De Jong Talent van het Jaar in Amsterdam

ArthurV, 17-12-2018 om 21:20, 10320 views, Topsport Amsterdam |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frenkie de Jong is uitgeroepen tot Talent van het Jaar in Amsterdam. Dat werd maandag bekendgemaakt bij het gala van Topsport Amsterdam.

Het is voor het tweede jaar op rij dat een Ajacied deze prijs wint, nadat Matthijs de Ligt in 2017 beslag wist te leggen op de trofee. Maar ook zijn teamgenoot bleef maandag niet met lege handen, nadat hij de prestigieuze Golden Boy Award in Turijn in ontvangst mocht nemen.

De Jong maakt momenteel een uitstekend seizoen door bij Ajax en doet met de Amsterdammers nog volop mee om de landstitel, de Champions League en de KNVB Beker. De goede prestaties van de creatieveling zijn ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Zo zou Paris Saint-Germain een bod van 75 miljoen euro op de middenvelder hebben uitgebracht.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kees999
Prachtig die prijzen. Maar laten we dit seizoen een echte prijs pakken; het kampioenschap.
2 0
masterrr
Exact!
0 0
AgeM
Als de Ligt een prijs krijgt kan Frenkie natuurlijk niet achterblijven , hij had eigenlijk met Matthijs mee moeten gaan naar Italie .

Nu een prijs in Amsterdam...
Ook mooi.
0 0
Hagmag
En terecht, de man van 100 miljoen.
1 0
ajacied017
Telegraaf van dinsdag,

Magallan is akkoord met het voorstel van Ajax, gaat waarschijnlijk tot de zomer van 2023 tekenen.
Wanneer die naar Ajax komt (om te tekenen) is nog de vraag.
De verwachting is dat ie wel met Ajax mee naar Amerika gaat in januari.

Mexicaans wonderkind lainez wil graag naar Ajax.
Ze gaan vandaag de gesprekken aan met zijn club America.
Dit omdat de club de afgelopen dagen nog wilde feesten na het behalen van het kampioenschap.

“Laten we hopen dat na het kampioenschap ook mijn volgende wens uitkomt. En dat is spelen voor Ajax” aldus de begeerde buitenspeler.
4 0
FlyingDutchMan
Prijzencircus in Amsterdam!
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Gewoon Amazing
0 -1
Daveajax1976
Yeahhhhh amazing
0 0
Sampaoli
Is het niet bijzonder dat het 'gerucht' dat Ajax bijna rond is met supertalent Lainez niet bij hoofdnieuws staat? Lijkt me iets wat alle Ajacieden willen weten. Bron uit Mexico is enorm betrouwbaar en zelfs Telegraaf meldt het.
0 0
trodat4030
Als je de moeite niet neemt om iets verder naar beneden te scrollen ben je geen Ajacied, dus dan interesseert het je waarschijnlijk ook geen flikker. Daarnaast is het pas waar als Ajax t zelf meldt. De Telegraaf is vooral een roddelblad.
2 -1
ETM
Telegraaf is zeker vooral een roddelblad, en tevens een kutkrant, maar als t om Ajax en transfers gaat zitten ze toch wel erg vaak goed?
0 0
Sampaoli
Staat niet eens meer bij de bijzaken en geruchten door het vele nieuws van vandaag. Ik zou als AS zijnde de lezers wel willen informeren met zo'n mooi nieuwsbericht.
1 0
fc Barcelona_ke
Had eerder de ligt kiezen maar de jong is niet onverdiend gewonnen hoor
2 -1
Joseph
De Ligt kende we al uit de EL finale, Frenkie heeft zich in 2018 echt laten zien. Heeft ook het NL elftal op sleetouw genomen. Ik vind het meer dan terecht.
0 0
mgtow
Mogelijk dat ze net als met de golden boy spelers niet voor een tweede keer uitkiezen?
0 0
Ajax_026
Vind dat soort persoonlijke awards veel leuker als je die 1 keer kunt winnen houd het fris en intressant dan had bvb voor de ballon d'or een leuke groep voetballers die bij de club van beste spelers ooit hoorde gehad nu zijn het een paar voetballers in 10 jaar tijd en daarbij het is een "team sport".
1 0