Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ten Hag geeft niets weg over Ajax-aankopen

SJvanveen, 16-12-2018 om 14:26, 14272 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag heeft niets weggegeven wat betreft de aankopen die Ajax doet in de winter. De club wordt veelal in verband gebracht met Lisandro Magallan en Lassina Traoré, maar de coach gaf geen openheid tegenover FOX Sports.

'Volgens mij niet', was het antwoord van Ten Hag toen hem gevraagd werd of Magallán en Traoré mee gaan naar de Verenigde Staten voor de Florida Cup in de winter. 'Hebben wij dat gezegd? Dan zou ik het moeten weten. Als we nieuws hebben, dan melden we het via de officiële kanalen', aldus de oefenmeester.

Ajax speelt zondagmiddag tegen De Graafschap en de Amsterdammers willen dan aan het doelsaldo werken. 'Elke goal telt en daaraan moet je ook werken. Je wilt de mensen wat bieden. We hebben woensdag aan klantenbinding gedaan, zoals al het hele jaar denk ik.' Dat Ajax veel wil scoren, blijkt wel uit de opstelling. Of het de sterkste opstelling mogelijk is? 'Dit is voor vandaag het sterkste team, maar woensdag speelden we met anderen, toen was dat het sterkste team.'  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mickey2602
Dan is AS dus een beetje te vroeg geweest met hun artikel over Traoré. Al stond daar wel bij dat hij mee zou gaan naar de Verenigde Staten mits zijn papieren in orde zijn.
1 0
Ajax#1900
Haha de trollen hebben het er maar druk mee vandaag zeg
0 0
PJK54
Een club als Ajax is altijd op zoek naar spelers dat zal nu niet anders zijn en denk dat ook Erik daarin gekend wordt. Ik neem aan dat ze op zoek zijn naar vervangers voor de Ligt, de Jong en Ziyech die naar alle waarschijnlijkheid vertrekken in de zomer van 2019
1 0
MarcelvTol1971
Dolberg was echt bagger bagger slecht. Heeft werkelijk geen bal normaal geraakt. Dramatische vertoning terwijl er uit alle hoeken en gaten gescoord wordt. Verkopen tegen elk aannemelijk bod en een spits halen.
2 -19
Peteronline
ben het volledig met je eens..jammer van die 50 miljoen vorig seizoen.....strik erom en wegwezen...hetzelfde geld voor F. de Jong...ik weet het, geef me maar duimpjes omlaag....pak die miljoenen, strik erom en ook wegwezen
0 -4
Cruijff72
Je hebt echt geen kijk op het spelletje.
2 -1
Ajax#1900
Is een troll. Het gaat goed en er worden nieuwe accounts aangemaakt die steeds over dezelfde dingen beginnen.
2 0
Rentokill
Idioot
5 -1
PJK54
wel gekeken of alleen teletekst gelezen?
7 -1
MarcelvTol1971
Wat zie jij dan wel dat wij ( wij is mensen die Dolberg bagger baggerslecht vonden ) niet zien ? Ik ben wel venieuwd dus leg het eens uit
0 -2
PetrusKeizer
klantenbinding. nee, he. Erik begint weer raar te lullen. Ging juist goed, de laatste tijd. Komt-ie met klantenbinding, t Is de Bijenkorf niet, Erik.
0 -11
ajaxxcied4life
Doe niet zo raar joh.
3 -1
jtsmit
En sowieso een veel scorende spits erbij, wat Dolberg vanmiddag laat zien is weer droevig.
3 -13
FrietvanPiet
Hoi René van der Gijp
7 -1
MarcelvTol1971
Hoezo dan, hij heeft gewoon gelijk.
1 -1
ajaxxcied4life
Hoe beter het gaat, hoe gekker mensen beginnen te blaffen. Door de arbeid die Donny en Dolly leveren ontstaan al deze ruimtes in de geparkeerde bus.
2 -1
MarcelvTol1971
Er stond een geparkeerde dinky toy. De Graafschap deed geen reet en jij hebt het over de arbeid van Dolly. Een blind paard had er vandaag nog eentje ingelopen. Dolberg was echt heel slecht.
0 -2
Rood Gevaar
Dolly? serieus?
0 0
Ozymandias
Inderdaad, vreemd dat supporters van Ajax (een club die beroemd is vanwege een bepaalde tactisch inzicht) dat niet inzien. Meestal ben ik kritisch over de positionering van Dolberg maar vandaag heeft hij enorm veel slimme meters gemaakt. Hetzelfde geld voor Vd Beek maar die doet dat meestal wel.
2 0
Aeter
Zo'n dom gelul dit. Jij snapt er echt geen hol van.
2 -2
MáximaZorreguieta
Er gaan echt wel wat centen rollen i.v.m. de verkoop en vertrek van een aantal spelers.
0 -1