Jong Ajax wint nipt van de Koninklijke HFC

NielsE, 28-07-2018 om 18:45, 33020 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Jong Ajax heeft het oefenduel met de Koninklijke HFC uit Haarlem nipt gewonnen. Michael Reiziger zag dat zijn ploeg het lastig had met de Haarlemmers, maar uiteindelijk wonnen de Amsterdammers door twee doelpunten van Victor Jensen en één doelpunt van Sebastian Pasquali. 

Opstelling eerste helft HFC: Morgan, Driever, Van Son, Glim, Weistra, Dekkers, Van der Slot, Eindhoven, Versteeg, Boks, Boer.
Opstelling tweede helft
HFC: Hols, Lewis, Noordmans, Duin, Tadmine, Mounji, Kaagman, Klos, Wilffert, Kroon, Meuwese, Soest.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski (Owusu, 45'), Bakboord (Kühn, 60'), Solomons (Kemper, 45'), Botman, Bakker (El Maach, 45'), Pasquali, Jensen, Sinkgraven (Ylätupa, 25'), Pereira (Nunnely, 60'), Bijleveld (Schouten, 60'), Johnsen (De Wit, 45').
Wissels Jong Ajax:
Owusu, Ylätupa, Nunnely, De Wit, Kühn, Kemper, Schouten. 

Scoreverloop: 
0-1 Jensen (20')
1-1 Versteeg (43')
1-2 Jensen (55')
2-2 Tadmine (60')
2-3 Pasquali (63')

 

Volg het duel live via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michelinho
Na 25 minuten lijkt me geen geplande wissel, maar velen hier gaan er wel erg makkelijk vanuit dat Sink ook echt geblesseerd was. Kan net zo goed een pijntje geweest zijn waardoor hij uit voorzorg eruit gehaald werd. Maar dat ze erg voorzichtig met hem zouden zijn en/ of hij met zichzelf is natuurlijk geen optie en zonder van de hoed en de rand te weten is het #medischestafOUT.
1 0
Ar
Wat een elftal toch.
Behalve de doelman, Bakker en Nunnely zit er niets tussen dat ik Ajax1 zie halen.
En wat is er met Sinkgraven, dat ie er al na 25 minuten af moest?
0 -2
Ozymandias
Ik vind spelers als Johnsen, Bijleveld, Pasquali, Danilo en Jensen een stuk talentvoller dan Nunnely.
1 0
Mikes
Botman niet te vergeten
0 0
rodnet
Nunnely haalt Ajax1 niet. Voor de rest is het inderdaad zeker geen indrukwekkende ploeg.
0 -1
Ozymandias
Waarom lijken zo veel mensen er vanuit te gaan dat Sinkgraven er geblesseerd af moest? Het lijkt me veel logischer dat er vooraf was bepaald dat hij maximaal een half uur mocht spelen. Dat is namelijk gebruikelijk wanneer een voetballer terugkomt van een langdurige blessure.
1 0
Dennisjez
Vaak gebeurd dat aan t einde van de wedstrijd. Niet gebruikelijk om basis te beginnen en dan na 30 min gewisseld te worden. Je kan natuurlijk gelijk hebben hoor
0 0
Ozymandias
In officiele wedstrijden wel (wat natuurlijk logisch is) maar in oefenwedstrijden is dat anders omdat trainers zo veel mag wisselen als ze willen.
0 0
Lagasj
Waneer lichten ze die medische staf door?
Deze kan ons de titel kosten !
1 0
Web
Wat is dit nou voor onzn man
Ben jij medisch onderlegd? zit je er boven op?
Misschien is Sinkgraven niet geschikt voor top sport?
0 0
flyingsoccer
Dat zou zomaar kunnen als je continu geblesseerd bent dan ben je fysiek niet ok en dat kan zich vertalen in blessureleed.
0 0
RedFeather
Is Siem de Jong misschien gehaald zodat Sinkgraven niet alleen hoeft te revalideren? Die jongens zijn echt alleen maar geblesseerd.
1 0
FlyingDutchMan
Jij houdt wel van Siem hè, hij blijft maar terugkomen..
0 0
AFCZlatan
Wat is er met Sinkgraven aan de hand? Ik hoop zo dat die gozer het alsnog gaat redden.
1 -1
AjaxNoo1
Heeft iemand enig idee wat er met Azor Matusiwa aan de hand is? Hij heeft de eerste wedstrijd van het seizoen tegen VVSB een helft meegespeeld en daarna geen enkele wedstrijd in de voorbereiding meer gespeeld bij Ajax 1 noch Jong Ajax. Heb hem ook geen enkele keer meer bij een selectie gezien. Kan niks over een mogelijke blessure vinden..
5 0
WestlandforAjax
Had het laatst op insta aan hm gevraagd en hij zei: “ ik heb idd een liesblessure maar binnenkort sta ik weer op het veld”
Goed nieuws dus!
7 0
Bky
Had het laatst ook gevraagd, toen werd mij door meerdere personen verteld dat hij geblesseerd is.
4 0
AjaxNoo1
Thanx. Hoop dat hij snel hersteld dan, had gehoopt op een goede voorbereiding van hem. Ik hoop echt dat hij weer een volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten dit seizoen. Zijn type speler is wel het ontbrekende puzzelstukje op het middenveld. Ik ben blij met de selectie maar ik vind wel dat we een speler voor het middenveld missen die verdedigend sterk is, goed is in duels winnen en de bal veroveren en die de balans bewaakt. Tuurlijk een 6 moet het spel verdelen maar het verdedigende aspect is vooral bij het hoge druk zetten en de 5 seconde regel van belang. Blind, Eiting, van de Beek, De Jong en Schone missen snelheid en duelkracht naar mijn mening hierbij. Blind en Eiting compenseren dit nog enigszins met een goeie positionering. Matusiwa zou als hij nog beter aan de bal zou zijn, met zijn al goede verdedigende spel een goede toevoeging aan de selectie zijn. Vooral voor de Europese wedstrijden en PSV/FEY/AZ/ADO/Utrecht. Ik droom dat er ooit weer een "Rijkaard" uit de opleiding komt... Een speler met de fysiek en verdedigende kwaliteiten van de Ligt, de snelheid van Sanchez, de tackles van Tete, de positionering van Blind en die goed aan de bal is als Frenkie. Denk dat Gravenberch het dicht mogelijkst in de buurt bij de "perfecte 6" zou kunnen komen als hij bepaalde stappen zou maken...
0 -1
Ferd
Een speler met de positionering van Blind zal nooit de tackles van Tete hoeven maken, want die maakte hij om z’n slechte positionering goed te maken.
2 0
Dennisjez
Ja ze mogen tegenwoordig niet meer zomaar vertellen als er iemand geblesseerd is en wat die heeft zonder toestemming van de persoon in kwestie. Dit alles heeft te maken met de nieuwe avg wet. Dit heeft te maken met de privacy. Wij supporters willen wel graag weten wat er met een speler aan de hand is maar als hij dat niet zelf wilt melden dan hebben we pech.
4 0
Ferd
Half goed. Ajax mag absoluut nog wel communiceren dat een speler geblesseerd is. Ze mogen alleen niet meer communiceren wat voor blessure het is.
0 0
Tijndw
Hoe zit het eigenlijk met El Azzouzi hoor ik helemaal niks meer van.
0 -1
PuurGeluk
Was verhuurd aan Sparta. Inmiddels terug maar behoort niet tot de selectie dus wsl weer verhuur.
1 0
ZeeuwsAjax34
Ik hoop dat hij gewoon verkocht wordt, die gaat toch nooit een meerwaarde worden in Ajax 1. Liever nog wat geld ervoor vangen dan gewoon het contract af te laten lopen.
0 0
AmSTERdamzuid
Staat Owusu op goal de 2e helft? en El Maach linksback?
4 -1
Ajax95Duivendrecht
Jensen moet gewoon wekelijks gaan spelen in Jong Ajax dit jaar. Ondanks dat het er afgelopen seizoen niet in alle wedstrijden bij hem uitkwam, heeft die jongen zo verschrikkelijk veel talent en creativiteit!
7 -2
Ozymandias
Als ik bepaalde leden van AzijnShowtime moet geloven is Jensen een enorme miskoop die er niets van kan. ;-)
0 -1
Champy
Toch wel vreemd die blessures.

Die jongen is 2-3 jaar zelden tot nooit geblesseerd, en dan in 1x zo'n lange kutblessure waar ie maar niet van afgeraakt.
3 0
TNS
Mee eens! Ook in de jeugd is Daley nauwelijks (zwaar) geblesseerd geweest.

Wat ik me wel afvraag; is dit niet 'gewoon' een geplande wissel? Wellicht naief natuurlijk, maar kan me ergens ook voorstellen dat er na al die maanden afwezigheid een opbouw zit in de speelminuten. Een kwart wedstrijd, een helftje, 70 minuten en pas daarna richting een volledige wedstrijd?!
1 -2
trodat4030
Een kutblessure is sowieso vreemd voor een man ;)
4 -1
Champy
Touché
0 0
ibrAjax
wat heb die jongen een pech zeg
1 0
AltijdGelijk
Sinkgraven is einde verhaal, zoveel blessures...Erg jammer want ik schat hem hoger in dan Tagliafico, Schone, Eiting, Lang enzo...
6 -7
BrandjeXL
Goed vergelijk kerel!!!
2 -1
WantAmsterdam
Wat kut voor daley... weer geblesseerd
3 -1
Ozymandias
Hoe weet je dat?
0 0
Dennisjez
Sinkie er inderdaad alweer er af.... zonde!
3 0
Ozymandias
Weet je dit zeker of is dit een aanname?
0 -1
Dennisjez
Ik bedoelde van het veld af! Dat weet ik zeker ja;)
1 0
didierajax020
Sinkgraven alweer geblesseerd eraf?..
1 0
AJAIXIXIXI
Lijkt het wel op ja.
1 0
MelleAfca
Lekker elftalletje dit! Zit veel voetbal in.
2 -1
WantAmsterdam
Zeker!! Alleen al dat middenveld. Kan leuk worden met jong dit seizoen
1 -1