Aandeel Ajax stijgt naar recordhoogte

BVeenstra, 07-12-2018 om 14:35, 9061 views, De Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De koers op het aandeel Ajax is vrijdag naar het hoogste niveau ooit gestegen. Dat meldt De Telegraaf vrijdagmiddag. De ochtendkrant maakte eerder melding van een mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain.

De transfer moet Ajax 75 miljoen euro gaan opleveren. De koers van Ajax steeg met 1,3 procent naar 14,85 euro. Het aandeel Ajax was sowieso al een van de best presterende op de Amsterdamse beurs. Wie vorig jaar aandelen kocht, zag zijn belegging bijna 52 procent meer waard worden. 

Op dit moment is Davinson Sánchez de duurst uitgaande speler van Ajax. De Colombiaan vertrok in de zomer van 2017 voor veertig miljoen naar Tottenham Hotspur. Een zomer eerder vertrok Arek Milik voor 32 miljoen euro naar Napoli.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Persian07
Via Telegraaf gaven ze aan dat PSG aan Ajax had gevraagd wat de prijsvraag voor Frenkie de Jong is. Ajax zei: 75 miljoen. PSG vond dit geen probleem. Ik vind 75 miljoen echt veel geld hoor.....maar wat als we bijvoorbeeld 100 miljoen hadden gevraagd?? Ik zie het al voor me dat PSG dit ookk geen probleem had gevonden.....was toch wel benieuwd hoever PSG was gegaan hihi
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
voor je het weet land er een helicopter in de arena waarin een directeur uitstapt met een cheque hier frenkie vul zelf maar in:)
0 0
JanTa
Vanaf dat Ajax de beurs op ging heb ik er zelf 11 stuks gekocht maar ik zie het toch meer als emotieaandelen en die zullen nooit verkocht worden. Het idee dat ik een héééél klein beetje mede eigenaar ben geeft mij een goed gevoel.
6 0
noppenkoning
Aandeel Ajax de nieuwe bitcoin?
0 0