[Update II] Beelden opwachting spelersbus

SJvanveen, 15-04-2018 om 23:20, 187992 views, Ajax Life, Twitter, De Telegraaf |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

De spelersbus van Ajax is zondagavond opgewacht bij de Johan Cruijff ArenA. Ajax verloor zondagmiddag bij PSV en verspeelde zo definitief de titel. 

Tijdens het duel lieten de supporters al hun onvrede blijken door vuurwerk af te steken in het uitvak. Ze vertrokken vroegtijdig en enkelen verzamelden zich na de wedstrijd bij het stadion van Ajax. Zie hieronder een foto, geplaatst door Ajax Life

Inmiddels is algemeen directeur Edwin van der Sar naar buiten gekomen. De Ajax-fans herkennen hun favoriete club niet meer, blijkt uit woorden. Dit alles wordt gemeld door allerlei bronnen op Twitter. Volgens De Telegraaf zaten Ajax-spelers te shaken

Update II - 23.20 uur (15 april 2018) 
Er zijn beelden opgedoken van het opwachten van de spelersbus van Ajax zondagavond. Supporters haalden verhaal bij spelers, coach en bestuur voor het opnieuw (vierde keer op rij) mislopen van de titel. Zie hieronder de gemaakte beelden van NOS

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WillyBrokamp
Stadionverbod voor het leven en aangifte wegens bedreiging. Opruimen dat stelletje hersenloze mafketels
0 0
WIJSNEUS14
Dit soort gasten zijn een doodsteek voor onze club. Maar zo te zien zijn er scherpe beelden beschikbaar. Die tokkies uit het stadion weren door ze een stadionverbod te geven. Die gasten vinden zichzelf ook zo belangrijk en 'echt' maar doen de club niets anders dan kwaad. Dit zijn het type figuren die ook met vuurwerk gooien. Die ben je toch liever kwijt dan rijk? Ik schaam me kapot voor dit kansloze en simpele volk.

Ik heb ook genoeg kritiek op iemand als Van der Sar of Veltman, maar die gaan in ieder geval nog de confrontatie (verbaal!) aan met die leeghoofden. Net alsof je met dat volk een normaal gesprek kan voeren. Het k*anker dit en dat vliegt je om de oren. Wat verwachten ze nu eigenlijk? Dat de spelers sorry komen zeggen en daarna gezellig met ze op de foto gaan?
1 -1
supporter sinds
Dit gebeurd drie uur na de wedstrijd .. drie uur waarin je kan bedenken waarom je een bus gaat staan opwachten.. momenten genoeg dat een weldenkend mens lekker nog een wijntje inschenkt, of een biertje pakt en bij zichzelf denkt ik blijf lekker thuis, ik ga mijn vrouw maar eens verwennen, iets leuks doen met de kinderen, de hond uitlaten weet ik veel ... het is maar voetbal. de spelers, technisch hart, directie en bestuur interesseert het ook niet of we wel of geen kampioen zijn geworden .. ik zet gewoon een dvd op met alle hoogtepunten jaren 70 of de succesperiode onder van Gaal toen winnen met goed voetbal nog heel normaal was ... maar nee , deze dwazen gaan toch de bus opwachten.. en als die bus er dan is gaan we kut mongolen roepen ... en een speler duwen die als enige in de competitie een pass kan geven van 40 meter die aankomt. Ik baal ook vaak van zijn balverlies, slechte vrije trappen.. maar kom op ... hij is niet de schuldige aan dit slechte seizoen. Dat mogen toch echt andere zich aanrekenen en door dit trieste gedrag mogen de supporters die bij de bus stonden of vuurwerk hebben gegooid tijdens de wedstrijd zich ook aanrekenen op weer een mislukt Ajax seizoen.
1 -4
ram
Ik had dit niet meegekregen tot ik het gisteravond las op deze site. De kop was iets als "supporters wachten spelersbus op". Ik dacht: "oh, wat lief dat ze de jongens opvangen!"
Naïef van mij want niets was minder waar. Een paar capuchonnen vond het weer nodig om de spelers en de staf te bedreigen (want dát is het gewoon)...

Ik begrijp er allemaal vrij weinig van. Volgens mij was vrijwel iedereen het erover eens dat we dit seizoen konden afschrijven nadat we Appie verloren. Dat is nu allemaal vergeten. In plaats daarvan gaan we onze jongens duwen, uitschelden en 'verhaal halen'... Ga je kapot schamen joh. En dan ook nog mensen in ontzettend veel gevaar brengen door fakkels naar beneden te gooien. Paar jaar gevangenisstraf zou je moeten krijgen!

Ook de ophef na gister begrijp ik niet. Ja, het was een kutwedstrijd die je als vernederend zou kunnen ervaren. Ik doe dat persoonlijk niet maar okay; ik had al vrede met een verloren seizoen. PSV nu kampioen of volgende week kampioen: het zal me werkelijk een worst wezen. Maar iedereen is nu ineens van de kaart omdat we geen kampioen zijn geworden. Wat een verrassing joh!

Ik begrijp de kritiek op het bestuur natuurlijk best. Vooral hoe is omgesprongen met Bosz vind ik ongelooflijk aangezien hij, in mijn ogen, de perfecte trainer was voor ons. Voor Ajax de beste ter wereld en die had je hoe dan ook moeten behouden. Ik zou ook nu pleiten voor zijn terugkeer: met een verdriedubbeling van zijn salaris én vrije hand in het samenstellen van zijn staf.

Ik lees dan ook weer mensen die zeiken op alles wat los en vast zit. Sanchez is niet goed vervangen want Wober is niet zo goed als Sanchez; dat soort wartaal. Sanchez is volgens mij de beste aankoop van Ajax in de geschiedenis. Davinson stapt over naar Spurs en is direct één van de beste verdedigers ter wereld. En dat moet Overmars dan maar één op één vervanger? Wober is ook gewoon een hele goede verdediger en een prima aankoop.

Dat dit seizoen compleet flopt komt door de situatie rondom Nouri en twee trainers die niet des-Ajax zijn. Ten Hag kunnen we nu volgens mij ook wel afschrijven. Daar kan die jongen niets aan doen maar het klikt gewoon totaal niet. Dus, nogmaals: Bosz please!

Verder complimenten al de zogenaamde 'supporters': door jullie kunnen topspelers als Onana en vooral Ziyech niet wachten om te vertrekken. De Ligt en anderen zullen daar nu ook wel gemakkelijker over denken. En ik kan het ze niet eens écht kwalijk nemen. Spelen voor Ajax lijkt me vaak geen pretje...

PS. Ik zie nu een ander filmpje waarin deze 'supporters' de spelers uitschelden voor "kankerlijers" en "kankermongolen". Allemaal een levenslang verbod om ooit nog in de buurt van de ArenA óf één van onze jongens te komen. Jullie zijn geen Ajacieden. Jullie zijn alles behalve Ajacieden. Iedere echte Ajacied schaamt zich he-le-maal kapot voor jullie.
1 -1
ST
Vreselijk dit. Stelletje leeghoofden. Ze hadden gewoon niet uit moeten stappen tot er politie aan kwam. Vd Sar had als eerste mogen uitstappen. Maar wie durfde als eerste naar buiten? Veltman en Mazraoui.
2 0
Michelinho
Veltman en Ziyech idd. Maar respect hoor, ga er maar een aan staan om zo'n woedende massa in te lopen.
0 0
abi
Veltman en Ziyech*
0 0
b.hulshof
Geen back up voor links en rechtsbuiten alleen F.de Jong als back up op het middenveld, het seizoen beginnen zonder linksback. Zowel Keizer Ten Hag als de spelergroep moeten het gewoon het hele seizoen al doen met een veel te beperkte selectie. Spelers als v.d Beek en Kluivert zijn nog te jong om de kar wekelijks te trekken en zouden ook af en toe op de bank moeten zitten. Huntelaar en Schone kunnen het niveau helaas niet meer aan. Waanzin om dit af te reageren op de spelersgroep die ook nog steeds het drama Nouri moet verwerken. Alleen de leiding is verantwoordelijk voor de selectie die totaal niet op orde is en het vertrek van Bosz en de onnodige trainerswisseling Keizer Ten Hag. Alleen mensen als van Gaal of Adriaanse in de leiding kunnen deze club aan de top brengen met een selectie van 11 volwassen spelers en 11 jeugdige spelers allen van niveau dat bij ajax hoort.
0 0
hakkietjakkie
Pfff zielig dit hoor. Je hebt toch wel wat beters te doen als een bus met spelers gaat staan opwachten. Wat heeft het voor zin? Denk je nu echt dat het die spelers nu wat doet of boeit? Kijk hoe ze uitstappen, zo van ja laten we maar even naar buiten gaan en laat ze maar uitrazen. They dont care!!!!

En alsof die supporters wat te zeggen hebben.

Volgend jaar weer een nieuw seizoen.
7 -4
Duif63
Niet de spelers, die weliswaar volledig gefaald hebben, maar de directie en de technische staf zijn de schuldigen aan het debacle van de laatste jaren. Het beleid deugt werkelijk van geen kant. Slecht aan- en verkoopbeleid, verkeerde trainers op het verkeerde moment aanstellen en ze ook weer op het verkeerde moment ontslaan, geen enkele communicatie tussen RvC, Technisch Hart en Technische staf, opgehemelde jeugdspelers die nauwelijks het niveau van Emmen ontstijgen, enz. enz.
0 -1
ovopiet
hou toch op.
Met deze spelers(veel zijn door Overmars binnengehaald) had Ajax gewoon kampioen moeten worden.
Het is vaak zo dat iedere trainers zijn eigen ideeën kwijt wil over hoe het spel gespeeld moet worden.
Ik dacht in de winter dat Keizer het een beetje op de rails ging krijgen.
En toen kwam de trammelant met bergkamp, waardoor Keizer ook weg gestuurd moest worden(denk ik).
Ik had ook meer van Ten Hag verwacht, maar tot nu toe valt hij me tegen.
Hier kunnen Overmars en v.d.Sar niets aan doen.
0 0
Rogmentus34
https://www.petities24.com/bosz_terug_naar_ajax_nu_keizer_ontslagen_is

Een petitie om Bosz terug te krijgen, het heeft waarschijnlijk geen zin, maar puur om te kijken hoeveel handtekeningen we kunnen verzamelen.
2 -5
kaashaas
We hebben er al in de 50..
Ik hoop sooo
0 0
Red Devil
Die gasten zijn nog dommer dan dat ze er uit zien.
Gaat lekker zo: Geen 010 uit,geen 070 uit en misschien nu ook geen 040 uit want pisvee laat het er niet bij zitten denk ik.
3 -4
Rolo
Die hebben niet in de gaten dat ze het met een kleine groep voor de "echte" supporters verpesten. Heel makkelijk toch, ze staan allemaal op beeld.....
0 0
Jaridebeste
Alsof je je als Ajax supporter al niet genoeg schaamt. Het lachertje van Nederland en dit seizoen ook van Europa. Nu schaam ik me ook nog voor mede Ajax 'supporters'. Dat je onvrede laat blijken en protesteert, prima. Maar niet zo.
9 0
godofajax1900
Ik snap jullie niet meer eerst word er geschreeuwd waar om doen de supporters niets nu doen ze wat is het weer niet goed oké de manier waarop is niet goed te agressief naar de spelers maar ik vind dit wel oké dat ze ff flink aan de tand worden gevoeld want dit kan zo niet en is ook ajax onwaardig
2 -6
Ajaxfan16
Man de media hyped het wel op zeg, een duw is tegenwoordig al slaan. Tuurlijk je blijft met je poten van iemand af, tuurlijk heeft het ook geen nut om op de bus te gaan slaan, maar deze mensen verdienen wel uitleg na deze wanprestatie en na dit kut seizoen.
5 -2
Schöne82
Zijn gek dat ze uitstappen voor zo een stel doorgesnoven dwazen. Het is pure intimidatie, heeft niks met uitleg te maken. Iets zinnigs zeggen na zo'n teleurstelling is sowieso moeilijk. Laat staan als je wordt geintimideerd door 40 doorgesnoven randdebielen
2 -2
MoIukker
Uitstappen? Supporters die Ajax door dik en dun, regen of geen regen, altijd meegaan naar uitwedstrijden etc. Allemaal verdienen zij een uitleg.
0 -1
ovopiet
Waren deze jongens in Eindhoven.
Ik dacht het niet.
Het is zo’n zootje ongeregeld die elkaar alleen maar zit op te fokken.
0 -1
koppendicht
Je doet net alsof je ergens recht op hebt. Je behoort je te gedragen in het stadion, want je bent daar te GAST. Ajax supporteren is een keuze. Als je je niet normaal kan gedragen, spelers uitscheldt, verbaal intimideert en ook nog eens handtastelijk wordt, ben je niet goed bij je doorgesnoven hoofd. Sowieso dient Ajax een drugs- en alcoholtest uit te voeren voor de wedstrijd. Mensen die te veel hebben gedronken en gesnoven horen niet meer in het stadion te zitten. Dan moeten de goeden maar onder de kwaden lijden.
0 0
SjaakWolfs
Het is een grote fout geweest om Ten Hag aan te stellen. De timing was vreselijk en de man past niet bij Ajax. Niet de juiste voetbalfilosofie, geen Ajaxuitstraling en niet het vermogen om in volzinnen een coherent en helder verhaal over te brengen. In geen enkele andere branche zou een man met zulke beperkte communicatieve vaardigheden een leidinggevende functie bekleden. Hij stamelt en hakkelt en is volkomen ongeloofwaardig. De man heeft geen overwicht en de spelersgroep neemt hem duidelijk niet serieus. Bagage als trainer heeft hij ook al niet. Iemand die middelmatig heeft gepresteerd met een provincieclub zou niet zomaar hoofdtrainer van de grootste club van de Benelux moeten kunnen worden.

Tegelijkertijd is men er niet in geslaagd om Bosz, een uiterst capabele trainer, die staat voor Ajaxvoetbal en zijn elftal bij vlagen geweldig liet spelen, voor Ajax te behouden.

Van der Sar moet zijn conclusies trekken en het veld ruimen. Ajax heeft ervaren zwaargewichten nodig in de top. Het kan en mag geen leerschool meer zijn voor ex-voetballers die opgeleid willen worden tot bestuurders. Koop ze maar gewoon weg bij andere clubs, waar over langere tijd goed beleid is gevoerd.
5 -1
Rogmentus34
https://www.petities24.com/bosz_terug_naar_ajax_nu_keizer_ontslagen_is

Nog een oude petitie om Bosz terug te halen, allemaal tekenen en kijken hoever we komen!
5 -5
BokkieBokstra
Bosz moet gewoon gaan waar hij het meeste kan verdienen. Niet bij Ajax.
1 -3
ovopiet
heeft hij toch gedaan!!!!!!!
0 0
Aspers73
Sorry, maar dit primitieve gedoe heb ik niks mee. Lekker beetje de enige voetballer die risico neemt en onze aanvallers alleen voor de goal zet uitschelden. Ja mag de leiding kwalijk nemen dat we in deze situatie zijn beland, niet Zyiech.
13 -1
MoIukker
Ziyech is NOOIT een leider geweest
4 0
abi
En maakt dat wat uit? nee.
0 0
Ar
De laatste keer dat het zo slecht ging was onder Van Basten, en die durfde tenminste nog aanvallend te voetballen. Dit is drie keer niets.
Ten Hag moet weg, en heel snel ook!
9 -2
Ar
De laatste keer dat het zo slecht ging was onder Van Basten, en die durfde tenminste bog aanvallend te voetballen.
Ten Hag moet heel snel weg!
1 -1
Henkstarr
Zal na de zomer is kijken maar met al dit gedoe en vooral de manier waarop ben ik er klaar mee. Zowel de club als deze ‘hoodiegans’ en al die UEFA onzin van de laatste tijd. Voetbal een mooie sport en hoort samen beleefd te worden maar dit is echt beneden alles. Volwassen mensen die een bus op wachten en dan nog mensen die het goed praten ja dan voel ik me zeker beter dan dat. Teletekst here I come!
8 -1
Murph
Alweer henk
1 -2
Henkstarr
Ik weet het Mur.
3 0
Bobbaasje
Wat kunnen sommigen veel fantasieën bij bedenken over Ziyech dat hij fysiek geraakt zou zijn?

Op de beelden is dat niet te zien. Ik zie wel dat Veltman en Ziyech als eerste uit de bus stappen en dat Kluivert als een kleuter (als enige) een capuchon de buis uitstapt.

Er waren wel beelden dat Ziyech weer gebaartjes maakte richting het Ajax-publiek:

https://www.youtube.com/watch?v=mUszB9jtpl8
0 -7
ovopiet
Waarom als een kleuter. Je insinueert weer eens iets.
0 0
Dolblij
Als een kleuter.........welnu, dan stonden er een flink aantal kleuters om Kluivert heen.
1 -2
Murph
Veel personen die een oordeel hebben van achter hun toetsenbordje .
Spreek deze gasten persoonlijk op aan en vertel dat dit volgens jou niet de manier is.

Haha dit bedoel ik minnetjes van achter je toetsenbordje is zelfde als handelen met capuchon op .
1 -6
JJAFCA
Ieder persoon met een beetje hersenactiviteit hoef je niet uit te leggen dat dit onacceptabel is, ja ook het voetbal van Ajax.

Maar als je dan denkt dat dit de manier is ben je rijp voor geestelijke zorg.
1 0
AFCAPolarBear
En dan een week in het ziekenhuis liggen?
2 0
KleinMiljoen
Mag hopen dat er camerabeelden zijn en dat deze randdebielen een levenslang stadionverbod krijgen. Deze 'supporters' zijn nog te dom om te poepen. Dan lees ik hier verderop in de comments dat het prima is om je eigen spelers een beetje te intimideren... Als je zo denkt kan je jezelf beter verwijderen van deze wereld, zal je veel mensen een plezier mee doen. We beginnen godverdomme in alle opzichten op Feyenoord te lijken.
11 -2
mickey2602
Nou,ik hoop toch niet dat er over een paar weken een huldiging komt omdat we 2e zijn geworden...;-)
En ook niet dat we na een kampioensschap het seizoen erna onder de top drie belanden.
En ook niet dat we de spelers hebben die ze in Rotterdam Zuid hebben.
0 0
AFCAPolarBear
Mee eens! Maar helaas zie je dat de meeste gasten snel hun hele gezicht bedekken. Laten we hopen dat we dan niet nog 14 jaar moeten wachten op een kampioenschap :-(
4 0
Dolblij
Wat een ongelofelijke dwazen daar bij de bus. Get a life.
6 -3
koppendicht
Deze supporters zijn een schande voor het hele voetbal. Ze kennen geen schaamte en er is niemand die ze tegenhoudt. De politie staat erbij en kijkt ernaar terwijl zyiech fysiek werd aangevallen, er tegen de bus aangetrapt werd en er bedreigingen werden geuit. Gelijk opsluiten deze idioten.
9 -3
DS
Respect voor Ziyech en Veltman dat ze gewoon als eerste de bus uitstapte om de supporters te woord te staan. Mochten hier echt duwen en klappen uitgedeeld zijn zou dit echt te kansloos voor woorden zijn. Frinkandellen supporters. Misschien word het tijd om een normaal leven te zoeken voor deze zwakzinnige.
8 -3
10Sneijder10
Volgens mij denken de meesten hier dat Ajax een vrijblijvende liefdadigsheidinstelling is... Ajax moet presteren, zeker na jaren zonder prijs is de nood hoog. Krijg je dit voorgeschoteld. En dan mogen de zelfoverschatte mannetjes niet even terechtgewezen worden want anders tekenen ze misschien niet bij of anders gaan ze weg. Dan gaan ze toch lekker! Aan al die zwakkelingen hebben we toch niks.
6 -9
Finidi en Nwanko
Je hoeft geen supporter van Ajax te zijn he! Wie heeft je gedwongen? Het is geen liefdadigheidsinstelling waar je lid van kan worden als het je ontbreekt aan een sociaal leven! Ga werken, bij vrienden en familie op bezoek en val anderen niet lastig!
2 -1
10Sneijder10
Laat jij je nou maar door dit Ajax in je kont pakken zonder spuug. Spelers, technische staf en directie. Kom er maar in, deze staat al gebukt.
2 -1
OuweDibbes
Zo is het.. ik ben inmiddels een huis vader met een dochtertje. Maar de instelling en de grote bekken van een aantal spelers heb ik het helemaal mee gehad. Weer een week naar de klote en ziekte in mijn lijf na deze wan prestaties. Die gasten bij de bus spreken ook namens mij. Tja dat schelden met ziektes kan achterwege blijven maar vooral respect. Het meest kwalijke is proberen de supporters trein expres te vertragen.
4 -7
Schöne82
Helemaal eens, maar spelersbus opwachten is een vorm van intimidatie. Dat is waanzin. Dat is respectloos. Fluiten in stadion prima. Wegblijven prima. Maar that's it. Het is maar voetbal. Laat je echt je dag, week of wat dan ook beinvloeden door de prestaties van die verwende mannetjes op het veld? 'T is leuk tijdsverdrijf, maar niet meer dan dat.
2 0
Restored
'Terechtgewezen' als in de bus opwachten en dan je laten horen als supporters, niet tegen de bus aan trappen, de spelers uitschelden met kanker en al helemaal niet spelers duwen...
9 -2
Ajaxvooraltijd
Waar waren ze toen Jonk en Jongkind werden weggestuurd. Juist... Nergens.... Sterker nog toen bedreigden ze eigen supporters om niet te komen.
10 -1
masterrr
Tijd om die 300 idioten bij de bus op te sluiten, wat een idioten
6 -3
10Sneijder10
Kijk die kluivert er zielig bijstaan met zijn capuchon op. Nu heeft meneertje geen grote bek.
3 -9
Turbo
Ja, wat stoer he? Een ventje van 18 intimideren met 40 man. Boefjes.
10 -2
10Sneijder10
Nee totaal niet stoer maar het is wel een realitycheck. Mannetje is maar aan het lachen en 'mooie' uitspraken aan het doen. Ondertussen verlengt hij niet, presteert hij niet maar heeft hij wel de grootste bek. Het moet maar eens klaar zijn met dit speeltuingedrag.
3 -8
Turbo
Die jongen werkt hard zat tijdens een wedstrijd, speelt gezien zijn leeftijd een prima seizoen en kan er niks aan doen dat we een kutseizoen hebben. Ook gisteren weer waren de "echte mannen" als Huntelaar en Tagliafico vele malen slechter en slapper dan Kluivert.

En dit is geen "reality check". Dit zijn een stel zwakzinnigen die helemaal niks bereiken. Behalve dan dat spelers iets langer na zullen denken om te blijven. En speeltuingedrag? 100 volwassen mannen die tegen een bus staan te slaan en 12 keer kanker in een zin gebruiken tonen speeltuingedrag. Niet de spelers.
8 0
Stefanaladin
Precies
3 0
OuweDibbes
Ja, kon hij niet even uitleggen dat ze de komende wedstrijden gewoon even winnen en dat de supporters maar even hen mond moeten houden.
0 -1
MyDreamteam59
Zo, nieuwe dag en nieuwe kansen!
Iedereen met een Ajax hart heeft het op z’n eigen manier kunnen verwerken en kijken wij vanaf nu naar de toekomst en watvoor maatregelen er noodzakelijk zijn om Ajax weer porem te geven.

Verstandige mensen met een Ajax hart aan het roer.

* PSV van harte met het behaalde kampioenschap, als je zoveel punten weet te bemachtigen dit jaar kunnen wij alleen maar een diepe buiging maken. Ze hebben de zaakjes beter voorelkaar dan wij en moeten wij lering trekken uit de gemaakte fouten.

Iedereen voor hun bek rammen en de meest verschrikkelijke scheldwoorden eruit knallen, ik maak mijzelf er ook schuldig aan, gaat niets toevoegen. Nu is het zaak om de rijen te sluiten en hebben wij genoeg tijd om een Ajax waardige technische staf aan te stellen met de daarbij behorende spelers. Heel snel duidelijkheid geven welke spelers mogen vertrekken en de knip VOLLEDIG OPENTREKKEN voor kwaliteit spelers! Wij willen geen Orejuela of Kristensen of dit soort “net niet” spelers maar spelers die er meteen staan! Het zou Overmars en vd Sar sieren indien ze zelf de handdoek gooien want 4 jaar geen prijzen “KAN EN MAG NIET”
5 -2
Ajaxtrouw
Die spelers willen niet komen!!!!!
2 0
Dexy
Ik ben vooral bang dat de heftige gebeurtenissen van gisteravond bij het Arenadek invloed gaan hebben op spelers die twijfelen tussen een transfer of hier blijven.

Dat Ziyech gaat vertrekken was sowieso al vrij zeker. Dat Veltman na dit seizoen mogelijk voor een transfer gaat, kan ik ook nog bij komen. Maar juist voor de twijfelaars (Onana, Kluivert, De Ligt) zullen de gebeurtenissen bij de bus gisteravond hard aankomen en eerder als een push werken om Ajax te verlaten.

Laten we hopen dat vooral Onana en De Ligt komend seizoen nog hier voetballen. Ik zie geen directe vervangers voor hun klaarstaan.
1 -1
SjaakWolfs
Onana heeft al gehint op een vertrek, als je een beetje tussen de regels doorleest. Die heeft het na 2 jaar, net als zijn maatje Ziyech, wel gezien.
0 0
Ajaxtrouw
Met zulke supporters wil geen enkele speler blijven of komen.
2 0
OuweDibbes
Dat donderen ze toch op... Wat had je dan gedacht nadat alle wanvertoningen en gebeurtenissen iedereen maar positief blijft. Liefst zie ik vandaag nog een Kluivert , ZIyech, Schone en nog een aantal van dit soort dissonanten vertrekken. En graag ook uitleg wat er allemaal in de zomerstop is gebeurd, waarom werd er weer te traag gereageerd met adequate vervangers.
1 -5
BokkieBokstra
Denk dat het hele jaar met alle gebeurtenissen een goede reden is om eens een andere omgeving op te zoeken. Hoe de club met het drama nouri is omgegaan, je laten uitfluiten on een half leeg stadion of opgewacht worden door zware jongens. Dan is het in ieder geval tijd voor een vakantie en ergens anders gaan kijken na de zomer.
3 -3
NotForSale
Bij PIsvee heeft men dit in 2014 ook eens gedaan toen met Fred Rutten en o.a. Van Bommel en daar heeft het juist een positief effect gehad want 3 landstitels in 4 jaar,kwartfinale CL en mss ook nog een KNVB beker maar dat weet ik niet zeker
1 0
BokkieBokstra
Nog onder de indruk van de beelden. Serieus werk het leken wel mannen van een motorclub. Respect voor spelers en leiding die naar buiten ging om te dit aan te horen. Het is om heel erg droevig van te worden.
4 -5
AJAXTHELEGEND
Mannen van een motorclub? Ga jij nou ook meedoen met de laster campagne tegen motor clubs ? Alles over 1 kam scheren? wordt juist droevig van jouw commentaar .
1 -1
OuweDibbes
Droevig wordt ik van jochies met een grote mond als Kluivert en die ook nog eens weigeren hen contract te verlengen. Dat zulke jochies bij ons prachtige club mogen spelen.
0 -4
10Sneijder10
Spelers hebben zelf al wekenlang een grote bek. "psv word geen kampioen tegen ons" en andere blablabla teksten. Wat lieten ze zien gisteren? Juist ja, geen fuck. Dan mag je toch wel ff verhaal gaan halen? Zeker na 4 jaar zonder enige prijs.
2 -2
Bennyben
Ik vraag me altijd af hoe dit soort mensen op mens erger je niet reageren als ze niet op winnen staan.
Blijkbaar begrijpen sommige mensen niet dat voetbal een spelletje is waarbij je soms kan winnen en soms kan verliezen.

Voor sommige mensen begint voetbal een religie te vormen zo zag ik bij PSV een supporter waarbij op het shirt stond fuck 020 hoe ziek moet je zijn om daaraan geld uit te geven, bij een hoop voetbal supporters zit echt een kink in de kabel die alle realiteit verloren zijn
4 0
TvdH
vroeger genoot ik altijd toen die havenstumpers weer de ramen van het Maasgebouw inkeilden, maar nu zijn we zelf net zo treurig. Ik schaam me voor Ajax, zowel voor de spelers, supporters als voor de directie
5 0
unis
Dat je boos bent, teleurgesteld, helemaal naar de klote dat snap ik, dat is iedereen die maar een AFCA hart heeft. Maar om je als een stel achterlijke te gaan gedragen bij de bus, spelers de huid vol gaat schelden, tja wie dit ook maar kan en wil begrijpen, moet ff bij zichzelf te rade gaan.

We weten het, we zien het, maar vervolgens doen we niks! Er is niet 1 persoon aan te wijzen, het is als club en spelers gewoon kut geweest dit seizoen. Wedstrijden die je over de streep kan en had moeten trekken gebeurd niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
1 0
vijfennegentig
Pff willen die supporters naar een soort nieuwe Feyenoord toe werken ofzo? Triest man dit zijn nog jonge spelers. Ja ze verdienen veel geld maar dat maakt niks meer uit zodra je met ziektes gaat schelden op je eigen spelers.

Wat is de volgende stap? Hand in hand...
4 -2
Ajaxtrouw
Op zich eens maar dat ze jong zijn vind ik geen reden. Als je verdient als een grote jongen wordt je ook behandeld als een grote jongen.
4 0
afca95
Als je iets wilt laten blijken. Dan blijft iedereen thuis aankomende wedstrijden. Wacht ook met het verlengen van seizoenskaarten. Dan krijgen ze bij de directie zweetplekken omdat ze hun sponsor vriendjes inkomsten beloven die er niet komen.
2 0
Raikkonen94
Belachelijk dit zeg, ik schaam me dood voor dit gedrag. Dus als je een bus staande houdt en keihard tegen de bus gaat slaan en eisen dat ze eruit moeten komen ben je een "toegewijde supporter"? Dit is een nog grotere vernedering dan die nederlaag, in Rotterdam en Eindhoven zullen we (en terecht) uitgelachen worden.
5 -4
AFCA_OneLove
Kom maar ffkes wisselen pietertje... Denk niet dat jij het snapt.
0 -9
Jari_held
Ik denk dat Pietertje het heel goed snapt en ben het helemaal met hem eens. Dat je dus op wacht ok; dat je daarna een gesprek met vd sar wilt en met de spelers ok; maar de manier waarop dit ging is een schande. Nog grotere schande dat de politie ook niet in grijpt. Zodra de eerste malloot op die bus begon te meppen hadden ze dat hele dronken doorgesnoven zooitje van de weg moeten meppen en ze een weekje laten ontnuchteren in de bijlmerbajes
7 0
Raikkonen94
Ik denk ook niet dat ik het snap. Ik snap niet wat voor nut het heeft om je eigen spelers te intimideren en met ziektes te gaan schelden om ze duidelijk te maken dat het anders moet. Daar zijn natuurlijk geen andere, meer beschaafde, middelen voor.
3 -1
AFCA_OneLove
IK doel niet zozeer op het gescheld en geweld tegen de bus. Dat was nergens voor nodig. Maar enige intimidatie om aan te tonen dat we het er niet mee eens zijn is absoluut wel terecht.
1 -1
Liniaal
Intimidatie tegen je eigen spelers is nooit terecht.
0 0
Web
Gisteren zie je allemaal oud spelers bij PSV.
Wat hoor en zie je bij onze zieke club. Oprotten/ tyfus/ en ga zo maar door.
En dan nog denken dat er mensen in willen stappen
Iedereen binnen Ajax word tot op het bot beschadigd.
Heel Nederland lacht om Ajax.
7 -1
Web
Ik schaam mij als Ajax supporter
Iedereen is erg teleurgesteld, en dat mag.
Maar wat heeft dit voor nut?
3 -4
Web
Wat een trieste vertoning dit. Zegt iets over het nievaue van DEZE supporters.
5 -4
Nouwske
Ziyech had je ook nooit meer op moeten stellen na alles wat hij gedaan heeft. Die had een te groot gedeelte van onze achterban, tegen zichzelf in het harnas gewerkt. Waaronder ikzelf
3 -16
Ajacied33
Ga ergens anders spelen
3 -3
koppendicht
Jullie moeten je schamen voor jezelf, in het continu inhakken en vernederen van zyiech, de speler die in alle voetbalklassement en op de NUMMER 1 plek staat.
7 -1
Ajaxtrouw
En vergeet niet wat dit doet met het beeld van toekomstige spelers die over Ajax nadenken. Als ze zien hoe wij met spelers omgaan.
0 0
Ajacied33
We zijn allemaal boos en teleurgesteld maar zo de bus opwachten helpt ook geen moer hè. Spelers die twijfelden om weg te gaan of te blijven maken hun keus nu makkelijker. Ironisch dat de 2 uitgefloten spelers van dit seizoen als eersten uitstapten
18 -2
3*stars*3
Helemaal mee eens.
Eigenlijk zegt het ook wel wat als eigen jongens als De Ligt afgelopen week iets riep als: 'Ajax niet boven mezelf zetten'.
Kluivert heeft sinds november een aanbieding en staat met een grijns voor de camera.
We hebben het hier over jonkies met anderhalf seizoen in de poten....

Laat staan hoe de rest van de (buitenlandse) spelers denken.
Spelers zaten gister te shaken in de bus en zullen dat de komende 3 duels ook doen en heel goed nadenken in de zomer...
4 -1
DaniAjax
Sjonge jonge. Hoe kun je nou op het moment dat je spelers uit die bus stappen (Veltman en Ziyech als eerste, voor de haters) ze in hun gezicht uitschelden voor kankermongolen? Deze lui zijn echt niet goed snik. Dit zijn waarschijnlijk dezelfde ‘supporters’ die de eerstgenoemden uitfluiten.

Natuurlijk hebben wij als supporters recht op actie, maar dit is niet de manier waarop dat kan. Dit hoort niet bij de grootste club van Nederland.

Ik zou zeggen, iedereen die ook maar herkenbaar op die filmpjes staat, nooit meer welkom bij Ajax.

Natuurlijk baal ik ook en heb ik met afgrijzen zitten kijken, maar dit kan gewoon niet. Waar halen ze het gore lef vandaan om tegen die bus te trappen dan. Stelletje gekken. Ajax stond al compleet voor lul, en jullie maken dat nog eens 2x zo erg.
45 -5
Juichtoon
Dit zei Johan in 2014 ook na het incident met de wegwerkers in Italië.
1 0
3*stars*3
Het is een fucking varkensstal binnen en buiten de Arena.
En rest van NL lacht zich suf.
13 0
Ajacied33
Dat is nog het ergste,we staan echt voor lul. Binnen en buiten de lijnen
8 -1
31xAjax
Ajax moet nu prioriteit moeten maken van het achterhalen van de identiteit van al deze idioten en hen stuk voor stuk een ban voor het leven geven.......
13 -3
Duif63
Gelul. Deze jongens tonen meer emotie en betrokkenheid dan die stropdassen van de RvC en directie. Haal daar de bezem eens een keer door. Te beginnen met Overmars en van der Sar.
9 -22
Web
Jij zou er ook tussen willen staan denk ik?
Zo olie dom.
3 0
RusselWestbrook
Zolang Overmars en van der Sar maar betrokken genoeg zijn, mogen ze er een bende van maken volgens jouw logica.
5 -7
Duif63
Lul niet zo dom. Overmars en vd Sar missen de kwaliteiten om Ajax te leiden en missen inlevingsvermogen om te weten wat supporters voelen na weer een jaar niks.
4 -11
RusselWestbrook
Nee, jij lult dom. Een groep supporters doet onacceptabele dingen, maar dat is volgens jou allemaal ok omdat ze zo betrokken zijn. Alsof dat alles goed maakt.
12 -7
Vak M
Het drama is begonnen door te eisen dat ex-topvoetballers alle posities in de club bezetten. Dat is net zo'n onzin als zeggen dat alle posities door vrouwen moeten worden ingenomen. een goede voetballer is nog geen goede coach, laat staan Algemeen directeur of Directeur Spelersbeleid. Wat dat betreft doen de andere clubs het verstandiger : die Brands en hoe ze ook allemaal heten zijn iig niet op basis van emotie aangesteld. De sfeer in de club blijft ook verziekt door alleen maar voetbalmacho's overal neer te zetten. Jonk was er ook zo eentje : niet mee te praten. De directie/het bestuur van de grote Ajaxen in '70 en '90 zijn ook nooit verder gekomen dan amateurvoetbal en toch prima gedaan denk ik. Trouwens ik weet niet hoeveel ex-topvoetballers AS volschrijven, maar ik ben nooit verder gekomen dan zaterdag 7 en ik weet het toch allemaal erg goed. :)
11 -4
Web
ja want voetballers kunnen sneller denken.
Ik ben een groot fan van Cruijff, maar wat zit hij daar mis mee.
En dat mag je ook rustig uitspreken.
2 -1
Duif63
Tja al die oud-voetballers bijelkaar, de kleedkamerjongens, was het idee van Johan en dan is het goed. Want Johan wist alles en had altijd gelijk. Toch ?
0 -3
milanafca
Ziyech heeft op zn insta zn ajax fotos verwijderd.. kindetachtig mannetje
12 -5
Jelle2500
Al maanden geleden besloten om hem niet meer te volgen met zijn 12 jarige wannabe gangster poses
1 0
Broekzak
stemmingsmakerij. is al tijden zo.
0 -2
lieuwek
Was volgens mij al bij het uitfluiten het geval
0 -1
BokkieBokstra
Misschien even afwachten wat er gebeurd is. Zie net de beelden, dat zijn geen kleine jongens die daar de bus opwachten. Daar word je bang van.
4 0
Afca85meer
Typisch Ziyech. Wil alleen maar geprezen worden en anders niets. Mag vooral niet aangesproken worden op zijn spel als het niet goed is. Lozen deze rotte appel.
8 -12
Bennyben
Voetbal is een spelletje je kan winnen en je kan verliezen, mensen draaien helemaal door.
3 -3
Murph
Winnen of verliezen doe je thuis met dammen of ganzenbord.
Ajax moet spelen om te winnen met inzet en bravoure niet als stel oude wijven.
0 -2
A-west
Onana, wat een geweldige gozer. Laat hem alsteblieft blijven. Ik slaap er gewoon niet van.
Van deze ellende. Hier moet snel een einde aan komen. In het hart van de club zal er iets moeten veranderen. Henrichs die staat te zwaaien met vlaggetjes, wat een randdebiel. Weg ermee.
5 -1
mgtow
Ik slaap ook niet gozer. Gelukkig ben ik niet de enige. Dat helpt.
2 -1
mkAFCA
Lees al die politiek correcte bullshit als 'schamen' en 'dit zijn geen supporters'. Nou deze gasten, doorgesnoven of niet, ondernemen iig actie. Het laat wel zien dat een deel het niet meer pikt. Waardeloze instelling. Zowel bestuur als spelers. Het politiek correcte heeft ook niet echt gewerkt afgelopen jaren. Hennie Henrichs staat doodleuk met psv vlaggetjes te zwaaien...dan snap je er dus niets van. Hennie is een hele enge man, die moet weg. Vd Sar ook weg. Had al na vertrek Bosz gemoeten, toen na aanstellen Keizer en nu weer non-Ajax trainer Ten Hag. Nul beleid. Overmars mag van mij prima blijven, die heeft echt wel goede spelers gehaald.

Oplossing naast Henrichs en Sar eruit: Jordi Cruijff directeur, Wim Jonk jeugd (jongste elftallen staan niet bovenaan). En Bosz ipv Ten Hag. Portemonnee trekken voor echte versterkingen en alles op de 34e titel.
10 -7
koppendicht
Actie door op een bus te staan rammen en als een gestapo te gaan lopen schreeuwen, spelers angst in boezemen, stewards bedreigen? Idiotie van de bovenste plank.
7 -5
Toon meer reacties