meer speeltijd geven.
1 -1
Boer Gijs
Nou kappen met die transfers in de winter. Je hebt Neres nu laten ruiken aan groot geld vanwege Lainez. En nu die niet komt moet je nog maar zien of die focus weer krijgt.
3 0
Amsterdamsetrots
Met het feit dat Lainez niet komt, heeft hij nog meer zicht op een vaste basisplaats voor volgend seizoen. Hopelijk ziet Neres dat ook zo, voor het geld hoeven wij het iig niet te doen. Hierna naar een mooie subtopper in Europa.
1 0
chuckie88
Als de feiten klopt en Ajax 43 miljoen kan ontvangen voor hem en daarnaast Neres een jaarsalaris ontvangt van 11 miljoen per jaar, dan mag je hem dit niet ontzeggen.. je hebt dan toch geen spelers meer over die er nog vol voor gaat... pak dan het geld en dat van Wober en kijk even wat verder op de markt.. bv een Pedrinho zou dan gewoon gehaald kunnen worden en dan houdt je nog geld over ook... dan kom je er zelfs nog sterker uit ook....
3 -2
Koningtoto
Ik wil in mei naar het Museumplein en daar is Neres voor nodig. Dan gaat hij in de zomer maar. Niet nu. Sorry.
7 0
Noxin
Nooit klagen als je er naast staat, maar dan komt er een Chinees met een zak geld en ineens is 'je onrecht aangedaan'.
0 0
Ajax27
Ja je kan ook klagen zoals Gudelj dat je het niet op kan brengen om op de bank plaats te nemen. Tja dan zijn ook je dagen geteld.
0 0
33AFCA020
vraagprijs verhogen naar 50 miljoen! heb liever dat Neres gewoon blijft want ik ben een fan van hem maar zoveel geld voor een speler die niet altijd in de plannen van Ten Hag voorkomt kan en mag je eigenlijk niet weigeren vind ik.
0 -3
TheRiviera
Zou makkelijk te weigeren zijn met oog op de titel. Op dit moment is het van belang dat het team intact word gehouden. Het verkopen van belangrijke spelers is een domme zet. Vooral aangezien Ten Hag vaker heeft aangegeven dat realistisch gezien ze meer dan 11 basis spelers hebben en daar valt Neres gewoon onder.

De club is nog op 3 fronten actief en dan heb je simpelweg gewoon je volledige selectie fit en in vorm nodig. Ookal zou Lainez komen met een eventuele vertrek van Neres zou je het team alsnog uit balans halen. Als zowel Frenkie en De Ligt niet mogen vertrekken en op dit moment niet willen vertrekken moeten dezelfde regels gelden voor Neres en moet hij zelf ook dezelfde mentaliteit tonen.
1 0
33AFCA020
daar heb je wel gelijk in. het team intact houden is ook wel het beste wat je kunt doen. toch denk ik dat ze zo'n hoge prijs niet gaan weigeren. hoop natuurlijk dat die blijft want is met oog op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League nog erg belangrijk ook al speelt die niet altijd. zou toch wel graag zien dat als Ajax hem behoudt hij wel wat vaker speelt.
0 0
mickey2602
Toen ik dit las was mijn eerste gedachte,die zien we niet terug in Nederland.
Maar het ligt er veel aan hoe Neres er zelf in staat.
Klopt het wat kranten(Telegraaf) zeggen,dat hij ontevreden is op de bank en graag weg wil,dan zeg ik laat gaan voor 43 miljoen.
Als hij met zo'n transfer gelijk zijn familie kan en wil onderhouden dan is dat ook een redelijk goede reden om nu al zoiets te gaan doen.
Maar ik heb eigenlijk niet het idee dat David ongelukkig is bij Ajax en ik heb ook niet het idee dat hij deze stap nu al wil maken. Hij zal zelf ook zien dat je vanuit Ajax ook naar Europese (sub)top kan gaan en daar ook redelijk wat geld kan binnen halen.
Dus tsja,blijft gewoon afwachten tot de officiele melding hierover.
3 0
EKS
Zo'n aanbod is voor een subtopper uit een tweede wereldland als Neres gewoon de jackpot.

Wat als hij verder uit de gratie raakt, of geblesseerd? Nee, als je de berichten moet geloven over zijn vooruitzichten in China dan is hij niet te houden en doet Ajax er goed aan gewoon mee te werken. Ook voor de hoofdprijs natuurlijk.
0 0
kade88
Tweede wereldland? Brazilië is niet communistisch.
0 -2
NouridolbergNeres34
Heel erg onverstandig om deze kleine assistenkoning te verkopen, hoort wat mij betreft ook in de basis.
Lainez is een geweldig talent maar zal zich moeten aanpassen, Neres staat er gelijk, je strijdt nog mee op 3 fronten competitie, CL en beker.

Pak die 40 of 30 mil lekker in de zomer en hou deze klasbak in Mokum.
9 -3
afcajacied00
True
0 0
Labrador
Eens.
1 0
Amsterdamsetrots
Precies, met verkopen van de Ligt, de Jong, Onana en Ziyech vang je deze zomer genoeg geld.
1 0
Illegaal
Hij heeft gelijk dat hij een topwedstrijd speelde in Munchen.

Eerlijk gezegd vindt ik hem ook te goed voor de bank.... maar ja je zal altijd spelers teleur moeten stellen er kunnen er maar elf spelen.
1 0
Amsterdamsetrots
In beginsel zou je dit bod op Neres niet kunnen weigeren. Echter zitten we nu in de 'luxepositie' dat het minder om geld gaat en er een afweging gemaakt kan worden tussen het sportieve aspect. In de zomer vangen we hoogstwaarschijnlijk al iets van 180 miljoen aan transfers, en Neres kunnen we dit- en volgend seizoen heel goed gebruiken. Hoop dat hij ook wel inziet dat hij volgend jaar gewoon vaste basisspeler wordt. Wellicht dat de geruchten rondom Lainez hem daar wat zenuwachtig over maken.
1 0
Willem410
Ajax zit gewoon weer in een dilemma, eigenlijk kan je dit niet weigeren en het bod op Wober ook niet maar iedereen zal ze er op afreken als je aan het einde van het jaar geen kampioen bent, terwijl je er met zoveel geld extra erbij op de lange termijn, helemaal nu ze ook bereid zijn het weer te investeren er als club waarschijnlijk weer stereker op gaat worden.
Ik vraag me ook weleens af waarom zich nooit een club in de winterstop bij psv meld voor Lozano of Bergwijn, iedereen weet dat ze dat daar sowieso niet kunnen weigeren.
Niet dat ik ze dat geld gun maar het zal met het oog op de titelstrijd wel een aardige dreun zijn.
1 0
MosesD
Hoezo Wöber verkopen? Vormt volgens seizoen gewoon het centrale duo met of Magallan of Schuurs. Onderschatte speler, nog heel jong en veel potentie.
4 -1
Ozymandias
Waarom zijn zo veel mensen ervan overtuigd dat Blind volgend seizoen op het middenveld speelt? Ten Hag kiest duidelijk voor een speelstijl met een '10' en Blind is als middenvelder door zijn gebrek aan atletisch vermogen alleen geschikt als '6'. Aangezien Ajax niet met een '6' speelt lijkt het me logischer als Blind op '4' blijft staan, ook omdat Magallán een type Blind naast zich nodig heeft om een deel van zijn opbouwende taken over te nemen. Ik verwacht dat Ajax volgend seizoen met Tagliafico, Blind, Magallán en Mazraoui als verdediging speelt.
0 0
AlexIbarra
Ik weet ook niet meer zo zeker of TH Blind volgend jaar doorschuift, al ging ik daar eerst ook vanuit. Verdediging staat best goed dit jaar.

Kun je mij uitleggen waarom jij vindt dat Daley op 6 minder atletisch vermogen nodig heeft dan wanneer hij 1 vd 2 controleurs is?
In mijn ogen moet een 'eenzame' 6 juist meer gaten dichtlopen en duels uitvechten dan wanneer VM's het met z'n tweeën op kunnen lossen.
0 0
Ozymandias
Zoals Gerrie Mühren ooit zei is de '6' de enige speler op het veld die relatief langzaam mag zijn. Dat komt omdat (zoals Cruijff meerdere keren heeft uitgelegd) de ruimte die een '6' bespeelt relatief klein is (een stuk kleiner dan die van een linker- of rechtercentrale middenvelder). Daardoor is het vooral belangrijk dan een '6' een hoge handelingssnelheid en goed anticipatievermogen heeft en niet zo belangrijk dat hij een groot atletisch vermogen heeft.
0 0
AlexIbarra
Dank voor je uitleg. Ik snap ook wat je bedoelt, sowieso levert Schöne natuurlijk vaak het bewijs dat je gelijk hebt.

Hoewel hij de positie beter bezette dan De Jong, Donny of evt. andere gegadigden, is hij voor mij ook het bewijs dat ik het liever anders zie. Ik zie het liefst een stofzuiger met het voetballend vermogen om snel en goed het eerste of tweede stationnetje aan te spelen als hij de bal heeft.

Kopsterk zijn is geen must, maar wel handig tegen Fellaini. Sprintsnelheid ook geen must, maar kan per wedstrijd net 2 of 3 onderscheppinkjes meer opleveren. Met meer loopvermogen kun je de relatief kleine ruimte van een 6 toch iets groter maken en vaker aansluiten of in de counter een man houden ipv terughobbelen in een zone.

Ik houd wel van een type Davids, Kanté, Fernandinho, Busquets. Eerste vereiste is voetballend meekomen, dus liever Blind / Schöne dan Hendrix, Bazoer of Gudelj. Maar (een deel van) je duels kunnen winnen 1 tegen 1 bij balverlies is ook belangrijk. Naast inzicht / ervaring is het fijn als iemand iets extras brengt zoals loopvermogen, kopkracht, fysiek, wendbaarheid, afstandsschot, etc.

Sowieso is het fijn om beide opties te hebben. Willem II-thuis kan een andere invulling vragen dan Real-uit. Maar we zaten ooit met Zimling als CVM dus misschien moet ik gewoon tevreden zijn met Schöne, Blind of 4-2-3-1. ;)
0 0
Amsterdamsetrots
Wober en Magallan klinkt als een goed duo. Alleen Wober vindt ik in de opbouw een onzekere indruk maken en dit is ook niet Magallan zijn sterkste punt, heb ik van horen zeggen. Dat baart mij nog enige zorgen. Wie weet kan Magallan verassen!!
0 0
ajaxdordtt
Omdat niemand die hoeft.
1 0
Wereld
hij is onze enige speler die én doelgericht is én overzicht heeft én snel/explosief is én kan dribbelen.
Misschien dat Bandé dat ook in zich heeft, maar die is nog lang niet fit.
We hebben anders verder niemand meer die een mannetje kan uitspelen.

Niet weg doen dus, tenzij hij echt weg wil
zelfde geldt voor Wöber, houden als hij niet weg wil
1 0
EKS
Mazraoui zou ook prima uit de voeten moeten kunnen in die rol, misschien een iets andere invulling en met iets minder flair, maar niet minder effectief.

Met Veltman op de weg terug zou dit een optie kunnen zijn,
0 0
Zidaan
Neres zijn we kwijt ben ik bang. Ben groot fan, maar kwam op twitter een staartje tegen die een ander licht op de situatie deed schijnen: gezien zijn achtergrond - komt uit vrij arm milieu, en gebruikt zijn voetbaltalent om zijn familie financieel te ondersteunen - zal hij er waarschijnlijk voor kiezen om zichzelf onafhankelijk te voetballen. Ik geef hem geen ongelijk, maar een aderlating vind ik het wel!
2 0
Ajax412
Ja precies, hij is echt een publiekslieveling geworden/aan het worden. Al die foto's waar hij zo geweldig op staat, die nonchalante stonede blik van hem, geweldig haha! Kan ook nog eens geweldig voetballen. Lainez heeft een iets betere dribbel en is wat behendiger, maar Neres is een stuk doelgerichter denk ik.
0 0
Mario65
Sinds zijn geweldige prestatie tegen Bayern vond Ten Hag het blijkbaar nodig om er maar een bankzitter van te maken.
Natuurlijk is Neres ontevreden en terecht..
Nu zitten de Chinezen er bovenop en bieden zij hem een geweldig salaris.
Ja dan wordt het voor die jongen erg aantrekkelijk gemaakt, mede door het domme beleid van Ten Hag omtrent Neres.
Maar 43 miljoen is een ferm bedrag en zou het lukken om Lainez binnen te halen dan mogen we hopen dat deze een verbetering is en geen mislukking.
2 -2
kaashaas
Moet dit niet bij bijzaken en geruchten?
0 0
ajaxdordtt
Volgens Cello is dit niet waar, want hij heeft "de kleuren van Ajax in zijn hart gegrift staan". Niks aan de hand dus.
2 -1
FWAjacied
Wie is Cello?
1 0
ajaxdordtt
de huis pastoor van AS
5 0
Ozymandias
Overmars en Ten Hag moeten om tafel gaan met Neres en duidelijk voorleggen wat ze met hem van plan zijn in 2019. Daarna zou ik hem een paar dagen de tijd geven om te bepalen wat hij zelf het liefste wil en die wens accepteren. Als hij zelf wil vertrekken zou ik hem dus laten gaan mits Guangzhou Evergrande aan de vraagprijs van Ajax wil voldoen. Hetzelfde geld voor Wöber en zijn mogelijke transfer naar Sevilla.
0 0
Pheadrus
Je kunt het begrijpen; hij wil spelen net als Wober. Van bijden hebben we nog niet het beste gezien en daar baal ik van. Lainez is dus de vervanger van Neres. Wie wordt dan de vervanger van Ziyech? Oh ja, dat was Labyad.

Het is gewoon balen; voor een half jaar staat er iets moois en dan valt het weer uit elkaar.
2 -1
Fieldman
Clubs als Ajax en PSV zijn opstapjes naar de Europese top en daardoor valt per definitie de boel regelmatig uit elkaar. Aankomende zomer verliezen we heel veel goede spelers, maar van Wober, Neres OUT en Magallan, Lainez IN word je echt niet zwakker.
0 0
Ozymandias
Mocht het daadwerkelijk zo zijn dat Lainez komt en Ziyech (in de zomer) en Neres (deze winter) vertrekken dan heeft Ajax met Tadic, Vd Beek en Lainez als basisspelers en Labyad, Cerny en Bandé als wisselspelers de drie posities achter de spits goed bezet. Toch zie ik persoonlijk liever dat Neres blijft maar als hij zelf graag wil vertrekken zou ik hem bij een bod van meer dan 40 miljoen euro laten gaan.
0 0
Daminem
Ik vrees dat we afscheid moeten nemen van Neres, aangezien hij ook niet op de Breakfast show stond van vandaag. Zeer spijtig, want ik denk dat Lainez niet eens in de buurt komt van het rendement van Neres. Neres is een beetje het slachtoffer van het aanblijven van Ziyech geworden. Ik hoop echt dat hij nog blijft, zodat hij volgend seizoen Ziyech kan vervangen.
0 0
AjaxfanRuben
Je verkoopt een basisspeler, geen wisselspeler. Zoals ten Hag zegt: we hebben 15 basisspelers. De vraag is alleen: ten Hag heeft Neres de laatste tijd niet voor niets een stuk minder laten spelen. De vraag is ook hoe goed Lainez direct kan leveren met assists en goals, geen 2e younes graag met 4 goals in een seizoen, handjevol assists.
0 0
pizzapunt
Kan het niet laten;

Het lijkt erop dat Neres daar wel aan de Guangzhou willen vanwege dat Evergrande salaris!
3 -1
AjaxfanRuben
Ghungzhou komt in de zomer toch wel weer terug?
2 0
Fieldman
Nee, wss halen ze dan een andere gast voor een veel te hoog bedrag. Zoals Malcolm.
0 0
WZAWZDBESTE
Strik eromheen en naar China sturen. Van dat geld Alderweireld en lainez halen deze transfer periode. Alderweireld mag weg voor 27,5 miljoen. Een flinke invenstering maar hij kan nog een aantal jaar zeer belangrijk zijn voor ons. Om ver te komen in de CL is onze verdediging een groter probleem dan de aanval. Hoe geweldig zou een verdediging met Mazraoui, de Ligt, Alderweireld en Nico zijn met Frenkie en Daley ervoor.
0 -4
Daminem
Alderweireld is rechtsbenig. Die gaat nooit op een linkercentrale verdedigingsplek staan. Net als dat Daley nooit op een rechtercentrale verdedigingsplek zou staan. Alderweireld had een optie geweest i.p.v. Magallan.
0 0
Fieldman
Vandaag gaat er wel duidelijkheid komen denk ik. De Mexicanen worden langzaam wakker en zien straks het mailtje van Marc in de inbox.
Iets in de trant van 16 miljoen plus 20% doorverkoop, omdat Marc haast heeft en er vandaag klaar mee wilt zijn. Aangezien er een Chinese club op zijn antwoord wacht.
Dus dat wordt Mike Verweij in de gaten houden na 00:00.
0 0
masterrr
Niet aan beginnen, we zijn ver gekomen in de CL dus het geld is niet nodig. Bovendien komt er in de zomer ook weer genoeg binnen.

Laniez moet de tijd krijgen. Krijgt hij niet als directe vervanger van Neres.
0 0
MosesD
Neres nu laten gaan zou onvoorstelbaar dom zijn. Als er iets met Ziyech gebeurt dan heb je weinig alternatieven op rechts. Iedereen vergeet blijkbaar het enorm hoge rendement van Neres vorig seizoen. Hij is een paar keer misbruikt als middenvelder, maar het is natuurlijk een pure aanvaller. Je moet 100% voor de titel gaan, dan moet je geen spelers verkopen. Komt die Mexicaan dan kan die een half jaar acclimatiseren. Niks mis mee.
12 -1
Fieldman
Onze kans op de titel wordt nauwelijks kleiner als we Neres inwisselen voor de in potentie betere Lainez.

Op dit moment kan je je inleg precies verdubbelen als Ajax kampioen wordt (volgens 20ish verschillende wedkantoren).
https://www.oddschecker.com/football/netherlands/eredivisie/winner

PSV heeft iets betere odds, maar het is bijna een coin-toss.
Dit was voor de winterstop ook al zo, dus de geruchten over Neres hebben de odds niet slechter gemaakt. Als deze week bekend wordt dat Neres vertrekt en Lainez komt moeten we checken of de odds beter of slechter zijn geworden.

Ik denk dat de odds nauwelijks zullen veranderen, wat ook logisch is.
Neres speelt helemaal niet zo goed, eigenlijk al tijden niet.
Neres speelt uberhaupt weinig, want op zijn plaats speelt Ziyech, die bijna nooit geblesseerd is.
Mocht Ziyech toch een blessure krijgen gaat Lainez daar spelen, die op mij nu al veel meer indruk maakt dan Neres. Of anders Cerny, of Tadic naar rechts en Bande op links. Die ook wel fit zal zijn over een maand.
Dus er is echt niks aan de hand.
0 -3
MosesD
Maar ik vermoed niet, nee weet wel zeker dat Lainez niet meteen zoveel rendement heeft als Neres. Lainez (als hij komt) moet de tijd krijgen. Neres wordt misbruikt op een verkeerde plek, maar kan natuurlijk geweldig voetballen. Bandé, die kan er echt weinig van (mark my words, dat zal een dure miskoop blijken) en is al helemaal geen speler voor aan de rechterkant.
3 0
Ajax412
Ben ik het helemaal mee eens, geen speld tussen te krijgen.
1 0
ajaxx123
Verkopen maar in de zomer pas laten vertrekken.
0 -1
Jelephi
Mensen doen hier net alsof Neres onmisbaar is. Met uitzondering van Bayern-uit waar hij prima speelde heeft hij vooralsnog een erg wisselvallig seizoen. Hij heeft alleen het ongeluk dat Tadic voor hem op links meer rendement heeft en Ziyech als directe concurrent veel beter is. Hij zou een goede opvolger van Ziyech kunnen zijn maar is bij lange na niet zo creatief. Of Lainez beter is dan Neres valt nog te bezien maar dat je er slechter van wordt bij de wissel Lainez-Neres durf ik wel tegen te spreken. Je team breekt heus niet af als je 1 speler vervangt of verkoopt hoor.

En laten we eerlijk zijn. Neres is goed genoeg om niet op de bank te hoeven zitten. Als hij er dan zelf voor kiest om in China door te willen dan is het gewoon afwegen of het bod strookt met zijn prestaties. Neres heeft nog niets gewonnen en is dus niet onmisbaar. Dan is 43m gewoon een hele hele dikke prijs die je nooit mag weigeren.
3 -1
Stroeve
Houden, eerst eens prijsje pakken, ver komen in de Champions League. Dan maar weer spelers verkopen, als het echt niet anders kan.
1 0
trainerdv
Als wij direct een betere vervanger (het liefst weer uit de Premier League) aan de haak kunnen slaan, gewoon doen. De selectie mag niet zwakker worden deze winter.
1 0
Markopantelic007
Als Lainez beter is doen natuurlijk. Neres is een leuke speler voor erbij hoor maar zeker niet onmisbaar. We hebbben het niet over het kaliber De Ligt, De Jong of Ziyech.
0 0
Fieldman
Precies
0 0
GrandMasterFlex
Nee en nope. Deal , maar dan pas in de zomer vertrekken.
0 0
JanTa
Als Neres nu al 43 miljoen waard is dan is hij dat van de zomer ook nog. Niet doen!
1 0
markk
Aan de ene kant jammer, getalenteerde en vermakelijke speler die veel potentie heeft om door te breken en met een beetje geduld in de voetsporen van Ziyech kan treden. Aan de andere kant is hij ontevreden met zijn reserve rol en is dit een heel mooi bedrag en kan je met dat geld Lainez, Alvarado en Shabani aantrekken. Zakelijk gezien kan je dit dus eigenlijk niet weigeren.
0 0
Ruff Rhythim
Dit is echt een gestoord bedrag man, waar halen die gasten überhaupt zoveel poen vandaan?
Voor een niet-basisspeler. Los ervan of hij nou wel of niet basisspeler moet zijn (andere discussie) is dit gewoon een bedrag wat je niet zomaar even naast je neer kan leggen.
0 0
Soren
Wat denk je zelf? Het is het grootste land ter wereld qua populatie, heeft de (op één na) grootste economie op aarde en telt de meeste miljardairs. De club is bovendien in handen van de grootste vastgoed bedrijf in de wereld met de alom bekende Alibaba Groep als grote minderheidsaandeelhouder.
1 0
Ruff Rhythim
Ja snap ik allemaal wel, maar je steekt dus een godsvermogen in een paar Chinese voetbalclubs en geeft vervolgens een godsvermogen uit aan spelers die bij lange na niet uit de A-categorie komen...

Topbeleid hoor...
0 0
MelleAfca
Blijf het een aparte transfer vinden. Al betrap ik mezelf er wel een beetje op dat ik het niet héél erg zou vinden. Zeker met het oog op Lainez, die ik wel een aantal wedstrijden heb zien spelen. Die past qua stijl nog beter bij Ajax en is qua potentie van wereldniveau, Neres zit daar toch net iets onder (denk ik).
Het is alleen inderdaad te hopen dat Lainez snel zijn plek weet te vinden in Amsterdam. Gelukkig lopen er intussen wat Zuid-Amerikaanse jongens rond hier.
1 0
aietos
Verkopen zou heel erg dom zijn. Is een potentie een betere speler als Ziyech.
1 -1
Caparzo
43mio voor een “12-16 basisspeler” is een waanzinnig bod, in de categorie “an offer you can’t refuse”. Neres zelf zou naar verluid 10mio netto per jaar gaan verdienen, echt absurt veel geld. Voetbalt in 3 seizoenen een gigantisch godsvermogen bij elkaar en is dan nog maar 25, kan dan altijd kijken wat hij verder gaat doen.

Zuid-Amerikanen zijn veelal broodvoetballers, en Overmars denkt ook “Sja dat is wel erg veel geld en als ik Lainez ervoor terughaal..”, dus gaat dit gewoon gebeuren (ervan uitgaande dat de berichten uit de TG kloppen). In de zin van dat Neres weggaat, helaas maar waar.

Anderzijds blijft er bij Neres-uit-Lainez-in nog een slordige 17mio over begrijp ik, die kan deze winter nog geïnvesteerd worden. Uiteindelijk is dat dan op zijn minst geen achteruitgang voor nu..
0 0
Ajax412
Dood zonde, zon goed ventje met zoveel humor. Heeft echt publiekslieveling-potentie! Maarja, ergens houd het op voor een reservespeler natuurlijk, al is hij niks minder dan Ziyech, in een andere speelstijl, maar hij kan direct alles basis spelen en niet teleurstellen. Maarja, als hij wil, wij er netto op vooruit gaan en met Lainez daarmee meteen een goede vervanger hebben, dan zij het zo.
0 0
litmanendebest
Cashen en doan ophalen. Die kan ook op vleugels uit de voeten en heeft potentie voor de toekomst
1 -3
PetrusKeizer
een van mn grote favorieten, net als Kasper. Zou t erg jammer vinden als hij vroegtijdig vertrekt.
0 0
Hagmag
Neres speelde fantastisch in München.Neres heeft ook al minder gespeeld.
Door zijn actie 1-0 tegen Benfica.
Neres zou zeker meer minuten moeten spelen.
In München geen Dolberg / Huntelaar.
Neres kan niet wat van de Beek wel kan.
Kortom het zijn lastige keuzes, waar Ten Hag voor staat.
Eerst Lainez binnen halen, dan nadenken over Neres.
Maar ik blijf er bij... komende zomer zijn er ook clubs die veel heel veel geld voor hem willen betalen. Tadic en Ziyech kunnen niet alles spelen tot einde seizoen in mei 2019.
Ajax heeft Neres broodnodig.
Kampioenschap wordt ook beslist op basis van een brede selectie.
pisvee is alleen nog actief in de competitie.
Ajax op 3 fronten, dus moet er gerouleerd worden en moeten spelers rust krijgen en/of hebben last van pijntjes en blessures.
Mijn advies: Nu niet verkopen en zsm die Lainez binnen halen.
4 0
Ajax4proud
Een niet gemotiveerde speler behouden is vragen om problemen. Hij heeft goed gespeeld maar dan kan ik je op een briefje na geven dat hij minder goed gaat spelen omdat hij zelf liever weg wil.

Met andere woorden dan heeft hij straks geen toegevoegde waarde, dan kan je beter een vervanger voor hem halen en de miljoenen opstrijken.
0 0
Ajax4proud
Ik zou zeggen verkopen. Het is ten eerste dat je niks aan een speler hebt die ontevreden is en ten tweede is dit bedrag die je niet zo snel meer gaat ontvangen, ook omdat hij niet constant in de basis staat. Nieuwe speler halen die net zo goed is of potentieel nog beter is.
2 -1
AjaxBaggio
@AjaxGLM
Deels heb je een punt. Maar in mijn ogen hoort Neres altijd in de basis.
Schandalig dat hij geen vaste basiskracht is. Daarnaast is Neres de enige basiswaardige vleugelspits in de selectie.

Neres in vorm (Bayern-uit). Hoort ook gewoon bij de top 5 van onze beste spelers.

En ja, 43 mil is veel geld. Maar wil je nog kampioen worden. En misschien stunten tegen Real. Dan heb je een brede selectie nodig.

Verkoop je Neres. Dan gaat kampioen worden een stuk lastiger worden. Ja, zo belangrijk vind ik Neres (ondanks zijn wisselvalligheid).

En Lainez is (nog) geen geschikte vervanger. Die gaat er echt niet meteen staan hoor. Neres heeft ook maanden nodig gehad om te acclimatiseren.
6 0
AjaxGLM
Ja misschien hoort die in de basis, maar hij is domweg wissel nu bij ons. Dat betekend vaak waardevermindering. Dus als je zo een bedrag kan krijgen en snel een of twee vervangers kan halen. Moet je dat imo doen en zeker als beursgenoteerd bedrijf
0 0
Jariiii
Het is niet schandalig, het is een keuze die Ten Hag maakt en die vooral ook de kracht van deze selectie tekent. Ik ben zelf ook Neres-fan en zou hem verkiezen boven Van de Beek, maar de keuze die nu gebruikt wordt valt heus wel te begrijpen.
3 0
Sampaoli
43 miljoen is een gigantisch bedrag, maar het kan zomaar funest zijn voor de tweede seizoenshelft. Als Ziyech geblesseerd is of er doorheen zit is Neres de perfecte wissel. Je tast de breedte van de selectie aan en dat moet je als Ajax zijnde helemaal niet willen. Wöber moet je om die reden ook niet verkopen. Geld hebben we niet nodig, talentvolle voetballers wel.
10 -1
Sterretje73
Als een speler zelf weg wil en ontevreden rondloopt is het een potentiële dwarsligger die in net zo gevaarlijk kan worden als wanneer je hem wel verkoopt. Alles hangt er vanaf wat je er voor in de plaats terugkrijgt. En 43 miljoen voor een veredelde bankzitter ? Strik erom ! Bij mij helt iig de wijzer naar de verkoopkant al zie ik ook heus wel zijn potentie maar ook zijn zwakheden. De basis blijft en dat is het allerbelangrijkste.
6 0
Redrum
Ben het met je eens. Als Neres zelf graag weg wil dan denk ik dat Ajax dit gewoon moet doen. Ik vind Neres nu al een behoorlijk ongemotiveerde indruk maken tijdens de spaarzame minuten die hij maakt en ik kan ergens ook wel begrijpen dat hij niet erg blij is met het kwijtraken van zijn basisplek. De meerwaarde van een ongemotiveerde Neres voor deze selectie is denk ik erg klein. Als Lainez voor hem in de plaats komt en je 43 miljoen vangt voor Neres zou ik deze deal toch maar accepteren.
3 0
Ajacied33
Precies dit. De nadelen zijn volop aanwezig
2 -1
AjaxGLM
beseft iedereen wel dat er 43 miljoen wordt geboden op een wisselspeler? Als je uiteindelijk ongeveer 48 miljoen kan overhouden voor een wisselspeler, dan is het financieel onverantwoord om het meteen af te wijzen hoor. Vooral met de gedachte dat Lainez waarschijnlijk meteen gehaald kan worden. Even normaal doen mensen, dit moet gewoon goed overwogen worden,
4 0
Santiago
Een wisselspeler die geen wisselspeler hoort te zijn.
1 0
NatureTwo
Tis geen 43 miljoen wat je over houdt he.. Neres met bonussen heeft inmiddels 15 miljoen gekost, over de 28 miljoen gaat 20% naar zijn vorige club, en dan de opledingsvergoeding er nog af. Nog steeds heel veel geld, ruim 20 miljoen wat je als ajax verdiend.
0 0
AjaxBaggio
Doen, mits hij pas in de zomer vertrekt.
Gaan Neres nog hard nodig hebben dit seizoen.

En leuk dat het met Lainez bijna rond is. Maar van Lainez verwacht ik dit seizoen nog weinig. Gaat eerst 6 maanden wennen, en veel wedstrijden in Jong spelen. Aan Neres weet je wat je hebt.

Is ook de enige echt dribbelaar in de selectie. Wil je kampioen worden en ver komen in de CL. Dan zeg ik houden tot de zomer.
1 0
RusselWestbrook
Guangzhou zal em liever nu willen hebben, aangezien de competitie daar in maart begint.
1 0
PJK54
Misschien beter een bakkie geld dan een gefrustreerde speler.
2 0
Bijgoochem
Neres is geen onbetwiste basisspeler en zijn vertrek zal minder impact hebben dan bijv wanneer De Ligt of Frenkie weg zou gaan. Maar los van het sportieve aspect is het een stukje identiteit van je club dat zo ineens in de winter weggaat (als hij inderdaad gaat). Elke week kom je naar het stadion om spelers te zien waar je langzaamaan van gaat houden, discussie over Neres op rechts of 10, of dat hij erin moet komen voor VD Beek om wat open te breken of whatever, die stoïcijnse kop na een goal in de Kuip, en dan ineens hoppa, vertrek naar China en we zien hem alleen nog een keer terug voor een verplicht bosje afscheidsbloemen in de rust van Ajax - Roda JC.
Dan kan Lainez hem misschien vervangen maar de liefde voor zo'n nieuwe speler moet toch een tijd groeien...
Hoewel in mindere mate, hetzelfde geldt voor Wöber.
2 0
Rdk1983
Oliedom om hem te laten gaan. Op de vleugel en op 10 gewoon goed. Met Vertrek van Ziyech staat hoj gewoom rechtsbuiten. Snap dat ongeduld en gehuil van een Neres of een Wober dan ook niet. Gasten verdienen goud geld en toekomst ziet er rooskleurig uit.

En is er dus weer glashard gelogen met: er gaat niemand weg. Daar ga je problemen van krijgen. Dan ruiken clubs/spelers bloed.
5 0
Ajaxadept
Als je realistisch bent zijn bedragen als €43 miljoen niet te weigeren. Er is hier dan geen sprake van liegen maar simpel reageren op "de gekte in de markt', niet meer en niet minder.
1 0
ghouleseddik
Veel geld, sportief groot risico met druk programma. Ik zou niet weten waar ik voor zou kiezen.
1 0
Sunny
Ik heb Neres welgeteld 1 fantastische wedstrijd zien spelen bij Bayern uit.....wat een potentie bleek daar.
Verder wat goede en minder goede wedstrijden van hem gezien maar verder heb ik nooit het idee gekregen dat hij DE onbetwiste man is die we absoluut niet kunnen missen.
Tegen dit uitzonderlijke bod zeg ik daarom: verkopen.
En pak voor die 43 miljoen dan Berghuis, Lainez en Malen en je hebt nog een leuk bedrag over.
0 -8
JPM
Toen je schreef dat Neres slechts één fantastische wedstrijd heeft gespeeld, dacht ik: wtf?!

Vervolgens schreef je dat we o.a. Berghuis moeten halen van dat geld, en toen dacht ik: ah, ok - niet serieus te nemen deze gozer.
10 -1
Sunny
Want Berghuis heeft geen geweldige trap, steekbal, scorend vermogen, goede leeftijd, ervaring en een winner mentaliteit maar is een koekenbakker of i.d.?
En Lainez en Malen heb je ook niets aan?
En dat afgezet tegen 43 miljoen in?
0 0
Tscheu
Feyenoord uit was ook geweldig.
0 0
pizzapunt
onderste uit de kan halen en 48-50 miljoen is wel haarbaar. ik vind het veel geld maar zou het liefst zien dat hij blijft. enige speler met diepgang in de selectie.
0 0
Beer
Natuurlijk is 43 miljoen te weigeren, maar kun je bijna niet weigeren. Als Lainez komt en ze bij Ajax ook heel enthousiast zijn over Traore, denk ik dat we er nog sterker door kunnen geworden. Aan een ontevreden Neres, heb je waarschijnlijk minder dan aan een tevreden Lainez.
2 0
FWAjacied
Maar is ie daadwerkelijk ontevreden? De Telegraaf zegt dat wel en geeft ook nog even Ten Hag een steek onder water mee, maar moeten we dat soort berichtgeving meteen geloven? Ik lees bijvoorbeeld in andere media dat hij totaal niet voor onrust zorgt.
0 0
heppiedepeppie
in China speel je wel iedere week in de babi-pangang competitie!
0 -3
RiezZ
Niet te moeilijk over doen, strikje erom en afleveren bij Schiphol.... een knuffel, Ajax shawl om z’n nek en bedankt voor bewezen diensten en veel succes in China !
1 -6
FWAjacied
Zijn we een Ajax-shawl kwijt, een type speler die we niet in de selectie hebben met een zeer aardig rendement en zijn we 43 miljoen rijker. En dan? Seizoen geslaagd?
0 0
RiezZ
We hebben genoeg spelers om dat op te vangen, en als Neres niet tevreden is met zijn rol op dit moment is het gewoon een super oplossing zo, helemaal omdat ik lees dat hij z’n zinnen ook al heeft gezet om naar China te gaan cashen...
0 -2
FWAjacied
Wie vangt het dan op? Ik zie geen enkele speler die op dit moment kan leveren wat Neres kan leveren. Cerny, Johnsen, Kuhn en eventueel Labyad zelfs brengen op dit moment toch totaal niet wat Neres aan het team extra geeft. Ook van Lainez kan je dat nu niet meteen verwachten. Hij werd ook in eerste instantie helemaal niet gehaald als directe versterking. Ik had eerlijk gezegd verwacht, gezien zijn woorden en ook zijn contractverlenging, dat hij nog minimaal een jaar na dit seizoen zou blijven. Nu ga je weer onnodig verkopen en risico's nemen. Had dan in ieder geval gewacht tot de zomer. Dan heb je misschien iets meer zekerheid over de namen die genoemd zijn.
2 0
Sneijder1985
43 miljoen voor Neres is krankzinnig en moet je direct doen!
2 -3
Leo252
Overmars: "er vertrekken geen sterkhouders deze winter". Ben benieuwd.........
Heerlijk zo'n vette bankrekening maar ik wil nu wel weer eens prijzen winnen !!!!!!
3 -1
Fieldman
Als je bedragen van 43 miljoen op wisselspelers gaat weigeren word je nooit meer kampioen. Dat voer je namelijk slecht en emotioneel beleid.
0 0
Ajaxtrouw
Beetje makkelijk dit, het is wel de opgebouwde bankrekening die er voor heeft gezorgd dat we inmiddels topsalarissen kunnen betalen. Maar ook die heeft voeding nodig. 43 voor Neres mag je nooit laten lopen.
2 -2
Sneijder1985
Met de terugkeer van Veltman, Sinkgraven en de nieuwe aankoop Magallan zijn er voldoende opties om Wober te vervangen. Sinkgraven/Blind back-up van Tagliafico. Veltman/Magallan back-up van Blind.

Volgens mij zijn er verdedigend genoeg opties, aanvallend is het afwachten op onze nieuwe aankoop. Is Stengs er al klaar voor? Lainez half jaar wennen en de opvolger van Ziyech, dus moet er nog een directe vervanger komen voor Neres!
0 0
Redrum
Wat een kranzinnige tijden zijn het toch. Dan zet je alles op alles om je selectie bij elkaar te houden en weet je de absolute top van Europa bij je basisspelers vandaan te houden en dan komt er een fucking Chinese club die 43 miljoen biedt op een speler die niet eens in de basis staat. Niet te geloven toch dit?
4 0
Stamhoofd
Volgens mij zitten ze een beetje in de knoop met Neres vs. vd Beek, ze zouden beide een basisplaats moeten hebben maar dat lukt niet, dan is zo'n bod als deze wel een verleidelijke uitweg.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Neres wordt onderschat wat voor belang die had in het team, die Mexicaan is nog maar afwachten en is nog erg jong
1 0
Schwalbino
Maakt het veel uit om dat geld een half jaar eerder te hebben? Die 15 miljoen voor Lainez moet toch nog wel ergens in een sok zitten.
4 0
noppenkoning
Neres en Wober verkopen en weer geen kampioen worden. Nog meer geld en weer verder bouwen, we hebben het geld niet hard nodig en de vervangers hebben altijd paar maanden nodig om te wennen.
5 -1
Stamhoofd
Het kampioenschap hangt echt niet alleen af van Neres en zeker niet van Wöber, je kan beter nu alvast een speler verkopen dan dat je in de zomer in één klap alles laat gaan.
1 -2
FWAjacied
Al krijg je komende zomer 'maar' 25 miljoen voor Neres en 7 miljoen voor Wöber; is dat inderdaad zo erg? Je weet dat je al ongelooflijk gaat cashen op De Jong en De Ligt; waar is de noodzaak om dan nu twee van de vijftien 'basisspelers' in het midden van het seizoen te verkopen?
4 -1
MickS
Tja dit lijkt mij een uitgemaakte zaak. Niet meer houdbaar, en voor dit bedrag moet Ajax dat ook niet meer willen vind ik. De kans is te groot dat je met een ontevreden en niet blije voetballer komt te zitten (mede door zijn gebrekkige speeltijd) wat de sfeer in het team duidelijk kan aantasten.
1 -2
MisterAFCA
Ik vind dit altijd zo’n typische Nederlandse drogreden die vooral door Derksen en co de wereld in zijn geslingerd. Ook de verkopende clubs, en vooral Ajax maakte in het verleden maar al te graag gebruik van deze reden om een verkoop te kunnen verkopen naar de achterban. Dat is de reden en niets anders en de meeste vreten het als zoete koek. Die “ontevreden” voetballer heeft met zijn volle verstand een contract getekend. Natuurlijk zal hij balen als hij niet weg mag tegen zo’n salaris. Dat mag ook! Echter willen deze jongens uiteindelijk maar een ding, voetballen. Als de window gesloten is gaat zo’n jongen even met de trainer/TD om de tafel en de lucht is geklaard. Die gasten weten namelijk zelf ook dat ze zelf alles behalve gebaat zijn bij dwarsliggen en de sfeer vergallen. Dan heb je namelijk een hele grote kans om helemaal uit de selectie worden gezet en dus datgene wat je het liefst doet, voorlopig niet meer kan, je ontwikkeling daardoor stil komt te staan, uit beeld raakt bij andere clubs en de nationale selectie. Iedereen gebruikt tegenwoordig maar te pas en te onpas het gelul over een ontevreden speler. Je moet je als club zijnde dus laten gijzelen door een speler en zijn zaakwaarnemer? Ik geloof daar niet zo in.
0 -1
Toon meer reacties