Opstelling Ajax: Veltman terug, Wöber bank

SJvanveen, 01-04-2018 om 12:54, 10737 views, Ajax |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Joël Veltman keert terug in de Ajax-basis voor het uitduel met FC Groningen. De aanvoerder krijgt de voorkeur boven Maximilian Wöber. 

De Oostenrijker stond de afgelopen duels in de basis van Ajax als vervanger van Frenkie de Jong, die nog steeds geblesseerd is. Veltman zat op de bank ten faveure van Rasmus Nissen Kristensen. De Deense rechtsback speelt opnieuw, maar Veltman nu ook. Hierdoor gaat Matthijs de Ligt waarschijnlijk linkscentraal in de verdediging spelen. 

Voor de rest start Klaas-Jan Huntelaar in het Hoge Noorden. De spits was een twijfelgeval, maar kan gewoon in de basis beginnen. Met Kaj Sierhuis zit er een nieuweling op de bank. Samen met Mitchel Bakker en Noa Lang kan hij zijn debuut in de Ajax-hoofdmacht maken. 

Opstelling Ajax: Onana; Kristensen, Veltman, De Ligt, Tagliafico; Schöne, Van de Beek, Ziyech; Neres, Huntelaar, Kluivert. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Waarom godverdomme ? Waarom mag Veltman wel blunderen ieder weekend en Wober meteen passeren na 1 verkeerde terugspeelbal? De jeugd moet toch groeien Veltman word alleen maar slechter iedere week.
0 0
ST
Veltman heeft vandaag weer bewezen dat hij niet in de basis hoort en zeker niet als aanvoerder.
0 0
Lordniels
In 20 minuten tijd nog niet eens keer in de 16 van de tegenstander geweest. Ook een knappe prestatie.
0 0
noahdepoah
We beginnen weer te veranderen, omdat Veltman het op de training laat zien. Haha wat een grap. Twee posities verandern om Veltmannetje te laten spelen. Gaat weer punten kosten dit soort ongein.
4 0
Ar
Kristensen doorgeschoven en dan Veltman, De Ligt, Tagliafico achterin is op zichzelf best een aardige opstelling, dn kan Ziyech op het middenveld iets meer centraal.
0 -1
michaellaudrup
Dan kan Ziyech centraal verzuipen op het middenveld met dat gapende gat tussen statisch waardeloos opbouwende verdediging en stilstaande spitsen.
0 0
FT`S
Nooohhh, echt?
0 0
Redrum
Bedankt voor de moeite Erik, tot ziens weer!
4 0
AjaxCitizen
Tuurlijk. Schuif alles maar weer en geef de aanvoerdersband lekker terug. Met deze trainer weet je ook niet wat je kan verwachten.
6 0
Bjorn
Ik had zelf voor Wöber gekozen. Prima centraal duo met De Ligt.
10 0
michaellaudrup
Idd en aanvallend 50keer beter.
0 0
Piejotter
Verwachtingen bij mij zijn laag. En wel hierom ik denk dat de spelers niet meer geloven in een kampioenschap en of ze zich kunnen motiveren voor een tweede plek weet ik niet. Het gaat om dat extra stapje maken dat dan zal ontbreken. Ja, ik weet ze moeten elke wedstrijd er 100 % percent staan maar dat gaat niet altijd zo. Je blijft altijd hopen maar de kans op een kampioenschap is wel heel klein.
1 0
iammike
Lekker hoor Erik. Enige hoop die ik heb is dat dit een 1 april grap is. Veltman komt tekort als CV.
3 0
Ar
Onzin. Veltman heeft zich an sich een prima opvolger van Alderweireld vertoont en vanaf die positie ook Oranje gehaald. Vervolgens raakte Tete geblesseerd en zette De Boer hem rechtback. Toen kwam Sanchez en was er de doorbraak van De Ligt, waardoor Veltman rechts bleef staan.
0 -4
JariHeijden
Precies. Zo zit het.
0 0
mickey2602
"De Oostenrijker stond de afgelopen duels in de basis van Ajax als vervanger van Frenkie de Jong,die nog steeds geblesseerd is."
Nee,Frenkie de Jong kwam eind eerste seizoenshelft in de basis als vervanger van Wöber die geblesseerd was.
2 0
reaguurder
De Oostenrijker stond de afgelopen duels in de basis van Ajax als vervanger van Frenkie de Jong, die nog steeds geblesseerd is. Frenkie de Jong was op zijn beurt juist weer de vervanger van Maximilian Wober toen hij geblesseerd raakte in de eerste seizoenshelft. Wober werd voor het begin van die seizoenshelft gehaald als vervanger van Sanchez die zelf een jaar eerder was gehaald als vervanger van Mike van der Hoorn - juist ja! Dezelfde Mike van der Hoorn die nu in Engeland op de bank zit omdat zijn vervanger in de basis staat. Gekkigheid!
1 0
Ar
Nee, die Mike die nu in Engeland speelt omdat hij de vervanger van zijn vervanger is.
1 0
reaguurder
Als de vervanger jou vervangt, maar jij eigenlijk zijn vervanger was, wie vervangt dan wie? #staywoke
0 0
Mikee
Ik gun Veltman het allerbeste, het is een echte ajacied, maar zie toch liever de Ligt als aanvoerder.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Wat een gezeur weer, ik had ook liever Wober gezien maar Veltman is, zeker in Nederland, een prima CV. Niks aan het handje, komend jaar staat Wober zonder twijfel een heel jaar in de basis. Ik vind het juist wel knap dat ten Hag (of je het er mee eens bent of niet) de aanvoerder op rechtsback passeert. We kunnen wel blijven zeiken maar ten Hag moet maar gewoon eens een kans krijgen. Bosz kreeg 1 jaar, begon moeizaam. Keizer hebben we het niet over, na het Nouri-incident kun je onmogelijk fijn beginnen en hij kreeg maar een half jaar. Als we nu ten Hag na 3 maanden af gaan liggen zeiken ... Geef eens een trainer 2 jaar de tijd, elke keer die nuances die aangepast worden ... En ik ben echt niet pro ten Hag, al had Bosz of Keizer voor de groep gestaan; geef ze eens wat extra tijd.

Edit: Vergeet wat ik zei over Veltman en prima CV ... minuut 15, hij was weer aan het schaatsen ... bizar
3 -4
mickey2602
Veltman is echt geen prima CV. Dit seizoen geloof ik 2 wedstrijden als CV en beide wedstrijden puntverlies door een Veltmanfoutje.
Bovendien is Veltman rechts en Wöber links en dan is het al helemaal een onlogische zet.
Voor de rest wel eens,ten Hag verdient tijd.
2 -1
FlyingDutchMan
No shit als je daar jaren niet meer hebt gespeeld, gek he?
0 -3
reaguurder
Dat is dan toch ook onderdeel van het proces om te bepalen of hij daar weer kan spelen? Of hij het nog in zich heeft? In twee potjes bleek van niet, punt.
1 -1
FlyingDutchMan
Net als Chivu in zijn eerste wedstrijden, of Neres recenter..
0 -3
AjaxCitizen
Komt gewoon kwaliteit tekort op de CV.
0 -1
FlyingDutchMan
Heeft daar jaren lang succes geboekt in de eredivisie en zelfs CL gespeeld
0 -3
AjaxCitizen
Dat hebben we gemerkt na al zijn Veltmannetjes...
1 -1
FlyingDutchMan
Wie maakt geen fouten @ ajax
0 -1
Suarez16_
Had liever Max gezien. Veltman in het centrum vind ik 3 keer niks.
7 0
talent020
goede opstelling, alleen. had ik gewoon Wober ipv Veltman opgesteld, maarja come on boys!
2 0
Ajax4proud
1 april hoop je, crap.. Vond het al goed staan. De Ligt mocht ook fouten maken en Veltman heeft er al teveel gemaakt grr..
1 0
Broekzak
1 aprill !
4 0
FlyingDutchMan
Eindelijk het licht gezien Erik, Wober kan een aardige verdediger worden alleen is nog lang niet zo ver..
0 -8
MelleAfca
Heeft los van die blunder tegen Vitesse bijna niks fouts gedaan dit seizoen. Die blessure kwam heel ongelukkig, anders was hij dit seizoen niet uit de basis weg te denken. Echt belachelijk en nergens op gebaseerd wat je zegt.
10 -2
FlyingDutchMan
Veltman wel dan? Een van de weinigen die wel constant seizoen doormaakt..
0 -2
AFCAsphere
Hij liet Kramer gewoon vogelvrij de 1-0 binnen koppen op het Kasteel.
1 -1
AlexIbarra
Schöne veranderde die corner van richting bij de eerste paal.
Daar is het lastig op anticiperen als verdediger, al deed hij nu wel heel weinig idd.
0 0
AFCAsphere
Het is lastig, maar het was niet onmogelijk. Uiteindelijk komt Wöber aankomend seizoen gewoon in de basis te staan, is mijn verwachting.
0 0
Jortjuh14
Triest ook dat de aanvoerdersband gelijk van De Ligt wordt afgepakt. Veltman is geen leider... Laat lekker die band door De Ligt dragen, ook ivm de toekomst.
1 -2
atalantanio
Afgepakt? De Ligt was aanvoerder omdat Veltman op de bank zat.
1 0
AIR-S
Hmm oke. Naja. K kan er niet heel rouwig om zijn. Wober liet toch ook wat steken vallen de laatste wedstrijden. Sparta, Vitesse...

Zal wel om zijn waarde niet te veel te laten zakken. Wober zijn kans komt volgend jaar. Dan is het vaste centrum Wober / De Ligt hopelijk.
0 0
JariHeijden
Ik snap het wel. Wöber heeft toch wel wat steekjes laten vallen. En Veltman is toch echt niet zo slecht als velen hier beweren. Niveau PEC Zwolle lees ik zelfs. Sorry hoor, maar dan heb je er geen kaas van gegeten.
2 -1
FlyingDutchMan
Inderdaad
0 0
Murph
Dan vergeet jij de domme nutteloze overtredingen .
1 0
PJK54
Er wordt teveel geschoven in het team hetgeen het spel niet te goede zal komen waarom gaat die Ten Hag nu van alles proberen terwijl je om plek 2 aan het strijden bent, mij komt het niet verantwoord over en ga steeds meer twijfelen aan de capaciteiten van Ten Hag.
0 0
Patrick78
Veltman ipv Wöber??????!!!!!???? Waarom???? Pffff bizar.
5 0
bremovic
Dit had een 1 april grap moeten zijn volgens mij maar helaas.

wöber is 10 x beter dan veltman
5 0
reaguurder
Joel... naar rechtsback omdat ie centraal niet goed genoeg is... dan vervolgens op rechtsback uit de basis gedreven worden... om tenslotte (ik denk uit medelijden) weer centraal gezet te worden. Ik snap het niet meer! Max is vele malen sterker in het opkomen + heeft meer lengte + heeft meer potentie + heeft het meer laten zien + ...
0 0
Ar
Wat een gelul. Veltman ging naar rechtsback omdat Tete geblesseerd was. Deed het daar goed, terwijl Hoorn het centraal ook goed deed. Toen kwam Sanchez en die was nog beter dan Hoorn. En zo bleef Veltman centraal.
Wöber is voetballend en opkomend absoluut niet beter of sterker dan Veltman, lengte zegt niets (verloor toch ook te veel duels ondanks zijn lengte), en de laatste wedstrijden maakte hij ook nogal wat foutjes. Maar ja, Wöbertje is nieuw, dus dan zien we dingen maar faak over het hoofd.
0 -1
10Sneijder10
Dit is een 1 april grap. Ten Hag is ons gewoon aan het trollen. Anders is het gewoon een nitwit.
1 -1
AFCZlatan
Waardeloos!
1 -2
ditisdebeslissing
veltman. niveau Pec zwolle. sorry hoor leuk dat hij zo lang ajacied is en aanvoerder maar kan er niet meer van maken.
1 -6
AjaciedRK
Nee nee nee. Ten Hag waardeloze coach.
1 -2