'Ergste wat ik heb meegemaakt in carrière'

SJvanveen, 08-07-2018 om 08:39, 29339 views, NOS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Het is vandaag zondag 8 juli 2018, wat betekent dat een jaar geleden iets verschrikkelijks gebeurde met Abdelhak Nouri. Klaas-Jan Huntelaar kan het voorval in Oostenrijk van een jaar terug nog steeds niet bevatten. 

'Dit vergeet je nooit', begint hij tegenover de NOS na een oefenwedstrijd van Ajax tegen Steaua Boekarest. Of Ajax bewust niet op 8 juli een oefenwedstrijd afwerkte is onduidelijk, feit is wel dat Huntelaar en elke andere speler die ooit met Appie samen op het trainingsveld stond er nog steeds moeite mee heeft. 

'Dit is het ergste wat ik heb meegemaakt in mijn carrière. Nog altijd word ik ermee geconfronteerd en het is altijd lastig', is de spits van Ajax eerlijk. Onlangs kwam naar buiten dat Ajax volledige aansprakelijkheid op zich heeft genomen voor het hartfalen van Nouri. Of er nog een verdere juridische strijd gaat plaatsvinden tussen club en familie is ongewis. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Wat mis ik die jongen zeg, had altijd zoveel energie voor de camera en in het veld. Alweer een jaar voorbij, lijkt veel korter geleden. Blijft zo pijnlijk man.
0 0
PaulC
Keer op keer verliezen van Ajax, de club met de grootste prijzenkast van Nederland. In eigen huis jaar in jaar uit vernederd worden door Ajax zonder supporters.
Tja dat doet wat met je.....
Als er geen enkel, maar dan ook geen enkel, vooruitzicht is om Ajax in dat opzicht in te halen dan moet je dat verlies toch op 'n bepaalde manier compenseren.
Ieder gelukkig mens heeft, naast voetbal, voldoende zaken om zich heen waarbij hij zich fijn of gelukkig kan voelen. Denk aan werk, studie, vrienden, je partner, lieve familie of vakantie. Daar spelen de waarden van het leven misschien wel een grotere rol.
Maar als je een triomf, want zo voelt het voor hen, hebt behaald met het zwaaien van een spandoek met diep trieste teksten over Nouri dan ben je voor mijn gevoel echt de allergrootste loser ooit. Dan lukt het je dus niet om te genieten van al die andere mooie dingen in het leven. Tenzij al deze zaken ontbreken in je leven, in dat geval heb ik medelijden je. Als zoiets de enige manier is om een onoverwinnelijk over gevoel over je rivaal te krijgen dan hoor je pas echt bij de losers. En nee, ik hoop nooit dat hen zoiets zelf overkomt.......
Oh ja, nog één ding. Hoe meer minnetjes ik krijg des te meer losers er hier op dit forum zijn.
11 -1
Tomajax1990
Denk dat meneer spandoek nog niet gepakt is als ik de minnetjes zo zie. Arme ziel
6 0
GvanderK
Arme ziel(en), want helaas zijn er meerdere losers op deze site die minnen op dit soort dingen. Triest, dan moet je toch geen leven hebben.
3 0
CruyffFootball
Pff jaar geleden alweer..
0 -1
AFCA-B93
Weet nog zo dat ik die wedstrijd aan het kijken was. M’n oma lag toen in het ziekenhuis en die vond het ook zo verschrikkelijk wat er gebeurd was. De dag erna overleed ze zelf. Wat een weekend was dat zeg..
2 -1
RaAjax
Jeetje voor jou ook heftig zeg! Sterkte!
2 -1
Tomajax1990
Al een jaar aan het vechten, iedereen die hem een warm hart toedraagt zal het vandaag weer een beetje moeilijker hebben. Al het ziekenhuis personeel en personeel van andere instanties die al een jaar lang alles doen voor deze jongen, chapeau en ga zo door, misschien is er dan toch ergens nog een wonder mogelijk.
3 -1
DavidFerr
Gezien dat kwetsende spandoek van gisteren over Nouri. Vermoed ik dat er nu ook wat Feyenoorders zijn die wat accounts hebben aangemaakt en hier massaal aan het minnen zijn.

Ik vind dat AS hier wat aan moet doen.
8 -2
AFCAMM
Ik zat n.a.v dat doek en het liedje even op FR12 te kijken en ook daar (zelfs daar) wordt er met afschuw over gesproken. Slechts een enkeling doet stoer.
2 -1
Ruff Rhythim
En die enkelingen zijn het laagste levende organisme op deze aardbol, lager dan een stuk stront, wat overigens weer een belediging voor stront is....
2 0
JanTa
Ziekelijke geesten met waarschijnlijk een TBS achtergrond die aandacht op zich willen vestigen.
2 -1
KleinMiljoen
Gelukkig zijn het er maar een paar. Las op Feyenoord forum dat 99% het spandoek verafschuwden en hopen dat de ultracreatieve geesten een stadionverbod oid krijgen
3 -1
DavidFerr
Je hebt gelijk. Meestal zijn het er maar een paar die het voor de rest verpesten.
0 0
Pauw
“Dat had Appie beter gedaan” denk ik vaker dan mij lief is.
6 -7
afcas
veel te vaak helaas. het is vooral uiterst zielig voor die jongen en zijn familie. al mogen we zijn vrienden en teamgenoten ook niet vergeten.
5 -5
IJzereRinus
Lieve Nouri..

We dragen je allemaal mee. En vergeten dit nooit.
Nouri, blijf sterk..
9 -5
Jantjeajax
Wat is de wereld rot dat er 4 minnetjes gegeven worden voor deze post
Laten we hopen dat het een figuur is die vier accounts heeft
Dan is het nog steeds triest maar voordeel dat het maar een iemand is die bij zich zelf te raden moet gaan wat hij allemaal aan het doen is.
2 -1
Ron403
Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan Appie denk.
11 -8
Gooseman
Wat voor een zielige personen gaan hier om kwart voor 10 in de ochtend nu minnetjes uitdelen?

Ik ben geen voorstander om elke dag 10 posts over Appie te gaan lezen, maar op een dag als vandaag kunnen we met zijn allen toch stilstaan bij een jaar geleden.

Vergeten doen we dit nooit!
12 -6
Ruff Rhythim
Wie die minnen uitdelen?

Wat dacht je van onze vrienden die dat spandoek van gisteren ontrolde en die teksten zong? Maak je geen zorgen over hun. Ze zijn van het laagste niveau onder nul.
0 0
Web
Iemand vroeg waar Bosz woonde.
Ik zij Apeldoorn, geloof 10 minnetjes, lachen gaat nergens over.
Maar het is Web.
3 -3
Web
Dit zegt alles over de personen hier.
Maar doe wat jij denkt wat goed is
Het is zo makkelijk om zonder je prijs te geven. Dan durven ze wel
Lekker stiekem niemand herkent mij
3 -5
GvanderK
Ik vind dat zowel bij plus als min je moet kunnen zien wie dit doen. Is gewoon eerlijker naar elkaar. Begrijp sowieso niet waarom er hier mensen zouden bestaan die het niet verschrikkelijk zouden vinden wat er met onze Appie is gebeurt... In mijn ogen zijn dit dan geen echte Ajacieden.
2 -3
Dwergje48
Die minnetjes hebben totaal geen invloed dus ze boeien niks.
5 -6
Amsterdam Loyals
Stay strong Appie!
8 -6
SfeervakZuid2
Stay Strong Appie #34

Sterkte aan de familie!

Hopelijk kunnen we het met met zijn allen voor elkaar krijgen om niet over alle randzaken te gaan praten, maar dat Appie vandaag centraal mag staan......
11 -6
Web
Ja Klaas - Jan dat hebben wij allemaal.
10 -7