Boek Younes dicht: 'Niet volledige aandacht'

BVeenstra, 05-04-2018 om 15:45, 13191 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft het boek Amin Younes definitief gesloten. De Duitse buitenspeler traint tot het einde van het seizoen mee bij de beloftes en zal daarna de Amsterdamse club gaan verlaten.

'Uiteindelijk zet je alles op een rijtje. We hebben ook gesprekken gevoerd. Hij bleek niet de volledige aandacht voor Ajax te hebben. Hij was met zijn gedachten ook elders. Als je niet de volledige aandacht hebt, dan heb ik liever een andere speler die honderd procent gemotiveerd is', citeert Voetbal International de trainer van Ajax tijdens de persconferentie.

Zelf verwijt de trainer zich niets, ook niet over 'de wissel' tegen sc Heerenveen. In dat duel weigerde Younes vlak voor tijd in te vallen, waarna zijn avontuur er bij Ajax er definitief op zat. 'Die jongen heeft het al zwaar genoeg. We hebben een besluit genomen en toegelicht. En daar moeten we het bij laten.'

Het is nog altijd de vraag waar Younes volgend seizoen zal spelen. Napoli en zijn zaakwaarnemer Nicola Innocentin zijn er heilig van overtuigd dat hij voor de club uit Napels gaat spelen, maar zelf lijkt Younes daar weinig trek in te hebben. In Duitsland worden Borussia Mönchengladbach, Schalke 04 en VfL Wolfsburg genoemd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MyDreamteam59
Valentijn Driessen moet zich ook weer even laten horen in de Telegraaf
Ten Hag en directie Ajax, koel kil en zakelijk

Waar hebben wij het godverrrrr over?
Meneertje Younes pakt 8/9 ton per jaar, heeft de boel lopen verneuken op een zeer achterbakse manier en dan moet Ajax hem nogeens omarmen met liefde en begrip??

Ik word er echt doodziek van
0 0
Hans Kraay Jr.
Ben vooral benieuwd naar de soap als hij aan het eind van het seizoen weg is bij Ajax.

Dit krijgt nog een interessant staartje, zal dan ook wel bekend worden wat er nou precies is gebeurd.

Maar hoe je het ook bekijkt, onder aan de streep is Ajax het hardst genaaid natuurlijk.
0 0
MosesD
Younes kwam in 2015 bij Ajax. Een heerlijke dribbelaar vond iedereen terecht, en eindelijk waren we 'verlost' van die hopeloos overschatte praatjesmaker Fischer. Overigens werd die ook op een verschrikkelijk manier bejegend o.a. hier. Snel na zijn debuut maakte hij er twee in de Klassieker. Ja, dan ben je al snel een held hier, want opportunisme viert hier hoogtij. Hoe dan ook, iedereen wat enthousiast over Younes. Oké, hij zou iets meer mogen scoren en iets meer buitenom mogen gaan, maar wat een fijne dribbelaar die altijd wel 2 man bezig hield. Ook Younes scoorde tegen Fnoord en kon niet meer stuk. Vorig seizoen excelleerde hij vooral in de EL. Er was wel wat kritiek, want Younes' rendement was wel wat laag. Vooral scoorde hij veel te weinig. Maar na een heel goed seizoen waren er diverse aanbiedingen. Younes mocht echter niet weg. Younes lag ook heel goed binnen de club. Altijd langst op de club, veel extra trainen, een geweldige instelling. Na het drama Nouri kwam hij zelfs eerder terug van vakantie. Een prachtig mens. Younes kampte echter met veel pijntjes en was nooit echt fit. Kluivert kwam eraan. In de winterstop kwam Napoli. Het was de bedoeling dat hij per direct zou vertrekken. Zo kon Ajax nog iets aan hem verdienen. Younes kwam echter terug. Een vreemde soap en bij Ajax was er inmiddels een andere trainer. Hoe dan ook Younes viel onlangs samen met Cassiera in. Beiden speelden goed en fris. Ten Hag laat Younes als 'beloning' van goede invalbeurt en trainingen een week later in de 91e minuut invallen. Een gotspe natuurlijk, die zogenaamde beloning. Younes had niet mogen weigeren, maar ten Hag had als trainer nooit zoiets doms mogen zeggen. Als Younes nou een 18 jarige was die zijn debuut mocht maken.......Diverse spelers begrepen deze 'weigering' best. Zegt ook genoeg over hoe de spelers naar ten Hag kijken. Dat deze jongen nu even wat minder in zijn vel zit, dat is begrijpelijk. Ik vind als buitenstaander dat Ajax en ten Hag daar veel te rigide mee omgaan. Younes is een echte Ajax voetballer, die mag wel iets meer waardering krijgen. Maar de zogenaamde supporters (waarvan de meesten zelf helemaal niets met een bal kunnen) hebben bij het minste of geringste kritiek en hoe groffer hoe beter lijkt het wel. Een Blind in het verleden, ik zat me op de tribune soms te schamen voor wat er over die jongen geroepen werd. En zo kan ik er nog wel een paar noemen. Ajax onwaardig dat soort geluiden. Natuurlijk mag je kritiek hebben, maar uit het een beetje op een normale manier. Benieuwd wie volgend seizoen de nieuwe pispaal is. Ziyech in ieder geval niet. Die heeft dan al eieren voor zijn geld gekozen......
2 -1
DeGodenzonen020
Fijn hoe je het grote plaatje pakt. Men heeft altijd een paar pispaaltjes nodig, zo werkt het. Het verhaal van Younes is nauwelijks duidelijk, maar veel hebben allang een verhaal gemaakt. Met het beetje informatie die we krijgen uit de Telegraaf kan je ook niet zo'n omvangrijk verhaal maken, maar we kunnen dan wel een beetje beter blijven nadenken voordat het oordeel klaar is
1 0
Minsc
Wat een lulverhaal.
0 -2
MosesD
Wat een inhoudelijke en Tokkie reactie.
1 0
TheRiviera
''Zelf verwijt de trainer zich niets'' En daar ligt ook een deel van het probleem. De hele reden waarom Ten Hag überhaupt wou dat Younes inviel was omdat hij zelf heeft gezegd dat Younes goede inzet en motivatie heeft laten zien tijdens een vorige inval beurt en op de trainingen. Dus het is echt extreem belachelijk om te zien hoe Ten Hag claimt dat Younes niet gemotiveerd meer is. Als deze jongen niet gemotiveerd is dat komt het door Ten Hag, Hij is de oorzaak daarvan en hij moet dat kunnen erkennen. En Younes had gewoon niet moeten weigeren ongeacht dat de wissel extreem beledigend was.

Als beide partijen dit hadden kunnen inzien, erover hadden gepraat dan hadden de handen in een gesloten kunnen worden en misschien had je dan nog nut aan elkaar voor het restant van het seizoen.
1 0
Jan Doedel
A min Younes heel min Younes
0 0
T.reckveugel
Kunnen we er nu dan over ophouden?
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ik ben nog steeds overtuigd, dat younes in al zijn enthiousasme een contract heeft getekend met een gluiperige ingangsdatum. uit schaamte heeft hij ajax niks verteld, maar ajax weet wel beter en wil dit gewoon niet naar buiten brengen om onrust te voorkomen.

ik geef ajax niet de schuld, niet younes maar die vieze streken van napoli. misschien dat napoli een beetje voorzichtig is geworden na de aankoop van Milik, die achteraf een kat in een zak is gebleken.

ik weet het, ik speculeer.
maar het lijkt mij de enige verklaring waarom napoli younes bij ajax laat spelen, en waarom ajax younes weer heeft opgenomen.

ik vind het jammer dat ten hag zo met hem om is gegaan, zon speler wissel je gewoon niet in de 89e minuut, ten hag is een nobody, younes was vorig jaar el finalist terwijl ten hag trainer was bij een subtoppertje. denk ook dat niemand binnen de selectie blij is met ten hag en zijn aanhang.
2 -1
MyDreamteam59
Younes is naar Napels gegaan (nadat Ajax een akkoord had met Napoli voor een bedrag van 5 miljoen) met de intentie om een contract te tekenen en in de winterstop daar te gaan spelen. Echter de “Afrikanen” van Zuid Italië hadden een ander plannetje zoals altijd belazeren ze de boel. Ze hebben aan Younes laten weten dat hij pas na afloop van zijn contract kon komen dus een actie om aan een transferbedrag te ontlopen. Younes kreeg wat huiswerk mee hoe hij de boel kon laten escaleren bij Ajax want mocht hij niet aan die 70% (aantal wedstrijden competitie Ajax) komen want in dat geval kon Ajax eenzijdig zijn contract verlengen. Ajax is zoooooo ongelooflijk in de zeik genomen door Napoli EN Younes dat dit de reden is waarom Younes uit beeld is geraakt bij Ten Hag. Dit is een actie van de directie van Ajax en niet van Ten Hag. Er werden zoveel leugens verteld, Younes zou ernstige privé problemen hebben en had niet getekend bij Napoli blablablabla ....Younes wilde gewoon voor 0 euri vertrekken en wilde hij aan speelminuten komen om zijn selectie voor DIE Mannshaft veilig te stellen. Mislukt dus....ik gun hem alle narigheid die eraan gaat komen want wil het mannetje nu naar de Bundesliga (lees Wolfsburg) maar zijn de transfer rechten in handen van Napoli. Einde carrière voor onze tuinkabouter
0 0
Ajax_026
Afrikanen van zuid italie? Leg dat eens uit zonder racistische opmerkingen......
0 0
MyDreamteam59
Italianen in Noord Italië noemen Italianen in het zuiden Afrikanen
Absoluut niet racistisch bedoeld door mij
0 0
Ajacied33
Supporters van Napoli worden altijd uitgemaakt voor "Afrikanen" door andere supporters omdat Napels relatief dicht tegen Noord Afrika zit. Ik denk dat hij dit ermee bedoelt
0 0
MyDreamteam59
Exact
0 0
Chesterson93
Ben ook benieuwd.
0 0
flyingsoccer
Kunnen we deze soap nu eindelijk eens laten voor wat het is.
3 0
ambtenaar
Zonde dat hij zich zo laat kennen, maar voetballers zijn allemaal diva’s met teveel geld.
1 -1
Ferd
Wel grappig, de mensen die altijd janken dat Ajax geld zat heeft lopen nu te jammeren dat Younes geld kost
3 -1
martin1234
Het gaat om het principe. Als jij 4000 euro in de maand verdient, maar iemand naait je voor 50, dan word je ook kwaad. Al maakt het op die 4000 niet zoveel uit.
1 -1
433metdepuntnaarlinks
Haha mee eens, ik kan er weinig mee. Hij naait ons, laat hem maar merken dat dit niet kan. Hij komt niet meer aan het spelen, heeft hij aan zichzelf te danken.

En dat hij nog geld kost nu, zal ons een zorg zijn. Toen met Serero hadden we ons geld moeten besparen en die jongen zijn transfervrije status moeten gunnen, zou helemaal wat zijn als we het toen niet deden en nu wel!
2 -2
ram
Logisch, totaal onwerkbare situatie.

Ik blame Younes daar toch vooral voor... Ik heb het idee dat het een beetje een jankerd is. Ik begrijp bijvoorbeeld niet dat hij niet naar Napoli zou willen. Zeuren over de stad? Hou toch op... Napels is een geweldige stad! Misschien zijn er nog andere redenen; kan best. Maar ik heb het idee dat dit echt aan hem ligt.
2 -1
TheRiviera
De reden waarom Younes waarschijnlijk niet meer naar Napoli wilt is omdat de club Younes min of meer wou naaien. Hij zou in eerste instantie een contract voor 5 seizoenen hebben getekend dat in de zomer zou ingaan en hij zou dan het eerst van het seizoen afmaken bij Ajax. Dat is een normale en logische deal maar Younes wou met oog op het WK in zicht blijven waardoor Napoli hem een contract aanbood voor 5,5 jaar wat in de winter zou ingaan en Ajax zou 5 mil krijgen. Het oude contract zou hierbij verscheurd zijn. Maar Napoli had ( zo word er beweerd ) de intentie om Younes gelijk te verhuren en daar had hij geen trek in.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
volgens napoli heeft hij getekend, maar hoor je daar niet tekengeld voor te krijgen, en volgensmij heb je bedenktijd als er geen compensatie vooraf is verekend.
ik denk niet dat youness naar napoli gaat.
0 0
AFCA0492
geloof niet alle roddels.
1 0
niquedegraaff
Van mij mag het boek ten Hag ook wel dicht hoor.
8 -6
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hahaha inderdaad, wat een kut trainer.
wat een twijfelaar zeg niet normaal. maar weet je, het maakt niet uit wie je neerpleurt, geen nederlander is geschikt om ajax te leiden. volgendjaar gewoon olsen halen.
0 -1
Pierre Heno
Hangt natuurlijk vooral af van welke selectie er nog overblijft na het WK. Met Veltman en Siem de Jong halen we de volgende voorronde EL niet eens. Maakt dan inderdaad niet uit welke trainer-coach je er dan nog voorzet. Haal dan die 2e ring er ook meteen maar af. Kunnen we misschien nog het WK snel-puzzelleggen binnenhalen of het EK-Blaasvoetbal voor astmapatiënten. Óók leuk!
0 0
eitreb
Wat zou dat voor zin hebben mbt younes?
1 -1
Damian_AFCA
Tuurlijk, gooi de trainer er maar weer uit, dat zal vast alles oplossen.
4 -2
SnakeDoc
Schop hem meteen weg dan.
1 -3
Jappindo
Maar wel gewoon lekker dik betaald blijven krijgen, gadverdamme
1 -3
10Sneijder10
Maar ondertussen blijft hij ons wel geld kosten ipv dat hij wat oplevert.
1 -3
Ferd
Hem nu ontslaan kost hetzelfde.
3 0
Redrum
Und da war ein Elefante mit ein grosses Schnaut, und er blies das Geschichte aus.
8 -1
martin1234
Und da war ein Elefant mit einer große Schnauze, und der blies die Geschichte aus.

(Betweter)
0 0
Schöne82
Fijne zomervakantie Amin!
1 -1