Ten Hag over titel: '28 wedstrijden winnen'

FinnDekker, 09-08-2018 om 21:00, 28486 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Erik ten Hag heeft in de wedstrijd tegen Standard Luik zowel genoeg verbeterpunten als aanknopingspunten gezien. In gesprek met Ajax TV spreekt de trainer hierover. Onder andere de nieuwe vorm van het middenveld en het te bereiken doel van dit seizoen komen aan bod.

Voor het eerst speelde Ten Hag met Frenkie de Jong op het middenveld. 'Er moeten daar (middenveld, red.) nog automatismen ontstaan. Het was de eerste keer. Vanuit de basis zag het er goed uit. In de tweede helft kwam er alleen vermoeidheid in. We werden gemakzuchtig ook, met concentratieverlies en onnodig balverlies tot vervolg.' Ajax gaf een riante voorsprong weg en speelde uiteindelijk gelijk (2-2) in Luik.

Optimisme overheerst desondanks in Amsterdam. 'Ik denk dat we goed zijn begonnen. We hebben goede aanknopingspunten gezien. Maar we zullen goed en keihard moeten werken om een sterk team worden. We willen kampioen worden. Daarvoor moeten we heel veel wedstrijden voor gaan winnen.'

'We moeten richting de tachtig punten komen om kampioen te worden', schat de coach. 'De eis voor iedere wedstrijd is uiteraard winnen. De realiteit in de Nederlandse competitie is dat je 27 of 28 wedstrijden moet winnen om kampioen te worden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tscheu
Slappe hap.
0 -2
Limburgse Ajacied
Dan moet om te beginnen wel dat nonchalante gepiemel uit het spel. Ik erger er me al heel lang aan, lijkt wel of teveel spelers een gevoel van superioriteit hebben en dat stralen ze op het veld ook uit. En dan krijg je zoals tegen Standard de deksel op de neus! Elke wedstrijd erin gaan alsof het on de kampioenswedstrijd gaat, dan zou de titel moeten lukken! Nu eens geen achteraf wijsheden “we hadden het beter moeten doen” maar er zelf alles aan doen om te winnen.
0 0
Babayaka
nee 34 wedstrijden winnen.
0 0
didierajax020
http://voetbalflitsen.nl/wtf/mygvr1/wtf-video-ajacied-noa-lang-pest-tonny-vilhena-na-trefey-maar-boeit-het-hem-wel

Lijkt alsof Vilhena het niets boeit. Wat een jongens.. Geld komt wel binnen.
0 0
Red Devil
En wat als Pisvee er 29 of 30 wint ten Hag!!!
No hair no brains.
0 -2
Michelinho
Het is deze eeuw één keer voorgekomen dat een club meer dan 27 wedstrijden won: 14/15 en toen werd PSV (29x winst) met enorme afstand kampioen.
Het is deze eeuw (en schijnbaar ooit) één keer voorgekomen dat 27 wedstrijden winst niet genoeg was om kampioen te worden: 09/10, toen AZ er ook 27 had gewonnen, maar 1x meer gelijk had gespeeld.
Het is deze eeuw vier keer voorgekomen dat de kampioen 27 wedstrijden of meer gewonnen heeft. (3x27, 1x29)
Het is in de geschiedenis van het NL profvoetbal twee keer voorgekomen dat een ploeg 30x won (Ajax '72 en '73).

En dan denk jij dat het reëel is dat als Ajax er 28 wint PSV er wel 29 of 30 kan winnen?
1 0
KlasseLasse
en dan zitten we midden in het proces! en dan kunnen we daarna klanken op het kampioensfeest met zn alle!
0 0
Ajax27
Realistische praat... maar toch hield ik vroeger ook wel van die arrogante praat van Louis van Gaal. We zijn gewoon de beste, klaar.

Als we CL halen of ver komen in de EL zullen er dit seizoen ook heus wel zaadpotten voorbij komen die je met pijn en moeite over de streep trekt of waar je een gelijkspelletje uit trekt. Als dit max. 2-4 keer gebeurt en je verliest maar 2 wedstrijden max dan zit je op min. 88 punten. Dan ben je gewoon kampioen.
0 -2
fanforeffer
Als je Schone niet durft te wisselen na al zijn fouten ,ben je een slapl.l van een trainer! dit wreekt zich tijdens het seizoen!
5 -2
fanforeffer
Wil iedereen even het commentaar van de Trencin trainer Moniz lezen ! Daarin staat het juiste verhaal ,wij zijn niet zo goed meer als wij denken te zijn!!!!!!!
5 -3
Mazraoui
Achteraf is altijd makkelijk praten natuurlijk en inderdaad wie dacht dat het Nederlandse voetbal nog op niveau was dan
2 -1
DeWijsneus
Wie denkt dat dan!? En mag Feijenoord ook niet even winnen van een club met de begroting als Top Oss?
2 -1
ajax1981
Klopt gewoon feitelijk wat hij zegt.
Er is nog nooit een nummer 2 geweest die meer dan 26 wedstrijden gewonnen heeft.
Dus met 28 wedstrijden ben je kampioen.
Al is Ajax in 71/72 met 30 wedstrijden kampioen geworden en in 97/98 met 29 wedstrijden, dus het wordt wel weer eens tijd om dominant kampioen te worden.

In deze competitie moet het toch kunnen lukken!
2 -1
Michelinho
72/73 ook met 30x winst. Al met al stokoude records, mede vanwege de nivellering; idd tijd om daar eens verandering in aan te brengen.
Overigens werd Ajax in 09/10 tweede met 27 gewonnen wedstrijden, zelfde als AZ dat een gelijkspel meer had.
0 0
gras
Praatjes zijn er wel. Aankopen ook. Nou de rest nog. Veldspel en zo.
6 -5
Jeugdtrainer
Ajax laat het vooralsnog niet zien tegen betere tegenstanders zoals Anderlecht en Luik (10 minuten telt niet). Dat Graz stelde gewoon geen drol voor. En dan werd ik hier aangevallen dat die tegenstander van AZ, uit Kazachstan, veel beter was, teamtactisch.

Ik vind het sterk hoe TH vooral focust op het mannetje meer creeren, tussen de linies spelen en diepte achter de laatste lijn. Veel beter geregeld dan bij Bosz en FdB. Maar defensief liet hij afgelopen halfjaar al steken vallen en ook met de type spelers die hij bepaalde opdrachten laat uitvoeren heb ik mijn twijfels. Overigens kan en moet je ook defensief een mannetje meer creëeren en daarin faalt hij hopeloos.
2 -3
CruyffFootball
En qua invulling van het middenveld, fan van een systeem met de punt naar voor?

Naar mijn mening is spelen met de punt naar achter zoveel fijner en overzichtelijker op meerdere gebieden..
0 0
ajaxrulesz
Dat terug laten komen van de tegenstander in de wedstrijden moet er echt gauw uit, anders dan kom je in de grote problemen dadelijk. Wedstrijden killen, doodmaken daar gat het om!. Moet er wel bijzeggen dat als je afhankelijk bent van huntelaar en dolberg in de spits helpt dat ook niet mee natuurlijk. Daar heeft psv zijn zaakjes beter op orde, veelbeter.
2 0
Trainer21
Winnen er 25 spelen er 5 gelijk en verliezen er 4
0 -3
kaashaas
Gaat hem niet worden met deze kansloze trainer.
Zelfs niet met dit materiaal.

Minnetjes dan maar..
8 -14
Ajax#1900
That's the spirit. Laten we ons maar uitschrijven voor de competitie. Doen we even een tussenjaar om onszelf te leren kennen. Of zo.
1 0
Ajaxvooraltijd
Ben je 12 ofzo dat je je bij voorbaat al druk maakt om de minnetjes? Die krijg je overigens terecht met deze stomme opmerking.
1 0
Ajaxbrl
Alles winnen!
1 -1
NYE
Zeggen dat je met 28 winstpotjes kampioen kunt worden, is jezelf alvast indekken voor het feit dat je ook wedstrijden gaat verliezen.
1 -8
Stamhoofd
Volgens mij komt het vrijwel nooit voor dat de kampioen 34 wedstrijden wint.
3 -2
Ruff Rhythim
Nog nooit gebeurd. Sowieso ongeslagen kampioen worden gebeurt zelden. Laatste keer was 94/95. U raadt het al wie dat deed ;-)
6 0
KlasseLasse
ik had een keer gelezen dat ajax ongeslagen kampioen werd maar dat was nog in het tijdperk dat je voor een gewonnen wedstreid 2 punten kreeg
0 -2
Leviathan
Ongeslagen is alleen niets verliezen. 34 wedstrijden gelijk is ook ongeslagen.
4 0
BarAjax
Prima dan toch? Zie het probleem niet.
0 0
Simon1
Doe maar gewoon 34 wedstrijden winnen. Kijk eens naar de selectie.
2 0
Olle
Met het huidige niveau in NL red je het niet met 28 keer winnen....
1 -1
blava
TH doet allerlei rare uitspraken Om kampioen te worden moet je 30 wedstrijden winnen inclusief de twee wedstrijden tegen psv. Die twee wedstrijden zijn cruciaal voor het kampioenschap.

Kan Ajax nu eindelijk eens een trainer aanstellen die logische keuzes maakt. TH's voorkeur voor bepaalde spelers begint in ieder geval mij te irriteren.

SG was niet zo sterk. Dat is gisterenavond wel gebleken.
2 -4
Michelinho
SG was niet zo sterk tegen Ajax adhv een wedstrijd tegen een andere tegenstander.
Ja, logisch.
0 0
BarAjax
Welke keuzes beginnen jou te irriteren dan? Ben wel benieuwd namelijk.
3 0
blava
Schone, Labyad en Huntelaar. Ik zie liever Sierhuis in de spits.
1 -3
mickey2602
Enige waar ik het eens kan zijn is Schöne. Labyad heeft ie(in officiele wedstrijden)nu een minuut of 25 gebruikt dus te vroeg om daarover te jammeren. Sierhuis is een jongere versie van Huntelaar,zie niet zoveel van die jongen maar zelfde neusje voor de goal als Huntelaar 10 jaar geleden had. Maar Huntelaar is in andere facetten weer belangrijker(drukzetten,meeverdedigen).
Dus alleen Schöne zou ik weleens een paar wedstrijden op de bank willen zien.
0 0
KlasseLasse
ten hag psv won vorig jaar 30 wedstreiden dus red je het noet met 27 of 28
3 -6
Bky
https://www.specsavers.nl/
3 0
Saanchez
Doe eerst even onderzoek voordat je weer shit begint te roepen. PSV heeft 26 wedstrijden gewonnen vorig jaar. Feit is gewoon dat wanneer je 27 of 28 wedstrijden wint in de Eredivisie, je 99% zeker bent van het kampioenschap. Wederom zegt Ten Hag hier geen rare dingen maar lopen zijn haters weer moord en brand te schreeuwen.

Totdat we dinsdag thuis Standard verslaan en alles weer hosanna is....
15 -2
Michelinho
Ik schreef het vorige week al: de waan van de dag regeert. Toen waren er zoveel aangenaam verrast (kon ook haast niet anders na alle negatieve verwachtingen), nu is 2-2 uit in een Europese pot een debacle, wordt er zelfs (per ongeluk) over een nederlaag geschreven, Frenkie kan toch maar beter verkocht worden en de #tenhagoutjes duiken meteen weer op.
Het zou bijna lachwekkend zijn. Bijna.
1 0
Labrador
Irritant he.
5 0
Ruff Rhythim
Schijtirritant ja!
En we hebben niet eens verloren dinsdag maar toch wordt de kop van Ten Hag volledig volgekakt vanwege de minst geringste puntverlies. Terwijl er niet zo heel veel aan de hand is. Terwijl we een veel betere selectie hebben dan de afgelopen jaren. Maar nee dat maakt niet uit. We fikken m lekker af.
5 -1
Michelinho
Het maakt allemaal niet uit wat hij zegt of doet. Het is altijd fout, te veel of te weinig.
Een betere selectie wordt gebruikt als een stok om mee te slaan. Een zwaar gemankeerde selectie (o.a. zoveel lang geblesseerden 2e seizoenshelft) mag geen excuus zijn.
Hij is absoluut niet heilig voor mij en ik verwijt hem wel degelijk e.e.a, bv. zijn wisselbeleid van dinsdag, maar sommigen kunnen werkelijk alleen maar zwart-wit denken. Best ironisch: Ajacieden die geen Middenweg kennen ;)
1 0
Vlieske
Precies we zijn zo goed begonnen. We hebben vandaag allemaal kunnen zien wat voor een goede tegenstander sturm graz was.
1 -5
Jerry71
dan zal sturm graz niet zo goed zijn, om verder te komen moet je wel van de kleintjes winnen...
2 0
NouridolbergNeres34
Een middenveld met een 10’ en daarachter schone en frenkie werkt gewoon niet ze lopen elkaar in de weg, en ziyech krijgt een vrijbrief om niet te hoeven mee te verdedigen. kap daar gewoon mee en ga weer met een 6’ spelen.

Donny—————ziyech
————frenkie————
Of
frenkie————--ziyech
—————eiting————

En nog iets waar ik me aan kapot erger zet Neres op rechtsbuiten ,want op links loopt het gewoon niet.
3 -1
didierajax020
Off: https://www.youtube.com/watch?v=T952Sj7ZDWU

Zien jullie hem graag komen? Volg hem te weinig, maar prima woorden van hem.
0 0
Michelinho
Momentenvoetballer waar qua ontwikkeling geen rek meer in zit, nope.
0 0
Ajax_026
Laat die vuile overloper en nep NEC-er maar lekker bij Vitesse blijven. Ik woon in Arnhem maar kan die gast echt niet uitstaan. Na 7 jaar NEC laat zo'n transfer precies zien wie je echt bent. Wil hem nooit in een Ajax shirt zien!
0 -3
Bky
Mooie paniekaankoop voor Feyenoord ja.
0 -1
koenos1
Ik vind hem wel goed hoor! Als wissel zeer bruikbaar
1 0
Bky
Wij kopen geen wissels, moeten we mee stoppen. Kun je net zo goed Gravenberch doorschuiven.
3 0
koenos1
Als dit de video is met Navarone Foor die aangaf graag een stap naar de top 3 te maken. ik zie hem zeker graag komen!
1 -2
grannig mokum1
Gewoon niet meer met 2 controlerende middenvelder spelen en voor mij mag frenkie ff banken....
3 -1
robinho12
Ik was zeer sceptisch over TH vantevoren, maar ondanks de slechte 2e helft (wat ik eerder de spelers die alle kansen mis aanreken dan Erik overigens) ben ik positief verrast over zijn speelwijze.

Ik was bang voor een tikkie breed, tikkie terug beleid maar het is over het algemeen aanvallend voetbal.

Als deze selectie bij elkaar en fit blijft, zie ik geen reden waarom Ajax de titel niet zou pakken. Uiteraard kan er vanalles gebeuren + geluk is ook een factor, maar met deze spelers ....
7 -3
ajax4ever01
Er zijn geen excuses meer, we moeten dit seizoen kampioen worden anders is het opstappen geblazen voor vd Sar
1 -3
Minsc
Voor Overmars, niet voor vd Sar.
0 -2
Ajaxvooraltijd
Jij denk dat er een technisch directeur is die naar Ajax wil komen en het beter gaat doen? Denk even na...
0 0
Ajacied0591
Overmars heeft gewoon prima werk geleverd dit jaar.
1 0
BRAMHOUTEN
dan moet er niemand meer verkocht worden. als op de vslreep frenkie en ziyech nog worden verkocht ga je geen kampioen worden
0 0
Joseph
En welke automatismen moeten er ontstaan tussen Frenkie en Schone? Moeten ze nog dichter bij elkaar gaan staan? nog vaker naar elkaar toe spelen? nog dichter op de verdediging staan? Moeten ze de Ligt en Blind de bal misschien gewoon zelf afpakken?

Als hij Schone er weer in zet dinsdag, mag hij er van mij uit. Dan kan hij wel winnen tegen standaard, maar is hij niet de coach die de potentie uit deze selectie kan halen. Dan mag Bosz er van mij direct in.
3 -8
ETM
Ik ben het grofgenomen eens met de kritiek die jij hebt op de 'bezetting'. In het topic over 'de boze Blind' licht ik dat toe, maar ik vind het er nadrukkelijk uitpikken van Schone, zoals hier veelvuldig wordt gedaan niet terecht. Je moet Schone zo gewoon niet gebruiken. De keuze voor Schone ansich op het middenveld is vind ik wel te verdedigen, maar Schone kan als 6 fungeren mits hij in het kielzoch van de andere middenvelders speelt. En dat kwam redelijk uit de verf toen hij met Eiting tegen Sturm Graz speelde. Van mij mag je ook voor een andere 6 kiezen, maar de manier waarop Schone beschimpt wordt en wordt neergezet als garantie voor falen is onjuist.

In de ogen van de 2 afgelopen trainers is Vd Beek geen optie daar. Daar ben ik het niet mee eens, maar dat is de realiteit. Dus gaat het tussen Eiting en Schone.
De opzet van de driehoek met een 10 vind ik bedenkelijk, en ik zie liever een punt naar achteren, waarbij zoals onder Bosz de 6 niet eens zozeer het eerste aanspeel punt is, maar meer de voetballer die als uitvalbasis fungeert. (dan moet je dus snel het middenveld in kunnen spelen en bij balverlies compact naar voren toe druk op de bal houden) Maar daar wordt niet naar toegewerkt.

Ik denk dat we waar wel naartoe gewerkt wordt niet zonder meer moeten affikken, wel is duidelijk dat de uitvoering tegen Luik verre van deugde, en veel tijd heeft Ten Hag niet. Maar te stellen dat puur de keuze voor Schone reden zou moeten zijn Ten Hag te ontslaan vind ik totaal onredelijk.
4 0
CruyffFootball
Het zou gewoon helpen als meneer weer met de punt naar achter gaat spelen.
Zoveel fijner bij zowel balbezit en balverlies.
Maargoed, hij heeft opeens dat “inschuivende verdediger” theorietje in zijn hoofd zitten en nu moet er met een diepe 10 gespeeld worden.
1 -4
Bky
Waarschijnlijk als één inzakt dat de ander dieper gaat staan in de opbouw. Anders krijg je weer het zelfde verhaal als Standard uit, dat beide de bal gaan halen en je middenveld onderbezet is.
2 0
BennJii020
Ik kan die reacties beter overslaan, wilt wil wou wilde wtf boeit het nou, je snapt m toch
2 -1
Bky
Ja, maar hij ging stug volhouden dat het foute goed was. Dan krijg je dus zo'n discussie.
1 -1
Labrador
Ja ze zijn hier allemaal hoog opgeleid. Wist je dat niet? Taal nazi's
2 -1
AjaxDordt
''Wij moeten nu alles zetten op het feit, dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen''
5 -3
Ajaxvooraltijd
Ja die was mooi terwijl die lul die dat zei de kloten verstand had van voetbal.
0 0
Ajaxtrouw
Scorebord wijsheid
3 -1
koenos1
Eerst controleren, ageren en anticiperen, Erik
0 -1
Michelinho
Precies de verkeerde volgorde.
0 0
Bky
Prima ja, 28 keer winnen is maar één club gelukt de afgelopen 10 jaar, dus daar word je zeker kampioen mee.
2 -2
Ajacied0591
Aanknopingspunten, BINGO !
0 -2
Jornnn
Ik ben meer gecharmeerd van het Ajax van Bosz, maar laten we nog even wachten met afschieten. Misschien wordt het nog wat.
5 0
JesperOlsen74
Nee, bewijst elke keer weer opnieuw dat zijn wissels slecht zijn. Kan een wedstrijd niet kantelen met goede wissels.

Weet ook nog steeds niet wat de sterkste opstelling is.
2 -3
DirkvanDam
dat zijn dan 84 punten. 6 wedstrijden verliezen (2x psv bijvoorbeeld) dan heb je er echt niet genoeg aan. psv zal rond de 85 a 87 punten eindigen. zij zijn bijna niet zwakker geworden! en wij moeten nog bewijzen sterker geworden te zijn.
1 -6
afcas
ze zijn hun trainer, de beste rechtsback van de competitie en van ginkel kwijt... hoe zijn ze dan niet zwakker geworden?
0 0
rsvh88
Onana
Nous - de ligt - de jong - blind
Eiting
Van de beek - ziyech
Neres - huntelaar - tadic
2 -5
ajaxop1
Volledig met je eens. Alle elf de posities. 2 andere belangrijke spelers naast Dolberg die nog terug gaan komen zijn in mijn ogen Sinkgraven en Matusiwa.
3 -1
Tijndw
Stop maar.
1 -3
rsvh88
Dat middenveld moet niet teveel aangekut worden. Ziyech en van de Beek weten precies wat ze aan elkaar hebben. Zet daarachter eiting die lekkere passjes ertussen gooit. En Frenkie die vaak aan de bal komt naar voren stomen. Vond Frenkie niet opvallen op het middenveld. Blind lijkt mij een betere back dan Nico, die ook wat steken laat vallen. Neres en Tadic die van flanken wisselen. Hoe zou jij het neerzetten?
1 -1
Schwalbino
Welke coach zou bij dit Ajax passen? Even los van wel of niet mogelijk?
2 -1
CruyffFootball
- Guardiola
- Bosz
5 -2
Mazraoui
De nog altijd in Amsterdam woonachtige Frank Rijkaard
3 0
ST
Hij wilt niet
0 -2
Horrontelli
Hij wil niet.
3 -1
ST
Aah... enige uitzondering op de regel zo’n beetje. ‘De klant wil kwaliteit' is juist.

‘De vorm wil is hier eigenlijk vreemd, want in bijvoorbeeld 'De klant eist kwaliteit' en 'De klant verlangt kwaliteit' wordt er een t aan de stam van het werkwoord toegevoegd.’
0 -2
grannig mokum1
Boeien
1 0
Bky
Ja, is een onregelmatig werkwoord voor derde persoon enkelvoud. Leer je op de basisschool.
1 0
ST
Nee, wilt. Leer je op de basisschool.
1 -4
RusselWestbrook
Welke basisschool was dat?
4 -1
Mazraoui
Ja hij zegt toch even los van wel of niet mogelijk
1 0
ST
Zal ik Cruijff en Klopp dan ook noemen? Wat heeft jet voor nut als ze toch niet komen.
0 -3
niquedegraaff
Bosz.
5 -5
PuurGeluk
Hij stond laatst naast bij een stoplicht in Apeldoorn. Wilde hem vragen het contract van EtH over te kopen. Helaas kon hij alweer snel doorrijden.
1 -1
trooop
Sturm graz heeft vanavond nog maar eens duidelijk gemaakt in welk perspectief we onze wedstrijden tegen hen moeten zien (0-2 verlies tegen aek larnaca). Speciaal voor al die mensen die het nog niet doorhadden (het merendeel op deze site). Die zeges, met matig spel, stelden dus echt helemaal geen reet voor. Gisteren het debacle tegen standard luik erbovenop gehad. Neem ook de voorbereiding en de 2e seizoenshelft van vorig jaar gerust nog even in gedachten.

Wie mij nog kan vertellen wat van ten hag de juiste trainer voor ons aller Ajax maakt verdient een prijsje. Voor optimist van de week.
7 -11
Ruff Rhythim
Zoek ff in een of ander woordenboek op wat een debacle precies is.

Als ik afga op jouw betoog zal je waarschijnlijk je eigen naam als betekenis aantreffen.
1 0
EricAjax1
wat heeft Feyenoord vanavond gedaan?
1 0
Dazoo
Een 010 0f 040 trol hier. Jonge, wat jank jij lekker! En hoe meer jij jankt, hoe lekkerder het voelt! Je maakt ons met elke snotterende uithaal belangrijker, groter, sterker! Dank, dank, dank!
2 -3
chuckie88
Azijnzeiker... man wta een idioot ben jij ook... ja, er is altijd ruimte voor verbetering en fases speelt Ajax niet top. maar er zit wel een idee achter en uiteindelijk gaat deze manier van spelen resultaat opleveren. We ben je erg afhankelijk van blessures enz.
neres op links vind ik alleen geen goed experiment... de ene speler wordt misschien wat sterker, de andere haalt juist minder rendement...
5 -2
trooop
Ah, zit dat zo. Zeg dat dan eerder.
0 -4
Tijndw
Bedankt man, nu hoef ik het niet meer te typen.
1 0
FUBAR
Flikker op met je matig spel kleuter, ga naar je eigen club kijken.
8 -2
Lagasj
Hopelijk krijgt je geen 28 wedstrijden de kans om Ajax om zeep te helpen.
Ik vind 8 wedstrijden wel genoeg.
Vanaf dag 1 zag je al dat TH geen Ajax coach is.
Zo snel mogelijk weg ermee.
9 -10
AFC Ajax
probleem is dat als hag ontslagen word, we de boer waarschijnlijk krijgen als die nog geen club heeft.
3 -2
niquedegraaff
Nee hoor. Er zal vast wel wat besproken zijn met Bosz. Die twee (Overmars en Bosz) zaten niet voor niets lekker bij elkaar aan tafel, op vakantie.
5 -3
trodat4030
Hahaha, dat kan ook gewoon een foto van 2 jaar geleden zijn he? Net als die waterscooter foto van Marc gewoon in het voorjaar was genomen en pas uitlekte in de transferperiode. Doe toch niet zo naïef man.
0 0
Lagasj
Bosz heeft laten zien dat hij het Ajax spelletje begrijpt, dat is al heel wat. Bosz dus.
0 0
DonAdam
I call..... Bullshit!!!!
1 -2
robinozzi
34 wedstrijden winnen
4 -1
DonAdam
Ik heb het de afgelopen dagen aangekeken en iedereen schijnt te denken dat het probleem ligt in de defensieve kracht, maar dat is onjuist. Het probleem (tegen Luik) zat hem voornamelijk in de omschakeling, dus de tien positie; daar is Ziyech niet geschikt voor. We hadden zoveel kansen op 3-0 en 4-0. Ik hoop dat EtH dat snel inziet, want hij heeft gekozen voor 4-2-3-1 en daar moet echt iemand anders staan.
5 -1
Mokum<3destad
Als de vermoeidheid erin kwam, waarom bracht je dan eerst Labyad in de 73e, Donny pas in de 80e minuut en Eiting in de 89e minuut?! Het middenveld werd al de hele wedstrijd overlopen. Tactische onbenul.
5 -4
JesperOlsen74
Eens
2 0
ST
Helemaal eens.
2 -1
Mokum<3destad
Wat is het een echte professor zeg hè!? Wat een machtige slimme uitspraken zijn dit! Wat een inzicht voor aankomend seizoen.
3 -6
Horrontelli
Win de eerste.
1 -1