Huntelaar tekent officieel voor een jaar bij

BartVeenstra, 06-07-2018 om 15:05, 24905 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft het contract van Klaas-Jan Huntelaar officieel met een jaar verlengd. Dat meldt de Amsterdamse club vrijdagmiddag via de officiële kanalen.

Met het verlengen van zijn contract staat Huntelaar nu tot en met 30 juni 2019 onder contract bij Ajax. De spits keerde vorig seizoen terug bij de Amsterdamse club, waarvoor hij eerder van 2006 tot 2008 ook al speelde. In het afgelopen seizoen was Huntelaar goed voor dertien doelpunten.

Met Ajax won Huntelaar twee keer de KNVB-beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal, maar de belangrijkste nationale prijs - de landstitel - ontbreekt nog. 'Natuurlijk wil ik die titel heel graag op mijn lijstje bijschrijven', zegt de spits.


Interesse in het nieuwe thuis- en/of uitshirt? Alleen dit weekend krijg je gratis de naam van Klaas-Jan Huntelaar en zijn rugnummer negen achterop bedrukt!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
10 goals uit 20 wedstrijden. 1 op 2. Die wedstrijden waren vaak ook nog eens invalbeurten. Dat zijn geen slechte cijfers hoor. Logisch om nog een jaar door te gaan dus.
3 -2
Frenkiebaasdejong
Top om achter de hand te hebben. Maar is toch wel echt op zn retour nu. Als hij de kansen niet maakt, heb je natuurlijk vrij weinig aan hem. Misschien dat zen vizier volgend jaar weer wat meer op scherp staat... maar ik betwijfel t. Wat ziet ie der uut met die beerd trouwens haha
2 -2
AFCAMM
Lijkt sprekend op z’n pa, zoals die er in het bekende filmpje uitzag (verslaggever die aan z’n pa vraagt of hij Huntelaar kent). Al had die volgens mij niet zo’n baard.
0 0
Stroeve
Ja, haha, inderdaad zeg!
0 0
VinylFrank
Top! Ik heb zin in komend seizoen! Het beloofd een mooi seizoen te worden
2 -1
Minsc
belooft
0 0
Babayaka
Het is het 2dw jaar ik denk dat hij het beter gaat doen dan vorig jaar. Hopelijk ook meer teamgeest en teamspel in het team. Dat komt zo ie zo de spits ten goede.
0 0
AFCAMM
Prima om KJ er langer bij te hebben!

Off-topic: Filipe Luis heeft meermaals aangegeven warme gevoelens te koesteren voor Ajax en nog best terug te willen keren om het ‘vertrouwen terug te betalen’. Zou het geen aardig idee zijn als Marc daar eens naar kijkt? Dacht dat zijn contract na dit seizoen afloopt.

Is inmiddels natuurlijk wel al ouder, maar kan toch nog prima mee, denk ik?
2 0
Inhartennieren
Ik snap niet wat die domme supporters hier allemaal lopen te klagen over Huntelaar.
Hij weet ook wel dat hij tweede keus is, maar als je zo’n spits als 2e spits achter de hand hebt. Moet je gewoon in je handjes klappen.
9 -3
TheRiviera
Je vergeet alleen dat hij geen tweede keus is. Sinds het sluiten van vorig seizoen heeft Dolberg niks laten zien waardoor je het gevoel zou hebben dat hij gelijk eerste keus weer is. Vorig seizoen was hij uit vorm dus op dit moment is Huntelaar eerste spits en moet Dolberg zichzelf maar in de basis werken.
3 -1
fc Barcelona_ke
Prima spits voor ajax.. basisspeler heeft hij laten zien dat hij kan voetballen en scoren. Afgelopen seizoen heeft hij weleens veel grote kans missen.. het is bedoeld dat hij dolberg en kaj gaat helpen.
6 -2
De_Realist
Jammer, want Huntelaar zal ongetwijfeld in de basis staan en maar weinig bijdragen.

Haal eens een degelijke spits die er 20 in schiet.
3 -10
WillyBrokamp
Gaaaaap
2 -2
Rinus M.
Wel triest dat je te onnozel bent om te weten dat we ook nog ene Dolberg hebben.
2 -1
De_Realist
Oh ja, die speler die al vrij snel op de bank werd gezet toen Huntelaar kwam (blessure of niet), en daarnaast al een tijd niks heeft laten zien. Dolberg had vorig seizoen zijn momenten, maar was allerminst constant en is sindsdien ook nog eens ver weg gezakt.
1 -3
OKP-AFCA
Gebaseerd op?

Het welbekende azijnzure onderbuiksgevoel zeker.
2 -4
NotForSale
Klaas-Jan zal zeker nog van waarde zijn ondanks dat Dolberg waarschijnlijk 1e spits wordt.
3 -2
OntlastendeMiddenvelder
Komend seizoen wint hij eindelijk de schaal. Dat kan haast niet anders, nu er EINDELIJK geïnvesteerd is in spelers die zowel goed als ervaren zijn.
4 0
Sunny_Boy
Top Ajacied!!! Kunnen anderen ex-Ajax spelers een voorbeeld aan nemen.
5 -1
talent020
off topic: benieuwd wie Ajax TV gaat presenteren nu die Fresia naar Fox is
0 0
Bky
Fijn, leuk voor onze eerste spits (Dolberg) en onze tweede spits (Sierhuis) om hem als mentor te hebben. Hoop toch niet dat hij veel gaat spelen.
2 -5
Web
Weten wij dat ook weer.
3 -3
AltijdGelijk
Huntelaar vol aan het kickboxen, baardje laten staan. Zou me niets verbazen als hij moslim gaat worden! Of is hij dat al?

Hopelijk gebruikt als Pinchhitter achter Dolberg, dan vind ik het goed.
1 -5
NouridolbergNeres34
Scheer die baard af man, ziet er echt verschrikkelijk uit.
5 -9
@Maar7en
Zolang hij scoort en lekker voetbalt bij en voor Ajax kan het mij niet schelen hoe hij eruit ziet. Baard, staart, al is ie kaal odf paars gekleurd wat boeit het? Laat iedereen lekker eruit zien zoals hij zij wil. Dat maakt de wereld een stuk minder saai.
1 0
Web
Heb jij de scheiding wel recht in het midden?
Smorgens een uurtje voor de spiegel.
Waar heb je het over?
3 -1
NouridolbergNeres34
Je bent weer lekker op dreef vandaag he, iedereen de les willen lezen.
0 -3
Web
Ik lees niemand de les, maar jij hebt het over een man die doet wat hij denkt goed voor hem is. Het zou wat zijn als wij allemaal het zelfde moeten zijn.
Verder heb ik het alleen over respect, val nooit iemand af
Jij hebt alles gelezen?
16.42 bijvoorbeeld.
1 0
NouridolbergNeres34
Niemand mag kritiek op siem hebben of op Huntelaar...

Hij moet helemaal niks, iedereen moet het lekker zelf weten. Ik zeg alleen Wat ik er van vind.
0 -1
TheRiviera
Je geeft kritiek op zijn baard alsof je een of ander sjenk bent van de mode politie. Of hij nou wel of niet ze baard laat staan heeft helemaal niks met het voetbal te maken en ook niks met jou , mij of iemand anders te maken behalve Huntelaar zelf dus er kritiek op hebben is nutteloos.
1 0
Web
Jawel hoor heb ik ook
Geef aan dat Dolberg eerste spits is
Geef aan dat Siem het niet meer heeft.
Maar de manier waarop.
Daar gaat het mij om, wat hebben ze betekend voor de club, maar ik moet er ook niet aan denken dat Siem nog invalt.
1 0
AltijdGelijk
Ik hoop dat je een vrouw bent! Mannen die andere mannen op hun uiterlijk beoordelen vind ik een beetje eng...
0 -3
NouridolbergNeres34
Het lijkt toch net een berg geit of mag ik dat ook niet meer zeggen. Is niks engs aan, ik zeg gewoon eerlijk wat ik denk.

Als ik jou post hierboven lees doe je precies hetzelfde, maargoed..
1 -2
AltijdGelijk
Nee maar ik lees of hoor dat wel vaker dat mensen zo een hekel hebben aan een baard! Hoezo is dat??
1 0
Mart42
Top!!! In thuiswedstrijden samen met Dolberg op doelpunten jacht!
1 -1
El-Dorado
Wat zou ik graag Huntelaar en Suarez nog samenspelend in een Ajax shirt willen zien!

Vooral ook puur om de emotionele waarde (voor mij).
1 -2
ajax1981
Lucky Ajax
0 -1
El-Dorado
zoiets dacht ik al wel ;)
1 0
Ozymandias
Ajax zal komend seizoen met Huntelaar, Schöne, Tadic, Siem, Lamprou, Veltman, Van Leer, Tagliafico, Labyad en misschien ook Blind en Magallán een behoorlijk aantal spelers van 24 jaar of ouder hebben. Dit soort mannen zijn belangrijk zodat de talenten zich makkelijker zullen aanpassen aan het leven en trainen als profvoetballer op het hoogste niveau.
3 -2
TheRiviera
Snap niet waarom je bericht min punten krijgt want je hebt gewoon keihard gelijk. Zelf loop ik al jaren hetzelfde te roepen maar veel supporters op AS willen liever een elftal zien van jong talentjes die nauwelijks schaamhaar op hun ballen hebben. Persoonlijk ben ik altijd van mening geweest dat talenten zichzelf het best en snelst ontwikkelen als ze een concurrent voor zich hebben die op dit moment zowel beter is en meer ervaring heeft. Het zal hun motiveren om harder te werken om in de basis te komen.
0 0
chloorbestendig
Goeie kerel, gewoon houden.
5 0
Leviathan
Mooi goed om erbij te hebben ondanks hij afgelopen seizoen soms wat scherpte miste toch aardig wat goals/assists en belangrijk geweest.. Bleek maar weer hoe belangrijk het is om op elke positie dubbel bezet te zijn!
4 0
mvdk
Die baard...

Heerlijk om ook nog een spelers als Huntelaar te hebben. In vorm is hij 1 van de dodelijkste afmakers van Europa.
4 -4
Bky
Niet "in vorm".

Gewoon 10 jaar geleden, toen was hij de de dodelijkste afmaker van Europa. Dat heeft dus letterlijk niets meer met vorm te maken.
2 -3
Ajax#1900
Die scherpte is er gewoon van af hoor. Je kan niet 3 jaar uit vorm zijn.
6 -2
marrene
Dat was hij mss. vele jaren geleden. Afgelopen seizoen heeft bewezen dat daar helemaal niks van over is. Prima gast maar komt eigenlijk zwaar tekort. Is te hopen dat Dolberg zijn vorm van 2 seizoenen krijgt en fit blijft.
2 -6
Amsterdam Loyals
Top! Gaat zijn waarde nog hebben dit seizoen!
6 0
talent020
Huntelaar gaat zijn waarde nog wel hebben, blij dat hij nog een jaar bij de selectie blijft
6 -1
JordyAjacied
Mooi om er bij te houden, kan zeker nog van waarde zijn! (AS een andere foto zou wel beter zijn, deze is een beetje creepy.)
1 0