Ten Hag: 'Ajax meeste volgers op sociale media'

SJvanveen, 23-12-2018 om 11:57, 8020 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag heeft zijn uitspraak in het Algemeen Dagblad over Ajax als omgekeerde wasstraat nog eens uitgelegd. De trainer van de Amsterdammers was voor de camera's van FOX Sports ook lovend over Nicolás Tagliafico, die FC Utrecht - Ajax zondagmiddag mist door knieklachten. 

Maximilian Wöber vervangt Tagliafico en dat was volgens Ten Hag een logische keuze. 'We hebben het vaker gedaan toen Nico geschorst of geblesseerd was. Ik heb ook aan Sinkgraven gedacht, maar Daley is nog niet zover. Hij kan daar spelen, maar heeft nog geen hele wedstrijd gespeeld. Ik denk dat hij in Amerika de stap kan zetten.' Het gemis van de Argentijn vindt Ten Hag groot. 'Het is altijd een gemis, want hij is een geweldige speler en niet voor niets aanvoerder van Argentinië.' 

'Ajax heeft de meeste volgers op sociale media' 

Ten Hag had te kampen met veel kritiek in het begin van zijn Ajax-periode, maar die tendens is volledig gedraaid. Sprekend over vies uit een wasstraat komen bij Ajax, zei Ten Hag: 'Ajax heeft de meeste volgers op sociale media in Nederland; meer dan alle clubs bij elkaar. Nederland heeft overal een mening over, dus je ligt onder een vergrootglas. Mensen zijn kritisch, maar zien beslissingen niet altijd, zoals wat de trainer wél weet als achtergrond.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Klopt, Ajax heeft meer volgers dan de hele eredivisie bij elkaar. He nadeel is dan ook dat die ook allemaal een eigen mening hebben.
0 0
3*stars*3
Niet alleen op sociale media.
6 0
jollie18
In alles de grootste
9 0
Bramzel
Let nou op Ten Hag straks wil van Bommel weer de discussie aangaan en de druk bij Ajax leggen, omdat we meer volgers op social media hebben.
1 -1
JariHeijden
Ja, nou en? Wij zijn de grootste, dus met die druk moeten we kunnen omgaan.
1 0
Bramzel
Meer dat PSV er niet mee om kan gaan hun willen geen druk. Dat vind ik opvallend zijn echt opzichtig de druk aan het verleggen. Daarom was dit als grap bedoeld. Jammer dat ik hem moet uitleggen.
0 0