Labyad: 'Bewust gekozen voor Ajax'

giobelloni, 14-05-2018 om 20:55, 20867 views, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Zakaria Labyad is blij dat zijn droom, om bij de grootste club van Nederland te spelen, is uitgekomen. Maandagmiddag tekende hij een contract dat hem tot 2022 aan Ajax bindt. In gesprek met Ajax TV geeft hij zijn eerste reactie over zijn transfer.

Labyad komt voor zo'n zeven miljoen euro over van FC Utrecht. 'Ik ben daar een volwassen speler geworden. Daar ben ik ze dankbaar voor, de kans om daar te voetballen, na de periode die ik daarvoor doormaakte. Na die anderhalf jaar had ik niet kunnen dromen dat ik nu bij Ajax heb getekend.'

Alhoewel Labyad een multi-inzetbare speler is, gaat hij zich niet focussen op een bepaalde positie in het elftal van Erik ten Hag. 'De trainer weet wat ik kan en op welke posities ik kan spelen. Het liefst speel ik op het middenveld, maar op alle posities waar de trainer mij wil hebben zal ik inzetbaar zijn.'

De spelmaker heeft namelijk een goede band met Ten Hag, iets wat meespeelde in zijn keuze voor Ajax. 'Hij is altijd eerlijk en direct tegen mij geweest en ik ook naar hem. Dus nu Ajax mij heeft gehaald zal ik weer een goed seizoen met hem kunnen draaien. Dat heeft mij ook geholpen in mijn keuze. Ik had ook concrete interesse van een andere topclub in Nederland en uit het buitenland, maar ik heb bewust gekozen voor Ajax.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Danivr
Het Ajax shirt staat je goed Zakaria, welkom!
0 0
jarenfan
Welkom,als hij straks maar niet bezwijkt onder de druk te spelen,
met een Ajax shirt.
Is toch anders dan Utrecht.
0 0
wendoo9
Denk dat Ajax veel plezier aan deze jongen gaat beleven. Sterk, kan een goal maken, assists geven, mooie vrijtrappen nemen. Hij is ook trots om in het shirt van Ajax mogen voetballen.
2 0
Freddy Al
Mooi dat hij naar ons toekomt, ook spreekt hij zich positief uit over Ten Hag,is weer eens wat anders.
Ik hoop dat hij zich bij Ajax verder ontwikkeld, in de aanwezigheid van meer goede spelers zou dat zeker kunnen, in elk geval wens ik hem veel succes .
1 0
Gregoboy
Goeie opmerking. Wens Labyad ook veel plezier op het veld bij ons! Ben heel benieuwd wat voor doelpunten er op zijn schoen zitten.
1 0
Kees999
Aangenaam verrast door Zakaria Labyad. Iemand die trots is om het Ajax shirt te dragen. Met de degradatie van Twente en Roda (altijd angstgegners voor Ajax) heb ik alle vertrouwen in het Kampioenschap.
2 0
Stroeve
Toch wel erg wanneer we zo diep gezonken zijn dat we voor een kampioenschap afhankelijk zijn van de degradatie van twee clubs.
1 0
MickS
Welkom Zakaria, veel succes, dat je voor ons cluppie maar veel punten mag binnenhalen!
4 0
Vlieske
Marcel Brands, technisch manager bij Psv’, is niet te spreken over de werkwijze van Marc Overmars die deze transferperiode een poging heeft ondernomen om Luuk de Jong en Bart Ramselaar te verleiden tot een transfer naar Ajax. Beide spelers hebben inmiddels een verbeterd en nieuw contract getekend bij Psv maar dat had ook heel anders kunnen zijn volgens Brands.

‘Luuk de Jong is op de avond voordat hij bij ons een verbeterd contract tekende gebeld door Overmars maar heeft Ajax op dat moment afgewezen. Ook Bart Ramselaar hebben ze geprobeerd te halen maar ze waren te laat bij Ajax. Als wij in een speler geïnteresseerd zijn, doen we dat omdat we een speler goed vinden en niet omdat een andere club belangstelling heeft. Wij waren zo goed als rond met Ramselaar, toen Ajax ook opeens naar hem belde en interesse toonde. Wat moet ik daarvan denken? Het is niet mijn stijl. We wachten niet tot het laatste moment of op het moment dat een andere club interesse toont.

Brands : Vieze smerige achterbakse hypocriete kwal dat je er rond loopt.
7 -1
Genant
Wat verwacht je anders van iemand die Mino in zijn hol neukt terwijl Mino zelf tegelijkertijd een quatro staggioni in zijn muil stopt?
0 0
Redrum
Brands is de grootste rat die er is. Ten eerste geloof ik al niet dat Ajax contact heeft gezocht met Luuk de Jong en Ramselaar en ten tweede is wat Brands beschrijft nou juist precies de handelswijze van psv. Wat een verschrikkelijke vent is dat toch. Ik hoop vurig dat hij naar Everton gaat.
0 0
leeuwenhart
Waar om dit plaatsen ? Wat is hier de meerwaarde van ? Of mis ik hier iets ?
1 -4
Vlieske
Ze hebben afgelopen week toch nog labyad weg proberen te kapen voor ajax zijn neus.
1 0
Dennis1964
De voetbalwereld is keihard. En Psv moet niet schijnheilig doen met hun verleden. Maar netjes is anders.
3 -1
Lagasj
Goed positief interview, dus welkom Zakaria.
Hoop dat je snelheid en precisie inbrengt.
Ik geloof er wel in.
1 -1
Ajaxvooraltijd
Ik moet zeggen dat ik wel blij ben dat er steeds meer weerstand komt tegen die incontinente zure eikels die hier alleen maar de boel komen afzeiken.
5 -3
DeGodenzonen020
Je weet dat incontinent betekent dat je je controle over je blaas bent verloren? In dat geval, verrassende woordkeus ;:)
0 0
gras
Look who's talking.
2 0
Damian_AFCA
Prima interview, niks op af te dingen.
Welkom Zakaria! Niet meteen de speler waarop ik had gehoopt, maar geen slechte speler. En kan een vrije trap erin schieten, na het waarschijnlijke vertrek van Ziyech hebben we alleen Schöne nog die dat kan.
Je kan hem er gewoon prima bij hebben, al hoop ik nog wel op de echte toppers. Mount en Jahanbakhsh zouden fantastisch zijn.
3 -1
Ajaxvooraltijd
Ziyech kon dat in ieder geval niet bij ons, hij had nog een slechter gemiddelde dan Ronaldo.
0 0
Damian_AFCA
Zag inderdaad liever Schöne een vrije trap nemen dan Ziyech. Maar met Labyad dus wel weer een specialist in huis.
3 0
Ajaxvooraltijd
Ja als je ziet hoeveel standaardsituaties Ajax de afgelopen seizoenen verprutst heeft dan is dat wel bedroevend. Iemand die een vrije trap kan nemen of een goede corner is gewoon een wapen en daarbij ook in staat is om van afstand de keeper te testen.
2 0
gi0vanni
Mount is niet haalbaar en Jahanbakhsh heeft in de kleine ruimtes ook nog niet geheel overtuigd.
0 0
Damian_AFCA
Kan geen kwaad om een poging te wagen bij Mount toch. Denk niet dat hij perse onhaalbaar is. Chelsea zal hem waarschijnlijk niet willen verkopen, maar wat mij betreft is een jaar huren ook prima. Gewoon een geweldige speler. En wat betreft Jahanbakhsh, geef ik je gedeeltelijk gelijk in. Maar toch zou ik hem graag willen zien bij ons. Bij AZ heb ik enorm van hem genoten en het lijkt me niet dat hij er bij ons niks meer van bakt. Al hoop ik natuurlijk dat Neres blijft en dat Jahanbakhs zich achter hem kan bewijzen.
1 0
Toekomst1900
Ik denk dat wanneer Bosz trainer was geweest, Labyad erbij gekomen zou zijn, iedereen het een toptransfer zou vinden! Prima voor erbij. Het is echter een aankoop van TenHag. Dat steekt de meeste mensen het meest denk ik. Snap ik aan de ene kant wel, andere kant: TH blijft tóch wel zitten, als hij overtuigd is van punten pakken met Labyad? Prima!
3 -3
Web
Heel goed gezien van je.
0 -1
RaynoFischer
Hij heeft er in ieder geval zin in ;)
3 0
barbara3015
Ik heb nog nooit iemand gezien of gehoord van een man als Heer Bubuza, Heer Bubuza is een God in menselijke gedaante, mensen noemen hem de God op aarde. Mijn man bedriegt mij altijd en elke keer als ik hem zeg om te stoppen met vals spelen, zal hij overstuur raken en dreigen het huis te verlaten, hij blijft maanden bedriegen omdat hij de andere vrouw naar huis zal brengen als ik er niet ben. Ik hield zoveel van hem en wilde hem niet kwijtraken, maar tot mijn grote verbazing kwam ik op een dag terug van zijn werk en ontdekte dat hij zijn spullen nam en bij de andere vrouw ging wonen...Ik huilde en bleef een lange tijd alleen totdat mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza haar hielp om haar man terug te brengen na 6 jaar scheiden, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp en vertelde hem mijn situatie en hij zei tegen mij: hij zal me helpen en mijn man zal terug komen en smeekt me op zijn knieën binnen 12 tot 16 uur. Ik deed alles wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grootste vreugde gebeurde alles binnen 13 uur, precies zoals Lord Bubuza eerder zei...Mijn man kwam bij me terug en viel op zijn knieën huilend en smeekte hem hem te vergeven. Heb je hulp nodig? Neem nu contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 518 558 5109 !!
1 -6
Jan Doedel
En daar kom je nou mee? Dit hadden we goed in de winterstop moeten weten godverdegodver.
1 0
Jan Doedel
Bubuza laat me nu al raar praten hihi
0 0
Michels
Wat deed jij op het werk van je man terwijl hij thuis zijn koffers aan het pakken was? Iets klopt niet helemaal aan dit verhaal...
0 0
Ajaxvooraltijd
Veel plezier met gaylord Bubuza.
1 0
AjaxCitizen
Laat me raden. Lord Bubuza is zeker een Nigeriaanse prins of medicijnman?
XD
1 0
Redrum
Wat is het tarief van Lord Bubuza? En accepteert hij ook PayPal?
1 0
FlyingDutchMan
Aan een aantal onderstaande reacties te zien kan ik wel wat namen noemen die een positieve wending kunnen gebruiken van Lord Buza
3 0
T.reckveugel
What the fuck?
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Maakt een goede, kalme indruk.
1 0
3*stars*3
Destijds zag ik Ziyech wel graag komen maar dat gevoel had ik niet met Labyad.
Zie net zijn goals tegen ons langskomen en was die van Ajax-Vitesse helemaal vergeten, wat schoot hij die er....Tja ''lekker'' in en die 0-2 van FCU tegen ons deed hij het ook goed...

Maar ok, het is weer eens mooi om te horen dat een speler Ajax ziet als grote club en bevestigd dat Ajax de grootste van NL is want daar leek het ff niet op als je al die negatieve verhalen uit de spelersgroep moet geloven en al die vertrekwensen.
Zegt ook wel wat, dat hij op zijn leeftijd nog kiest voor een stap in NL want hij kon ook gaan cashen in het buitenland.
2 0
Hup
Succes!
2 0
koppendicht
Op zich gewoon een prima interview.
2 0
Tscheu
Iemand die graag voor ons wil spelen. Welkom Zakaria!!
4 0
afcasven1995
Labyad is nu Ajacied, en dus zal hij gesteund worden.
Prima interview ook met Ajax Tv, komt goed over en wil heel graag voor ons spelen.

Was bij Psv een supertalent, helaas voor de lampjes de verkeerde keuze gemaakt (lees je mee Kluivert) maar nu veel slimmer en meer ervaring. Welkom Zakaria!
4 -2
ajaxcied4life
Als ik Ajax was zou ik nu vol voor Van Drongelen gaan. Naast Tadic en Magallan, zou deze speler topprioriteit moeten zijn. Indien Ajax spelers van dit niveau voor het WK weet vast te leggen, verdient Overmars weer wat Puntjes.

Onana; Magallán De Ligt, Tagliafico, Mazraoui, De Jong, Tadic, van de Beek, Neres, Dolberg, Labyad.

Oei
1 -11
Intec
Vergeet Tadic maar want die is onhaalbaar.
3 0
Jajijdaar
Labyad is ontzettend trots dat hij bij de grootste club van Nederland mag spelen!

Ik vind Labyad zeker een toevoeging voor het elftal! Zeker een speler die je erbij kan hebben.
Heeft het gif, technische / tactische in hem en kan ook nog eens lekker veel scoren.

Welkom bij de allermooiste club van Nederland jongen! We gaan je volop steunen!
11 -4
Rdk1983
Bewust gekozen. Ja hij zal niet uitgegleden zijn en perongeluk stond ineens zn handtekening er.
1 -5
MickS
Nee, dat was Younes.
4 0
ItsinmyDNA
Hahaha ik ga stuk
0 0
AgeM
Met de komst van deze speler eindigt hier de Frenkie de Jong hype .
Labyad heeft precies dat gif , venijn en dwingende wat Ten Hag graag wil zien en zal snel zijn stempel op het middenveldspel van het "nieuwe Ajax" (lees Utrecht) drukken .
Ten Hag zal een Utrechtmatrix over veel Ajaxspelers leggen en dingen eisen en verwachten op het gebied van conditie en loopvermogen waar een aantal spelers niet aan kunnen voldoen. Ook uitgekiend positie kiezen en reactievoetbal , omschakeling en massaal terugverdedigen horen daar bij . Veel ellenlange training zullen dit erin moeten slijpen .
Kortom niks voor De Jong met zijn frivole risicovolle spel met het balletje onder de voet .
Mogelijk is er voor hem nog een rol als rechtsbuiten weggelegd ; mannetje uitkappen op snelheid en acceleratie erlangs en een goede voorzet .
Maar hij zal dan de concurrentie met Neres moeten aangaan .(Als ie er nog is)
Op het middenveld zijn dan de kaarten al geschud en de plekjes vergeven .
Dolberg zal in dit systeem schitteren als ooit tevoren en zal menig verdediging kraken .
Het zal een totaal ander Ajax zijn . Je zou er van kunnen houden omdat het behoorlijk winnend kan worden . Maar het heeft niet die brille van de Cruyff/Bosz periode .
Dat bij vlagen briljante brutale , dat Ajax ver over de grenzen beroemd en geliefd heeft gemaakt gaan we niet meer terugzien .
8 -10
Rdk1983
Onzin. Schøne gaat niet alles meer spelen, en Ziyechy vertrekt nog. Denk meer slecht nieuws voor Eiting
3 -1
AgeM
We gaan het zien.
Hij mist al een stuk van de voorbereiding door blessure en heeft daardoor een behoorlijke conditionele achterstand . En dan moet de vorm nog komen ?
1 -1
AFCAMM
Weet je, hij kan het goed doen, of hij kan het slecht doen. Maar Ajacied is hij. Dus laten we hopen dat hij floreert en fantastisch gaat spelen! Het is nog een beetje vroeg om hem al af te branden...

Hij komt trouwens heel rustig, volwassen en oprecht in het filmpje.
10 -2
RedFeather
'Hopelijk de volgende zsm' zegt Marc
ben benieuwd
3 0
NouridolbergNeres34
Zal wel om die Magallan gaan.
0 0
Inhartennieren
Geef die jongen een eerlijke kans.
6 -4
Jan Doedel
Labyad gaat de meesten hier nog positief verrassen let maar op!
8 -4
WantAmsterdam
Niet echt blij mee, maar nu hij Ajacied is ga ik hem supporten, maar God wat een beleid weer, voelt net onder de boer, die ook altijd ze zin kreeg en heel veel middelmaat naar Ajax haalde
2 -3
SjaakWolfs
Positieve jongen, goed voor de breedte. Hopelijk komen nu de kanonnen.
4 0
mistermiyagi
Om Europees te slagen dien je dubbele bezetting te hebben.
Labyad is veelzijdig, heeft kwaliteit, ervaring en heeft nog transferwaarde voor Ajax.

Voor 7 miljoen altijd doen.
9 -8
behangdelul
Welkom Labyad! Ik denk dat je een hoop negatieve gasten hier heel
Positief gaat verrassen!
17 -10
sucre
heerlijk interview trouwens. ik word steeds enthousiaster. kwamen paar mooie doelpunten langs ook.
11 -6
Mikey Stormram
Komt voor de bank mag ik hopen? Snap enigszins wel dat ze hem halen. Stel het staat 1-1 in de 70e minuut zie ik liever een vechter en een renderende Labyad invallen dan een inconsistente, wisselvallige Johnsen.
1 -7
Jelephi
Overmars: Als je je team wilt bouwen dan kijk je naar statistieken. Daar kan hij goed aanbijdragen.

Dus Labyad is op basis van statistieken gehaald. Zo lust ik er dan ook nog wel een paar.

Waarom zegt die Overmars trouwens zovaak: weeeujewel.
5 -5
martin1234
Het was toch zo dat je kleine leugens had, grote leugens en statistieken?
0 0
mgtow
En je hebt moneyball met de Oakland A's waarbij ze in het honkbal met minimale middelen maximaal presteerden. Voetbal en honkbal zijn andere sporten, in honkbal zijn statistieken belangrijker maar in het voetbal kan wat je ziet wel worden bevestigd door de cijfertjes.
1 0
Vak M
Nu nog Assaidi, Pierie en Linssen. Beetje venijn en wat meer concurrentie. En Daley terug
2 -3
Wu44TyAJAX
Flink gesnoven zeker? Alleen Daley de rest voegt niks toe.
6 -1
Verthongen
Komt sympatiek over maarja het gaat toch om voetbal lijkt me.
Voor mijn gevoel echt een breedte aankoop of in ieder geval echt geen speler die zomaar even iemand uit de basis speelt.
Gelukkig is hij beste vrienden met Ten Hag dus deze jongen komt links of rechtsom toch in de basis te staan.

Denk je de Wielaert en Kennedy fase gehad te hebben...
We gaan weer scouten met het bord op schoot!
3 -5
aissati
Zou die andere topclub psv of feyenoord zijn geweest?
0 0
Boer Gijs
Twente
0 -1
Heiko
Feyenoord is geen topclub
2 -2
jariafca020
Was een groot talent bij PSV. Te vroeg naar het buitenland gegaan, maar hij heeft zich aardig herpakt. Ik hoop dat hij mooie dingen kan laten zien in ons mooie shirt. Welkom Zakaria!
6 0
Kibbahimovic
Welkom Labyad! Op je top ben je een topspeler die ons zeker kan dragen!
8 -10
Ajax4life16
Welkom Zakaria! Beetje duur naar mijn mening maar nu hij er toch is zal ik hem steunen. Ik hoop dat de rest van de supporters dat ook doet, want al dat gefluit de laatste tijd verziekt de sfeer bij Ajax compleet.
11 -7
mvdk
Verstand komt met de jaren.
1 0
Beretta
Sympathiek interview.

Voor alle huilbabies die ook van plan zijn om hem uit te fluiten in het stadion. Feit is dat hij nu een speler is van onze club, en dat een Labyad op zijn top het team niet slechter zal maken. Dat Labyad zijn top bereikt is een stuk waarschijnlijker als hij de steun geniet van de supporters en ze hem laten voelen alsof hij hier thuishoort, in een fijne omgeving. In tegenstelling tot al het gif dat Ziyech over zich heen kreeg.

Als je het beste voor hebt met je club zal je hem steunen, als je dat niet doet ben je pas een nepsupporter.
17 -8
AjaxCitizen
Mensen die naar de JC
Arena komen om spelers uit te fluiten, mogen lekker wegblijven.
11 -6
Marcoryn
Boehoe. Bij AZ fluiten ze geen spelers uit. Ga je daar naar toe.
Als bestuurders bij een topclub er een puinhoop van maken, of duur betaalde spelers ernstig te kort komen dan mag je best af en toe kritisch zijn en fluiten.
Seizoenkaartje kost maar 500 euro, voor jou misschien wisselgeld, maar voor veel jongens een keuze tussen op vakantie gaan of Ajax.

Als je dan je club ten gronde gericht ziet worden, mag je best fluiten. Fysiek geweld tegen spelers gaat te ver, maar als spelers ongeïnteresseerd over het veld dwalen, dan flink uitfluiten. Bij Ajax gewoon 110% presteren.
Alles geven,prima voetbal,maar verliezen dat kan gebeuren..maar wekelijks een wan prestatie neerzetten en koppies die hangen, dan is er wat aan de hand. Gelukkig dat supporters dan gaan fluiten,anders denkt bestuur en de boys nog dat ze een prima prestatie neerzetten.
1 -7
MisterAFCA
Ga maar lekker op vakantie dan...
1 0
Dennis1964
En als jij fluit mag ik jouw tanden uit je bek slaan. Boehoe ja dat moet ik wel doen anders denkt iedereen dat ie mag fluiten.
GA LEKKER THUIS VOOR DE BUIS FLUITEN.
Dan bespaar je geld en je tanden.
3 0
Jan Doedel
Lekker agressief weet je zeker dat je niet liever die havenclub gaat steunen? Qua taalgebruik pas je daar prima thuis. O ja voordat je mijn tanden eruit wilt slaan........ik heb een kunstgebit!
0 -3
AjaxCitizen
Je hebt zeker een kunstgebit, nadat je echte tanden eruit zijn gevlogen door al het uitfluiten van de eigen spelers?
1 0
Dennis1964
FLUITEN DOE JE THUIS.
3 0
ZeeuwsAjax34
Helemaal mee eens
0 0
mickey2602
In dit interview heeft hij het ook over dat Ajax fantastische supporters heeft...
Dan is hij dus nog geen lezer van Ajax Showtime anders had ie dat niet gezegd;-)
Welkom Zakaria en ik hoop dat je een bijdrage kan en mag leveren aan de 34e titel want daarin heb je wel gelijk,Ajax is een dermate grote club in Nederland dat we eigenlijk ieder jaar kampioen moeten worden en het is inderdaad al veel te lang geleden dat we dat zijn geworden.
9 -1
Amp
hij heeft het dan ook over ajax-supporters he ;)
3 -1
DS
Ik was / ben ook wel critisch over hem in Ajax.
Maar ik ben ook wel benieuwd naar hem, heeft een mooie leeftijd, brengt ervaring mee en techniek heeft hij ook wel.
Als hij nog een stapje kan maken kan het wel een leuke speler zijn.
2 0
Joseph
Ik zie gewoon niet hoe dit een versterking is, Kluivert zou hij kunnen vervangen, maar voor die positie wil je gewoon beter.
2 -3
jollie18
Het is geen speler waar de eredivisie bang van word. Maar ik hoop dat hij het bij Ajax goed gaat doen. De echte goede transfers gaan hopelijk nog komen. En van Labyad word niet veel verwacht dus misschien gaat hij het bij ons goed doen.
4 0
JordyAjacied
Prima interview.
2 0
ST
Ben benieuwd of Feyenoord of PSV hem wilde hebben...
0 0
Gonzo
Welkom Zakaria, Ajacied.
3 -1
ST
Laat een goede indruk achter in dit interview. Welkom kerel!
3 -1
Amp
Mooi zo, eindelijk een soap afgerond. Welkom en hopelijk bewijs je al die azijnzuiperds hun ongelijk. Ik ga m in ieder geval niet na een bal op de paal compleet afmaken, laat m maar lekker een half jaar voetballen voor er een oordeel over wordt gegeven. Speelt vanaf de zomer in het wit-rood-wit, maar dat boeit voor een groot deel hier en in het stadion helaas niet. Groot deel kan zelf nauwelijks tegen een bal aan blazen, maar loopt popiejopie te doen met "stoer" hooligan taal, een deel kan alleen fluiten en loopt vooraan zodra er zilverwerk binnen is gehaald. Hopelijk kunnen de normaal denkenden de nieuwe spelers in ieder geval wel een eerlijke kans gunnen, zoals ze wilden bij die jochies die een paar keer het embleem aflebberden waardoor een aantal verblind raakten door dat gekwijl. Liever passanten die strijden voor de club op het veld, dan die zogenaamde echte ajacieden die na vijf wedstrijden de boel in de steek willen laten.
1 -1
RobbertAjax32
welkom bij de mooiste club van Nederland en ik hoop dat je iedereen de mond snoert
4 -1
KlasseLasse
hoop het ook we geven hem gwn een kans toch! het kan npoit slechter dan kristensen , sanogo en dst soort types
2 0
RobbertAjax32
ja iedereen verdiend een eerlijke kans en daar zullen sommige in tegen vallen en sommige uitblinken dat gaan we over een tijdje zien..
0 0
Oliveira
7 miljoen voor Sinkgraven was discutabel maar 7 miljoen voor hem is gewoon doodzonde.
6 -8
Amp
discutabel? Sinkgraven had compleet niks gepresteerd, liep nog in de luiers en was gewoon een zoethoudertje voor de supporters destijds.
1 -4
ST
Ok Jomanda.
1 -3
Synzo
Flauw.....
1 -2
sucre
pffff zo moe van dit soort reacties
2 -5
JordyAjacied
Volgens mij is Ajax wel zijn favoriete club, gaf laatst ook aan dat wij het mooiste stadion hebben. Ook al heeft hij eerder voor PSV gespeeld, stel hij kon daar nu weer heen heeft hij toch voor Ajax gekozen. Tenzij die kakkerlakken hem wilde hebben.
3 0
didierajax020
Prima interview. Nuchter. Helemaal eens over dat kampioenschap. Ik laat me graag verassen, hopelijk heb je een positieve bijdrage aan landstitel #34 Zakaria.
5 -2