O19 en O17 blijven ongeslagen na winstpartijen

BartVeenstra, 22-09-2018 om 16:10, 28241 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 22 september. Ajax O15 won thuis van Vitesse, terwijl Ajax O19 op bezoek bij ADO Den Haag met minimaal verschil drie punten pakte. Ajax O17 versloeg Sparta Rotterdam overtuigend. Ajax O16 speelde vrijdagavond al met 1-1 gelijk bij ADO Den Haag O16.

FT | Ajax O15 - Vitesse O15 (4-2)
Ajax O15 heeft in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-2 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Vitesse. Namens Ajax waren Raphaël Sarfo, Nassef Chourak, Gabriël Misehouy en Divaio Bobson trefzeker.

Al na negen minuten wisten de Ajax-talenten op voorsprong te komen. Na een goede actie langs de lijn van Bobson kon Sarfo vanaf de rand van de zestien de bal in de bovenhoek schieten. Even later leek Ajax op 2-0 te kunnen komen, maar uit een voorzet van Sarfo schoot Misehouy op de paal. Vlak voor rust was het wel weer raak voor Ajax. Een goede individuele actie van Chourak eindigde met een schot in de verre hoek. Direct na de aftrap wist Vitesse te scoren, waar de ploegen gingen rusten bij een stand van 2-1.

Na rust wisselde Ajax O15 flink door, maar de ploeg bleef scoren en kansen creëren. Zo werd het vrijwel direct na rust 3-1 door een goed schot van Misehouy. De Arnhemse bezoekers deden vrijwel direct daarna wat terug, waardoor het spannend bleef tot vlak voor het eindsignaal. Ajax O15 miste enkele kansen via Misehouy en Bobson, maar in de slotminuut zou het alsnog 4-2 worden. Bobson werd gevloerd in de zestien, kreeg een penalty en schoot deze zelf binnen.

Opstelling Ajax O15: De Graaff; Gooier, Brandes, Viereck (Milovanovic 36'), Camara; Bobson; Misehouy, Chourak; Sarfo, Banel (Klaasen 43'), Jansen (Chahid 43').
Wissels Ajax O15: 
Milovanovic, Klaaen, Chahid.

Doelpunten:
1-0 Sarfo (9')
2-0 Chourak (35')
2-1 Vitesse (35')
3-1 Misehouy (41')
3-2 Vitesse (46')
4-2 Bobson (70', pen.)

FT | ADO Den Haag O19 - Ajax O19 (1-2)
Ajax O19 heeft op bezoek bij ADO Den Haag een 1-2 overwinning geboekt. Al na een kwartier spelen opende Sontje Hansen de score, maar de Haagse club kwam vrijwel direct na rust langszij. Na zo'n zeventig minuten spelen wist Brian Brobbey vanaf de strafschopstip Ajax alsnog naar de zege te schieten.

Tegenover Ajax.nl laat trainer John Heitinga weten niet tevreden te zijn over het spel van zijn ploeg. 'We hadden het eerder moeten beslissen, want er lagen ruimtes achterin bij ADO. Maar we waren niet sterk genoeg in de duels en slordig in de eindfase. Uiteindelijk is het positieve dat we hebben gewonnen. Deze jongens gaan nu leren om drie wedstrijden in één week te spelen. Dat hoort bij de ontwikkeling. De wedstrijd na een Europees avontuur is vaak niet goed. Die knop moeten we omzetten, want dinsdag wacht PSV.'

Opstelling Ajax O19: 
Reiziger; Van Gelderen, J. Timber, Musampa, Douglas; Q. Timber, Brobbey, Abid; Sint, Hansen, Dest.
Wissels Ajax O19: 
Gorski, Aberkane, King, Schön, Dostanic.

Doelpunten:
0-1 Sontje Hansen (15')
1-1 Botermans (49')
1-2 Brian Brobbey (72', pen.)

FT | Ajax O17 - Sparta Rotterdam O17 (2-0)
Ajax O17 won zaterdagmiddag voor de derde keer op rij met 2-0. Sparta Rotterdam werd verslagen en de Amsterdamse talenten hebben daardoor nog altijd geen puntenverlies geleden in hun competitie.

De eerste grote kans voor Ajax was voor Jaymillio Pinas. Zijn inzet, na goed voorbereidend werk van Hossein Zamani, werd echter door een Sparta-verdediger van de doellijn gehaald. Vervolgens was Anass Salah-Eddine met een vrije trap dicht bij de openingstreffer, terwijl een rebound, na een schot van Naci Ünüvar, niet aan Dillon Hoogewerf was besteed. Ajax, dat duidelijk sterker was dan Sparta, zag de machtsverhoudingen pas in de tweede helft worden uitgedrukt in de stand.


Na de rust was het namelijk Ünüvar die zijn ploeg op de dikverdiende voorsprong schoot. Vanaf de rand van het strafschopgebied knalde het talent feilloos raak in de verre hoek. Zo'n tien minuten later besliste Salah-Eddine de wedstrijd definitief. De linksback was het eindstation van een mooie aanval en haalde van buiten het vijandelijke strafschopgebied verwoestend uit. Het schot verdween schitterend in de bovenhoek en betekende de 2-0. Invaller Gibson Yah was vervolgens nog dicht bij een derde Amsterdamse treffer, maar zijn harde schot spatte uiteen op de lat.

Opstelling Ajax O17: 
Dieker; Bonnah, Warmerdam, Kasanwirjo, Salah-Eddine; Regeer (Dirksen 65'); Beelen, Ünüvar (Yah 65'); Zamani, Pinas, Hoogewerf.
Wissels Ajax O17: 
Dijkstra, Dirksen, De Waal, Yah.

Doelpunten:

1-0 Naci Ünüvar (55')
2-0 Anass Salah-Eddine (63')

FT | ADO Den Haag O16 - Ajax O16 (1-1)

Opstelling Ajax O16: 
Dijkstra; Oostwoud, Dakriet, Derksen, El Morabet; Campagne; Yah, Karahasanovic; Achemlal, Braspenning, Reuvers.
Wissels Ajax O16: 
Setford, Baas, Quaedvlieg, Markelo.

Doelpunten:
1-0 ADO Den Haag
1-1 Baas

Rode kaart:
Braspenning

Volg de wedstrijden via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sampaoli
O17 blijft een geweldig team, Vos is bezig met het selecteren van voetballers in plaats van werkers en speelt een zeer aantrekkelijke en dynamische speelstijl. Komen ze in de O19 bij Heitinga gaat het allemaal over boord.

Brobbey op 10, Dest als buitenspeler, van Gelderen als back en Gorski op de bank. Het is lachwekkend. Heitinga moet zo snel mogelijk weggewerkt worden uit de jeugdopleiding anders gaan we alleen maar meer achteruit. Hoe is het mogelijk dat iemand zonder trainerservaring het meest belangrijke team uit de jeugdopleiding krijgt? Ajax moet per direct kappen met die vriendjespolitiek man, wat een schande.
0 0
Champy
Wat is er mis met Gorski op de bank? Die kan er geen kut van.
0 0
Cello
Ik moet bekennen, dat ik nu al uitkijk naar Naci Ünüvar in Ajax-1. Ik hoop en verwacht eigenlijk wel, dat hij een geweldenaar gaat zijn.
0 0
Ajaxtrouw
Off topic: leuk al die berichtjes maar waarom staat er nergens een actueel topic over de wedstrijd van morgen. Hoe zit het bijv. met de geblesseerden?
4 0
Ajacied88
Beetje jammer dat Ajax de kweekvijver van het Marokkaans elftal begint te worden.
2 -8
DonQ
Rare opmerking en nergens op gebaseerd als je kijkt naar de jeugdelftallen die in dit artikel worden belicht.
0 0
sdjt01
Zeer aparte en overbodige opmerking dit.
4 0
Suarez16_
Zolang ze maar bij Ajax hun werk goed doen.
5 0
geDaante
Alleen maar een goed teken, zijn de betere voetballers tegenwoordig, daar de kaaskopjes niet meer op straat spelen en voetballen.

Buiten dat spelen er niet meer Marokkaanse spelertjes in de jeugd dan Nederlandse of Surinaamse, dus wat je zegt is eigenlijk gebaseerd op weinig tot niets.
4 -1
geDaante
Hoogewerf moet eens minder snel gaan schieten. Vanuit alle hoeken en (af)standen schiet ie op doel, dat doet ie al jaren. En dat terwijl er betere opties zijn. Buiten dat een fijn dribbelaartje, die het niet echt van de actie moet hebben, maar van de korte combinatie + dribbel, dus moet dicht op de half/10/spits spelen om die combinatie(s) aan te gaan.

De Waal beviel me goed, goed aanspeelbaar, makkelijk opendraaiend, meteen oplossing naar voren zien en strak inspelen. Vrij lichtvoetig en handelt snel.

Zamani moet heel wat beter kunnen, als je zijn bouw, motoriek, bewegen en lichtvoetigheid ziet. Je zou verwachten dat ie wat beter/effectiever in de 1-op-1 zou zijn, maar hopelijk komt dat er in de komende jaren meer uit.
5 0
Champy
Volgens mij de eerste x dat je deze lichting live ziet.
1 0
geDaante
Nope
0 0
Champy
Vooral de beschrijving van de laatste 2 spelers komt over dat je die twee spelers voor het eerst hebt zien spelen.
0 0
Champy
Waar moet die scheids naartoe? Fluit 2x heel snel af..Normaal wordt zo'n wedstrijd in de B1 nog vaak uitgerokken tot de 86ste minuut.
2 0
Woodenshoe1
Uitgerokken?
0 0
geDaante
Zal wel een mooi-weer-scheids zijn.
1 0
jeugdvolger
Unuvar.. wat een geweldenaar! Weet de ruimte tussen de linies goed te bespelen.
4 0
marrene
Tweede helft gepruts van de grootste orde. Armoedig spel.
1 -4
wolterx
Volgensmij zou jij prime Barcelona nog een magere 8 geven, gewoon degelijke pot, snel bal heroveren en veel druk vooruit. Zijn kinderen van 14 tot 16 jaar die op paar korte momentjes na wedstrijd volledig onder controle hadden en dominant aanvallend voetbal lieten zien. Als je verwacht hier een perfecte pot te zien kwam je met verkeerde verwachtingen.
5 -1
marrene
Dat kan.
0 0
AFCAdam
Tegen een verdedigend ingestelde team, waar de ruimtes klein zijn, is Unuvar de enige die de kleine ruimtes kan bespelen tussen de linies. Denkt stappen vooruit en maakt daardoor altijd de keuzes aan de bal.

Voorhoede is matig - buitenspelers komen mannetje niet voorbij. Je kan niet doorvoetballen op de spits.

Centrum met Kasanwirjo en Warmerdam staat goed
3 -1
wolterx
Yeah legt hem me daar even lekker op het houtwerk zeg, dat was me ook een goaltje geweest.
1 0
Ajax95Duivendrecht
Die Salah-Eddine oogt echt als een goede aankoop. Vult de rol als opkomende linksback uitstekend in!
3 0
wolterx
Was heel blij toen ik hoorde dat hij zou komen, heeft die natuurlijke drive naar voren, technisch goed genoeg voor backpositie en lijkt fysiek ook in orde. 1 op 1 kan beter maar ziet er veelbelovend uit inderdaad.
6 0
wolterx
Prachtgoal Salah-Eddine
3 0
Onpartijdig
Wat een schitterende goal weer ! 2 0
1 0
wolterx
Kasanwirjo heeft het te makkelijk lijkt het wel, samen met Donny achterin sterk maar gooit er constant rushes uit en voegt aanvallend daarmee wat toe als hij niet lang gooit zoals net. Zie hem nog wel debuteren in o19 op deze manier binnenkort.
1 0
Champy
Hij krijgt er ook de ruimte voor. Opbouwend vind ik Kasanwirjo niet heel speciaal.
Ik ben fan van de jongen. Kan zeker een goede mandekker worden, mocht ie nog een beetje verder groeien. Doet me denken aan Denswil op die leeftijd.
1 0
wolterx
Is nu met net 16 rond de 1.80, gooi er cm of 3-5 bij en kan wel eens heel interessant worden. Is atletisch ook goed genoeg, heeft durf met bal aan de voet te lopen, te kappen en te draaien. Interessant om te zien waar hij over 2 jaar staat, ik sluit Jong Ajax niet uit tegen die tijd.
0 0
Champy
Ik denk dat ie de 1m80 nog lang niet aantikt.
Eerder 1m75 en een groeispurt al achter de rug.
0 0
Onpartijdig
Prachtige knal met links zeg!
0 0
marrene
Heel slordig, ze grossieren in verkeerde keuzes. Valt niet mee voor een goede lichting.
1 -5
NouriVandeBeek
Hoezo valt dat niet mee voor een goede lichting? Het zijn mensen, ze zullen niet elke wedstrijd even goed spelen. Ik vind ze nu ook gewoon redelijk spelen.
4 -1
marrene
Snel tevreden.
1 -3
geDaante
Het belangrijkste is dat de spelprincipes en de spelopvatting en intentie goed zijn, en dat is prima in dit geval. Ze willen vooral centraal opbouwen en aanvallen, en durven elkaar diep in te spelen, open te draaien, te combineren, spel tussen de linies, en maar sporadisch een opportunistischere bal. Dit alles in tegenstelling tot het voetbal in o19.

De Waal valt goed in, draait makkelijk open, strakke pass naar voren vervolgens.
5 0
Ajax95Duivendrecht
Inderdaad, en dan zie je toch ook hoe belangrijk de rol van een trainer daarin is. Zo speelde de huidige O19-lichting (zaten vorig jaar grotendeels in O17) onder Dave Vos meer dan behoorlijk positiespel, maar onder Heitinga is daar in één klap niet veel meer van over.

Zo zonde dat trainers maar hun eigen gangetje mogen gaan en er totaal geen uniformiteit is qua speelwijze door de opleiding heen. Maar ja, dat hebben de hoge heren bij Ajax gewoon instemmend laten gebeuren.
2 -2
Ozymandias
In welk opzicht is het positiespel onder Heitinga dan minder? Wat gaat er precies verkeerd?
0 -2
geDaante
Te snel lange bal wanneer enigszins onder druk bij de opbouw, te weinig risico centraal te spelen en diep in te spelen, en centraal te combineren, te snel de flank gezocht als gevolg daarvan, en weer als gevolg dáárvan, teveel voorzetten, die over het algemeen vrij kansloos zijn, en te opportunistisch is.

Kortom, Heitinga is nog te bang voor balverlies, is opportunistischer en wat meer van het lange spel en lopen, in plaats van kort combineren tot aan/in de 16.

Dat alles is vaak een gevolg van teamresultaatgericht denken.

Maar je hoeft hier niet op te reageren, ik heb meegekregen dat je me niet meer serieus neemt, en dat mag.

Dave Vos houdt ook vast aan zijn speelwijze en spelopvatting, en geeft de jongens de tijd om het te laten draaien als het even moeizaam gaat. Laat die jongens ook die weerstand ervaren. Is goed voor de individuele ontwikkeling van de spelers.
Heitinga gaat dan sleutelen middels een wissel of een verandering van formatie/tactiek. Dat is dus teamresultaatgericht denken.

Dave Vos zie ik niet de ambitie hebben ergens hoofdtrainer te worden, Heitinga wel, en dan zie je vaak dat zo'n jeugdtrainer met die ambities, ook erg voor henzelf bezig zijn, willen spelen met tactiek en dergelijke, en vooral willen winnen, voornamelijk voor zichzelf.
2 -1
Ozymandias
1) "Te snel lange bal wanneer enigszins onder druk bij de opbouw".

Dat klopt totaal niet. De enige periode waarin de A1/o19 onder Heitinga te snel de lange bal hanteerde was in de eerste paar maanden van dit kalenderjaar toen de ploeg geheel uit vorm was (mede doordat hun beste spelers naar Jong Ajax waren doorgeschoven). Voornamelijk Botman hanteerde toen veel te snel de lange bal als hij onder druk werd gezet maar dit kwam niet door de instructies van Heitinga.

2) "[T]e weinig risico centraal te spelen en diep in te spelen, en centraal te combineren te snel de flank gezocht als gevolg daarvan, en weer als gevolg dáárvan, teveel voorzetten, die over het algemeen vrij kansloos zijn, en te opportunistisch is."

Dit klopt ook totaal niet. Ik vind juist dat Heitinga (net als Keizer) te veel centraal laat doen terwijl alle goede hoofdtrainers juist tegenstander één flank in wil trekken om op de andere flank ruimte vrij te maken (waar de bal dan sneller kan komen dan de tegenstanders). Heitinga moet juist zijn elftal meer richting de flanken laten kantelen.

3) "Kortom, Heitinga is nog te bang voor balverlies, is opportunistischer en wat meer van het lange spel en lopen, in plaats van kort combineren tot aan/in de 16."

Al je punten zijn nergens op gebaseerd. Dus inderdaad ik kan je niet meer serieus nemen. Je zoekt negativiteit en verzint er van alles bij om maar gelijk te kunnen krijgen dat het slechter gaat dan daadwerkelijk het geval is. Vroeger kwam je nog wel eens met goede kritiek en analises maar tegenwoordig ben je zo op zoek naar negativiteit dat je de werkelijkheid uit het oog bent verloren.
0 -1
geDaante
1) Vanmiddag nog ;), veelvuldig, vrijwel alleen maar bij hoge druk ADO. Dat zijn juist mooie momenten om rustig te leren blijven, de voetballende oplossing te gaan zien, en daarnaar te durven handelen.

2) Ik zie vooral teveel balletjes breed en te weinig durf diep te combineren op het diepe middenveld, waardoor dan maar de flank gezocht wordt, waarop vaak een voorzet volgt, en waarop hij het liefst een type Ekkelenkamp/De Wit ziet lopen. Als je met dat soort spelers speelt, wil je ook die voorzetten zijn, dus dat is allemaal niet zo raar. Het komt op mij over als vrij standaard KNVB voetbal.

3) JIJ vindt dat mijn punten nergens op gebaseerd zijn, jij hebt niet de waarheid in pacht, dat lijk je wel te denken. Ik geef mijn mening, net als jij dat doet.
Over de o17 en Dave Vos, ben ik 'gewoon' positief, en Ten Hag doet het ook heel aardig, ondanks dat ik spelen met een 10 niet zie zitten.

Ik ben vooral kritisch op Overmars en het aankoopbeleid, en de bovenbouw van de opleiding, met trainers als Heitinga, en in mindere mate Reiziger, waarbij ik teveel ego en eigenbelang proef.

Normaal gesproken laat ik dat wel gaan, tot ik weer lees dat Overmars zo goed bezig zou zijn. Tsja, dan ga ik weer in het verweer, want dát is pas nergens op gebaseerd, dat is gebaseerd op opportunisme en niet verder nadenken dan de neus lang is.
2 -2
Web
Over de waarheid niet in pacht.
Moet jij zeggen
Jij loopt iedereen in deze mooie club af te zeiken.
Daar moet je eens mee stoppen
Ander inzicht prima, niets mits mee.
Maar jij kwalificeert iedereen als niet geschikt, achter je computertje.
Lekker zaterdags een clubje trainer, kun je jou ideeën overbrengen
0 -2
geDaante
Nee hoor, over Dave Vos ben ik te spreken. Ouaali lijkt me een fijne kerel, maar lijkt me ondergesneeuwd te worden door mensen rond het eerste, denk dat hij weinig te zeggen heeft over Jong en o19, zoals men in de tijd van Jonk ook zeggenschap wilde hebben over met name die elftallen.

Ten Hag doet het verder goed, ondanks dat ik het spel graag wat anders zie. Reiziger geef ik het voordeel van de twijfel, maar is in mijn ogen ook weer net wat teveel bezig met teamresultaat vanuit ego en eigenbelang.
2 -1
Web
En waarom moet Ten Hag anders spelen?
Ik verzeker jou dat Cruijff de grootste fan van Ten Hag zou zijn, Ajax speelt geweldig met elf voetballers, met heel veel beweging, gelukkig geen buitenspelers die aan de lijn geplakt blijven ( achterhaald ) bij Bosz moest Ziyech aan de lijn blijven als rechtsbuiten. Breed houden. Ten Hag geeft ze de ruimte door veel positie wisselingen.
Een zeer modern middenveld met twee VOETBALLENDE controleurs, wat zouden Jonk en Bosz graag mee kijken in de keuken bij Ten Hag, een moderne trainer van deze tijd, heel veel weg van Guardiola Ajax krijgt weer heel veel waardering in Europa, Engelse, Spaanse en Duitse kranten heel positief over Ajax, werd zelfs aangehaald dat het niet minder mooi dan onder Bosz is, maar VEEL betere rest verdediging, en laat daar ook nog allemaal voetballers staan.

En er is rust in de club, geen oud voetballers die elkaar in de haren vliegen die de zelfde visie hebben ( nuances wat anders ) maar met een groot ego rondliepen
0 0
Champy
De enige die uit toont valt is Pinas. Hoort niet bij Ajax thuis.
3 0
RayJordaan
Naci licht geblesseerd?
0 0
wolterx
Fraaie actie Pinas zeg, matig vervolg. Jammer.
0 0
wolterx
Beelen eruit voor De Waal met blessure?
0 0
Champy
Zijn vrouw staat op punt te bevallen :)
0 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Waar is Kenneth Taylor?
1 0
falonso
Geblesseerd denk ik, viel hij niet uit vorige week?
0 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
En Rensch?
1 0
falonso
Geen idee
0 0
wolterx
Opstelling van o17 is er wel een om van te watertanden zeg, zoveel spelers die technisch sterk zijn, als je dat aan het lopen krijgt is het feest.
5 0
Ajax95Duivendrecht
Inderdaad, zo veel technisch onderlegde spelers. Vooral Beelen vind ik echt goed, draait zo makkelijk weg bij tegenstanders en is verschrikkelijk alvast. Ik vind hem een beetje op Frenkie lijken qua speelstijl.

Ook interessant om te zien dat Vos per week aankijkt waar hij Unuvar opstelt. Hij heeft hem tot nu toe vooral als hangende linksbuiten laten spelen, maar vandaag staat hij op LAM.

Op welke positie vind jij Naci eigenlijk tot nu toe op zijn best tot zijn recht komen, wolterx?
0 0
wolterx
Kort achter de spits of als buitenspeler met een aanvallende back die eroverheen gaat eigenlijk.
1 0
3*stars*3
Ken die Zamani alleen van wat compilaties en een filmpje met Touzani.
Technisch zag het er sowieso goed uit maar hij is al 16 en kan toch tekenen?
Of hebben ze bij Ajax twijfels aan zijn mentaliteit ofzo?
0 0
wolterx
Is van November 2002 dus nog 15 inderdaad.
0 0
Sunstridr
Hij woord 16 in November.
0 0
3*stars*3
Ok thanks.
Ff afwachten dus.
Ja compilaties zeggen niet alles maar je kan toch wel wat zicht krijgen op technische capaciteiten van een speler.
Benieuwd naar zijn ontwikkeling.
0 0
geDaante
Ja, zeker! Gelukkig staat daar Dave Vos voor de groep.
2 0
wolterx
O19 speelt alsof het hoopt dat ADO er nog een bijschiet. Laten immense gaten vallen tussen verdediging en middenveld, tweede helft niet goed genoeg.
3 0
geDaante
Ook te weinig aanbieden en vrijlopen bij balbezit, te weinig risico in het spel ( te weinig over de grond diep durven inspelen en combineren), daardoor teveel flank zoeken en opportunistisch voorzetten, en bij enige druk tegenstander bij het opbouwen, niet daar onderuit proberen te voetballen, maar de bal naar voren peren.

Teveel angst voor balverlies, en dat zou niet moeten mogen in een jeugd-/opleidingselftal.
0 0
falonso
Scheidsje helpt ADO even aan de gelijkmaker. Niet affluiten terwijl iemand met een hoofdblessure op het veld ligt. Ronduit schandalig dat zo iemand een scheidsrechter mag zijn in dit land.
3 -3
RayJordaan
Heeft Sarfo veel potentieel?
0 0
Champy
Als je jeugdspelers in 3 categorieën mag plaatsen:
1. Selectievulling
2. Profvoetballer van een degelijk niveau(Eredivisie linkerrijtje)/Ajax selectielid
3. Zekere Ajax 1 speler met potentie tot uitgroeien Europese (sub)top.

Voorlopig ben ik geneigd te zeggen dat die in groep 2 zit. Dat kan uiteraard veranderen, naar groep 1 of 3.
2 0
RayJordaan
Oh ok thx! Niet om je lastig te vallen hoor maar nog 1 vraagje, hoe ontwikkelt Markelo zich?
0 0
Champy
Staat al een dik jaar stil in zn ontwikkeling.
0 0
RayJordaan
He jammer zeg
0 0
Champy
Bobson is zo goed, dat die er twee keer in staat.
4 0
FlyingDutchMan
ADO streamt toch ook zijn jeugdwedstrijden?
0 0
Sunstridr
Ja, ga op Ado den haag jeugd (allemaal een woord) site en dan in de rechter bovenhoek zit het link.
0 0
wolterx
O17 en O19 hebben livestream, O17 op kanaal van Ajax en O19 via ADO hun jeugdsite de link aantikken naar gesloten kanaal en kan je daar kijken, die zal hoogstwaarschijnlijk wel weer vanuit binnen gefilmd zijn en niet zo duidelijk als die van o17 maar het is iets.
5 0
FlyingDutchMan
Never mind, lees nu het bericht tnx
0 0