'Aansluiten bij groep na vakantie van drie weken'

JesseTH, 29-06-2018 om 17:05, 35717 views, Voetbal International |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Erik ten Hag baalt ervan dat Siem de Jong tijdens de eerste trainingsweek van dit seizoen uitviel met een kuitblessure. Een andere speler die nog ontbreekt op de training van de Amsterdammers, is Dusan Tadic. De Serviër speelde onlangs een rol op het WK en krijgt zodoende nog een royale vakantie.

'Dat is logisch. Dusan heeft een zwaar seizoen gehad in de Premier League, zonder winterstop', oordeelt Ten Hag tegenover Voetbal International. 'Vervolgens sloot hij vrijwel direct aan bij Servië om zich voor te bereiden op het WK. Na zijn vakantie, over ongeveer drie weken, zal Dusan aansluiten bij de groep. Ja, op tijd dus voor de duels met Sturm Graz.'

Een middenvelder die al langer actief is bij Ajax, is Siem de Jong. De routinier is niet fit en daar baalt Ten Hag van. 'Dat is heel vervelend, want deze weken zijn belangrijk om een goede basis te leggen. Hopelijk kan Siem spoedig aansluiten, maar dat is nu nog moeilijk te zeggen.'

Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aspers73
Siem laten gaan, voegt niks meer toe.
0 0
Joseph
Siem is rommel, onbegrijpelijk dat Tem Hag over hem begint. Zijn blessure kan Ten Hag redden, want hij zou hem gewoon opstellen.
Sien is een gevaar voor het kampioenschap en plaatsing voor Europees voetbal.
1 -1
MitsjollAjax
Siem is rommel.... Siem is geen Tadic of Ziyech maar is gewoon bruikbare wisselspeler. Welke goede speler wil als 7de middenvelder op de bank gaan zitten bij Ajax met ons salarisplafond. Hij gaat zo'n 10 wedstrijden spelen als wissel als we ver in europa en de beker willen komen. En dan niet in de spits (ADO thuis?) dat kan niet meer. Je moet hem soms laten invallen zoals willem2 en feijrnoord uit, dat moet zijn rol binnen het team zijn. Heeft ervaring, klaagt nooit en jongen van de club.
1 0
ajaxrulesz
dIE SPEELT OOK geen enkele rol dit seizoen, helemaal niet met de opstanding van eiting en de komst van labyad en tadic die zit alleen de bank warm te houden.
0 0
Web
Waarom moet Siem altijd zo afgekraakt worden.
Hij heeft in zijn goede jaren heel veel betekend voor Ajax.
Ja nu lukt het niet meer, 2 jaar op de bank is te lang geweest.
Bovendien ook nog een prima jongen, zonder kapsones.

En dezelfde mensen zitten Raffie onderuit te halen.
Het zelfde lot voor hem? Lukt het niet dan maar afzeiken.

Heitnga heeft dit ook al mee gemaakt, een betere Ajacied kun je niet vinden.

Winter, Frank de Boer, Ronald de Boer. Vd Sar, Bergkamp, van Basten enz Allemaal zoveel betekend voor Ajax, maar het zal er wel bij horen hier, vind je het gek dat mensen als Rijkaard en Litmanen nergens in stappen 100 procent geef ik ze gelijk.

Ik vind het nog steeds ongelooflijk jammer dat zowel Jonk als Bergkamp op verkeerde posities hebben gezeten bij Ajax, totaal niet geschikt voor leiding gevende functie, maar wat hadden ze nog veel kunnen betekenen als individuele trainer, beter kun je niet krijgen.

Je kan veel beter Sjaak Swart zijn niets doen, lekker in de luie stoel zitten en je menig geven, dan blijf je allemaal een top Ajacied.

Deze mensen zijn allemaal financieel onofhankelijk, waar doen ze het voor.

Er zijn clubs die beter omgaan met de oudspelers.
7 -3
Joseph
Je gaat Frank de Boer ook niet meer opstellen. Ik snap dat er geen respect is voor het spel van Siem. Ajax is geen liefdadigheidsinstelling.
0 -1
TheRiviera
Dit gebeurd helaas al jaren hier op AS en zal ook in de nabije toekomst niet veranderen. Voor veel ''Supporters'' van Ajax moet je gewoon presteren anders word je afgekraakt. Zodra een speler wat verkeerds doet worden ze afgezeikt ongeacht of de mensen wel recht daar op hebben. Veel mensen op AS zoeken gewoon graag een pispaal om hunzelf een reden te geven om te klagen. Dat is helaas de realiteit waar we in leven.

Respect voor spelers die ooit veel hebben betekend voor Ajax is ver te zoeken op AS.
1 0
MitsjollAjax
Precies dit of ze zijn de realiteit uit het oog verloren. We hebben een salarisbudget van ongeveer 50 miljoen. Daar moet je alle spelers van betalen. Dan kan je niet 7 top middenvelders hebben. Ik zie de raarste dingen hier voorbij komen die gewoon niet kunnen. Kostic als 4de linksbuiten, V. Jansen als 4de spits. Zelfde geld voor Lamprou die is kwalitatief niet goed genoeg maar als derde keeper prima. Welke team uit de eredivisie heeft een betere 3de keeper?
0 0
Toekomst1900
Mooi verwoord! Dacht er gisteren ook aan. Rijkaard is een geliefd Ajacied, van der Sar, die zn nek voor Ajax uitsteekt, wordt gehaat.. wereld op zn kop!
0 0
DonAdam
Zo is dat. Er schijnen zich alleen nog maar trollen in te schrijven op AS, die de allergrootste Ajacieden afzeiken, die alles voor de club betekent hebben en zich keihard inzetten voor de club. De helden van voorheen die menig prijs in de prijzenkast hebben laten bijzetten worden verguisd door nepsupporters en echte Ajacieden laten het gebeuren,

Het is een ware kakkerlakkenplaag wat hier rondwaard. Het wordt eens tijd dat de modjes een grote schoonmaak houden op de site en de kakkerlakken terugschoppen naar fr12.

Als Siem, de man die de Arena op zijn grondveste deed schudden die 15 Mei 2011, meerwaarde heeft, dan stelt de coach hem op.
3 -1
Redrum
Siem zal voor mij altijd een held blijven, net als Frank de Boer. Zij hebben ons de derde ster bezorgd en daarvoor zal ik ze eeuwig dankbaar zijn. Respect zal ik altijd voor ze hebben.
2 -2
Pierre Heno
We stellen Sjaak Swart toch ook niet meer op?! Was toch een fantastische speler niet?! Siem heeft geen meerwaarde meer en dat heeft het afgelopen seizoen (alleen maar kleredivisie niveau) toch wel aangetoond.
2 -3
TheRiviera
Elke speler mits fit en in vorm kan van meerwaarde zijn. Als Siem gewoon fit is en in vorm is kan zijn ervaring een voordeel zijn tegenover het jeudigheid van veel talent. Je moet niet voordoen alsof het niveau van Ajax nou zo hoog ligt of moet liggen dat spelers zoals Siem gelijk afvallen. Want dan valt zowat heel de selectie af.
2 -1
NouridolbergNeres34
Hou toch op met je siem man, is er nou echt niemand bij Ajax die ten hag kan vertellen dat Siem niet meer meekan en lekker bij Almere city moet gaan ballen.

Overmars moet met hem gaan zitten en gewoon netjes uit elkaar gaan ,contract ontbinden of voor een kleine transfersom laten vertrekken, het kan gewoon niet meer sympathieke jongen niks mis mee maar hij is gewoon op.
2 -7
TheRiviera
Uitspraken als dit geven maar aan wat je erg weinig verstand hebt van voetbal. Hij vertrok in goede staat bij Ajax, heeft een slechte periode door blessures en uit vorm zijn en nu ineens is hij op alsof je praat over een oude rot van 35 die her en der heel ze leven overal heeft gespeeld.

Er zitten wat gaten in je logica vriend.
0 0
AFCA.
Oei Siem, niet forceren hè! Rustig de tijd nemen dat is belangrijk.
2 0
martin1234
Je kunt natuurlijk k*nkeren op Siem de Jong, maar het is de trainer die hem opstelt.
3 -1
Pierre Heno
Siem valt toch altijd uit wanneer er belangrijke wedstrijden aan komen?! Maar goed ook eigenijk.
2 -1
L8
Twente thuis enkele jaren terug!?
3 -4
Web
Hier heeft iemand een min voor gegeven.
Hoe dom kun je zijn.

Echt een min Twente thuis enkele jaren geleden.
1 -3
DonAdam
Dom? Trollen en kakkerlakken nemen 90% van de site in. Vroeger was het alleen die petterson, nu loopt half fr12 hier rond.
0 -2
AFCAPolarBear
Dat heeft 1 van de 2 gezegdes:

In een verkeerd lichaam geboren zijn
Uit de kast komen

Of gewoon stinkend jaloers zijn :-)
1 0
Stone020island
Het is toch ongelofelijk dat siem de jong nog bij ajax onder contract staat. Kan werkelijk helemaal niets meer en js nog trager als mijn pa van 65.
3 -6
Truth
Niet dat ik er rouwig om ben hoor, maar is Siem ook weleens Niet geblesseerd??
0 0
martin1234
Het lijkt erop dat hij de afgelopen jaren teveel van zijn lichaam gevraagd heeft en heel vroeg versleten is. Jammer, het is een sympathieke speler en een echte Ajacied in mijn ogen.
1 0
Truth
Helemaal met je eens hoor. Alleen heb je, met alle respect, niet zoveel aan een sympathieke vent op de bank of tribune. Ik vergeet nooit die goals van hem in de kampioenswedstrijd toen en heb als mens en als prof echt wel waardering voor hem. Maar als voetballer, met z'n vorm en fitheid van de afgelopen jaren, heb je er gewoon niks meer aan
0 0
martin1234
Ja dat klopt. Dan krijg je het 'goed in de kleedkamer' verhaal. En als Siem nog wil spelen dan moet hij het middenmoot eredivisie zoeken op het moment. Maar ik wil desondanks niet meegaan in het in mijn ogen 'Siem de Jong bashen'. Zoals ik ergens anders al schrijf: Het is de trainer die hem opstelt.
0 0
JordyAjacied
Tekent hij dan ook pas over 3 weken of wordt dat wel nog volgende week afgerond?
1 0
Ozymandias
De trasnfer is al afgerond. De handtekeningen onder het contract zetten is op dit moment puur symbolisch.
0 0
JordyAjacied
Voor de foto’s en presentatie aan fans is dat meer dan, en dan tekenen op beeld, interviewtje enzo, vind ik altijd wel leuk om te zien.
1 0
korem
Niet fit ? Geblesseerd nog ? Of gewoon niet voldoende getraind ofzo
0 -9
whatarethose
Wat dacht je van na 11 maanden voetballen even uitrusten
4 0
jariafca020
Laat Siem maar heeeeel goed uitrusten.
2 0
Bocarra
Waarom trekt Ajax geen volwassen spelers aan??? Wat is er met plan B aan de hand????
0 -10
MarkGroothuis
Hebben ze dat niet gedaan dan?
1 0
BobaAjax
Tagliafico , tadic, labyad. Zijn 3 van de laatste 5 aankopen.

Magallan is ook volwassen .

Zeuren om het zeuren.
6 0
ajaxcied4life
Exact. Of het is niet goed, of het deugt niet.
1 0
Ozymandias
Ik denk dat hij het sarcasitisch bedoelde.
1 -2
Kupke
Zal dus helaas niet spelen tegen Sturm Graz. 2 dagen trainen is niet goed genoeg voor een basisplek.
2 0
DavidFerr
Tadic zou 6 dagen voor Sturm Graz weer moeten aansluiten en zou dan waarschijnlijk 4 a 5 dagen trainen. Desondanks zal het wel krap worden of hij dan gaat kunnen spelen.

(Servië was woensdag uitgeschakeld en er van uitgaande dat Tadic zijn vakantieperiode direct op donderdag start)
0 0
Roels
Na 10 maanden voetbal ben je na 3 weken rust wel fit hoor. En hij zal tijdens de vakantie vast wel een rondje rennen meepakken.
0 0
AdK
2 dagen trainen = checken hoe de conditie ervoor staat en wellicht een invalbeurt laastst half uur mocht dag nodig zijn.
0 0
Redrum
Maar dan is Hakim er nog waarschijnlijk
0 -1
jollie18
Idd dat is wel heel erg weinig
0 0
Adamoost
Tadic zal het vast ook erg fijn vinden dat er tijdens de kerst ook een vakantie is.
2 0
BobaAjax
Premier league krijgt ook een winterstop aankomend seizoen. Maar liefst 2 weken .
1 0