De Ligt lovend en kritisch na Ajax - ADO

SJvanveen, 02-12-2018 om 14:52, 12180 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Matthijs de Ligt baalt van de tegengoal die Ajax zondagmiddag incasseerde tegen ADO Den Haag. De tegentreffer van Aron Meijers was onnodig volgens de captain, helemaal omdat Ajax gedurende de wedstrijd in Amsterdam heer en meester was. 

'Het hadden er nog veel meer kunnen zijn', doelt De Ligt bij FOX Sports op de kansen die Ajax miste, wat volgens de aanvoerder niet het enige minpuntje was aan ADO Den Haag - Ajax. 'En de tegengoal natuurlijk', legt De Ligt uit. 'Het gebeurde uit het niets. Hij schiet 'm fantastisch binnen, maar het mag niet gebeuren dat vanuit een doeltrap van de keeper zo'n kans komt.' 

De Ligt scoorde zelf een fraaie treffer en stelt dat het een kwestie was van de ruimte en de goal zien en gewoon schieten. Over de focus die Ajax na het bewerkstelligen van Champions League-overwintering aan de dag moest leggen, was de jongeling kalm. 'Het is niet moeilijk. Je weet dat je bij Ajax gewoon altijd moet winnen. We hebben het goed opgepakt.' 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Heel mooi dat de spelers zelf ,terecht, genoeg perspectief zien voor verbetering.
1 0
mickey2602
Mathijs heeft schijnbaar toch geleerd van zijn woorden een paar weken terug. Nu zegt ie dat de focus behouden na een midweekse CL wedstrijd niet moeilijk is waar hij tegen Excelsior nog aangaf dat het moeilijk is om dan de focus te houden.
0 -1
OKP-AFCA
Kortom, hij is weer geinstrueerd om als een robot de voorgekouwde antwoorden te geven.

Want stel je voor dat zo'n speler zegt wat hij daadwerkelijk vindt en denkt, the horror.
0 0
Sterspeler
Je trekt zijn opmerking uit zijn verband. Volgens mij doelt hij hier op slordig zijn, waar hij met zijn eerdere opmerking het behouden van de uitdaging had en over zijn transfermogelijkheden.
0 0
Youri08
Ach ja, het krachtsverschil is te groot. Kun je bijna geen analyse op los laten.
0 0