Kluivert met Jong Oranje langs Paraguay

BartVeenstra, 30-05-2018 om 07:05, 8939 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Met Ajax-aanvaller Justin Kluivert in de basis heeft Jong Oranje dinsdagavond weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Paraguay. Na negentig minuten spelen eindigde het duel in 1-1, waarna Nederland de penalty's beter nam dan de Zuid-Amerikanen.

Kluivert scoorde niet, al had hij wel enkele mogelijkheden om dat te doen. De buitenspeler werd na 72 minuten, net nadat Jong Oranje op 1-1 was gekomen, gewisseld. Namens Paraguay had Saul Salcedo de score uit een vrije trap geopend, terwijl Guus Til namens Jong Oranje - op aangeven van Pablo Rosario - voor de gelijkmaker zorgde.

De oefenduels in Zuid-Amerika (Jong Oranje oefende eerder tegen Jong Bolivia, 4-1 zege) waren ter voorbereiding op de EK-kwalificatieduels met Engeland en Schotland. Deze duels worden in september gespeeld. Vanaf die wedstrijden is Erwin van de Looi officieel de nieuwe hoofdcoach van Jong Oranje. Tijdens deze trip was de oefenmeester er wel al bij om alvast kennis te maken met de groep.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeKes
Jong Oranje ONDANKS KLUIVERT langs Paraguay!!!!
Niet gezien en twee grote kansen verprutst!
WERELDVOETBALLER!
0 0
Van Reenen
Gauw verkopen voor 30 miljoen. Binnen is binnen. En voordat hij (denkt hij zelf, de arrogantie ten top) 160 miljoen waard wordt.
0 0
Joseph
En zo stort het wereldje van deze kleine parasiet in, welke club gaat er nu nog betalen voor hem? Je moet wel erg naïef zijn om nu 20 miljoen voor een speler van 19 jaar neer te leggen, die niet eens het eerste team van een kwakkelend NL haalt en bij het 2e team gewisseld wordt.

Verlengen zal een droom worden voor Kluivertje, zijn carrière staat op het punt om naar de klote te gaan.
0 -2
3*stars*3
Hij had wat last van zijn knie.
Die Groeneveld viel gister trouwens meer op.
Kluivertje is duidelijk met een volle kop aan het voetballen maarja, eigen schuld want met Mino op de achtergrond is er altijd stront aan de knikker.

Hij heeft het voor zichzelf moeilijk gemaakt.
Bijna onmogelijk zelfs, om nu on te draaien of hij moet breken met die vetzak.
1 0
Jeroen88
Kluivert gaat het moeilijk krijgen,hier toon het zich als je tegen echte verdedigers in aanraking komt buiten een niets zeggende opleiding eredivisie in nederland hoe moeilijk het gaat worden buiten een nederland.hij liep zich vaak vast.een dilrusun maak ook geen indruk meer was ook al onzichtbaar bij die slechte beloften team u20 en toch worden deze jongens telkens opgeroepen.kijken ze bj de knvb alleen maar naar naam van club of kunnen ze niet beter kijken wat jongens in die leeftijd presteren bij de bvo clubs
0 0
altijdwelwat
Jong Oranje ondanks Kluivert langs Paraguay dekt beter de lading, liep zich met regelmaat vast en was erg slordig. Vind het sowieso een armoedige lichting, Dumfries, Rosario, van Drongelen, Hoogma, Diks.... Alleen Groeneveld en Koopmeiners brengen iets extra's
2 0
3*stars*3
Ik begreep niet waatom Koopmeiners op talentenlijst stond van La gazette maar sindsdien volg ik hem en hij heeft wel wat.
Ik ging okk weer letten op Til en hij maakte die goal netjes af maar verder een overschatte voetballer, die veel verstopt.
1 0
altijdwelwat
Til vind ik ook overschat , er zit een goede kop op maar technisch houd het niet over heeft naast zijn loopvermogen niks extra's.
0 0
Sampaoli
Kluivert was gister heel matig, misschien speelt de transfer een rol. Groeneveld is minimaal even goed als Kluivert en ik zou het mooi vinden als Ajax hem binnenhaalt voor 1-2 miljoen. Labyad, Johnsen en Groeneveld kunnen dan concurreren voor de linksbuiten positie.
3 0
FlyingDutchMan
Kluivertje is matig :)
0 0
AltijdGelijk
Ik begrijp niet waarom het zolang duurt met aantrekken van Groeneveld!

Wat lopen die scouts weer te slapen....

En dan heb ik het over het huidige seizoen want hij speelt volgens mij redelijk veel bij NEC.

Gewoon ophalen die jongen, nu voor 3 miljoen. Anders gaat ie naar Utrecht, Az, Heerenveen en betaal je volgend seizoen 10 miljoen voor hem.
1 0
Wereld
net als Alireza
0 0
FlyingDutchMan
Dat is een aardig talentje ja, maar denk dat Ajax de gok nog niet durft te nemen.
0 0
AltijdGelijk
Ik begrijp dat niet!

Iedereen kan toch zien dat die jongen kan voetballen.

We speelden een aantal jaar geleden tegen AGOVV, daar speelden Mertens en Chadli toendertijd, die waren ook al zo goed, maar zijn toch niet gehaald.

Dit soort jongens moeten vroeg worden opgehaald.
1 0
Ajax27
Jong Oranje... gewisseld worden na 72 minuten... zo snel kan het gaan Kluivertje. Ik hoop dat je mn ongelijk bewijst maar ik ben er bang voor dat je weer 1 van de zovelen voorbeelden wordt die gewoonweg te vroeg menen de stap te maken.
0 0
Jan Doedel
Ik hoop dat je gewoon gelijk krijgt, gun dit kwalletje geen succes meer
1 0
RaynoFischer
Heb de wedstrijd niet gezien, maar las dat hij er guister weer weinig van bakte? :)
0 0