Ten Hag lyrisch over Ajax-spel tegen Vitesse

SJvanveen, 02-09-2018 om 16:42, 35437 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag was lyrisch over de Ajax-wedstrijd van zondagmiddag. De Amsterdammers versloegen Vitesse eenvoudig en speelden bovenal goed. De coach zag dat het tactisch plan goed werd uitgevoerd.

'Ik vond ons heel goed spelen. We hebben de wedstrijd goed aangenomen en super gespeeld', begon Ten Hag bij FOX Sports. 'We hadden veel druk op Vitesse, goede pressingsmomenten, veel diepgang en speelden goed tussen de linies. We legden Vitesse onze wil op en tikten ze van het kastje naar de muur. Er viel veel in elkaar en dat was schitterend.' 

Ten Hag zei voorafgaand dat David Neres heel belangrijk zou worden en dat pakte inderdaad zo uit. 'Het kwam er goed uit, maar we kunnen variabel zijn. Hakim kan daar ook spelen en Van de Beek heeft in veel wedstrijden laten zien dat hij een belangrijke factor is. Het was het plan en het kwam er fantastisch uit', was de trainer lovend, al was de nonchalance na de voorsprong een punt van kritiek. 'Het zijn geen robots, maar toch  moet je het niet accepteren. Dit kost alleen maar meer energie, want het veld wordt langer. Dat is nog een verbeterpunt, maar dat is alleen maar goed, want we zitten aan het begin van het seizoen.'  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxAmsterdam
Nou kijk ik studio voetbal terug, ik heb van Hooijdonk nog nooit zo positief gehoord over Ajax. En ten Hag komt ook veel sterker over dan vorig jaar.
0 0
Michelinho
Dat woordje "lyrisch" wordt ook maar te pas en te onpas gebruikt.
0 0
hallo1
Klasse Ten Hag!

Dat mag ook gezegd worden. Ik en vele met mij zijn niet de grootste fans van Ten Hag, maar hij heeft het gisteren uitstekend neergezet met Neres in een verrassende rol achter Huntelaar. Daarbij stond er een gretig team dat echt wilde winnen. Hulde, Vitesse-uit is vaak een lastige tegenstander maar was gisteren makkie.
3 0
blava
Vitesse speelde naief, eigenlijk typisch nederlands. Geen enkele flexibiliteit wat betreft taktiek. Zegt ook iets over de trainer van Vitesse.

Eigenlijk is Ajax alleen in de thuiswedstrijd tegen Kiev getest. Schone blijft de zwakke plek. Tegen zwakkere tegenstanders blijkt dat niet maar zodra we de CL ingaan worden al de zwakheden van Ajax genadeloos blootgelegd.

Het vele kansen missen, het onbreken van snelheid op het middenveld en centraal in de verdediging kan Ajax opbreken, zelfs tegen PSV. Het is aan TH om hier oplossingen voor te vinden.

In CL staan tegenstanders met 2-3 passes voor Onana in de omschakeling. De eredivisie lijkt geen graadmeter meer.
1 -1
Aspers73
We kunnen blijven zeggen dat het aan de zwakte van de tegenstanders lag. Of we kunnen gewoon inzien dat dit Ajax prima voetbal speelt.
1 0
ETM
VerBlavaeek?
0 0
HilversumNoord
Ook ik heb veel lopen zeiken op Ajax maar dat ze dit team bij elkaar hebben gehouden, is heel knap. Heel veel voetbal! Genieten. Alleen wat als voetballers geblesseerd raken? Dat blijf ik riskant vinden...
1 0
ETM
Je leest her en der dat men het huidige spel een beetje Bosziaans vindt maar daar ben ik het niet mee eens. Ik zie juist steeds meer het spel waar ik dacht dat Ten Hag voor stond.
[ ] We zien steeds meer druk op de bal, maar Ajax zet echt anders druk dan onder Bosz. Dat bijna compromisloze totale drukzetten van voren naar achteren toe dat zien we niet en dat gaan we denk ik ook niet zien. Daar staat Ten Hag gewoon niet voor.
Mijn vertrouwen in Ten Hag groeit omdat ik denk dat we juist steeds vaker zijn accenten zien. Al moet je uiteraard ook in acht nemen dat Ten Hag ook over een ander type spelers beschikt.

Het positiespel onder TH is ook echt anders. We spelen niet vanuit de as naar de vleugels. We houden de bal langer centraal. En de opbouw is geduldiger. We spelen veel meer een spel van balvastheid voorin en een aansluitend 2de deel. En ook meer een spel van waarbij druk van de tegenstander opgezogen wordt om zo meer ruimtes te krijgen in de omschakeling.

Niet zozeer overrompelen van de tegenstander, maar meer stuk spelen, zegmaar.
Met hele grote rollen uiteraard voor de in blakende vorm stekende en vooral zwervende Ziyech en het intelligente schakel-spel van Tadic.
5 0
AnsB
Eens. Ik heb in het begin van het seizoen uitgesproken (niet hier misschien, maar in elk geval op VI) dat ik hoopte dat Ten Hag de ideale tussenweg is in vergelijking met De Boer (te veel controle en risicomijdend) en Bosz (te veel risico, zoals bleek bij Borussia Dortmund en enkele EL-wedstrijden van Ajax zelf).

Ik baseerde dat op de visie en aanpak van Ten Hag (zoals in meerdere artikelen van VI werd verwoord), en ik krijg steeds meer het idee dat mijn wens wordt verhoord.

De manier van druk zetten is inderdaad anders, en als ik het goed begrepen heb, komt dat door twee dingen. Ten eerste onderscheidt Ten Hag twee fasen: in de eerste fase wordt hoog druk gezet, in de tweede fase is compactheid de primaire focus, zodat eventueel (in de derde fase als je wil) opnieuw druk kan worden gezet.

Een tweede verschil met Bosz is dat Ten Hag met zone-verdediging werkt.
Met mijn beperkte voetbalverstand lijkt me dat een wezenlijk verschil, met minder risico voor het geval één speler zijn taak niet aan kan.
0 0
ETM
AnsB, daar heb je hier ook over gepost. Sterker daar ben ik destijds op ingegaan.
Ik denk dat je gelijk hebt dat er steeds meer een Ten Hag-draai aan het voetbal komt. Tegelijkertijd wordt eea bepaald door het type spelers voor handen.

Wij hebben toen ook die verschillen van drukzetten besproken tussen Bosz en Ten Hag (het beoogde)

Voor de duidelijkheid Bosz verbood zone-dekking natuurlijk ook niet. Dat is ook gewoon een onderdeel van verdedigen. Maar Ten Hag legt wel de nadruk op het eruithalen van de passlijn. Daardoor krijg je in de praktijk idd een Ajax dat vaker inzakt en aan zone-verdediging doet.
Speerpunten bij Bosz waren het 'totale drukzetten' en 'doordekken'.
Ik heb toen in reactie op jou aangegeven dat ik niet vond dat aan de Bosz-manier veel meer risico vast zat, althans wanneer het eenmaal in het elftal gebakken zat. Het spel onder Bosz werd ook gekenmerkt door de vroege inspeelpass naar de as. Daar zat m wat mij betreft meer risico in.

Ik vond toen je bijdrage te midden een storm van negativiteit over Ten Hag verfrissend.
0 0
JBxxx
Genoten vandaag! Heerlijk werken voor Ten Hag zo met een sterke selectie en een assistent trainer met zoveel hersenen dat je het kanpioenschap niet kan mislopen!!-:)
2 0
Ar
Het is nu hosanna.
Terecht.
Na de winst op het altijd gevaarlijke Vitesse.
Maar niet vergeten dat de concurrentie net zo makkelijk de wedstrijden wint.
En je het gewoon nalaat om met dubbele cijfers te winnen van een zwakke tegenstander.
Verschil na de wissels was toch ook wel behoorlijk. Hoewel Eitingh weer wat mooie ballen gaf.
3 -10
ETM
Tuurlijk moet je er niet al te makkijk over gaan denken. Het is nu een competitie waarin ieder puntverlies algauw dodelijk is. Maar ben het niet met je eens dat PSV haar wedstrijden net zo makkelijk wint. Nu een uitschieter tegen Willem, dat kan gebeuren.
PSV onderschatten is sowieso niet de bedoeling, maar ik vind dat Ajaxsupporters alle reden hebben om er veel vertrouwen in te hebben. Dit Ajax moet PSV zowel thuis als uit de baas kunnen zijn. Daar geloof ik absoluut in.
1 0
Sampaoli
Dit dus. We mogen absoluut positief zijn, maar ontwikkeling is en blijft nodig. PSV en Feyenoord zijn ook erg gevaarlijk en we kunnen ons simpelweg niet veroorloven om veel punten te verspelen. De basis is op een verschrikkelijk hoog niveau, maar daarachter is het twijfelachtig. Kristensen, Wöber, Eiting, van de Beek, Labyad en Sierhuis zijn de opties die we nu hebben. Het verval in niveau is in mijn ogen te doen, maar dat heeft ook te maken met de zwakte van de Eredivisie.
1 -4
SjaakWolfs
Feyenoord is echt niet gevaarlijk. Die worden hoogstens vierde. Ajax moet zien af te rekenen met PSV.
0 0
ETM
Ik vind het een hele sterke basis met heus nog wat goede wissels, maar echt een brede selectie vind ik het op het middenveld na niet. -blessureleed speelt hierin wel een grote rol.
Verder vind ik het heel opvallend dat we nog zo weinig van Labyad hebben gezien. Dat het geen basisspeler is dat lijkt me evident, maar ik had meer inval beurten verwacht. Ten Hag ziet het neem ik aan in die jongen zitten en daarom vind ik dat toch frappant.
2 0
AnsB
Ik vermoed dat het deels een strategische zet is, en deels een psychologische.

Om met dat laatste te beginnen: de laatste invalbeurt van Labyad was tamelijk dramatisch, en hij oogde heel onzeker.
Als je dat niet onderkent en hem opnieuw inzet en het gebeurt wéér, dan riskeer je eenzelfde scenario als dat van Bilal (bij Feyenoord).

Labyad is binnengehaald op voorspraak van Ten Hag. Die lag heel lang zelf onder vuur en dat heeft, of dat nou eerlijk is of niet, zijn weerslag op Labyad. Als hij goed presteert, prima - geen vuiltje aan de lucht.
Maar 'du moment' dat hij onderpresteert, dan kan dat zowel voor Labyad als Ten Hag negatief worden geprojecteerd.

Ergo: als je slim bent, houd je Labyad even uit de wind, laat hem zichzelf hervinden en op een moment dat het krediet voldoende is (voor Ten Hag dus) en er alom positiviteit rondom Ajax heerst c.q. de druk minder wordt, geef je hem langzaamaan meer speelminuten.

En dan is het aan Labyad wat hij daarmee doet.
Hij heeft in elk geval genoeg kwaliteit om deel uit te maken van Ajax. Hij kan niet concurreren met de huidige basis, maar het is heerlijk om iemand met zijn kwaliteiten achter de hand te hebben. Mits in goeden doen uiteraard.
1 0
ETM
Dat is een theorie met een hele positieve insteek. Maar kom op Vitesse uit 4-0 voor, prima draaiend team?
Je zou zeker gelijk kunnen hebben, maar waarom zou Labyad zn draai dan niet hebben gevonden, het is een volwassen speler?

Ik denk dat de komst van Tadic en het blijven van Ziyech gewoon een groot probleem vormt voor Labyad. Hij ging denk ik uit van een basisplaats en heeft nu op 2 mogelijke postities geen schijn van kans de concurrentie eruit te spelen. Het gaat om spelers die een trainer niet zo snel wisselt.

Ik wil Labyad niet te vroeg afschrijven, en het helpt natuurlijk dat we weten dat Ten Hag het in principe in hem ziet zitten.
Ik ben zelf echter sceptisch, te meer omdat ik denk dat Labyad een goede speler is, maar niet voor het spel dat Ajax speelt. Die gedachte is overigens niet op heel veel gebasseerd want zovaak zag ik hem nou ook weer niet spelen.
0 0
Habalaski
Wij gaan al jaren met 4 man naar de wedstrijden van ajax. Een vriend van me heeft twee seizoenkaarten en ik heb sva. Dit was altijd ruim voldoende voor Europa League en voorrondes maarja nu willen er ineens andere mensen even kijken. Mijn vraag is dus : heeft iemand misschien nog een barcode over zodat we toch weer gewoon met z'n vieren kunnen gaan?
0 -2
NaarCLbeker5
Aanvoerder Maikel van der Werff van Vitesse: ''Dit heb ik zelf nog nooit eerder meegemaakt, zo kansloos zijn''.
5 0
Ozymandias
Het is knap dat Ten Hag het voor elkaar heeft gekregen dat Tadic, Ziyech en Neres in zo'n korte tijd als trio geweldig positiespel spelen. Zowel in de opbouw als aanval heeft Ten Hag veel dynamiek in het positiespel weten te krijgen. Het drukzetten gaat ook steeds beter maar de aansluiting van de verdediging is nog niet altijd optimaal waardoor Ajax kwetsbaar op de counter is. Ik zie eigenlijk niet in waarom Ajax dit Eredivisie seizoen een wedstrijd zou verliezen. PSV lijkt mij de enige tegenstander die kwalitatief gezien goed genoeg is om een redelijke kans te maken om Ajax te verslaan. De rest moet hopen op een off-day van Ajax.
17 0
gras
Dat doen deze jongens al automatisch. Ik denk dat de voornaamste verdienste van Ten Hag is dat hij de speelstijl van Ajax is gaan spelen - deed hij vorig jaar niet - en de groep meer verantwoordelijkheid heeft gegeven.

Die twee elementen maken dat deze extreem goede groep het voor elkaar heeft. Daarbij zet TH zijn stempel door de bezetting van de vleugels en de voorkeur voor opbouw vanuit het centrum. Met deze kwaliteit komt dat vanzelf wel - bouw maar eens op zonder Frenkie, die weet met elke bal raad - maar dat is wel iets waar TH duidelijk voor kiest.

Heb deze pot moeten missen, maar dit is wel echt wat je wilt van Ajax. Snel en intens erop vliegen. Je moet dan de 'mazzel' hebben dat ze zoveel scoort, maar hoe die het ook doet, TH verdient complimenten. Hiddink liet in 98 ook vrijwel alles over aan zijn ploeg. Maar als dat geweldig voetbal oplevert, dan heb je dat als coach wel voor elkaar.

Je kunt dat ook micromanagen zoals vorig jaar. Dat slaat al het leven uit je elftal. Ik denk dat hij geleerd heeft dat dat niet werkt en dat deze groep nu rijp genoeg is zelf te bepalen wat er moet gebeuren. Hoe dan ook, Ajax speelt Ajax voetbal. Eerlijk is eerlijk.
2 -9
Web
En dat over laten aan de groep, echt niet.
Ten Hag wil altijd controle in zijn team.
0 -1
Web
Gewoon nu even zeggen dat Ten Hag een uitstekende trainer is
Vorig jaar is hij daar mee begonnen, maar de spelers hadden daar moeite mee.
Hij speelt totaal anders dan Bv Bosz, en ook veel minder kwetsbaar en dat had zijn tijd nodig, dit team zakt niet meer door de ondergrens, wat bij Bosz wel gebeurde. Ik denk zelfs dat Bosz graag eens in de keuken bij Ten Hag kijkt. Ten Hag is veel verder, team staat altijd goed met twee contrlerende spelers, Frenkie en Schone en nog wel goede voetballers
1 -3
ETM
Heb je je Bosz-ei toch weer effe kunnen leggen :)
0 0
ETM
Ten Hag is er helemaal de trainer niet naar om alles over te laten aan de ploeg. En spel wordt altijd in een grote mate bepaald door spelers. Het gaat om accenten en ook om als coach sterktes uit te buiten en zwaktes te neutraliseren.
Ben het vaak eens geweest met kanttekeningen die je bij Ten Hag heb geplaatst, maar vind dat je nu echt te zeer aan hem voorbij gaat.

Zoals ik hierboven aangeef vind ik overigens niet dat het drukzetten van Ajax nu lijkt op het drukzetten onder Bosz. Ajax zet wel steeds langer en vaker druk naar voren. Ook houdt Ajax beter druk op de bal dan voorheen maar dat heeft heel veel te maken met de ontwikkelingen in het positiespel en het erbij horende groeiende vertrouwen.
0 0
Ozymandias
Hahaha, moeilijk he om toe te geven dat je het geheel verkeerd hebt gezien en dat Ten Hag wel degelijk een tactisch goede hoofdtrainer met een speelstijl die is gebaseerd op de basisprincipes van de Ajax School? Die variatie in de opbouw en aanval is niet iets wat op een natuurlijke manier ontstaat. Die varianten zijn ingestudeerd en Ten Hag is daar verantwoordelijk voor. Ik schreef vorig seizoen al dat ik steeds meer variaties in de opbouw van Ajax zag maar dat deze nog vaak verkeerd gingen. Nu de spelers deze variaties beter onder de knie hebben wordt duidelijk hoe gevarieerd hun spel is geworden en wat een enorm wapen die onvoorspelbaarheid is.
3 -1
ETM
Ja maar ik vind het ook te makkelijk om nu alle eerdere gefundeerde kritiek op Ten Hag weg te zetten als 'fout hebben gezien'. Als de stelling was: het wordt onder Ten Hag nooit wat'. Dan heb je gelijk.
Frank de Boer heeft ook niet ineens alles fout gedaan in zijn beginperiode omdat het later in veel opzichten mis ging. Zo werkt het niet.
Ajax onder Ten Hag moet nu lopen. Crediet had hij niet opgebouwd namelijk. En Ajax onder Ten Hag loopt nu.
Persoonlijk heb ik hem nooit als een koekenbakker beschouwd maar wel betwijfelt of hij een juiste trainer voor Ajax was. Dan kunnen we nu het loopt roepen: zie je wel, dit is allemaal dat proces, maar je ziet evengoed dat het nu heel snel in elkaar valt met ook de aanwezige versterkingen en een hernieuwd vertrouwen. Waar Ten Hag vervolgens ook weer een positieve rol speelt in hoe die versterkingen toe te passen en etc etc.
Nuance is a bitch ;)
1 0
Yeshyeshyall
Zoals het nu staat en loopt is fantastisch. Ik heb altijd gezegd dat Ten Hag dit seizoen de tijd moest krijgen maar heb wel enorm getwijfeld aan zijn kunnen. Het leek vorig seizoen ook gewoon nergens op en er was geen enkele vooruitgang. Kennelijk was het nodig dat toch wel bizarre seizoen eerst af te sluiten om verder te kunnen. Ten Hag doet het erg goed, eens wel ook met de mensen die zeggen dat de selectie ook wel echt een enorme kwaliteitsinjectie heeft gekregen met Tagliafico, Tadic, Blind en het aanblijven van Ziyech. Misschien dat Keizer met deze selectie ook heel lekker had gespeeld, maar goed doet er niet toe. Het is mooi om te zien dat er plezier is en dat we zowel attractief als efficient spelen. Lang niet gezien en word er erg blij van!
2 -4
Ozymandias
Er was vorig seizoen wel degelijk vooruitgang zichtbaar. Er kwam steeds meer variatie in het opbouw- én aanvalspel van Ajax. Alleen ging er daarin nog veel fout doordat spelers het nog niet onder de knie hadden. Hetzelfde geld voor het drukzetten. Daarin was al vooruitgang zichtbaar maar het ging nog te vaak fout omdat spelers deze nieuwe manier van drukzetten niet gewend waren.
7 -9
Joseph
Ik vond het een fijn interview met Ten Hag, hij was inderdaad lyrisch over het begin, dat was ook erg sterk van Ajax, maar hij neemt duidelijk geen genoegen met het vervolg, dat is de instelling die een trainer met dit materiaal wel nodig heeft. Dit Ajax zit in mijn ogen nog lang niet aan zijn plafond, er zit ontzettend veel rek in nog, mooi dat Ten Hag daar scherp op is, hoop dat het hem lukt, dat verdiend deze groep!
5 0
DeMeervanweleer
Vd Beek viel niet goed in, maar daarentegen speelde hij wel weer goed tegen Kiev. Lijkt me een jongen die beter basis speelt dan invaller is. Vind de spoeling op de flanken wel dun. Als Tadic en/of Ziyech wegvallen dan houd je weinig smaken over. FDJ vond ik heel goed.
2 0
Web
Ik was vanaf het begin al blij met Ten Hag
Maar dat hij Ajax zo goed laat spelen verast mij ook.
Ten Hag is tactisch zo sterk, hij speelt duidelijk anders dan Bosz en Keizer, twee voetballende contrlerende middenvelders, met heel veel positie wisselingen, wat voor de tegenstanders heel moeilijk te verdedigen is, en het begin hadden de spelers daar moeite mee en liepen ze te twijfelen en leek dat ze alleen maar achteruit liepen
Nu is niet alleen het positie spel heel goed maar zit er ook diepte in Ajax.
Ajax kan zich geen betere trainer wensen
6 -3
Litmanen85
Jaja okee. Kun je me ook even de 6 lotto getallen van volgende week vertellen?
5 -4
Web
Nee lotto is geluk, en Ten Hag niet.
Moeilijk he credits geven Ten Hag
Ik heb altijd vanaf het begin achter Ten Hag gestaan
0 0
DirkvanDam
volgens nos was vooral vitesse zwak. dat ajax binnen 20 minuten op 3-0 staat ligt natuurlijk weer niet aan ajax.....
2 -2
kampioen0809
Ik ben nog wel ietwat behouden merk ik, maar ik neig er toch naar om hand in eigen boezem te steken en te zeggen dat ik Ten Hag echt heel graag weg wilde hebben, zelfs tijdens VVV uit nog, maar nu toch wel meer en meer respect krijg voor deze man. Eerlijk is eerlijk.

Hele knappe prestaties al met al
11 -2
4xEC1
Sterk dit, klagen is o zo makkelijk en doen zovelen maar toegeven dat je het misschien verkeerd hebt gezien doet LANG niet iedereen.
1 0
FlyingDutchMan
Noa?
0 0
ajaxxcied4life
Deze man kreeg hetgeen voor elkaar wat iedereen vooraf als onmogelijk bestempelde namelijk Ajax de CL in lozen en dat ook nog eens met zeer behoorlijk voetbal en heeft daarmee de club op financieel vlak een uitermate grote dienst bewezen. In Eindhoven balen ze nog steeds dat ze financieel niet hebben kunnen inlopen op Ajax. Deze man heeft zo vroeg in het seizoen al heel veel bereikt, maar het is niet genoeg en dat weet Erik zelf ook en Erik wil meer. Na promotie uit de Eerste divisie met GAE waarmee hij 433 met de punt naar voren speelde en Bayern II, wil hij ook kampioen van NL worden. Daarnaast moeten we rekening houden dat bij de grote clubs ook steeds vaker de naam van Marc Overmars zal gaan vallen, maar dat is zorg voor later. Ik hoop dat de RvC al lijstjes aan het samenstellen is van mogelijke opvolgers.
6 0
Gajes
Om het nonchalante eruit te halen heb je een vm met gif nodig, uiteraard ook 1tje die kan voetballen. Helaas is schone fysiek niet sterk genoeg en mist ook net ff wat snelheid. Vond donny trouwens erg slecht invallen, die lijkt zijn balgevoel ff compleet kwijt te zijn.
0 -2
Redrum
Na een uitwedstrijd in Europa midweeks makkelijk en overtuigend een traditioneel lastige uitwedstrijd in de competitie winnen, dit gaat echt de goeie kant op. Dit moet het elftal ook een hoop vertrouwen geven. Alleen jammer van die laffe pis mazzel kneuzen uit die grauwe grafstad in het zuiden. Wij hadden al op 1 moeten staan gewoon.
4 -2
Gerard36
ten hag word door velen nog steeds onderschat, hij laat ajax zowel in kiev als bij vitesse zeer dominant voetballen, maar dat deed hij bij utrecht( met de beperkte middelen) ook.hij haalt echt het maximale uit een spelersgroep.
10 0
Joseph
Dat maximale gaan we zien in de Champions League als we met Benfica een ploeg treffen met evenveel kwaliteit, maar hij is goed op weg en dat hij vandaag ondanks de prachtige overwinning op Vitesse kritisch was, vind ik een goed signaal voor de toekomst.
1 0
3*stars*3
Ajax staat voor ons op 1 maar ik gun het deze man echt.
Wat hij allemaal voor shit over zich heen heeft gekregen en vooral randzaken.
Tuurlijk is het nog niet perfect wat hij allemaal doet
want snap zijn wisselbeleid niet altijd.
Maar je ziet wel spelvreugde en echt voetbal in het team.
Hij heeft ook aandeel in het smeden van het Ajax team wat we nu zien want het is duidelijk een hecht team.

Met vizier op scherp, loop je met nog mooiere cijfers uit een uitverkocht Gelredome! ;-)
Weer zin in de volgende pot maar moeten ff geduld hebben.
12 0
Bocarra
Ten Hag was helemaal niet lyrisch hij had de eerste 20 minuten een fantastisch Ajax gezien. Een suggestieve Headline AS...
10 0
ElPistolero9
Helemaal met je eens. Net ook het interview gezien en deze titel dekt de lading van TH’s verhaal totaal niet
7 0
niquedegraaff
Mooi dat ten Hag inderdaad inziet dat het nonchalante eruit moet. Ik denk ook dat dit het grootste gevaar voor deze ploeg is.
3 0
amstardammer020
Wedstrijd bekeken vanaf 30e minuut en altijd leuk om Ajax te zien scoren, maar 3-5 westrijden eredivisie en beker is mijn max. Dit niveau is gewoon training om Europees te presteren.
0 -4
AFCAsphere
Dus je kijkt Ajax voornamelijk voor de Europese wedstrijden? Dan ben ik benieuwd hoe jij je tijd vorig seizoen hebt besteed...
1 0
amstardammer020
Kijk voornamelijk wedstrijden tussn 2 topclubs, CL, Europa league, Libertadores maar ook klassiekers uit competities wanneer t uitkomt , Italiaans, Braziliaans, Argentijns, Spaans en Engels, je weet wel. Volg afca altijd wel, maar ik ga geen roda jc of twente bekijken, hooguit een samenvatting of moet toevallig uitkomen. Had net gegeten en zag iets over dat ajax in de 19e minuut scoorde, dus ff stream meegepakt en een flinke sigaar in de as gelegd.

En als antwoord op je vraag, er is altijd wel een wedstrijd op niveau te vinden, alleen t is wel leuker om ajax te zien. helaas heb ik geleerd de verwachtingen te temperen sinds begin vh nieuwe millennium...
0 -1