Ten Hag baalt: 'Zowel voor mij, Ajax en Amin'

BVeenstra, 23-05-2018 om 07:50, 28758 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft in een felle discussie met Hans Kraay jr. zijn gelijk proberen te halen inzake zijn handelen met aanvaller Amin Younes. In de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen wilde de trainer van Ajax Younes een paar minuten voor tijd laten invallen, wat volgens Kraay jr. niet de meest handige beslissing was.

'Ik vind niet dat ik wat verkeerd heb gedaan', zegt Ten Hag tegenover de camera's van FOX Sports. 'Dat meen je niet. Dit soort dingen horen toch niet bij Ajax?', vraagt Kraay jr. zich vervolgens af. Hierop reageert Ten Hag als volgt. 'Hoezo? Je wil bij het team horen of je wil niet bij het team horen. Met dit soort dingen geef je een verkeerd signaal af.'

De oefenmeester legt uit dat er meer speelde dan alleen het weigeren van een invalbeurt. Immers, Younes wilde in de winterstop maar al te graag verkassen naar Napoli, al ging deze transfer op het laatste moment - vanwege privéomstandigheden - niet door. 'Toen kwam hij naar me toe met de vraag: ik weet dat ik me slecht heb gedragen, maar wilt u mij nog bij de groep hebben? En ik zei ja. Toen heeft hij een tijd in zichzelf geïnvesteerd om ook weer aan te sluiten. Ik wou hem elke minuut de gelegenheid om te laten zien dat hij nog steeds een rol speelde. Het gaat niet zozeer om die ene minuut.'

Toch vindt Kraay jr. dat Younes meer had gehad aan een invalbeurt van een kwartier. Ten Hag is het daar niet mee eens en daar heeft hij zo zijn redenen voor. 'Die wedstrijd vroeg daar niet om, Hans. Ik had een counterspeler nodig en ik vind Justin Kluivert, die al op het veld stond, een betere counterspeler dan Amin', aldus Ten Hag, die baalt van de situatie omtrent de Duitser. 'Ik vind het jammer hoe het gelopen is: zowel voor mij, als voor Ajax, als voor Amin.'

 

Ten Hag legt tegenover Fox Sports de situatie met Younes uit! 😱 De oefenmeester zegt dat er meer speelde dan alleen het weigeren van een invalbeurt. Immers, Younes wilde in de winterstop maar al te graag verkassen naar Napoli, al ging deze transfer op het laatste moment - vanwege privéomstandigheden - niet door. 'Toen kwam hij naar me toe met de vraag: ik weet dat ik me slecht heb gedragen, maar wilt u mij nog bij de groep hebben? En ik zei ja. Toen heeft hij een tijd in zichzelf geïnvesteerd om ook weer aan te sluiten. Ik wou hem elke minuut de gelegenheid om te laten zien dat hij nog steeds een rol speelde. Het gaat niet zozeer om die ene minuut.' ❌❌❌ #ajax #wijzijnajax #amsterdam #transfer #younes #napoli #italie

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Whazzza
Al die negativiteit hier. Ten Hag moet het nog laten zien, maar laten we mensen nou eens een kans geven. Spelers, trainers en de top. Het enige wat voortdurende wisselingen ons al decennia brengt is onrust in de club.

We hebben onszelf opgewerkt. Financieel naar een luxepositie, waarin we niet hoeven te verkopen en breed en duur kunnen inkopen. We verkopen weer talenten aan de absolute top.

Nu doorpakken en jagen op toptalenten: 16- in NL, 16 tot 18 in de EU en 18 jarigen wereldwijd. We worden langzaam weer met afstand het beste opleidingsinstituut ter wereld. Dat is de hoogst haalbare aansluiting bij de Europese top voor Ajax op dit moment.

The future is bright my vinegar peeing friends
0 0
diwa
Hetis gewoon zo'n moeilijke moslim.. twente degradeerd omdat ze te veel moslims/marokkanen hebben.. Het is echt geen discriminatie van mijn kant.. Ik stel mezelf altijd deze vraag: Wie van onze jongens zou intens balen bij een 4:3 nederlaag, waarbij ze zelf 3 x gescoord hebben. Beantwoord deze vraag en je weet dat davy en donny overblijven..gaan we labyad halen
0 -1
TheRiviera
Vanuit een tactisch standpunt ken ik Ten Hag wel snappen want het duurde lang voordat Ajax de wedstrijd besliste pas in de 88ste minuut viel de 3-1. Maar op dat moment had Ten Hag Younes al kunnen brengen. De wedstrijd was gespeeld dus ik denk dat Younes brengen op dat moment weinig had veranderd aan de situatie. Maar in plaats daarvan wou hij Younes nog brengen toen de 4-1 al op het bord stond in de laatste minuut of 2 minuten van de extra tijd. Dat was niet de juiste beslissing. Als hij Younes het gevoel wou geven dat hij nog onderdeel van het team uitmaakte dan moet je een speler wel nog de tijd geven om van waarde te zijn dat zal goed zijn voor hun zelfvertrouwen. Als je hem dan gaat brengen in de laatste seconden dan geef je een duidelijk signaal af dat je niks meer van hem verwacht.
0 0
je
Ajacied 33 en Ajacied4life wat heeft ten Hag gedragen Dan bij FC Twente de Waterzak en hij heeft hoog gespeeld welke berg .
1 0
chrisjuhhh
Wageningse berg ??
Vaalserberg ???
0 0
Massimo
Ten Hag gedraagt zich het afgelopen half jaar alsof hij nog bij FC Utrecht zit. Er komen op zijn tijd best verstandige dingen uit zijn mond en het is echt niet alleen maar onzin, maar het afgelopen half jaar heeft hij heel veel dingen niet goed gedaan. De situatie met Younes was slechts een kleine greep een geen incident. Hij heeft al weinig krediet en als hij zich niet een beetje gaan aanpassen dan is het snel gebeurd met hem, Hij begint al op -5.
1 -1
ETM
Ten Hag gaat zich niet aanpassen. Ten Hag gaat gewoon Ten Hag zijn. Het enige dat hem kan redden zijn goede resultaten. Ook in Europa.
0 0
A-west
Welke trainer haalt het in zijn harsens een speler 1 minuut voor tijd te laten invallen. Wat heeft dat uberhaupt voor zin. Het slaat helemaal nergens op. Alleen maar even laten zien wie de baas is. Ik kots van dit soort trainers. Zorg er ervoor dat je je spelers mee krijgt en niet tegen je in het harnas jaagt. Uiteindelijk kotsen ze de trainer uit en laten ze hem bungelen en gaan niet meer voor hem door het vuur. Ten Hag snapt dat schijnbaar niet. We hebben gezien waar dat toe geleidt heeft.
1 -1
MankeNelis
Ouwe koeien, nu ligt Amin met Napoli in de clinch. De soap gaat voort. Steeds dezelfde hoofdrolspeler. Rara aan wie het meeste gedoe kleeft.
1 0
Dennis1964
De media en de rest van Nederland blijven het vuurtje binnen Ajax maar aansteken. En wij supporters gaan daar in mee. Wees geen naprater en al helemaal geen FLUITER.
AJAX steunen door dik en dun want we hebben al zoveel tegenstanders.
4 -1
talent020
wat deze man dus blijkbaar nog steeds niet snapt is dat het bij Ajax gebruikelijk is om talenten dan hun debuut te gunnen bij zo,n stand, laat dan bijv iemand als Bakker Die zowat de hele 2e seizoenshelft op de bank zit zijn debuut maken en meedelen in de vreugde, natuurlijk moet Younes gewoon invallen maar Ten Hag had zich ook wel wat beter in kunnen leven
2 -2
WIJSNEUS14
Zo'n relletje kent alleen maar verliezers. Ten Hag had beter een jeugdspeler op de bank kunnen laten debuteren voor dat minuutjes, Younes moet gewoon doen wat de trainer hem opdraagt en Ten Hag had na afloop beter andere bewoordingen kunnen gebruiken. Dus niet 'belonen' moeten zeggen, want daar viel men - terecht - overheen.

Feit is wel dat het vooral Younes is die zijn eigen ruiten heeft ingegooid. Waar die een kleine kans had op het WK kon hij dat na het incident sowieso wel vergeten. Heeft de teleurstelling over zijn misgelopen transfer in de zomer nooit kunnen verwerken blijkbaar. Ik geloof daarom ook wel in de theorie dat hij een blessure fakete om ervoor te zorgen dat de optie in zijn contract niet zou kunnen worden gelicht. Dat rijmt wel met alle gebeurtenissen die volgden.
3 0
tMuurtje
Ik word ook niet heel vrolijk van deze trainer, maar we hebben het er maar mee te doen.
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wie weet hoe het uitpakt volgend seizoen?
Hij begint met een flinke achterstand en zal dus heel snel de boel aan het draaien moeten krijgen.
Geen gemakkelijke opgave.
We kunnen hem blijven afzeiken, maar feit is dat niemand hier met zekerheid kan zeggen hoe het gaat lopen.
Afgelopen seizoen zit nog diep bij iedereen hier, ook bij mij.
Beter mischien om er een streep onder zetten en vooruit te kijken.
En hopen dat de leiding van de club wat geleerd heeft van de fiasco's...
1 -2
ETM
Ik vind de reacties op de term counter-speler wel een beetje overtrokken. Ten Hag ziet een Heerenveen dat vol op de aanval gaat omdat t een doelpunt achter staat en denkt dan het meest aan Kluivert te hebben voor de tegenstoot, in die slotfase. Dat Ten hag die term gebruikt is wel onhandig als je de trainer van Ajax bent en je woorden worden al zo gewogen. Counteren is een half scheldwoord binnen de Ajax-cultuur.

Die Younes-wissel blijf ik apart vinden al zal de man het wel goed bedoeld hebben. Om Younes het gevoel te geven dat hij erbij betrokken werd? Ik snap best dat Younes juist in zn eergevoel gekrenkt werd. Hoe dan ook had Younes natuurlijk nooit moet weigeren. Al helemaal niet binnen die context; je bent immers een speler die,als Ten Hags verhaal klopt, om een herkansing hebt gesmeekt.

We hebben al met al een erg matig bezette linker vleugel gehad. De grillige Kluivert met wat klasse momentjes maar heel veel gekloot. En Younes die nooit in enige goede vorm raakte en uiteindelijk zichzelf geheel uitschakelde.
3 0
WIJSNEUS14
Zou Richarlison zijn gekomen en was Younes er 'gewoon' bij dan had Kluivert het mogen doen met invalbeurtjes en had hij niet zo'n grote bek gehad als nu. Nu wordt hij door gebrek aan concurrentie basisspeler en mag hij blijven staan ondanks mindere potten en direct denkt Kluivert dat hij het mannetje is en grootverdiener kan worden. Zo misplaatst, maar had ook voorkomen kunnen worden indien zaken bij Ajax beter waren afgehandeld.
1 0
Web
Ten Hag moet eens stoppen met alles uit te leggen.
Ten eerste komt hij niet uit zijn woorden, en Younes maakt deel uit van de selectie, krijgt er goed voor betaald, en heeft bovendien Ajax ook nog de nek omgedraaid met 5 miljoen Euro.
Zulke spelers moet je niet willen, blij dat hij weg is
2 -2
Frankkie
Laatst kreeg ik een melding:" hoe kunnen we Ajax Showtime verbeteren?"

Wat dacht je er van om de optie om reactie te plaatsen te verwijderen!
Dat zou AS een stuk beter maken in elk opzicht!
2 -2
ram
Wat betekent "om reactie te plaatsen te verwijderen"?
0 0
sonnyboy
Aan de redactie van AS,

Als jullie nu eens alle ongenuanceerde posts met of zonder krachttermen niet meer plaatsen ?
Dat zou AS een stuk aantrekkelijker maken.

Wat een negatievelingen hier, kun je toch niet echt Ajax supporters noemen.....
2 -4
ram
Het valt hier erg mee met krachttermen en dat wordt altijd door iedereen afgekeurd. Wat dat betreft is dit een vrij beschaafde site.

Als je doelt op mensen die kritisch zijn: niet zo janken. Kritisch zijn mag best en zeker in deze tijd.

Ik heb, voor een héél groot deel door deze trainer, geen vertrouwen in de toekomst van Ajax.
0 0
Bky
Ga janken met je censuur. Iedereen heeft het recht om negatief te zijn.
4 -2
oudzuid2
ik schaam me dat deze kerel trainer is van Ajax...
36 -16
Ajaxvooraltijd
Ik schaam me dat jij jez3lf supporter durft te noemen. Ga dat woord even opzoeken in het woordenboek.
5 -3
Web
Waar gebeurt dit niet? Younes had 5 wedstrijden in blessure tijd in moeten vallen. Kijk eens wat hij bij Ajax geflikt heeft
Geen enkel medelijden met deze speler.
Maar het kost hem het WK.
3 -1
Van Reenen
Misschien wordt het tijd dat jij je kop uit het zand haalt. In Engeland of Duitsland zie je regelmatig dat spelers pas in de 89e minuut invallen. En dat zonder mopperen of stom gelul van een interviewer als Hans Kraay.
Spelers moeten dat gewoon doen, zeker gezien het feit dat zij vele malen meer verdienen dan jij en ik. En ook in de Nederlandse competities gebeurt dit.
10 -13
Amsterdamsetrots
Dat het overal gebeurt betekend niet dat het de goede manier is he.
1 -4
RoodWit
Gewoon luisteren naar de trainer, en invallen, ook al is het voor verdomme 10 seconden.

Wees trots dat je bij en voor Ajax mag voetballen, weigeren om in te vallen gaat er bij mij niet in, gewoon oprotten.
12 -10
Bobbaasje
Het is inderdaad raar om zo'n jongen nog in te laten vallen in de laatste minuten. En ja de uitleg van Ten Hag slaat nergens op. Maar hij is wel gewoon iemand die onder contract staat bij de club en hier royaal voor betaald krijgt. Dan ben je het gewoon verplicht om, als de trainer het vraag, in te vallen. Een caissière bij de Albert Heijn weigert toch ook niet 5 min voor sluiting de producten van de laatste klanten af te rekenen.
12 0
Oliveira
Zoals Ten Hag al zelf zei: Younes kwam met de vraag of hij weer mocht aansluiten en Younes heeft er zelf tijd geïnvesteerd. Dus waarom stelt hij dan ineens eisen over die speeltijd die hij toebedeeld kreeg? Ten Hag mag hierin als trainer zelf bepalen wat zijn tactieken zijn en hoeft de wensen van zijn spelers daarin niet mee te nemen. Wat voor een eikel ben je als je jou zelf zo belangrijk vind dat je denkt dat je alles kan maken?
6 -2
Yeshyeshyall
‘Ik had een counterspeler nodig’
Wooooow hahaha mijn god!
Ik weet makkelijk klagen maar hij blijft maar uitspraken doen waar ik over val...
3 -5
WIJSNEUS14
Hij had ook kunnen zeggen; een speler die profiteert van de ruimte achter de verdediging die Heerenveen liet vallen. Maar counter is een smerig woord hier blijkbaar.

Het gros van de Ajax-supporters is zo bekrompen en dom.
2 -1
Juichtoon
Een Dennis Rommedahl die vaak.zo met succes inviel.
0 0
Yeshyeshyall
Ik snap ook wel dat hij het niet precies zo bedoelt en ik vind het prima als hij komend jaar er iets van mag maken, wie weet lukt het hem. Maar mijn god wat kan ik me ergeren aan zijn uitspraken. Het zegt natuurlijk wel degelijk wat dat hij in dit soort termen denkt. Naar mijn bescheiden mening is het dommer om mensen voor dom uit te maken als je het niet met ze eens bent dan om kritiek te hebben op wat een trainer allemaal mompelt maar even goede vrienden hoor
0 0
JariHeijden
Dodelijk vermoeiend soms idd. Als Ten Hag het had gezegd zoals jij het hier noemde, dan was er idd niet zoveel gezeik. Het is echt triest hoe mensen zich SUPPORTER noemen en vervolgens niets anders doen dan hun eigen trainer bashen.
0 0
ram
Jij hebt het verkeerd gedaan en Younes ook. Simpel. Maar goed... Ten Hag doet wel meer verkeerd. Vreselijke trainer voor ons.
4 -5
Ruff Rhythim
Wat liep die Kraay hierover toch door te drammen om zijn punt maar duidelijk te kunnen maken zeg !

Wat was dat nou voor iets dan? Een interview of een terechtwijzing?
6 -2
Raydo
Doet hij wel vaker. Je kunt er veel van zeggen maar je krijgt hiermee wel een oprecht antwoord in plaats van de voorgekookte blabla die je zo vaak hoort.
2 0
Toekomst1900
Schrik toch wel van het woord ‘counterspeler’. Als hij zou zeggen dat hij liever een jongen hebt staan met diepte met en zonder bal, wegens de stand, zou ik dat enorm begrijpen! Younes had ‘gewoon’ zijn werk moeten doen en naderhand met TH over deze wissel moeten hebben. Wat ik wel opvallend vind: Ten Hag brengt vaak op het einde een ‘ervaren’ speler binnen de lijnen. Younes, DeJong, Wober, Veltman, Kristensen.. dit soort spelers doe je geen plezier met maximaal 10 minuutjes. De supporters ook niet overigens. Geef jonge jongens deze minuten! Bakker zit al weken op de bank, geen minuten. Hier moet TH sterker in worden.
1 0
NotForSale
Wat Younes deed is werkweigering, terwijl hij genoeg betaald krijgt. Over heel de wereld zie je dat spelers er nog ingebracht worden in de laatste min(u)ut(en).
5 -3
Tinus
Alleen als het zin heeft om een wedstrijd over de streep te trekken. Was hier geen enkele reden voor. Sterker nog, hij had sowieso veel eerder en anders kunnen wisselen die wedstrijd. Ten Hag verkoopt hier gewoon flauwekul. Daar moet hij eens mee ophouden.
1 0
Toskey
dus als het een verdedigende wissel was, dan was de wissel wel goed? over het verkopen van flauwekul gesproken...
0 -1
NotForSale
Wat Younes deed is werkweigering, terwijl hij genoeg betaald krijgt. Over heel de wereld zie je dat spelers er nog ingebracht worden in de laatste min(u)ut(en).
4 -2
Boer Gijs
Ten Hag is gewoon een goede trainer. Of hij helemaal bij Ajax past weet ik niet, maar ik hoop dat hij spelers naar een topsportniveau kan brengen. Laten we deze man gewoon eens echt de kans geven. En laat onze talenten met vertrekwens maar eens laten zien wat ze waard zijn. Een beperkte club als Feyenoord heeft de laatste 4 jaar 4 prijzen meer gehaald dan Ajax: helemaal niets.
10 -16
M.Olsen
HET GAAT OM DE PREMIE. DIE WEDSTRIJDPREMIE IS ZIJN BELONING.

Jeez, heeft Jams nooit op profvoetbal gezeten?
4 -1
strafschop
Bij Ajax zijn de wedstrijdpremies uit de contracten verdwenen dankzij Marco.

Wat wel nog voorkomt is een bonus na een x aantal wedstrijden.
5 0
MichelAngelo66
Counterspeler? Wat? Ajax? Weg?

Help!
5 -2
gras
Haha, valt die kerel even door de mand. Hij speelde tegen fucking Heerenveen. Waar ze voor tegen stonden. In eigen huis.

Hij is zo bang om puntverlies te lijden dat hij liever veilig countert, dan tegen een middenmootploeg in eigen huis druk te zetten. Dan heb je echt niets geleerd van vorig jaar. Kan hij wel Pep bestuderen, maar hij had beter naar Peter kunnen kijken.
3 -3
Web
Waar gaat dit om, kreeg een vraag, als hij snelle speler had gezegd?
Was het goed? Overal wat achter zoeken.
0 0
je
Op rotten Ten Hag met die wissel waanzin is hij zelf voetballer geweest ?
13 -7
Ajacied33
Als je niet eens weet of TH wel of niet gevoetbald heeft dan vraag ik me af hoelang je het voetbal volgt...
5 -11
ajaxcied4life
Inderdaad. Ten Hag was lang een dragende speler van het FC Twente in de jaren negentig dat toch aardig vaak Europees speelde. D.O.M heeft soms zijn charmes, zullen we maar zeggen.
3 -8
Labrador
Dat je onderdeel bent van het team dat snap ik helemaal maar ik wordt een beetje verdrietig van het woord "counterspeler"
4 -1
Boer Gijs
Het woord counterspeler dekt niet helemaal lading. Het blijft gewoon Ajax voetbal en geen psv gecounter. Vorig jaar speelde we ook vaak counter. Juist als er ruimte ligt kun je daar van profiteren. Soms moet je zelfs bewust tegenstander wat laten komen. Zeker bij een voorsprong is dat belangrijk om potjes te beslissen. Of Kluivert daar beter in is dan Younes weet ik niet.
1 -2
Ponikkoi
Een beetje extra mediatraining kan geen kwaad, het eenvoudigste antwoord was geweest de waarheid. Het contract van Younes zou worden verlengd als hij minimaal de helft van de wedstrijden in actie kwam. En met al die korte invalbeurten van de weken daarvoor ging het rap die kant op.
2 0
Jeugdtrainer
Blijf erbij dat je dit niet doet bij een Duits international. Dan had je Noa Lang in moeten laten vallen, mits hij het op de training liet zien maar zat niet voor niets op de bank.

Als je een beetje voetballers kent dan weet je dat geen enkele speler voor 2 minuten erin wil, dat zien ze als kleinerend, behalve de jonkies’, debutanten en spelers die tijd kunnen rekken voor een prijs (dan had Younes dat heus gedaan). Gewoon niet slim gedaan van Ten Hag.

#Counterspeler
3 -2
jackwolf
Keloel!
0 0
Hup
Omdat het een Duits international is... Bij het ontbreken van de halve Duitse natie is hij een keer opgeroepen. Totale waanzin om te denken dat je daar bijzondere privileges mee afgedwongen hebt. Het schijnt dat Romano Denneboom ook nog steeds korting bij de Heerenveen webshop krijgt vanwege zijn soortgelijke imposante interlandcarrière.
4 0
Bocarra
Gelul. In elke grote internationale competitie vallen spelers in de laatste minuut in. Levert de desbetreffende speler ook vaak nog een vette wedstrijdpremie op.
4 -3
afcas
maar wij zijn niet zoals de meeste clubs. bij ajax laat je jonge jongens invallen als je rond blessuretijd iemand erin wil gooien zonder dat er nog ergens om te spelen is.
1 -2
ajaxcied4life
exact
0 0
AdK
Gaan we dit nu weer oprakelen?
1 0
Bocarra
De irritante Hans Kraay jr van de anti Ajax zender FOX sports trapt weer een aantal open deuren in en probeert weer te stoken. Younes en zijn management zijn niet de slimste. Dat ten Hag Younes nog kansjes gunde ondanks zijn stommiteiten siert hem eerder dan het tegen hem spreekt. Kraay probeert Ajax al jaren als koude en foute club af te schilderen.
4 -9
Just_wes
Dat meen je toch niet he? Ten eerste is het Hans Kraay jr zijn werk om deze vragen te stellen. Ten tweede had Younes blij moeten zijn met de kansjes die hem geboden zijn? Los van het feit dat voor mij het boek Younes allang gesloten is, kan je toch niet menen dat een speler blij moet zijn met kansjes van 2 minuten? Dat soort wissels kan ik begrijpen wanneer je voor staat voor tijd rekken. of achterstaat om voor de laatste hogen ballen nog iets te proberen. Dit was een domme nergens op slaande wissel wat precies de onkunde van deze trainer laat zien.
7 -2
Danos
Younes moet niet zeuren en gewoon invallen, hij krijgt gewoon zijn salaris en dan moet hij er gewoon ervoor werken. Daarnaast heeft TH wel toegegeven dat het woord '' belonen'' niet gelukkig gekozen was maar vooral bedoelt om te laten zien dat hij bij het team hoorde.
En wat heeft Amin nu bereikt?? Helemaal niks toch?
2 -2
Bocarra
Younes heeft bewust de boel gesaboteerd. Daardoor kon Ajax de optie niet meer ligten. Waarna hij een beetje dom een contract bij Napoli tekende en Ajax miljoenen door de neus boorde. Kraay jr is 1 van de slechtste “journalisten” van Nederland. Dommer dan dom. Het gaat niet om waarheidsvinding maar stemming makerij.
0 -4
ajaxcied4life
Dit plaatst alles wel enigszins in een ander perspectief.
5 -6
Bjorn2321
Als je dit zo leest heeft Ten Hag groot gelijk.
Niet mijn favoriete trainer, maar hij lijkt bij velen niets goed te kunnen doen.
(het is bijna politiek ;) )
4 -10