De Ligt over toekomst: 'Ik weet het niet'

JesseTH, 08-04-2018 om 21:31, 23445 views, Voetbal Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-captain Matthijs de Ligt durft nog geen uitspraken te doen over het verdere verloop van zijn carrière na het lopende seizoen. De verdediger zal in ieder geval nog vier wedstrijden spelen voor Ajax, maar lijkt daarin al uitgespeeld voor de titel.

'Gisteren was wel de laatste kans, denk ik', opent De Ligt tegenover Voetbal Inside met een pijnlijke conclusie. 'Je moet het nooit uitsluiten, maar dit was een van de weinige mogelijkheden die je nog had om überhaupt dichtbij te komen. Dat is niet gebeurd en daarom moeten we nu onze eigen wedstrijd winnen om de tweede plek in ieder geval vast te stellen.'

Over zijn eigen toekomst van na dit seizoen kan De Ligt nog niet bepaald concreet worden. 'Op dit moment speel ik gewoon nog bij Ajax. Er zijn vier wedstrijden te spelen en ik zie elke wedstrijd nog als een stap in mijn ontwikkeling. Het is heel lastig. Het liefst wil je ze (de fans red.) gerust stellen, maar de voetbalwereld zit toch apart in elkaar. Ik weet het zelf niet en durf er ook geen uitspraken over te doen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Nog niet zo lang geleden hoorde ik toch een andere mening van De Ligt ,dat hij nog zeker een paar jaar bij Ajax zou blijven. Jammer als hij gaat vertrekken .Zie hem liever volgend jaar met Ajax spelen.
0 0
MyDreamteam59
Nou, Matthijs is weer 30 miljoen duurder geworden 3-0 Roma-Barca

Wat een zooitje achterin bij Barca
0 0
JanTa
Word weer een leegloop dat Ajax nog rijker zal maken maar sportief zal het weer een aderlating worden.
0 0
Van Reenen
Eindelijk geld genoeg om van de beurs te gaan en een oliesheiks binnen te halen. Anders wordt het nooit meer wat. Dit omdat telkens je beste spelers worden weggekocht en vaak voor een appel en een ei. Laat buitenlandse clubs maar diep in de buidel tasten want in U.K. wordt alles via enorme bedragen aan tv-gelden gesponsord en door oliesheiks. Die kunnen wel een paar muntjes meer missen. Anders moet ik dat gesjeik elk jaar aanhoren dat onze spelers een koopje waren. Dit in tegenstelling tot matige Engelse voetballers die voor veel meer geld binnenlands verkassen dan onze spelers.
1 0
Van Reenen
Ik weet het wel en dat is gebaseerd op een uitspraak enige tijd geleden van De Ligt zelf. Hij zei toen dat nog een jaar zonder internationaal voetbal hij aan het buitenland zou gaan denken. Daar bedoelde hij dus niet het Nederland elftal mee.
0 0
Pieter433
Onana, De Ligt, Frenkie, Tagliafico, Ziyech, Van de Beek, Kluivert, allemaal klaar voor een topcompetitie zogenaamd, maar als team bakken ze er vrij weinig van in een Mickey mouse competitie. Wat klopt hier niet?
2 0
Simon1
Mooi hea hoe de rol, visie en strategie van een coach bepalend kan zijn voor spelers. Had je zeker niet gedacht? Ziyech en Van de Beek zijn er overigens niet klaar voor. De Jong wel, maar die heeft zich nog niet op hoog niveau kunnen laten zien.
0 0
marco1972mb
Heel veel geld voor vangen en dan lekker banken in het buitenland........

0 0
b.hulshof
Ik wil eerst kampioen worden met ajax las ik vorige maand en nu al zijn hoof op hol laten brengen door de media en Barcelona. Ik mis de clubliefde zo bij jeugdspelers tegenwoordig, drie jaar basisspeler zijn en prijzen winnen eerder ga je toch niet weg. Als aanvoerder de schaal omhooghouden titel 34 voor Nouri.
0 0
vincent_DV
Die gaat sowieso weg denk ik. Ik vind wel dat als zowel Ziyech, Veltman als de Ligt weggaan, voor naar ik verwacht rond de 70-80 miljoen bij elkaar, dat hiervan 70% moet worden geherinvesteerd. Je kan het niet meer maken ten opzichten van de supporters om dan weer maar bij elkaar 20 miljoen uit te geven en de rest op de bank te laten. Er moeten in dat geval twee CV's erbij, een rechtsback, een 6 en een 10(Waarvan er 1 een talent mag zijn die nog een jaar mag rijpen want over een jaar zal van de beek of de Jong wel gaan). Persoonlijk zou ik ook nog een Rechtsbuiten halen als concurrent van Neres. Het zijn misschien veel aankopen maar als ik naar Jong Ajax kijk wel noodzakelijk. Op al die posities loopt amper een voetballer die Ajax 1 aankan dus dan moet je wel kopen vind ik. Ik zou volgend seizoen Mazraoui, Johnsen en Cassierra of Sierhuis verhuren zodat die niet nog een jaar Jupiler League hoeven te spelen maar alleen zijn nog niet op het juiste niveau om de concurrentie aan te gaan met spelers als de Jong, van de Beek, Dolberg, Huntelaar, Kluivert en Neres vind ik.
1 0
Simon1
Een '6 en een '10... Wil je 3-1-2-1-3 spelen? Wellicht moet Ajax eens durven te investeren en spelers als De Ligt en De Jong proberen te behouden. Haal een CV, RB en een echte '6 erbij. Mag Ziyech lekker weg, heb je een middenveld met Van de Beek - Aankoop - De Jong en heb je nog Eiting en Schöne op de bank om ervaring op te doen (Eiting) en spelers rust geven in drukke periode (Schöne) tegen de lagere teams in de eredivisie.
0 0
vincent_DV
Ja ik bedoelde met een 10 eigenlijk een opvolger voor Ziyech. Ik vind persoonlijk het jouw voorgestelde aantal middevelders te weinig. Stel dat er 1 geblesseerd is dan heb je al een probleem omdat er dan geen enkele speler meer is op de bank die als aanvallende middevelder kan spelen omdat Schone en Eiting dat beide niet (meer) kunnen. Dus een extra aanvallende middevelder lijkt mij echt noodzakelijk.
1 0
Simon1
Ben ik het ook volledig met je eens. Enig probleem voor een club als Ajax is dat je dan een speler te veel hebt wat weer voor onvrede zorgt, maar vooral een stagnatie in de ontwikkeling. Dan heb ik liever dat een jeugdig talent dan inspringt.
0 0
Joseph
De Ligt alleen zou al meer dan 80 miljoen moeten opbrengen. Hij is je beste speler en wordt tot nu toe alleen maar beter en met 18 jaar en 3 jaar contract, moet je gaan voor sportieve resultaten.
1 0
witchmaster11
die is weg , overmars is bezig op de Mexicaanse markt om een cm verdediger te halen met andere woorden de ligt gaat weer voor een bodem prijs weer weg want 60 miljoen vond barca te veel de oorzaak ligt dat ajax beurs genoteerd staat al is het een hoppa aandeel maar ajax dient vet winst te maken ,ik heb altijd gezegd neem de arena over en gaat van de beurs af het was ook de droom van Johan ........de naam hebben we al nu nog de rest
0 0
ZwartNazareth
Niet weer zo'n tacovreter aub. Schuurs is minstens even goed.
0 -4
WillyBrokamp
Ik mag toch hopen dat hij en Kluivert nog minimaal een jaar blijven ? Hoe triest is het met het voetbal gesteld dat een club als Ajax zijn eigen zelfopgeleide talenten niet meer kan behouden, zelfs als die jongens nog maar 19 jaar zijn...
1 -1
Simon1
Dat komt door een gebrek aan visie. Als Ajax nu eens slim zijn middelen gebruikt kunnen ze en een stap hogerop maken en spelers langer behouden. Nu vluchten ze allemaal naar se uitgang omdat er geen Europees wordt gespeeld en dat daardoor hun ontwikkeling stagneert. Het een kan niet zonder de ander, maar dat lijken ze maar niet te snappen.
0 0
marco1972mb
als die twee weggaan dan zijn het gewoon een stelletje zakkenvullers, en kluivertje word in een iets grotere competietie gewoon omver gelopen,de Ligt zie ik ook nog niet echt als basismateriaal voor barca ofzo
1 0
MichelAngelo66
Het is ongelofelijk dat zo'n jongen al zou vertrekken. Maar goed, er is zoveel ongelofelijk in het huidige voetbal. Ajax kan waarschijnlijk verschrikkelijk cashen met een drie jarig contract. Beter dan met nog 1 of 2 jaarcontract genoegen moeten nemen met een fooi.
Laat maar lekker gaan dan. Kijken of hij waar dan ook wel langere periodes echt dragend wordt. Ik hoop voor hem dat het niet te vroeg is. (hoewel ik hoop helemaal niks, want het interesseert me eigenlijk helemaal niet)
Dan gewoon bladzijde omslaan en met de volgende speler een nieuw hoofdstuk in. Mazzel en tot ziens.
0 0
michaellaudrup
Ajax bekeek Magallan, Heb je nog Nico Per Schuurs Maxi Wober, die zijn dus aan het winkelen. Munten pakken en weg ermee. Een wat oudere ervaren cv terugkopen met de skills van Nico en de Ligt zijn we snel vergeten. Zo bijzonder is hij nu ook weer niet.
0 -1
Simon1
Kijk je wel eens naar De Ligt als Ajax speelt of kijk je überhaupt wel naar de wedstrijden van Ajax?
0 0
DarkDefender
Wellicht hangt het dan toch af van het wel of niet stoppen van Pique bij Barcelona? Ik kan me voorstellen dat het wellcht lastig is om zo’n kans te laten lopen. Volgende jaar komt die kans dan wellicht niet meer. Toch zou ik hem graag nog een jaar als aanvoerder zien bij Ajax en met de landstitel afscheid nemen, dan nemen we op een mooie manier afscheid van elkaar. Ajax hoeft in elk geval niet te verkopen, want als de Ligt gewoon zijn ding blijft doen is hij volgend jaar nog steeds veel waard en wie weet nog wel meer.
0 0
Babayaka
Ik ben hier zo klaar mee, ze zijn nog nat achter de oren winnen geen ruk, maar willen al weg
7 0
Afca85meer
Mattijs kan het aan. Als hij een mooie kans krijgt moet hij gaan.
1 -5
AltijdGelijk
Ik heb hier maanden geleden al neergezet:

Je moet blij zijn dat De Ligt überhaupt voor ons speelt dit seizoen.

Dit soort jongens zijn niet te houden.

Zelfde geldt voor Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Justin Kluivert, Dolberg, Unavar, Gravenberch etc.

Ziyech, Neres, Onana die kunnen ook zomaar vertrekken.

Volgend seizoen is het gewoon weer bouwen aan een nieuw team Let maar op
3 -3
vincent_DV
Ik ben het helemaal met je eens maar waar ik wel moeite mee heb is de gelatenheid waarmee dit elk jaar gebeurd. Aan de ene kant zijn ze misschien niet houdbaar maar er moet een keer een moment komen dat je dit een beetje tegen kan houden. Anders moet je gewoon accepteren dat dit het is en dat je een talentenfabriekje bent die af en toe een keer kampioen van Nederland wordt. Ik weet zeker dat als je tegen Onana, Neres, de Ligt en Kluivert zegt: Blijf nog even en dan krijg je een flinke salarisverhoging, een percentage van de transfersom en we gaan de selectie een kwaliteitsinjectie geven. Dat ze dan allemaal zeker overwegen om te blijven omdat er iets moois kan ontstaan. Als Ajax 1x een flinke kwaliteitsinjectie doet en daarmee misschien een negatieve transferbalans krijgt en wat meer geld kwijt is aan salarissen. Dan weet ik zeker dat Ajax een flinke stap gaat zetten in de goede richting. Want een beter elftal betekent meer geld, spelers willen net een jaartje langer blijven en het stadion wordt voller.
0 0
Lane 8
Ik vrees een grote leegloop deze zomer.
3 0
michaellaudrup
Ik ook er is geen magie in het elftal, het loopt niet en ik zie het niet verbeteren.
0 0
Leviathan
Dat lees ik elk jaar hier. Er vertrekken altijd wel een aantal spelers als er goed op ingespeeld wordt hoef je er niet slechter van te worden
1 -1
Lagasj
Ik snap hem wel. Hij wil een betere voetballer worden.
Onder deze Twentse onbenul kan je jezelf niet verder ontwikkelen en moet je ergens anders heen.
Hetzelfde geld voor Kluivert, Frenkie e.a talenten.
Ze weten verdomd goed dat ze onder deze waardeloze trainer alleen maar slechter zullen worden.
Nog een jaar onder deze mafkees trainen zal ze ver achterop hun leeftijdgenoten doen belanden.
Dat wat de Ligt nu zegt "ik weet het niet" is gericht aan de RVC en Overmars/Sar en wel: "Als jullie niet ingrijpen en die naar onze mening slechte trainer nog een jaar handhaven zijn wij, de talenten, weg.
Maak maar een keuze tussen de onnozele uit Twente en ons.
Wij houden van onze club en willen deze niet onder onze ogen kapot gemaakt zien worden door een stel ongelooflijke egotrippende onbenullen in bestuur en trainersstaf.
Dan gaan we met bloedend hart weg en bekijken jullie het maar verder zonder je grootste talenten.
En groot gelijk hebben ze.
2 -2
AFCA-B93
Waar is trouwens de dankbaarheid naar de club toe gebleven? Hoezo kan een knul van 18, net als Justin, niet gewoon zeggen: de club heeft mij tot nu toe zoveel geboden en m’n opleiding verzorgd, dus ik blijf/teken bij.
10 -1
michaellaudrup
Gaat hij toch bij zijn nieuwe club een seizoen of 2 a 3 banken.
1 0
Restored
Die dankbaarheid is heel snel weg als je een contract voor je neus krijgt waarin staat dat je 5m per jaar kunt verdienen
4 -1
Joseph
Het wordt tijd dat die jongens gaan beseffen dat Ajax ze niet opleid voor Barcelona.

De Ligt heeft nog een contract voor 3 jaar, ik zie geen enkele reden om hem nu te laten gaan. Moet ook een signaal zijn voor toekomstige talenten, je speelt bij Ajax om Ajax kampioen te maken en niet om zo snel mogelijk naar het buitenland te verkassen.

Maak maar een regel, niet weg voordat je 3 volle seizoenen voor AJax gespeeld hebt! Tot die tijd ga je alleen weg als jouw transfersom hoger is dan het eigen vermogen van Ajax!
9 0
didierajax020
Heeft Matthijs nu Raiola als zaakwaarnemer? Ik dacht nog steeds Barry Hulshoff?
0 0
MyDreamteam59
90 miljoen en dan heb je permissie en 20% doorverkoop percentage

Heb er al vrede mee want word ik moe van dat gelul.
Van al die verhalen, ik wil eerst kampioen met Ajax worden, krijgen wij zo langzamerhand een dikke lul

Net zoals Cillessen alleen speelminuten in de Copa del Rey. Maar wel een vette bankrekening, dat wil je toch Matthijs? Anders had je die vieze k***** Italiaan niet genomen als zaakwaarnemer
6 -1
Bocarra
De Ligt heeft niet zo lang geleden een vijfjarig contract getekend. Het signaal dat hij toen af gaf is dat hij nog lang bij Ajax wou spelen. Sinds de rioolrat zijn zaken behartigd is hij niet zeker meer. Het wordt Tijs dat Ajax eens zijn ballen laat zien. De Ligt gewoon nog 2 jaar aan zijn contract houden zou een krachtig signaal kunnen zijn.
5 0
Ajaxtrouw
Die is weg. En zo beginnen we volgend seizoen weer met opbouwen en verliezen.
0 0
AFCAjax
komend seizoen word sowieso weer klote want ze gaan hag er echt niet uitknikkeren, al verliezen we elk van de resterende wedstrijden.
1 0
aanval86
jij moet gaan bij ons word je niet beter.
1 -6
RaynoFischer
Als ie vertrekt komt er rond 2021 in de Telegraaf een interview waarin hij zegt dat hij langer bij Ajax had moeten blijven.... :p
Een volledig jaartje in de basis, gaat nergens over dit
4 0
AjaciedRK
Gaat naar PSG. Zat deze week met Maxwell en Raiola te dineren.
0 0
MyDreamteam59
Gaat naar Quickboys, zag hem een broodje haring eten in Katwijk in de viswinkel van de minnaar van de vrouw van Dirkie Kuyt
7 -1
didierajax020
Waar heb je die informatie vandaan?
1 0
ajax4ever01
En was in Barca dus dat zegt ook weer niks
2 0
AjaciedRK
Dat was met teammate Kluivert. Wat zou hij ign met Maxwell (TD PSG) en Raiola (rat van een zaakwaarnemer) in een amsterdams 5 steren hotel doen? ik zie geen link
0 0
afca95
Je bent 18 jaar en zegt je weet het niet.. tegen een club die in je geinvesteerd heeft, de kansen heeft geboden. Wat een ontzettende lul ben je dan. Pleur lekker op naar het buitenland ga lekker banken de komende jaren! Wat is dat met die ventjes joh. Ondankbare ratten
11 -4
DrFeelBest
Ik vind het zo vreemd dat een speler zelf lijkt te bepalen wanneer hij weg gaat... Contract is toch contract...of zie ik dat verkeerd?
0 0
Leviathan
Iedereen klaagt over Ajax hier en wanbeleid ten hag geen prijzen etc etc, maar als een speler wellicht niet helemaal gelukkig is is dat raar? Ik zou ook zo snel mogelijk weg van ten hag willen.
0 0
Mokum31
Het interesseert ze allemaal geen reet meer
Als Ajax en supporters niet minimaal 3 jaar van zo’n jongen kunnen genieten is het voetbal naar de klote.
6 0
Sampaoli
Als Matthijs de Ligt op 18-jarige leeftijd al vertrekt ben ik er helemaal klaar mee. Het is toch te gek voor woorden dat zelfs de grootste Ajacieden vertrekken na een jaartje in de basis. Wat is het voetbal toch verziekt door het grote geld, bah. En wij hebben ook geld, maar we doen er geen klote mee; ook zo frustrerend.
13 0
Joseph
Ben ik het wel mee eens, Ajax haalt nu veel geld binnen met transfers, dat moet gebruikt worden om talent binnen te houden, zeker omdat ze het aan transfers niet uitgeven.
Geef de Ligt maar een flinke salarisverhoging of riante tekenbonus, hij is het meer dan waard..
0 0
afca87
Als zulke jongens nu al weg gaan is Ajax echt naar de klote
4 0
ajax4ever01
Was dat al niet het geval dan?
1 0
afca87
Tijden dat eriksen Vertonghen alderwrireld nog langer bleven...

We moeten van die beurs af dan zijn we weer een voetbal club en geen bedrijf
4 0
Mokum31
Dan zijn we het echt
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
"balletje breed" de ligt, mag wat mij betreft vertrekken. overgehypte verdediger, in positief beeld geplaatst omdat hij alleen maar tegen nederlandse clubs speelt. realiteit is dat zelfs in die zwakke competitie ajax 30 goals tegenkrijgt, waarvan de meeste tegen kneuzen.

ajax is verdedigend kut met peren sinds afwezigheid van mensen zoals viergever\sanchez\ sinkgrave. en zelfs tete kon die afwezigheid van spelers nog een beetje opvangen.

waar zit je nou naar te kijken? wober(wisselvallig) kristensen (kan niet eens fatsoenlijk pasen) taglifico zit totaal geen snelheid in.
deze heren spelen alleen maar balletjes breed en houden alles op.

het zou mij echt een worst wezen of mathijs vertrekt, helemaal na die domme uitspraak vandaag
1 -13
Web
Wat een verhaal, ik ga zelfs een stapje verder. De Ligt is nu al veruit de beste verdediger van Nederland. Als ik mocht kiezen tussen van Dijk en de Ligt, twijfelde ik zelfs helemaal. De Ligt is veel completer.
0 0
bremovic
heb je een tik van de molen gehad ofzo?
0 0
Sampaoli
Jij bent niet goed. De Ligt, Wöber en Tagliafico zijn juist de spelers die het best presteren.
0 0
bremovic
Wat lult deze gast? heb je een tik van de molen gehad ofzo?
0 0
bremovic
Dit bericht moet eigenlijk onder het bericht komen waar jij op reageerde want ben het met jou eens hoor. de ligt wöber en Nico zijn idd de spelers die presteren
0 0
marcoo
ik hoor iedereen hier over een nog een jaartje. maar kom op hij is 18. kan makkelijk nog 3 jaar bij ons blijven genoeg leren en dan naar een top club. is hij nog steeds 21 en hartstikke jong
5 0
TikkieTerugJaap
Fucking belachelijk als hij nu al vertrekt. Kan nog wel een jaartje gebruiken hier. Als aanvoerder kampioen worden lijkt me toch een leuke uitdaging. Zou me wel erg van hem tegen vallen mocht hij nu al weg gaan.
3 0
AFCAHOOLIGAN
die is weg
2 0
talent020
ik heb het gevoel dat er op de achtergrond al wat gaande is, als ik De Ligt zo hoor
2 0
MankeNelis
Dat is wel zeker, Overmars hangt al een tijdje in de fax moet je rekenen. Er wordt druk gesteggeld of 60M niet teveel is voor een 18 jarige.
2 0
ajax4ever01
Ok die vertrekt dus dat is duidelijk
2 0
MankeNelis
Die is dus weg voor 60M. Gelukkig is Schuurs gehaald..
Zo kan je dus nooit meer een fatsoenlijk team bouwen.
We spelen in de verkeerde competitie, duik in een andere piramide Bundesliga ofzo dit is toch kut met peren.
4 0
TikkieTerugJaap
Dat zal nooit gebeuren maar hoop toch wel ooit nog op een BeNeLiga met 20 teams en dan de beker gewoon nationaal houden.
1 0
MankeNelis
Ik zou dan ook met de Portugezen en de Schotten om de tafel gaan. Van elke competitie de beste 4 of 5.
0 0
Good Luck
Dankzij de U€FA.
1 0
Duif63
Nee dankzij JM Bosman.
2 0
ajax4ever01
Juist toen begon dat gezeik met al die rare transfers
0 0
ZlatanI
Nog een jaartje AJAX Matthijs als aanvoerder van het kampioenselftal! Kan het ook wel begrijpen als hij vertrekt, hij is van grote klasse! AJAX verzekert hem in ieder geval van een basisplek.
1 0
DS
De Ligt, Younes, Veltman en Ziyech zijn er dus zoiezo er weg van.
Afhankelijk van het wk verlies je ook nog Tagliafico, Schone en Dolberg (als die nog 3 wedstrijden goed speelt nemen de Denen hem wel mee)
Niet bepaald goede vooruitzichten.
0 -1
Juichtoon
Echt waar Matthijs? Je bent net 19 en wil nu al weg...Ik heb langer een scc dan jij oud bent.
7 0
Duif63
Als Overmars geld ruikt....
2 -1
Good Luck
Was Marc bij Younes verkouden dan?
3 0
Duif63
Daar heeft hij zich in de luren laten leggen door de zaakwaarnemer van Younes. Het geld van de Ligt en Kluivert moet dat weer goed maken.
0 0
JordyAjacied
Jongens die doen alsof ze van de club houden maar geen jaar 2 jaar in Ajax willen voetballen... Zucht...
15 0
3*stars*3
Snap hem aan de ene kant wel maar nog minimaal 1 jaar Ajax en EU spelen kan geen kwaad.
Zo'n goal die Groningen maakte, was bijv een leermoment maar over wie hebben wij het vd Weert?
In Duitsland, Engeland en Spanje, komt hij andere categorie spitsen tegen en hebben ze niet veel geduld met jonkies want een 22-jarig is daar nog steeds een talent.

Zou triest zijn als een jeugdproduct, na anderhalf jaar Ajax1 al vertrekt.
7 0
Flarkow
Die is weg dus weer opnieuw bouwen aan een nieuwe selectie tof !
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
sommige mogen van mij vertrekken.
er zitten spelers tussen die gewoon het hele elftal slechter laten spelen.

ik denk ook dat alles in een neerwaartse spiraal is beland sinds de ligt werd opgesteld.
we hebben die europacup finale nog kunnen halen door een goed moraal en de aanwezigheid van mensen rondom de ligt.

deze verdediger gaat het nooit maken in het buitenland
1 -1
RobinhoV410
Tsja, als onze talenten nu zelfs al na iets meer dan een jaar in de basis en op 18 (!) jarige leeftijd vertrekken, kunnen we net zo goed stoppen met de competitie. Het is om wel erg droevig van te worden hoor. Een club met zo'n Europese historie... Pijnlijk.
6 0
chloorbestendig
Laf. Grow a fucking pair, maak een keuze en sta daarachter. Weg of niet, durf een beslissing te nemen en durf daar voor uit te komen, we brengen misschien fantastische talenten voort, kerels zijn het niet.
1 -1
Ajacied33
Denk dat de Ligt wel vertrekt na dit seizoen. Het lot van een club als Ajax waar de talenten snel naar het buitenland gaan
1 0
Duif63
Dat is niet het lot maar het beleid van Ajax. Al jaren. Je kan namelijk ook gewoon een keer nee zeggen.
2 0
Knalpot
Dat hebben ze een keer gedaan zie soap Youness.
0 0
Ajacied33
Je hebt ook met een speler te maken. Die gasten zijn nog nat achter de oren en willen al naar het buitenland
0 0
artteun
Die is weg. Je wilt toch ook niet blijven met zon knussenbond als de Knvb? Zie Jong Ajax , lees ook kunstgrasvelden , denk aan slechte arbitrage...
2 0
NouridolbergNeres34
Die gaat pleite dus, zoals ieder seizoen de beste vertrekken en wij zitten opgescheept met siem, veltman, schone en huntelaar die over the hill zijn en zwakke aankopen als kristensen en orejuela.
3 -3
AFCA-B93
Snap dat gepraat over ‘je weet het nooit in de voetballerij’. Als de club je niet wilt verkopen dan is het toch gewoon klaar? De club heeft je nodig en je bent gewoonweg te jong voor zo’n stap, dus wat valt er ‘niet te weten’?
4 0
Toon meer reacties