Ten Hag: 'Hoop iedereen aan boord te hebben'

Erik ten Hag gaat ervan uit dat Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Kasper Dolberg alle drie fit zijn voor het duel met Bayern München. Dat vertelt de oefenmeester op de persconferentie. Ook gaat hij in op het mogelijke sparen voor de competitie.

'Ik denk dat we goed zijn hersteld van de wedstrijd in Zwolle', begint Ten Hag. 'Al moet de komende uren blijken of zich dat zo doorzet. We gaan zo trainen, maar dan hopen we toch dat we iedereen aan boord hebben om morgen de strijd aan te gaan. We hopen op Donny van de Beek, Kasper Dolberg en Hakim Ziyech, maar zekerheid heb ik natuurlijk niet.'

Omdat er een aantal spelers niet helemaal fit zijn, wordt er gevraagd of Ten Hag mensen gaat sparen. 'Dat zijn afwegingen die je maakt en dat speelt de laatste dagen in de hoofden van de stafleden. Alleen is de eerste plek in de poule van de Champions League van belang, daardoor kun je een betere uitgangspositie creëren. Maar natuurlijk hebben wij ook te maken met de competitie, want we willen kampioen worden. We zullen goede afwegingen moeten maken wat betreft de risico's.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
The Kaiser
Sterkste (beschikbare) 11 vanavond! Winst!
0 0
Ozymandias
Ik hoop dat Ajax morgen met Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Tagliafico; Vd Beek, Blind, De Jong; Ziyech, Dolberg en Tadic speelt. In een wedstrijd met een tegenstander die enorm snel kan omschakelen lijkt Schöne me een mogelijke zwakke schakel en zou ik hem daarom op de bank houden. Ik zou daarom met Blind op '6' en Vd Beek en De Jong als halven beginnen en Wöber een basisplaats als centrale verdediger geven.
1 -1
Web
Morgen met het beste team spelen
De twee opvolgende wedstrijden tegen de Graafschap en Roda misschien wat rust geven
De laatste uit wedstrijd tegen Utrecht, met zo sterk mogelijk team spelen
Utrecht van af minuut een laten blijken dat ze dit keer kansloos zijn.
En dan genieten van de welverdiende rust.
8 -2
ghouleseddik
Haha, De Graafschap moet je gewoon met het mes tussen de tanden spelen, en hun doelsaldo volledig vernietigen.
3 0
Libero
Haha, welk doelsaldo? -21 xD
0 0
chloorbestendig
Helemaal mee eens, en vervolgens een ererondje lopen, dat vonden ze toen zelf ook prachtig na een nutteloos gelijkspel en degradatie.
2 0
MisterAFCA
Precies! tyfusboeren
1 -1