Sinkgraven en Cerny starten seizoen met Jong

JesseTH, 18-06-2018 om 17:25, 28012 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Naast het feit dat de voorbereiding van Ajax 1 maandag officieel begon met enkele individuele tests van spelers, begon ook Jong Ajax na het weekend aan de voorbereiding op wat een nieuw successeizoen moet gaan worden.

Waar de selectie van Erik ten Hag dus nog niet op het veld verscheen, was dat bij de spelersgroep van Michael Reiziger en Winston Bogarde wel 'gewoon' het geval, zo valt te lezen op Ajax.nl. Tijdens een 'uitgebreide sessie' deden ook Daley Sinkgraven en Vaclav Cerny, beiden in de eindfase van hun herstel, mee met de beloften.

Voor beide spelers geldt dat zij normaal gesproken onderdeel zijn van de selectie van het eerste elftal, maar de Ajacieden kenden een bijzonder ongelukkig seizoen 2017/2018. Sinkgraven kwam slechts vier duels in actie in de Eredivisie, terwijl Cerny tot datzelfde aantal kwam.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Hoop dat we Cerny ooit nog keer gaan zien in t eerste. Was destijds supertalent. Vraag me af of Sinkgraven niet gewoon linksbuiten/linkshalf moet spelen.
0 0
AJAXTHELEGEND
Goed om te horen dat Cerny en Sinkgraven weer dicht bij rentree staan ,ze kunnen alle twee welkome versterkingen zijn voor het eerste team van Ajax . Cerny in goede doen zal het verlies van kluivert kunnen doen vergeten .Hopelijk hebben beiden dit seizoen wel dat beetje geluk ,dat ze nodig hebben om van waarde te worden voor Ajax.
2 -1
Joseph
Hoe zit het met de blessure van Siem de Jong? Die is na zijn klaplong ook nooit meer aan voetballen toe gekomen.. Kan die ook naar jong Ajax?
1 -1
NouridolbergNeres34
Gewoon contract ontbinden die raak je anders nooit meer kwijt, is nog een grootverdiener ook, las laatst ergens dat hij de best betaalde speler van Ajax is.
5 -1
Ozymandias
Waar las je dat want dat kan ik zeer moeilijk geloven? Als Siem genoegen neemt met een rol als wisselspeler die in de laatste twintig minuten van de wedstrijd in mag vallen (en dan alleen op momenten dat er iets moet worden geforceerd) mag hij van mij bij Ajax blijven.

Hij is iemand die op de trainingen nooit zal verzaken en dat soort spelers kunnen als voorbeeld fungeren van hoe een ervaren speler met zijn vak omgaat. Ervaren mannen die de jonkies tijdens de trainingen scherp zetten hebben zelfs als ze niet spelen hun waarde.
1 -1
EVH
Dit zie ik als twee "aankopen / versterkingen" voor as seizoen aangezien zij zo lang zijn weggeweest.
0 -3
iammike
Dom van Ajax om Gravenberch al met het eerste te laten trainen als ik de foto’s moet geloven. Als ze slim zijn wachten ze met ‘Raiola talenten’ tot hun 18e om ze bij Ajax 1 te halen. Als je dat voor die tijd doet gaat die k
over 2 jaar nooit zn contract verlengen...
2 -2
Ozymandias
Misschien is dit wel afgesproken om hem over te halen een contract te tekenen.
3 -1
Joseph
Kun je die tijd en moeite misschien beter steken in een talent dat wel voor Ajax wilt gaan. Gravenberg is voor zijn 18e geen meerwaarde voor Ajax, zal weggaan voor hij dat is.
Dat opleiden moet in jong Ajax gebeuren, pas als ze een meerwaarde kunnen zijn moeten ze debuteren, zeker als ze onder de 18 zijn.
1 0
Ozymandias
Tja, toen De Ligt net zestien was geworden dacht ook niemand dat hij voor zijn achttiende al een meerwaarde voor in de basis Ajax zou worden. Hetzelfde geld voor Kluivert.
0 -1
iammike
Nou dit is de reden waarom het elke keer fout gaat met Raiola talenten. Als de talenten 16 worden laat die ze voor 3 jaar tekenen en als ze in de tussentijd debuteren en nog een kort contract hebben gaat die ongekende eisen stellen en ze compleet brainwashen om naar Italië te gaan. Mark my Words. Volgend jaar gaat Mitchell Bakker niet verlengen en daarna Gravenberch ook niet.
2 -1
Ozymandias
Dat kan maar daar kan Ajax uiteindelijk toch niets aan doen. Het enige wat ze kunnen doen is hem zo lang mogelijk bij Ajax proberen te houden. Als ze daarvoor dit soort afspraken met hem moeten maken dan moet dat maar.
2 -2
fc Barcelona_ke
Ten hag wil concentratie met fitte spelers. Ik snap zn keuze wel. Cerny en sinkgraven zijn vaak geblesseerd
3 -5
Leviathan
Was Cerny al bijna vergeten weer. Hoop dat hij zijn talent eens in kan gaan lossen..
4 -1
DS
Mooi dat ze eindelijk terug op het veld staan, beide spelers met potentie.
4 0
Duif63
Cerny is gewoon middelmaat. Hoort niet in Ajax 1. En dat heeft niets met zijn blessures te maken.
1 -3
Tecmessa
Ik ben benieuwd naar Vaclav. Ik ben inderdaad bang dat hij teveel tegenslag heeft meegemaakt in een cruciale fase in zijn voetbalontwikkeling om nog het benodigde niveau te gaan halen. Aan de andere kant werd deze jongen in de A1 nog in dezelfde categorie als Appie geschaard, hij kon echt wel wat. Zou dus ook zo maar eens een revelatie kunne worden als hij vrij is in zijn kop. Dit seizoen is het wel erop of eronder voor die jongen.
0 -1
han23
Vindt je dat echt? Ik denk Dat cerny heeft aangetoond dat hij het niet van het gewenste niveau is
1 -4
Lazell
Wanneer dan? Was een van onze grootste beloftes en is daarna meer geblesseerd dan fit geweest...
3 -1
Ajax#1900
Hij heeft de stap gewoon nooit kunnen maken. Blessures helpen niet maar hij is ook een hele periode fit geweest hoor.
1 -1
Ozymandias
Voordat Cerny last kreeg van zijn rug was hij nog een tweedejaars A-junior. Daarna heeft hij een seizoen last gehad van zijn rug en nu een seizoen helemaal niet kunnen spelen. Dat hij in de periode dat hij wel geheel fit was niet is doorgebroken is logisch aangezien hij 18/19 jaar oud was. Niet elk grote talent breekt net als Kluivert en De Ligt op zo'n jonge leeftijd door.
0 0