Ten Hag grapt: 'Frenkie spreekt al Frans'

BVeenstra, 07-12-2018 om 13:25, 10073 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax-trainer Erik ten Hag doet het nieuws omtrent Frenkie de Jong en Paris Saint-Germain af als geruchten die er het hele seizoen eigenlijk al zijn. 'Vanaf het begin van het seizoen zijn er al geruchten en het worden er misschien alleen maar meer. Tot nu toe gaan we er stoïcijns mee om. We richten ons op waar het om gaat en zo moet het ook zijn', aldus de oefenmeester tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag.

Ten Hag wil dan ook amper woorden vuil maken aan het nieuws omtrent De Jong. 'Nogmaals, het gaat al heel lang zo. Die geruchten zijn er vanaf het begin van het seizoen en het zal niet minder worden. Of ik Frenkie nog gesproken heb? Ja, hij sprak al Frans. Ik ook een beetje, ça va? Wij zijn bezig met de volgende wedstrijd. Dat doet Frenkie ook en het team ook. Er spelen altijd dingen rondom spelers.'

De trainer geeft wel aan dat Paris Saint-Germain een mooie club zou zijn voor De Jong. 'Als het waar zou zijn. Maar er zijn vele andere mooie clubs. Ik denk dat iedereen weet dat de top zes van Europa meerdere spelers van ons in hun blikveld hebben. Iedere speler moet persoonlijk zijn eigen keuze maken', aldus Ten Hag, die zegt dat de Franse competitie fysiek een zware is. Ook Manchester City uit Engeland heeft interesse. 'Het zijn allemaal topclubs met voors en tegens. De speler zal er goed over moeten nadenken, samen met zijn zaakwaarnemer.'

Dat de spelers van Ajax in de belangstelling staan van Europese topclubs vindt Ten Hag een goed teken. 'Dat is fantastisch voor de speler zelf, maar ook voor Ajax. Dat is een compliment waard richting de jeugdopleiding en hoe spelers zich hier ontwikkelen. Dat is van belang voor de verdere ontwikkeling van Ajax en voor de uitstraling van het Nederlandse voetbal.'

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxdordtt
fatoemannetje die erik.
0 0
Cello
De stelligheid, waarmee een TG dit brengt......
En in principe allemaal gebasseerd op een foto waarop de zaakwaarnemer van Frenkie luncht met Maxwell, die in dienst is van PSG. Tsjah. Dan is het een voldongen feit. Al helemaal als Overmars toegeeft of zou hebben toegegeven dat er met PSG gesproken zou zijn.
En dan 75 mio euro...., tuurlijk zowel PSG als Ajax (Overmars) zouden de krant vertelt hebben dat dat het bedrag wel zou gaan worden.....
Haha... natuurlijk gaan ze dat de TG niet vertellen.

En niemand, die schijnbaar kan bedenken, dat men gewoon informerende gesprekken voert over wat wel en wat niet mogelijk zou kunnen zijn.... of een Frenkie (via zijn zaakwaarnemer dan) aangeeft wel open te staan voor PSG tijdens die lunch.
Dit soort dingen gebeuren doorgaans altijd....partijen die elkaar aftasten om te zien waar ze staan en wat de mogelijkheden zijn.
Dat betekent nog steeds niet dat iets vasstaat en dus voldongen feit is. En al helemaal niet dat Frenkie voor 75 mio naar PSG verkast.

Oh ja....en ik las ergens dat Ajax die zgn. 75 mio niet zou kunnen laten lopen.....maar is dat wel zo?. Horen we niet al maanden hoe goed Ajax er financieel op staat?. Dat Ajax helemaal niets moet (dus ook niet bij 75 mio)?. Daarbij heeft Frenkie géén aflopend contract, dus we hoeven als Ajax zijnde helemaal nog niets nu al te beslissen, waarbij ik me kan voorstellen, dat bij een nog succesvoller seizoen (vooral in CL dan) de vraagprijs van Ajax nog wel eens een stuk hoger kan gaan uitvallen dan 75 mio.
Dus eerlijk gezegd zou, zo denk ik, Ajax en Overmars zich in de vingers kunnen snijden als men nu al toe zou geven aan 75 mio.
0 0
ajaxdordtt
of hij breekt zn been en je hebt niks. 75 miljoen wordt uiteraard direct aangepakt.
0 0
..::Rootje::..
Nederlandse journalistiek zakt toch wel naar een erg diep niveau. Wat een nutteloze vragen.
2 -1
Youri08
Ja wat kun je nog vragen als je minstens paar keer per week tegen over elkaar zit. Dan ben je op een gegeven moment ook wel klaar met goede vragen.
0 0
Schwalbino
Altijd hetzelfde. Je vraagt je af hoe ze er zelf tegen kunnen om elke keer dezelfde vragen te stellen. Het zal wel beter betalen dan aan de lopende band te staan maar het komt wel op hetzelfde neer.
1 0
Schwalbino
Ici Frenkie le Jeune.
3 0
KlasseLasse
hij geeft mooi en correct antwoord! ten hag gaat tegenwoordig goed om met de pers goed om te zien dat hij zich ook ontwikkeld
3 -1
3*stars*3
Viel al tijdens voorbereiding op dat hij rustiger overkomt.
Misschien heeft hij in de zomer ergens een cursusje gevolgd want hij kwam vorig seizoen erg paranoia over.
Tuurlijk werken de goede resultaten ook erg mee.
2 0
Ajax_026
Bij promotie lees Utrecht> Ajax loopt iedereen een tijdje op zijn teentjes. Want, je wilt je bewijzen, je nieuwe positie versterken en "geliked" worden.
0 0
Youri08
Yep, snelle leerling
0 0
Noxin
Ik denk dat ik ook maar voetbaljournalist ga worden. Wat een hoop stompzinnige vragen, zeg.
1 0
Web
Was Ziyech weer fit? Heb de persconferentie gemist
1 0
Bobbaasje
Erik Ten Hag; ''Hij is hopelijk morgen beschikbaar''.
0 0
Web
Ok want Bayern komt er aan, toch wel belangrijk dat hij er dan weer staat
2 0
Bobbaasje
Vervelend mannetje Valentijn Driessen.
9 -1
geronimo
Strontvervelend
8 -1
Bobbaasje
Als het over Ajax gaat, dan praat hij altijd over voetbal transfers. Ik hoor hem nooit praten over de goede resultaten: competitie en de Champions League.
4 -2
Youri08
Onzin, hij is vaak vol lof over Ajax.
2 -3
Web
Ik heb hem vaak horen zeggen. Ik heb een goed Ajax gezien
2 -2
didierajax020
Ten Hag reageert nuchter, ik vind het al een tijd een verademing om naar hem te luisteren. Ook Erik heeft zich enorm verbeterd.
6 -1
ajaxdordtt
verademing? hou op hoor.
2 -13
AjaxAmsterdam
Leg mij maar eens uit waarom je het geen verademing vindt volgens jou :) ik vind namelijk wel dat hij de laatste maanden heel relaxt en goed overkomt in de media en er komt ook heel vaak iets zinnigs uit!
3 -1
Web
Hij komt goed over Ten Hag. Maar zeiken op hem zal wel nooit ophouden. Of hij moet de CL winnen, en dat is misschien nog niet genoeg.
Ik zie tenminste een goed Ajax, en sommigen waarschijnlijk niet?
4 -1
AjaxAmsterdam
Nee, dat blijkt wel weer... wat ik onterecht vind! Ten Hag zorgt voor goed voetbal en doet in alle competities nog mee! Ook statistisch gezien gaat het voortreffelijk met Ajax, mede dankzij ten Hag. Mijn respect heeft hij meer dan verdiend en ik hoop dat de pessimisten onder ons dit ook eens gaan zien!
2 -1
ajaxdordtt
Leuke argumenten en ben het er helemaal mee eens. Blijft echter pijnlijk om de man te zien hakkelen en mompelen.
4 -3
Ajax#1900
Blijft behelpen idd, maar ook op dat gebied laat hij toch een prima ontwikkeling zien? Het is iig al stukken beter.
0 0
AjaxAmsterdam
Don't shoot the trainer
0 0
Ajacied33
Het is wel jammer dat deze geruchten nu uitgelekt zijn en niet in de winterstop bijvoorbeeld. Je wilt het alleen maar over de komende wedstrijd hebben
1 -1
Youri08
Maakt toch niets uit joh, dagelijkse kost voor die gasten. Ajax is een wereldbedrijf en transfers zijn zeer belangrijk in de bedrijfsvoering dus logisch dat daar veel aandacht naar uit gaat. Iedereen is professioneel genoeg om daar mee om te gaan, het speelt al sinds de zomer en ik heb bij niemand van de betrokkenen ook maar 1% verschil gezien.
0 0
Redrum
Laat dat maar aan de Telegraaf over. Die kiezen zorgvuldig hun momentjes uit om onrust te zaaien en te stoken.
2 -3
Youri08
Wat een onzin. Ze doen gewoon hun werk. Ga dan niet in een restaurant in Amsterdam zitten maar huur een zaaltje in een hotel in de polder of zo. En journalisten worden betaald om nieuws te vergaren en lastige kut vragen te stellen. Als je daar niet tegen kan moet je lekker in Rusland of zo gaan wonen.
2 -1
CruyffFootball
Wat is de taakomschrijving van het beroep journalist volgens jou?
2 0
ajaxdordtt
hunnie benne gewoon allemaal tegu ons!
2 -2
Inhartennieren
Inderdaad erg jammer dat dit weer allemaal afleid, want morgen gaat het toch gewoon weer om de drie punten.
0 0
ajaxdordtt
Don't shoot the messenger.
1 -4
Raikkonen94
Alles zal wel over Frenkie's nadere transfer gaan, haha.
4 0
Web
Ik denk dat hij daar geen antwoord op geeft.
1 0
appeltje
Hij zal zeggen dat er nog niks getekend is, dat Ajax pas wat naar buiten zal brengen zodra dat wel het geval is, en dat Ten Hag wilt dat de selectie in de winter bij elkaar blijft, en dat hij denkt dat de selectie dat ook wil. Bovendien is het niet realistisch dat niemand komende zomer vertrekt. Ohja, en Ajax is altijd op zoek naar 'buitenkansjes' op de transfermarkt.
0 0
Ajax412
En de journalisten blijven er maar over zeuren, tot dat Ten Hag boos word. Zo gaat het vaker en dan is Ten Hag de gebeten hond.
1 -2