Ten Hag geeft toe: 'Belonen verkeerd verwoord'

BVeenstra, 09-05-2018 om 11:30, 17857 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag staat nog altijd achter zijn beslissing om Amin Younes vlak voor tijd in het thuisduel met SC Heerenveen te willen laten invallen. De Duitser weigerde dit echter met als gevolg dat de de buitenspeler uit de selectie werd gezet.

Dat het geen slimme zet was om Younes een paar minuten voor tijd te laten invallen, wordt door Ten Hag in gesprek met Voetbal International bestreden. 'Het gebeurt overal. Kijk in een weekend door heel Europa, ook in Nederland, wedstrijden, en je zal zien dat dit in de laatste fase van wedstrijden heel vaak gebeurt. Ik vroeg hem niets abnormaals.'

Na afloop van die bewuste wedstrijd gaf Ten Hag aan dat hij Younes wilde belonen voor zijn goede invalbeurt tegen Vitesse plus zijn goede werk op de training. Achteraf ziet de trainer in dat juist die opmerking niet heel handig was. 'Ik ben het met je eens dat ik het anders had moeten verwoorden. Belonen is verkeerd verwoord, maar mijn intentie was hem gewoon onderdeel van het team te laten zijn. Na zijn afgeketste transfer in Napoli kwam Amin naar me toe en hij wilde dolgraag deel uitmaken van de selectie. Hij zou alles doen in het belang van Ajax. Dan behandel ik hem als elke andere speler', aldus Ten Hag, die eraan toevoegt Younes het allerbeste te wensen in zijn verdere loopbaan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DavidAFCA
Ten Hag aint til its over.
0 0
OuweDibbes
Die Judas van een Younes had nooit meer bij de selectie gehaald moeten worden. Moment na de jank soap in Napoli wist elk weldenkend mens dat Younes een vuil spelletje aan het spelen was. Zulk uitschot moet je bij onze prachtige club niet meer willen zien.
1 0
Freddy Al
Het is in elk geval goed dat hij toegeeft dat hij zich onjuist verwoord heeft,ook heeft hij een punt als hij zegt dat zulke beslissingen overal worden genomen.
Of dat in deze situatie slim was is een heel ander verhaal vind ik.
1 0
Ozymandias
Inderdaad, tegen Tottenham liet Guardiola in minuut 89 Yaya invallen. Maar denk je dat Yaya (een voormalig wereldtopper) zich daar te groot voor voelde? Natuurlijk niet! Die liep in vijf minuten de longen uit zijn lichaam en ging met een lach het veld af.
0 0
koppendicht
Helemaal niet, hij had younes nergens voor moeten belonen na zijn sneaky gedrag ten aanzien van transfers.
0 0
A-west
Ten Hag, druiloor , omdat andere trainers dat doen, doe jij het ook. Ongelofelijke hansworst. Wat een onzinverhaal weer. Echt, niveau nul. Wat hebben we toch in hemelsnaam binnengehaald. Heb een eigen visie. Dit flik je niet met spelers. Waarschijnlijk een van de redenen waarom de selectie het verder wel geloofde in de competitie.
0 -2
Ozymandias
Hij zegt niet dat hij het doet omdat andere het doen. Wat hij probeert aan te geven is dat dit heel normaal is en dat het de reactie van Younes was die abnormaal was.
0 0
HarryHarHar
Met ten Hag aan het roer en de aankomende leegloop van 5 á 6 dragende/basis spelers kunnen we er voor heel veel procenten nu al op gaan rekenen dat seizoen 2018/2019 voor het 5e jaar op rij weer een tussen jaar gaat worden zoals men het in het kader zo mooi benoemd om hun falen te verbloemen, nou de meeste supporters met mij noemen het een totaal mislukt seizoen en nr. 5 helemaal niets is al volop in de maak of zijn er hier mensen die denken dat Ziyech naadloos kan vervangen worden door Labyad, en de Ligt door Schuurs, Onana door Lamprou, Tagliafigo door.?... Neres door.?... Kluivert door?.. dit is toch verschrikkelijk!.....
Pfff en wie weet v/d Beek en Dolberg ook nog.... nou begin er maar weer aan als supporter en dan met Ten Hag voor de nieuwe selectie.... poe poe.... dit kan maar zo dat ik tegen de waarheid aangrenzende waarschijnlijkheid ook een tussen jaar ga pakken, niet dat ik mijn cluppie laat vallen hoor, maar het zal ook niet meer zo zijn dan als ons aller Ajax moet spelen daar alles hier voor moet gaan wijken.... dan zal er toch eerst het nodige moeten gaan veranderen, dit gaat op een soap lijken van jaren en jaren die heet,,, de teloorgang van ooit een topclub!... en de supporters pikken dit allemaal!.........
3 -10
OuweDibbes
Dit is als sinds de jaren 70 aan de gang. Boeiend gaan er spelers weg, nu aan de directie om zo n sterk mogelijke selectie te hebben bij de start van het seizoen. Spelers zijn op een paar na maar passant, en de fans zoals ik zijn idioot om elk jaar veel geld aan Ajax te spenderen. Daarom heb ik er ook geen problemen mee als een aantal jongens van de HK na een wanvertoning verhaal gaan halen. Hen betalen ook veel geld om ondankbare figuren als Kluivert en Younes te zien.
0 -1
Dennis1964
Als supporter kan je:
Je club steunen in de Arena zodat Ajax weer eens met 12 man speelt thuis. Of je kan wegblijven.
De rest is aan de spelers, trainer en het bestuur.
3 -2
Danos
Dat hoeft natuurlijk niet, je krijgt maybe(waarschijnlijk) mindere spelers maar word het wel een beter team. De laatste 2 jaar is niet de selectie met de beste spelers kampioen geworden maar die met het beste team.

Verwacht ook niet dat Onana door lamprou vervangen gaat worden maar eerder door van Leer
9 0
ItsinmyDNA
Of hasl die unerstall op ook een goeie.
2 0
Koekepeer
Ik ben voor!
0 0
PetrusKeizer
ja ja. we weten t nu wel. next. Kluivert 1 minuut voor de wedstrijd wisselen.
1 -1
MennoJerry
Younes heeft zoals elke speler gewoon in te vallen als daar om gevraagd wordt. Zeker als hij aangegeven heeft deel uit te willen maken van de selectie en alles te willen doen in het belang van Ajax. Je kunt zeggen wat je wil over ten Hag, maar in deze heeft hij niets verkeerd gedaan en staat deze man volledig in zijn recht.
5 0
MichelAngelo66
Beetje flauw om ten Hag nog verder over aan te vallen. Ik vind het op zich prima dat hij beseft dat het een beetje absurde onderbouwing was. Hij had beter kunnen zeggen dat Younes niet zo moest zeiken en zich als een prof moet gedragen.

Ik zeg niet dat ik de actie van ten Hag op zich handig vond, maar ik word inmiddels wel schijtziek van al die voetballertjes die zich bij het minste en geringste gekrengd voelen en weg willen. Younes heeft Ajax een kunstje geflikt en zo is 90% van de spelers tegenwoordig. Maar o wee als de trainer iets doet wat niet leuk is of supporters zich laten horen.
10 0
JPM
Arme gozer. Ik zie ook wel dat zijn presentatie ongelukkig is, maar de man kan werkelijk niets meer goed doen of zeggen bij 90% van de mensen hier.

Laten we niet vergeten dat Keizer ook bijna net zo snel werd afgeschreven en achteraf vonden de meesten ook dat toch wat te vroeg. Geef de man een kans om tijdens de voorbereiding wat neer te zetten. Als het in december nog steeds kut is, kun je gaan zeiken.
9 -3
OuweDibbes
Die Keizer was een trekpop van Bergkamp. Als speler bij Cambuur had ik Keizer hoog zitten maar als trainer hard door de mand gevallen. Neres zat ook doodleuk op de bank.
0 0
Mart42
Ten Hag dag vandaag?
1 -2
Duif63
Gehakt ten hag dag
1 -3
Barra
Ik denk dat ten Hag vooral een stukje people management mist en dat hij niet die feeling heeft om dat op een natuurlijke makkelijke manier af te handelen.
4 -3
gras
Denk je?
1 -3
Barra
Bovenal, wijsneus
3 0
Bky
Titel moet zijn:

Ten Hag geeft toe: "Alles verkeerd verwoord".
4 -8
iammike
Haha als ik zo een interview met Ten Hag lees, dan lees ik het ook op de manier waarop Ten Hag praat, met zo ‘n schor stemmetje. Hebben nog meer mensen dat?

Ajax moet Ten Hag er echt uitflikkeren. Echt totaal niet passend hier. Met zijn rare taalgebruik en voorkomen, wat irriteer ik me mateloos aan die man. Dat ik nu verlang naar Frank de boer zegt toch al genoeg over ten Hag..
6 -6
AFCA.
Ik zie een Eiting met Frenkie ook helemaal stuk gaan als ze Ten Hag nadoen. Daar zijn het wel de gastjes voor haha. Kan ze geen ongelijk geven ook.
1 -6
Bobbaasje
Ten Hag wordt door de spelers al uitgelachen. Gaat m niet worden nee.
6 -5
marrene
Kut actie van vooral Ten Hag. Hebben we de laatste wedstrijden naar mispunt Kluivert kinnen kijken die vrijwel niks presteert.
3 -5
Bobbaasje
Deze man moet een Nobel Prijs voor ''open deuren intrappen'' krijgen.
4 -4
Koekepeer
Het lijkt mij overduidelijk dat Valentijn Driessen die eerst krijgt.
1 0
DannTheDon020
Als iemand een goede invalbeurt heeft tegen Vitesse en een goed training heeft afgeleverd heeft, meneer ten Hag, dan zet je hem die wedstrijd in de basis in plaats van meneer ego Kluivert.
3 -8