[Update] Jans: 'Pas uitspraken als het rond is'

BVeenstra, 23-05-2018 om 14:20, 42838 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Het lijkt erop dat Ajax-spits Mateo Cassierra het komende seizoen op huurbasis gaat uitkomen voor FC Groningen. De noordelingen troeven daar volgens De Telegraaf zo'n zes tot zeven andere ploegen uit de Eredivisie mee af.

FC Groningen heeft inmiddels met Ajax overeenstemming bereikt over een huurdeal en binnenkort gaat men om tafel met het management van de Colombiaan. Zodra de laatste details - zoals de commissie en huisvesting - zijn geregeld, lijkt niets de tijdelijke overgang nog in de weg te staan. Te lezen valt bovendien dat Cassierra op gesprek is geweest bij technisch manager Ron Jans.

Ajax wil Cassierra absoluut niet verhuren met optie tot koop. De Amsterdamse club heeft er nog altijd vertrouwen in dat de spits gaat slagen in Amsterdam en wil hem daarom alleen één seizoen verhuren. Daarna zou de Colombiaan klaar moeten zijn voor het grote werk in de hoofdstad.

Update - 14.20 uur (23 mei 2018)
Technisch manager Ron Jans van FC Groningen wil niet ingaan op de berichten over het huren van Ajax-spits Mateo Cassierra. Tegenover RTV Noord zegt hij: 'Wij doen pas uitspraken over iets, als iets rond is', aldus Jans, die daarmee de eventuele huurtransfer niet wil bevestigen dan wel ontkennen.

 

Het lijkt erop dat Ajax-spits ❌❌❌ Mateo Cassierra het komende seizoen op huurbasis gaat uitkomen voor FC Groningen. Ze hebben inmiddels met Ajax overeenstemming bereikt over een huurdeal en binnenkort gaat men om tafel met het management van de Colombiaan. Bovendien is Cassierra op gesprek geweest bij technisch manager Ron Jans. 😳 Ajax wil Cassierra absoluut niet verhuren met optie tot koop. De Amsterdamse club heeft er nog altijd vertrouwen in dat de spits gaat slagen in Amsterdam en wil hem daarom alleen één seizoen verhuren.😎 #ajax #wijzijnajax #amsterdam #transfer #verhuur #groningen

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Bekijk wat de Ajax-shop nog meer heeft in de kleur van het nieuwe uitshirt.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gerbrand
We horen niets meer over Magelhan en Benedetti ! Waren dit zoethoudertjes of lokkertjes voor de kaartverkoop?
0 0
Amsterdam1900
Ik zie hem liever verhuurt worden aan FC Zwolle als ie dan toch per se verhuurd moet worden.
0 0
Massimo
Tot nu toe is hij een miskoop van Ajax, maar deze huurperiode kan best wel eens goed uitpakken. Hij zal wederom 3e spits zijn en Ajax ziet het nog duidelijk niet in hem zitten. Kan gebeuren en iemand als Sanchez compenseert een hoop. Stel hij maakt er een stuk of 12-15 bij Groningen, dan kan het zomaar zijn dat er over een jaar een club hem best wil halen voor ongeveer zijn aankoopprijs. 5,5 miljoen is in deze voetbaltijd ook weer niet de wereld. Ontwikkeld hij zich nog beter, dan kan hij wellicht 2e spits worden het seizoen erop.
1 -4
xstaniox
Hopen dat hij niet 1-2 slechte wedstrijden speelt en het daarna het hele seizoen met invalbeurten moet doen, zoals vaker bij Ajax-huurlingen het geval is.
2 0
ZlatanI
Denk dat Mateo flink wat doelpunten kan gaan maken bij een club als Groningen.
2 -1
RoodWit
Zo jammer vind ik dit, ben wel gecharmeerd van Mateo, kan nog de wedstrijd uit tegen Sparta herinneren, Dolberg en Mateo voorop, ongrijpbaar voor die verdedigers, jammer.
2 -2
Morrissey
debuut en scoren : - ))))) . daar wordt ik blij van
0 0
Starring
Ik hoop stiekem dat ie huurdeal afketst. Eerlijk, Danny Buijs als coach en Hennie Spijkerman als assistent wens je geen enkele Ajacied toe.
1 0
younes11
Toevallig is Buijs trainer van mijn andere cluppie; Kozakken Boys. Geloof me, goede trainer waar Cassiera zomaar eens heel belangrijk bij kan worden!
Die weet zn spelers optimaal te motiveren, dat zelfs een beperkte speler, boven zijn eigen niveau uit kan komen.
3 0
AFCAsphere
En het tactische aspect? Heeft hij daar ook verstand?
2 0
Restored
Kan die Bande er wel wat van dan? Wat zijn we anders kansloos bezig joh
2 -4
Peterv13
Zou mooi zijn voor die jongen, wedstrijdritme op eredivisie niveau. Hoop dat hij het 32 wedstrijden in het jaar erg goed doet :)
2 0
Amp
goed nieuws, komend jaar knallen bij groningen (en scoren tegen ajax in beide matches, zolang ajax maar wint uiteraard) en seizoen erop een volwaardige kans in het eerste. Technisch een prima speler, kan zelf kansen creëren en meevoetballen. Mag alleen wat feller worden met minder slaapmomentjes, maar hopelijk brengt Buijs hem dat wel bij
0 -1
OntlastendeMiddenvelder
Duurt zijn contract wel lang genoeg hiervoor? Of heeft hij na terugkomst nog maar een jaar op zijn contract?
0 0
Web
Dit is altijd beter voor zijn ontwikkeling.
Op de bank en Jong Ajax word zijn marktwaarde ook niet beter.
0 0
JesusZoonVanGod
Ligt nog tot 2021 vast en ik begreep dat er geen optie tot koop is. Groningen kan hiermee in de handen wrijven. Ik acht die jongen wel in staat om minimaal 10 doelpunten te maken komend seizoen. Als Groningen zich fatsoenlijk versterkt kan het wel eens een mooi jaar voor hem worden.
0 0
Ajax27
Goede zet van Ajax. Komt nu als 3e in de pikorde. Kan beter een volledig seizoen spelen. Als je 'm dan wilt verkopen is ie meer waard. Blijkt dat ie er dan 20+ in legt, dan kan ie het altijd gaan uitvechten met een andere spits die er dan zit.
0 0
chrisjuhhh
Is een hele goede beslissing.
Deze jongen gaat het nog steeds maken bij Ajax.
1 -2
aajjaaxxx
http://www.corrieredellosport.it/news/calcio/calcio-mercato/2018/05/23-43296021/roma_kluivert_apre_la_porta_monchi_tratta_con_raiola/

20 miljoen voor Kluivert?
0 0
afcasven1995
Chillen met Hennie en Deyo
0 0
Mokum31
Aanwinsten?
0 0
NouridolbergNeres34
Hopelijk gaat hij het daar goed doen, gun die jongen veel succes. Werd hier compleet genegeerd door ten hag.
5 -2
AFCAsphere
Alleen door Ten Hag? Keizer liet hem ook nauwelijks spelen. Onder Bosz kreeg hij kansen, maar toen heeft hij ze niet benut. Dit is weer makkelijk de vinger wijzen naar Erik.
0 -2
AjaxCitizen
Onder Bosz kreeg hij kansen inderdaad. 334 minuten in 17 wedstrijden, waarvan 16 als invaller, is inderdaad kansen krijgen...
1 -1
AFCAsphere
Speeltijd krijgen = kansen krijgen hoor haha. Of dat 45 minuten of 334 minuten zijn. Het is maar net wat je ermee doet. Weet niet wat jij er anders onder verstaat. Overigens kun je ook niet bepaald zeggen dat hij gebruik heeft gemaakt van die speelminuten. Ik denk dat Bosz het na PSV-thuis niet meer aandurfde.
0 -1
AjaxCitizen
Speeltijd krijgen is kansen krijgen? Wat een onzin. Dus volgens jou is 1 minuut spelen in heel een seizoen ook een kans krijgen?

Voldoende speeltijd is kansen krijgen. 334 minuten in 17 wedstrijden is nooit genoeg om je kwaliteiten te laten zien. Zeker niet wanneer dit bij wedstrijden is die al zijn gelopen of wanneer je op een verkeerde positie wordt opgesteld.
0 0
Web
Bij Bosz speelde hij ook niet.
0 0
AjaxCitizen
Dat was met de gegronde reden dat Dolberg goed presteerde en bij afwezigheid je nog Traore had die daar ook goed speelde.

Dit seizoen moest Cassierra gewoon de kans krijgen na blessures van zowel Dolberg als Huntelaar. Alleen Ten Hag koos voor Siem de Jong, die heel slecht speelde en daarnaast niet eens een spits is. Zelfs toen Cassierra uitstekend inviel tegen Vitesse kreeg hij geen kans. Gewoon belachelijk hoe er met hem is omgegaan.
2 -2
AFCAsphere
Bij Bosz kreeg Cassierra wel degelijk kansen, alleen heeft hij ze toen niet benut. Dolberg viel bijvoorbeeld tegen PSV al vroeg uit, waarna Cassierra tal van kansen op een presenteerblaadje kreeg. Uiteindelijk scoorde hij niet, waarna we gelijkspeelde. Onder Keizer kreeg hij ook nauwelijks kansen. In de tweede seizoenshelft had hij misschien een kans verdiend, maar echt overtuigen deed hij bij Jong Ajax naar mijn mening vooralsnog niet.
0 -2
AjaxCitizen
Onder Bosz kansen gehad? Hij heeft welgeteld 334 minuten mogen spelen in 17 wedstrijden, waarvan 16 als invaller. Is dat volgens jou wel degelijk kansen krijgen? Ook werd hij meestal als invaller op linksbuiten gezet. Een positie waar hij totaal niet thuishoort.

Verder noem je die wedstrijd tegen PSV. Die jongen had daarvoor nauwelijks gespeeld en wordt dan opeens in de wedstrijd gegooid. Hoe kan je van hem verwachten dat hij al die kansen erin schiet zonder wedstrijdritme? Daarnaast als je goed had gekeken, ontstonden die kansen voornamelijk door hemzelf. Koos goed positie waarna hij de bal kreeg. Dus op een presenteerblaadje kansen gekregen is een overstatement.
1 -1
AFCAsphere
Ik kijk net even de samenvatting terug van Ajax - PSV terug en constateer het volgende.

Kans 1: wordt voor het doel gezet door Klaassen.
Kans 2: wordt opnieuw in het zestienmetergebied voor de keeper gezet door Davy.
Kans 3: wordt wederom één op één met de keeper gezet, dit keer door Schöne.

Het zou wel zo netjes van je zijn om objectief te blijven hè ;-)

Moet je per se wedstrijdritme hebben om je kansen te benutten? Volgens mij niet. Natuurlijk is het vervelend voor die jongen dat hij weinig speeltijd krijgt en dan bij de best mogelijke wedstrijd om je te bewijzen alle drie enorme kansen mist, maar de voetbalwereld is hard, en als je zulke kansen mist dan krijgen anderen de kans om die dan wél te benutten.
0 -2
Amp
Bosz gaf destijds al aan dat Cassiera te weinig een 9 was en zich nog moest ontwikkelen daarin, tevens kreeg Cassiera te weinig minuten terwijl Dolberg toen al regelmatig rust zou moeten krijgen. En Keizer gaf hem nou ook weer niet al te veel minuten, maar Ten Hag is weer zo makkelijk af te zeiken...
1 -1
AjaxCitizen
Keizer gaf hem geen minuten, omdat hij nog de beschikking had tot Dolberg en Huntelaar. Dan lijkt het mij vrij logisch dat hij Cassierra weinig kans geeft, als de 2 spitsen die hoger in de pikorde staan gewoon fit zijn...
1 -1
AFCAsphere
Dolberg was compleet uit vorm en ook niet volledig fit. Huntelaar deed het degelijk, maar Cassierra had onder Keizer ook best een kans mogen krijgen.
0 -1
Web
Dat is ook zo, maar hij kan mij ook niet overtuigen.
Zowel Keizer als Ten Hag zagen het niet zitten in hem.
En die zien hem dagelijks.
0 -1
AjaxCitizen
Dus omdat ze hem dagelijks zien, is hun keuze gelijk goed? Van Keizer kon ik het nog begrijpen door eerder gegeven reden. Maar van Ten Hag niet. Iedereen kon zien dat Siem de Jong totaal niet in vorm was en geen spits is. Wat is er dan nog logisch om een echte spits op de bank te houden ten faveure van een houterige middenvelder, als je andere 2 spitsen geblesseerd zijn?
1 0
Web
Klopt, Siem hoort daar niet.
0 0
AFCA1510
Dat Huntelaar hoger in de pikorde staat is echt te gek voor woorden. Zeer jammer, want dit is zeker een goede 2de spits.
2 0
RaynoFischer
Ook door Keizer en Bosz had ook niet veel vertrouwen in hem, hij zal bij het 1ste wel tegenvallen.
We zeggen dat Huntelaar te veel kansen nodig heeft om te scoren, Cassierra heeft dat dus in de JL
2 -2
kaashaas
Lach me rot als hij er 20 in knalt
2 0
Web
Zou toch mooi zijn voor Ajax, daar zat hij op een dood spoor.
Verthongen en Blind goede voorbeelden
Veel beter verhuren.
0 0
Leviathan
20 bij groningen is nog geen 20 bij Ajax.
1 -3
trodat4030
Idd, dat is knapper aangezien je bij Groningen over het algemeen een stuk minder kansen krijgt. Iets met betere ploeggenoten enzo..
3 0
Ajax#1900
Nou nee, je krijgt vooral veel meer ruimte bij Groningen
0 0
AFCAsphere
Als je zo vaardig bent om ze er makkelijk in te schieten, dan zorgen ze (lijkt mij) er echt wel voor dat je goed verdedigd word. Dan maakt het niet uit of je bij Ajax of Groningen speelt.
0 0
Mokum31
Ik ook
0 0
Ruff Rhythim
Hij moet het daar wel laten zien komend seizoen, anders is het wat mij betreft toch einde verhaal hoor.
2 -1
CruyffFootball
Nee joh.
Dan moet hij nog 3 jaar de tijd krijgen.
Hij moet “wennen” volgens de kenners.
In Zuid Amerika spelen ze namelijk met vierkante ballen en 6 tegen 6 zonder buitenspel.
Wordt een heel ander spelletje gespeeld dan in Europa.
3 -4
AFCAsphere
Jij bent toch degene die overal verstand van heeft en altijd gelijk heeft? Want als ik zo je opmerkingen regelmatig lees, dan kom je wel zo op mij over. Je mag best een toontje lager zingen.

Wie weet waar Matteo mee te dealen heeft. Jij kent hem niet persoonlijk toch? Wellicht zijn er bepaalde obstakels waar hij last van ondervind, waar wij niet vanaf weten.
0 0
Lazell
Het gaat toch ook voor 90% om het wennen aan de omgeving, cultuur binnen Ajax en Nederland en verwachtingen, etc. Er zijn 100 redenen te bedenken waarom iemand moet wennen, zeker met jonge gasten. Neres had die tijd ook nodig.
1 0
wendoo9
Waar blijft het goede nieuws uit Zuid-Amerika Marc ! Pinksteren is weer allang voorbij ! Lisandro Magallan
1 0
RobertoD
Goede uitkomst dit! Zou Babel niet een goede vervanger zijn? Kent de club perfect en is een speler die de jonge gasten veel kan bij sturen.
1 -2
skaradonna
Inderdaad misschien samen met Suarez, Blind en Vertonghen. Misschien dat die laatste ook even Eriksen kan overtuigen met Alderweireld.
1 -1
PJK54
Goede zet deze jongen krijgt onder Ten Hag toch geen kans hopelijk grijpt hij deze kans met 2 handen aan om te laten zien een scorende spits te zijn die ook in Ajax kan spelen.
1 0
Michelinho
Lekker werken met Danny Amateurtrainer Buijs en Hennie Betonvoetbal Spijkerman.
2 -4
Bjorn
Zivkovic deed het ook goed bij Groningen, geeft geen garanties.

Heb het gevoel dat Cassierra soms net wat meer ruimte nodig heeft dan dat hij bij Ajax in het eerste zal gaan krijgen. Die jongen heeft honderd procent zeker kwaliteiten, maar of het ook genoeg is voor Ajax 1 vraag ik me af.
1 0
gi0vanni
Kijk de wedstrijd tegen PSV van vorig jaar dan nog maar eens terug. Daarin moest hij invallen en dat ging prima. Alleen een goal ontbrak.
0 0
Ajax#1900
Prima kun je het niet noemen als je 2 a 3 kansen mist. Die moeten er in Ajax 1 gewoon in.
1 0
Genant
Ik zou die mafkees van Nijland niet zoveel helpen. Als die boeren even hun hoofd boven het maaiveld uitsteken dan begint hij Ajax weer af te zeiken en te zien als grote rivaal.
0 -3
AjaxCitizen
Prima deal. Hoop dat ie daar kan vlammen. Groningen is volgens mij wel altijd een goede club geweest voor Zuid-Amerikanen. Cassierra moet vooral veel spelen en dat gaat hij waarschijnlijk ook doen daar. Gelukkig heeft hij daar Zeefuik die hem in ieder geval kan opvangen en zo de club en omgeving kan laten zien.
2 0
KlasseLasse
valt in grunn weinig te zien behalve grasvelden haha
0 -2
trodat4030
Das beter dan kunstgrasvelden..
0 0
LS16
Nu zou ik Orejuela ook een jaartje verhuren en zelf Nous en Kristensen als rechtsbacks houden. Het is jammer dat Zeefuik al naar Groningen is vertrokken, want anders had je ons Colombiaans kartel samen naar het noorden kunnen sturen. Had het sociaal ook wat makkelijker voor ze gemaakt.
1 0
Genant
Zeefuik komt ook zwaar tekort. Dat hebben we toch allemaal kunnen zien
1 0
Ajax2727
Er wordt toch helemaal niks gezegd over de capaciteiten van zeefuik? Hij zegt alleen dat het mooi zou zijn als Cassiera en orejuela samen naar dezelfde club zouden gaan.
1 0
wendoo9
Liever Orejuela behouden !
2 -3
JordyAjacied
Het juiste moment, het was duidelijk dat hij te goed was voor de Jupiler league, nu bij een eredivisie team een heel seizoen laten zien, en dan kijken of hij er klaar voor is.
2 0
Mikee
Mooi dat hij nu een echte kans gaat krijgen, hoop dat hij het helemaal maakt in Groningen!
2 0
Duif63
Hij is gewoon niet goed genoeg punt. Een jaar verhuren gaat daar niets aan veranderen. Moet snel verkocht worden, dan brengt hij nog wat op.
2 -9
Jayajax
Punt? Die jongen scoort geregeld in Jong Ajax en voetbalt daarnaast lekker mee in de combinatie. Dat jij hem niet goed genoeg vindt is jouw goed recht, maar met zijn leeftijd is het voorbarig om een aankoop van enkele miljoenen af te schrijven zonder hem een seizoen lang op een écht niveau te hebben zien spelen. Of hij het niveau van Ajax kan gaan aantikken is nog afwachten, maar het is ook nog afwachten of Dolberg weer zijn niveau van een seizoen geleden kan hervinden. Niets is zeker. Ik wens hem in ieder geval het allerbeste en zal Groningen extra gaan volgen door zijn aanwezigheid.
4 0
AjaxCitizen
Een jaar verhuur is juist prima. Het heeft spelers als Vermalen, Verthongen en Blind goed gedaan. Veel minder druk op de schouders, rustige omgeving en vooral veel speeltijd. Dat is wat Cassierra nodig heeft.
4 0
vincent_DV
En mocht hij toch niet goed genoeg blijken maar er bij FC Groningen wel 15-20 inleggen dan kan Ajax er in ieder geval nog wat aan terugverdienen denk ik.
3 0
AjaxCitizen
Dat sowieso. Kijk alleen maar naar Fran Sol en die Johnson van Ado. Scoren redelijk wat doelpunten bij een middenmoter en hebben nu belangstelling vanuit het buitenland.

Maar hoop dat Cassierra zich goed ontwikkelt en na verhuur gewoon bij ons kan spelen. Ik gun het hem in ieder geval . Die jongen heeft nooit een eerlijke kans gehad.
2 0
eros
Goed voor hem en goed voor Ajax. Sierhuis en Kuhn in jong Ajax.
Ajax had verwacht Dolberg deze zomer voor veel geld te verkopen en hem door te kunnen schuiven, maar blessures gooide roet in het eten.

Ik verwacht dat dit het jaar van Dolberg gaat worden. Na dit jaar zal hij voor veel geld vertrekken, Huntelaar zal vertrekken/stoppen,.... en dan is het de beurt aan Casseira Sierhuis en Kuhn.
1 0
Bil
Kuhn??

Heeft nauwelijks gespeeld bij Jong.
1 -3
MosesD
Daarbij is Kühn ook een buitenspeler en geen spits.....
0 0
Loek14
Kühn is een aanvaller die vooral spits heeft gespeeld bij Leipzig. Hij kan ook op de flanken spelen maar komt het beste tot zijn recht op de 9,5 positie
1 0
Loek14
Mateo gaat echt schitteren bij Groningen, let maar op
3 -2
RaynoFischer
Op 2 wedstrijden na mag hij van mij helemaal los gaan ;)
5 0
Bil
Ik hoop dat Ajax voor Magallan, Dumfries en Angelino gaat.

Aankomend seizoen lekker zo spelen:

RB, RCV, LCV, LB,
Dumfries, Magallan, Tagliafico, Angelino
0 -11
altijdwelwat
Hahaha Dumbfries bedoel je , fysiek redelijk in orde maar zeldzaam dom en blind ...niveau Kristensen
3 -1
Maxwell_5
Bij Sparta 3 doelpunten en 8 assists. Afgelopen seizoen bij Heerenveen 4 doelpunten en 8 assists. Klinkt inderdaad als dom en blind. Maar dan wel eentje met een hoog geluksfactor.
1 -2
eros
de Ligt? Wober?
Tagliafico door schuiven naar een positie waar hij niet hoort?

Magallan zou niet verkeerd zijn.
Ik zou Dumfries en Angelino ook niet verkeerd vinden,... maar dan wel voor op de bank.
1 -1
Bil
De Ligt is sowieso na de zomerstop weg.
0 0
Jelephi
Goede stap. Had hem idd graag bij Groningen of PEC gezien. In de regel toch wel teams die proberen te voetballen.

Succes!
1 0
Michelinho
PEC zou ik een veel betere optie gevonden hebben, maar ja, kunstgras.
0 0
Ajacied33
Ik denk dat dit wel de juiste club voor Cassierra is. Verhuur was denk ik ook de beste optie. Vraag me af of ie ooit zal spelen onder TH die hem helemaal niets vind
0 0
AltijdGelijk
Ik hoop dat Cassiera gewoon rustig blijft en geen haat jegens ons krijgt in verband met de weinige speelminuten in Ajax 1.

Stel je voor hij scoort volgend seizoen 20 goals voor Groningen, dan zullen de grote clubs hem willen ophalen, waardoor je kan hebt dat hij nooit voor ons speelt.

Ik ben er van overtuigd dat Cassiera gaat knallen volgend seizoen.

Hij is in mijn ogen beter dan Huntelaar, Sierhuis en een gebleseerde Dolberg
1 -3
Saanchez
Mwah 20 goals voor Groningen betekend nog niet dat veel grotere clubs dan Ajax voor hem in de rij staan denk ik. Bovendien mag ik toch aannemen dat Ajax in gesprek met Cassierra aangeeft wat zij van hem verwachten op huurbasis en wat het plan is wanneer hij terug komt. Plus, 20 goals voor Groningen zie ik weinig spitsen in de Eredivisie maken ;)
0 -1
AFCAwooz
Kan hij ook weer gaan wennen in Groningen. Zonder gekheid: toch vreemd dat hij nooit een echte kans heeft gehad bij ajax.
3 0
DavidFerr
In zijn 1e seizoen heeft hij in het begin onder Bosz zeker wel de kans gekregen. In totaal heeft hij dat seizoen dan ook ruim 1000 minuten in Ajax 1 gespeeld. Alleen waar Cassierra niet echt overtuigde begon Dolberg direct als een malle te scoren en werd hij de nummer 1 spits.
1 0
Bjorn
Drie trainers en geen één ervan gaf hem een echte kans, dat zegt ook wel iets over de kwaliteiten van de speler denk ik dan al snel.
2 0
Ajax412
Groningen is echt een ideale stad, daar voel je je meteen welkom als buitenstaander. Kom er veel als Brabander zijnde en ben er nooit raar aan gekeken of kortaf behandeld, hele gemoedelijke en rustige sfeer daar. De club zelf lijkt me ook prima geschikt voor hem! Hij had inderdaad een kans mogen hebben, maar ik denk dat Groningen veel plezier aan hem gaat beleven volgend seizoen.
0 0
gi0vanni
Hij kan beter in het systeem van Ajax blijven en voetballen in kleine ruimtes. Als Ajax in de CL of El gaat spelen dan heb je zeker wat aan hem. Sierhuis is meer een typye die overeenkomst met Huntelaar.
0 0
Mikes
Precies wat je zegt. Ik kom uit de omgeving van Groningen en het is een enorm prettige stad om in te wonen. Komt wss ook doordat 70% tussen de 18-30 jaar is.
0 0