Taylor tekent driejarig contract bij Ajax

JesseTH, 25-05-2018 om 17:33, 34232 views, Ajax | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax en jeugdspeler Kenneth Taylor hebben een overeenstemming bereikt over een contract dat hem tot 2021 aan de club verbindt, zo laat de club weten op haar officiële website. De middenvelder werd eerder in mei zestien jaar en daardoor kwamen alle lichten voor zijn eerste contract op groen te staan.

De overwegend aanvallend ingestelde middenvelder was dit seizoen onderdeel van het Ajax Onder 17 dat beslag wist te leggen op de ABN Amro Future Cup 2018. Het bleef voor Taylor niet enkel bij minuten voor Ajax O17, want aan het einde van het seizoen mocht hij in De Klassieker tegen Feyenoord Onder 19 zijn eerste minuten maken voor Ajax Onder 19.

De Amsterdammers zijn druk bezig met het vastleggen van de talenten uit de eigen jeugdopleiding. Recent werden ook Enric Llansana, Sontje Hansen en Neraysho Kasanwirjo gecontracteerd tot 2021.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Had iemand onder ajax instagram gezet. Wanneer wordt het grootste Ajax talent verlengd @brianbrobbey en Brobbey likte deze reactie
4 0
WantAmsterdam
Inderdaad zie het nu
1 -2
NouridolbergNeres34
Goed nieuws! Uitstekende speler
0 0
NouriVandeBeek
Taylor is net zoals Van de Beek een echte Ajacied. Volgend seizoen gaat hij naar de O19 en slaat dus een 2e jaar O17 over. Ik kijk uit naar zijn ontwikkeling.
4 0
MáximaZorreguieta
En in het contract vastleggen dat ze niet mino als zaakwaarnemer krijgen.
1 0
JesusZoonVanGod
Volgens mij mag je contractueel niet vast leggen dat iemand zich niet mag laten vertegenwoordigen door een bepaald iemand. Geldt in ieder geval voor juridische vertegenwoordiging.
0 0
Keizer020
Haha zou mooi zijn
0 0
RaynoFischer
Top!, hoort tot de grootste talenten momenteel in de jeugd ;)
0 0
FlyingDutchMan
Zoals verwacht Taylor, gaat een mooi seizoen bij Onder 19 tegemoet!
0 0
Jayq
In januari kregen 6 spelers uit 2002 een aanbod. Voorlopig hebben pas 3 daarvan getekend.

https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109772/ajax-pakt-door-en-wil-zestal-2002-contracteren
0 0
wolterx
En geen van die 6 was oud genoeg om toen te tekenen, sommige werden al eerder genoemd zoals Gravenberch die nu weekje 16 is. Ze lijken er druk mee bezig te zijn geweest dus zie het wel goedkomen.
4 0
Jayq
Ah, dat verklaard een hoop inderdaad
0 0
Onpartijdig
Goed nieuws! Zelf maar een paar keer in actie gezien maar ik hoor goede verhalen over hem.
1 0
iammike
Nu Gravenberch en Brobbey nog!
2 0
PaulC
Als die bij Raiola zitten moet je die als Ajax zijnde helaas afschrijven.... Die zullen met zeer veel pijn en moeite een drie-jarig profcontract tekenen, maar daarna begint het gedram van Raiola.... Achter de schermen begint hij met z'n vieze geïndoctrineer hen erop wijzen dat ze wereldtop zijn en dat de reservebank bij Ajax het bewijs is dat Ajax hun werkelijke waarde niet ziet etc......
0 0