Ten Hag hoopt: 'Een kans op de CL'

Erik ten Hag heeft nog altijd geen spijt van de keuzes die hij maakte in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. De oefenmeester had er zijn redenen voor en hoopt dat het publiek de ploeg vanavond weer zal gaan steunen.

'Je maakt altijd overwegingen, je kijkt wat je nodig hebt', legt Ten Hag uit tegenover Ziggo Sport. 'We hebben meer dan elf basisspelers, het ligt allemaal dichtbij elkaar, dan kun je per wedstrijd kiezen.' De oefenmeester krijgt de vraag of hij met Matthijs de Ligt bespreekt wie de speler het liefst naast zich heeft in het centrum. 'Dat soort gesprekken heb je weleens met spelers. Dat is nu natuurlijk wat te kort dag, we zijn nog maar kort zo elkaar.'

Van de keuze om tegen Heracles Almelo enkele spelers te sparen, heeft Ten Hag nog altijd geen enkele spijt. 'Standard heeft er ook vier of vijf spelers uitgelaten. Het is een fysiek sterke tegenstander en we zullen vandaag heel fris moeten zijn. Dit is een kans op de Champions League. Ik hoop dat het stadion er vol achter gaat staan. Dat is ontzettend belangrijk voor de club, het team, iedere speler, maar ook voor de fans'

Ten Hag legt verder uit hoe hij zijn team heeft verteld tegen de ontmoeting aan te kijken. 'We staan 2-2 voor en je moet de wedstrijd goed lezen. Op het moment dat je het lang neutraal kunt houden, dan zullen zij toch uit hun schulp kruipen. Dan gaan er ruimtes ontstaan.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Onbegrijpelijk dat er toch nog aanleiding bestaat om weer met azijnpissen te beginnen.
Ik heb een prachtige wedstrijd gezien met een paar stukjes hogeschool voetbal,ik heb inzet en werklust gezien,een geweldig publiek, mooie goals en een maximaal resultaat.

Dat is dan nog niet goed genoeg?Zelfs Barcelona had niet met 10-0 van die gasten gewonnen!

Ja, er is ruimte voor verbetering
Ja sommige spelers kunnen een hoger niveau aantikken,maar als je nu echt meent dat ook dit weer verzopen moet worden in kritiek dan moet je eens ernstig aan je eigen gesteldheid gaan twijfelen.

Kennelijk mogen gewone supporters niet meer genieten van zo'n mooie avond omdat een aantal azijn - extremisten dat niet willen.
Eigenlijk moet ik medelijden hebben met deze verwarde haatdragende geesten maar ik heb moeite omdat op te brengen.
0 -1
Bijgoochem
Ten Hag out!!! Het staat pas 3-0, had 5-0 moeten zijn!!
2 -5
Van Reenen
Lulletje lampepit, weer teveel pillen geslikt vandaag samen met alcohol? Waarom wordt je geen aanhanger van een andere club? Ten Hag kan je er moeilijk zelf inschieten als hij op de bank zit, of had je dat nog niet gezien door die waas voor je ogen?
Wees eens positief na zo'n schitterende wedstrijd die je nauwelijks nog ziet in Nederland.
1 -2
ram
Dude... serieus...?
0 0
Bijgoochem
Haha pikkies snappen niet dat het sarcastisch was.
0 0
AFCSANCHEZ
Hij begint excuusjes te verzinnen. Eerst ook al over de balans die hij nog zoekt. En nu weer dat ze pas kort met elkaar zijn. Je bent hier al maanden, allemaal slappe excuusjes.
1 -8
Babayaka
Afcsanchez? Echt een speler die nog geen seizoen bij Ajax is gebleven is je favoriet wow.... Ik had als fan van Ajax een andere naam gekozen.
0 0
gras
De anonieme meeloopschaapjesbrigade is weer aan het minnen geslagen. Lekker makkelijk nu Ajax voorstaat natuurlijk.
0 -4
Freddy Al
De schreeuwende en schoppende minderheid lijkt nog harder te gaan schoppen als het wel goed gaat.

Misschien een tekort aan zelfreflectie.
0 0
Lazell
Eens, meelopers. Ik ben het niet eens met jouw mening, maar jij hebt wel een mening. Laten we hopen dat het spel van vnv geen incident was.
0 -1
TusanDadic
Als het om schaapjes gaat, is het altijd nog een kudde. Geen brigade.
0 0
PeterVKV
Lang neutraal houden. Dat voorspelt niet veel goeds. Volledig foute instelling voor een Ajax coach.
1 -1
Robinjo1988
Nee ei, je moet je sterkste elftal opstellen. Zeker in het begin van de competitie..
2 -2