Ten Hag: 'Ben hier ongelooflijk blij en happy'

SJvanveen, 12-12-2018 om 20:36, 18882 views, Veronica |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Erik ten Hag heeft zijn keuze voor de Dusan Tadic-variant tegen Bayern München woensdagavond toegelicht bij Veronica. Dat de coach kiest voor Maximilian Wöber in plaats van Lasse Schöne heeft te maken met lengte, stelt de oefenmeester. 

'We kiezen voor de variant met Tadic in de spits. Wij zijn klein, Bayern is goed in counters en de lucht, dus we hebben lengte nodig', legt Ten Hag uit. De trainer denkt dat het goed bespelen van Leon Goretzka en Joshua Kimmich doorslaggevend kan zijn. 'Met name zij spelen een belangrijke rol en moeten bespeeld worden door onder andere Frenkie de Jong.'

Het strijdplan dat Ajax woensdag aan de dag wil leggen is simpel: de bal hebben. 'We moeten zorgen dat we heel goed zijn aan de bal en veel diepte hebben, dan loopt Bayern erachteraan en daar kunnen ze niet tegen', is Ten Hag helder. 'Al is er wel wat veranderd bij Bayern, maar ook bij ons. we zijn nog beter en zelfbewuster.' 

Rummenige

Ten Hag werd op voorhand geprezen door Karl-Heinz Rummenige, beleidsbepaler bij Bayern. De twee werkte in een verleden samen in Duitsland  en de woorden deden Ten Hag wel wat. 'Rummenige heb ik heel hoog zitten, maar die uitspraak heb ik helemaal niet gehoord (op de persconferentie, red.). Of ik terug wil keren? Ik ben hier ongelooflijk blij en happy.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
danke KArl-Heinz, sehr hubsch, aber Ich freue mich fabelhaft in Mokum. Nu op zn twents, Erik, hahaha. Blijf jij nog maar ff bij Ajax, ik ben al n tijdje helemaal om. Hoewel je af en toe nog steeds raar trainerbabbelt, maar goed ik lach er dan maar om.
0 0
DeGodenzonen020
Laten we Erik ook credits geven voor de aanwinsten sinds de zomer. Hij heeft daar waarschijnlijk een stem in gehad! Overmars heeft zelf inzicht maar is niet degene die de strategische keuzes moet maken bij wedstrijden en de selectie het beste kent met bijv het trainen. Vaker hoor ik dat de trainer beter materiaal heeft dan voorgangers, maar dat staat natuurlijk niet los van onze Chef Erik
1 0
BRAMHOUTEN
Hij heeft het gewoon voor elkaar dat niemand het meer over peter bosz heeft. Erik heeft echt de harten van de fans gewonnen.
2 0
Tinus
Prima dat je enthousiast bent over ten Hag. Maar laat iedereen aub voor zichzelf bepalen of hij/zij z’n hart heeft laten veroveren. Ten Hag heeft het prima gedaan, dat wel.
0 0
Mokum31
Top trainer
0 0
Aeter
Lekker Erik. Goed bezig pik.
4 -1
koppensneller
Ere wie ere toekomt. We hebben een fantastische selectie. Dat hebben we echter wel vaker gehad. Het grote verschil is dat we nu een technische staf hebben die reële doelen stelt en het gewoon zeer goed doet .
4 0
koppensneller
Ere wie ere toekomt. We hebben een fantastische selectie. Dat hebben we echter wel vaker gehad. Het grote verschil is dat we nu een technische staf hebben die reële doelen stelt en het gewoon zeer goed doet .
5 0
AFC34
Ten Hag is perfect voor ons nu. Vind dit team sterker ogen dan onder Bozs, al hebben we nu misschien ook een wat beter uitgebalanceerde selectie, maar het team oogt heel hecht, en dat is ook zeker Erik en Alfreds verdienste.
5 0
BillSplate
We kunnen Ten Hag zeker nog niet kwijt. Hopelijk beseft hij dat hij hier op z'n plek is en daardoor jaren hier gaat bouwen aan een subtopper in Europa.
4 0
DeGodenzonen020
Haha ik moet lachen om je naam
0 0