Ten Hag: 'Nog niet definitief binnen'

NielsE, 23-06-2018 om 14:55, 25467 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Erik ten Hag heeft in gesprek met FOX Sports vooruitgeblikt op het treffen tussen VVSB en Ajax. De Amsterdammers openen het seizoen traditioneel tegen de amateurs. Ten Hag spreekt vlak voor de wedstrijd uit te hopen op de komst van Dusan Tadic. 

'Ja we willen hem', is de oefenmeester duidelijk over de wensen van Ajax. 'Verder is het zaak van Marc (Overmars, red.) om dat definitief tot stand te brengen. Hoe de details precies zitten weet ik niet exact. Natuurlijk praten wij over dit soort dingen, maar Marc gaat mij niet op de hoogte houden van alle kleine details. Het is heel duidelijk wat wij willen, als staf en als directie van Ajax. Het is nog niet zo dat we hem al definitief binnen hebben. Anders hadden we dat wel gemeld.'

Ten Hag moet het aan het begin van het seizoen doen met een gehavende selectie, zo zijn bijvoorbeeld Siem de Jong en Frenkie de Jong afwezig door blessureleed. 'Hopelijk kunnen zij snel instromen. Het lijkt alsof de voorrondes van de Champions League nog heel ver weg zijn, maar dat begint eerder dan het lijkt. De tijd knijpt. Als team en als staf moeten we gewoon omgaan met tegenvallers. Elk nadeel heeft ook weer zijn voordeel, er doen nu een hoop jeugdspelers mee. Ik hoop dat zij hun neus aan het venster stoten. Dan kunnen we ons eventueel ook intern versterken.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mart42
Heb zin in het nieuwe seizoen.
0 0
behangdelul
Goede teksten, geen gehuil, go ten hag!
9 0
AntiCatenaccio
Die komt dus gewoon.
3 0
SvenGeurtsen
Laten we het hopen!
0 0
FSideMaluku
Dit is vakjargon voor: de clubs hebben een principe akkoord, de speler moet nu alleen nog overeenstemming bereiken met Ajax. Persoonlijk vind ik dat je voor een speler als dit, best je eigen financiële grenzen eens opzij kunt zetten. Je gaat dat dubbel en dwars terugverdienen.
2 0
BokkieBokstra
Niet voor 1 speler financiele grenzen opzij zetten, dat zou dan beleid moeten zijn, misschien dan helemaal het salarisplafond omhoog. Zodat die talenten ook net even langer blijven. Alleen denk ik dat niet altijd om geld draait of jonge spelers of niet gaan.
0 -2
NoPants
Ajax en tadic hebben al een mondeling akkoord, alleen southampton en ajax moeten het nog eens worden.
0 0
harm778
Ajax en Southampton hebben geen akkoord nodig, want Tadic heeft een afkoopsom van 17,1 miljoen. Tadic hoeft alleen nog naar Amsterdam te komen om een handtekening te zetten.
0 0
MelleAfca
Wie zegt dat Ajax die 17,1 wilt betalen?
0 0
harm778
Volgens de Telegraaf betaald Ajax 17,1 miljoen
0 0
Mark11
Je kunt van alles van hem vinden, maar ik leer toch wekelijks weer een nieuwe uitdrukking van Ten Hag ;) En nu maar hopen dat we snel over Tadic kunnen beschikken!
8 -2
dutchusuk
Niet te hopen dat ze het letterlijk doen want dan hebben we een hoop gebroken neuzen
0 0
reaguurder
En hij propt er nog een Cruyff-klassieker in als bonus! Dat accent en taalgebruik vond ik eerst niks, maar idd, elk nadeel heb z'n voordeel :)
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hij is nou eenmaal geen prater, doe je niet zoveel aan.
al vind ik dat zelf een groot nadeel van een trainer, je moet als trainer wel intelligent overkomen om respect te krijgen van voetballers.
power of speech.
0 0