De Jong stellig: 'Er is nog niets besloten'

BVeenstra, 07-12-2018 om 12:30, 40452 views, De Telegraaf, NOS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Frenkie de Jong heeft tegenover De Telegraaf laten weten dat er van een transfer nog allerminst sprake is. De ochtendkrant schreef eerder dat een transfer van De Jong naar Paris Saint-Germain nabij is, maar zover is het nog niet.

'Er is geen deal. Er is nog niets besloten. Ik zou het niet kunnen maken om nu al een beslissing te maken. In de winter ga ik sowieso niet weg', zo citeert de NOS een deel van het interview van De Telegraaf. Ook Ali Dursun, de zaakwaarnemer van De Jong, laat tegenover de NOS weten dat van een transfer nog geen sprake is. 'Er is nog geen transfer. Het is nog niet rond. Frenkie blijft gegarandeerd tot de zomer bij Ajax. Ik kan er verder niets over zeggen', aldus Dursun.

In De Telegraaf viel vrijdagochtend te lezen dat delegatie van Paris Saint-Germain donderdag een gesprek voerde met Dursun. Bovendien zou de Franse topclub 75 miljoen euro hebben geboden op de middenvelder van Ajax.

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Weg gaan ze uiteindelijk toch. Waar naar toe maakt me werkelijk niets uit. Als ze maat genoeg opleveren. 75 vind ik te weinig. Is wel een topper deze jongen.
0 0
RedFeather
Telegraaf is mediapartner
Drijft de prijs op
Geloof hier niets van eigenlijk
Sowieso gaat hij nog jaartje verhuurd worden aan ons
1 -1
MankeNelis
Welterusten slaap rustig verder die is gewoon weg per 1-7-19.
1 -2
Koningtoto
Zolang het niet op Ajax.nl staat, geloof ik niks van dit hele verhaal. Gesprekken, oke, maar die jongen wil zich gewoon oriënteren, logisch dat hij gesprekken voert.
0 -2
Kuningast
Nee die gaat heus wel weg in de zomer. Valt me tegen van hem aangezien hij er nog niet klaar voor is en in de grotere wedstrijden nooit uitblinkt. Een extra jaartje bij Ajax zou beter voor hem zijn.
3 -2
Petterson1964
Wat deed je tijdens Ajax-psv vorig seizoen?

En als hij eens als aanvallende middenvelder wordt gebruikt zou ook beter voor hem zijn.
0 0
Duif63
Frenkie zegt dat er nog niets besloten is, zijn zaakwaarnemer dat er nog niets rond is. Dat zijn 2 verschillende dingen.
1 -1
DeMeervanweleer
Ik denk dat zakenboertje Overmars echt niet zo gek is om voor dat het werkelijke bieden al begonnen is, al zaken te doen. Daarnaast zal Frenkie ook de hele ontwikkelingen rondom FF afwachten. Mocht het tot sancties komen dan zal hij denk ik, niet voor PSG kiezen. Ik denk dat er bij de Telegraaf ook een paar zitten met aandelen Ajax...
1 -2
Woodenshoe
Over 75 miljoen gaat niemand bieden hoor... We moeten wel een beetje normaal blijven doen. Die jongen gaat weg voor een godsvermogen, goed voor hem en goed voor Ajax..
0 0
MisterAFCA
Mag ik jouw glazen bol?
0 0
Stephen
Zou me toch teleurstellen als hij voor PSG koos. Natuurlijk lopen daar topspelers rond en zal hij een topsalaris opstrijken maar hij hoort ook gewoon in een absolute topcompetitie thuis en dat is de Franse league niet.
Alles aan hem ademt Ajax en Barcelona. En als niet Barcelona dan in de sterkste competitie ter wereld verder ontwikkelen tot een speler van de internationale buitencategorie. Ik zie hem liever voor 60 miljoen vertrekken naar een mooie club in een competitie waarin hij elke week op volle weerstand stuit dan dat hij voor 75 miljoen bij dat bij elkaar gekochte PSG op 70% wekelijkse inzet de concurrentie 30 punten voorblijft. Dit zeg is als liefhebber in de stille hoop dat ons grootste talent voor het voetbal kiest en niet voor het geld.
2 -3
Bocarra
Zoals ik al eerder stelde. De Televaag zit gewoon weer te stoken.
1 -7
Petterson1964
Overmars ontkent de gesprekken niet eens...
En waar denk je dat Maxwell en Frenkie’s zaakwaarnemers over hebben zitten praten dan?
1 -1
ETM
Sommigen hier lijken te denken dat hiermee het verhaal van de Telegraaf ontkracht wordt, maar dat is niet het geval. Telegraaf stelde ook dat het om de zomer ging, en stelde ook niet dat de deal al rond was.
3 0
AjaxPassion
Nee dat niet, want waar rook is, is meestal vuur. Maar waar haalt de Telegraaf de zekerheid van de transfer vandaan? En waar de transfersom? En hoe betrouwbaar zijn deze?

Want ze zaten er falikant naast met de opleidings-/solidariteitsvergoeding...
0 -1
Jaridebeste
Het is niet rond, maar ze zijn wel in onderhandeling. Volgens mij is het niet moeilijker dan dat.
1 0
Oempaloempa
Kutkranten
1 -2
X-RaY
Gaat voorlopig dus naar het bakje geruchtenmolen.
Beter voor de rust ook.

Ajax dat is wat nu telt en niets anders.
1 -3
CruyffFootball
Nou nee. Die gaat gewoon naar PSG mits er niks raars gebeurt. Het is nog niet definitief vanwege details, dat hebben Verweij en Driessen ook gezegd.
Ajax, de zaakwaarnemer en De Jong kunnen zich daar voorlopig dan ff achter “verschuilen”.
2 -1
AjaxPassion
Als je ziet hoe slecht de Televaag geïnformeerd is over de het geld wat Willem II (en dus ook RKC waar Televaag niet van op de hoogte was) krijgt, dan ben ik benieuwd in hoeverre het nieuws en de transfersom daarbij kloppen...
0 0
Web
Dit had natuurlijk nooit uit moeten lekken
0 0
trodat4030
Wat is er gelekt dan? Blijkbaar heeft Mike een slap verhaal als waarheid opgeschreven, Ali en FdJ ontkennen.. Er is dus niks gelekt, hoogstens iemand die iets groter maakt dan het is.

Overigens verwacht ik dat Valentijn en Mike bij hoog en laag blijven volhouden dat ze wél gelijk hebben. Zij moeten geloofwaardig blijven (voor die paar mensen die vinden dat zij geloofwaardig zijn).
0 -5
Web
Er zijn al gesprekken geweest met de club, ontkent Overmars ook niet.
2 0
NatureTwo
Je weet ook dat Maxwell gisteren met de zaakwaarnemer van Frenkie heeft gesproken in de Harbour club en later heeft deze delegatie met Marc Overmars gezeten..
2 0
Henkjanklaas
Hoewel onvermijdbaar word ik treurig dat je zo’n pareltje als Frenkie binnenkort al weer niet meer live op de velden in Nederland kunt zien. Het kijkplezier lijdt er sterk onder.
En nog een leuke gozer ook nog eens.
3 0
dolle dries
AJAX, en dan vooral Overmars, hebben niet goed opgelet.
Ze hadden Matteo Guendouzi voor 8 miljoen op kunnen halen bij FC Lorient.
Als vervanger voor Frenkie de Jong.
Daar was AJAX alleen maar beter op geworden.
Heel jammer want die jongen is over 3 jaar meer waard dan Frenkie nu.
0 -4
Ajax#1900
Hahaha. Lekker simpel om dit achteraf te roepen. Alsof die jongen voor Ajax zou kiezen, en dan ook nog eens voor de bank.
3 -3
Lagasj
Frenkie en Overmars, is niet gek. Ze gaan beidde echt niet op het eerste bod van de eerste club in. City en evt. Barca komen misschien wel met een betere aanbieding. Dan pas gaat het bieden beginnen.
1 -1
Civilengineer
Barca komt nooit met een beter bod. Je moet niet gek staan te kijken als Barca over een aantal jaar niet meer bij de Europese top hoort. Messi drukt met een enorm bedrag op hun begroting.
3 0
Raydo
Het is geen Football Manager...
1 0
3*stars*3
Ach dit soort spelletjes en uitspraken kennen we toch al?
Ze hadden niet verwacht dat dit zou uitlekken en dan ga je niet opeens roepen dat het rond is, 1 dag voor een wedstrijd en een aantal dagen voor een belangrijke CL duel.

Maar Telegraaf moest er natuurlijk vroeg bij zijn.
Ze moeten er niet aan denken dat VI of AD, zo’n primeur heeft.
Al heeft AD zelden een primeur...
3 -1
FWAjacied
Heeft hij nou tegen de Telegraaf of tegen NOS verteld dat het nog niet rond is? Het enige wat ik bij de NOS zie is een filmpje waar Frenkie naar een kleedkamer loopt zonder dat er iets gebeurd en bij de Telegraaf zie ik alleen maar rode koeienletters.
2 -1
trodat4030
Staat toch in t artikel? Frenkie heeft gesproken met de Telegraaf, NOS heeft Telegraaf geciteerd. Ali heeft NOS zelf gesproken. Best wel duidelijk lijkt me.
0 0
Ajacied33
Wat lult die Verweij dan
3 -3
Ajax#1900
Ze hebben beide gelijk. Er staat geen handtekening onder een deal.
1 0
trodat4030
Of Ajax heeft de 75 milj (nog) niet geaccepteerd.. Een deal is pas een deal als alle 3 de partijen eruit zijn. Ajax zou ook gek zijn als ze dat bod nu al zouden accepteren, vind ik. Kun je je beter een keer in maart over buigen als andere clubs ook een bod hebben neergelegd. Misschien dat FdJ en PSG een overeenkomst hebben, onder voorwaarde dat PSG en Ajax er uit komen, dat zou een mogelijkheid kunnen zijn. Verder denk ik dat dit vooral een poging is van Telegraaf om weer wat lezertjes te trekken. T is té rustig rond Ajax en dat verkoopt voor geen meter..
0 0
kaashaas
Zelfs de telegraaf zwakt hun verhaal al een beetje af.
Het is nu als frenkie de Jong dan ...
2 -1
pierrehazen
weer een storm in een glas water dus
paniek voor niets bij een hoop mensen en clubs
maar kan wel eens een handige zet zijn geweest om de boel ff goed aan te wakkeren bij andere clubs
kwijt zijn we hem zeker maar dan ze goed mogelijk voor hem
en dan maar hopen voor zo goed mogelijke prijs
3 -2
AJAIXIXIXI
Mooi, laat zien dat hij respect heeft voor Ajax.
6 0
Bjorn
Zal best rond komen binnenkort, maar dat wordt allemaal nog even stilgehouden tot een geschikter moment. In de wnterstop bijvoorbeeld. Hebben we wel vaker gezien.

Lekker weer de focus op Ajax Frenkie.
3 0
Ajax#1900
Logische reactie
3 0