Viergever loopt wederom enkelblessure op

ArthurV, 12-03-2018 om 20:42, 14590 views, Ajax |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Nick Viergever heeft wederom een zware enkelblessure opgelopen. Dit laat Ajax weten middels de officiële kanalenDoor deze blessure is de verdediger de komende weken niet inzetbaar.

Viergever, die net was hersteld van een scheurtje in het bot van de rechterenkel, liep de nieuwe blessure op de training van maandag op. Het is niet bekend wanneer de verdediger weer inzetbaar zal zijn. Dit zal later in de week duidelijk worden, wanneer de enkel van de viergever wordt onderzocht.

Een flinke domper voor Viergever, die hoogstwaarschijnlijk bezig is aan zijn laatste maanden in Amsterdam. PSV zou volgens recente berichtgeving een grote kanshebber zijn om de mandekker aankomende zomer over te nemen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax_janneman
het is ook de laatste tijd enkel blessures bij die vent.
0 0
Afca85meer
Ik snap wel dat de selectie zich schaamt voor (sommige) supporters. Hoe kan je dat deze jongen nu toewensen enkel omdat hij wellicht naar PSV gaat?

Als wij hem niet goed genoeg vinden (en wij zien hem dagelijks) wat is daar erg aan dat hij naar een concurrent gaat waar hij wel speelt. Een wisselspeler van Ajax wordt basis bij de concurrent. Is toch alleen maar mooi?
4 -1
AbdelhakNouri22
Je bent gewoon een Judas als je van ons overstapt naar de concurrent. Zou de derde Judas in de afgelopen 7 jaar ofzo zijn die van ons naar de concurrent/aartsvijand gaat.
0 -3
Pierre Heno
Jij haalt de naam van Nouri door het slijk met dit soort reacties. Ophouden dus met die onzin. Doe dat maar op feestboek of twitter: dat zijn de media voor debielo's.
0 0
johan_afca
Doe niet zo vreselijk infantiel man. Het is niet Messi die overstapt naar Real.
0 0
Woodenshoe
Wat is dat nou voor onzin? Als zij hem een basisplaats beloven, prima toch?
0 0
Ajacied33
Ik gun niemand een blessure toe,maar deze timing is wel heel klote voor Viergever zelf. Hij is straks transfervrij,hij zal echt wel leuke clubs op zn dak krijgen. Maar van alle clubs,waarom naar dat klote clubje in België? Ga dan naar het echte buitenland toe
0 -2
Loek14
Sterkte Nick! Zo klote
4 0
waynelove
Krijgen we nu al nare berichten over zijn mogelijke PSV overstap? Dat ga je toch niet menen.. Ik vergeet nooit meer die goal in de laatste minuut en zijn enthousiasme daarna. Zonder Nick hadden we niet in die finale gestaan. Hij wordt niet verlengd.. en kan naar de huidige en aanstaande landskampioen bij gebrek aan beter..
Beetje respect voor deze gozer aub. Het zelfde geldt overigens voor Siem. Mag ook wel met wat meer respect over worden gesproken,
4 -1
ajaxinho
Van Siem kon ik het nog wel begrijpen.
Hij kreeg de kans om met z'n broertje te spelen.

Viergever naait ons gewoon met deze overstap.

Voor PSV is het overigens een slechte aankoop.
Hij is op z'n best als hij mag oversteken.
Bij PSV mag dat niet.
1 -5
UltimateKaos
Viergever naait helemaal niemand.

Ajax heeft hem geen contract aangeboden terwijl hij de meeste europese ervaring heeft(europa/champions league). Ajax naait je...

Viergever is gewoon een voetballer die voor het hoogst haalbare gaat(in nederland). Dat was Ajax, maar als je contract daar niet verlengt wordt dan ga je naar de volgende club. PSV dus...

Slechte zet van Ajax, Slimme zet van PSV, Verstandige keuze van Nick.
3 0
jollie18
En er zijn er nig meer die het niet erg vinden en daar word niks van gezegd.
0 -3
martin1234
Zware enkel blessure en dan de komende weken niet inzetbaar. Dit is een beetje tegenspraak, zware blessure dan denk ik aan maanden niet meer inzetbaar. Hij mazzel dat hij net bij PSV getekend heeft!
0 -2
behangdelul
Als je door je enkel klapt en bijv je banden oprekt, dus niet scheurt, kun je best een week of 6 zoet zijn. Zelf 2x gehad.
1 0
Boer Gijs
Hij moest toch alleen nog medisch gekeurd worden?
2 0
Tikitaka
Wat een hoop negatieve reacties . Die jongen heeft zich m.i altijd netjes opgesteld. Zijn contract wordt niet verlengd en moet dus op zoek naar een andere club. Vanmorgen werd hij door 2 man van het trainingsveld gedragen. Dit gun je niemand en zeker een eigen speler niet. Dat hij waarschijnlijk voor PSV kiest is zijn goedrecht. Een beetje meer respect voor Viergever is wel op zijn plaats.
8 -2
martin1234
Dat is meer omdat we allemaal een hekel hebben aan PSV, en minder omdat we Nick Viergever geen sympathieke jongen vinden.
3 0
johan_afca
Waarom wordt er dan op hem persoonlijk afgegeven, en niet op PSV? Ik zie woorden als 'judas' voorbij komen, en persoonlijk uitfluiten.
Kom nou zeg, we zijn toch geen 12 meer.
Viergever is een broodvoetballer, het is niet Messi die Barca voor real inruilt. Waar hebben we het over zeg
0 0
JanTa
Vandaaruit hij gratis op te halen is.
1 0
jaribombari
Sneu. Sterkte.
4 0
ajax4ever01
Wij hebben Wöber nog dus dat scheelt daarnaast kan Nico ook nog centraal en dan Sinky op de backpositie(mits hij eens een keer fit wordt en blijft)
4 0
Woodenshoe
Nico centraal met zijn 1.70? Lijkt me een heel slecht idee....
0 0
mgtow
Tuurlijk joh. Komt goed uit allemaal, toevallig tot het einde van het seizoen en dan gaat ie naar PSV. Succes daar in Eindhoven. Wel in je eigen doel scoren he vriend.
2 -2
Suarez16_
Achja misschien beter ook voor hem. Bij een foutje (die hij geregeld maakt) gaat er weer gesproken worden of hij het expres doet omdat hij naar psv gaat.
2 -2
RaynoFischer
Als hij al gespeeld zou hebben, zie niet in waarom Wober eruit zou moeten en over Nico is er geen discussie mogelijk die blijft sws staan ;)
2 0
Turbo
Die is dus rond met PSV.
1 -3
insectenverdelg
Vraag me ook af hoe echt dit is. Net als de blessure van younes voor de winterstop.
1 -2
jollie18
Na het nieuws van afgelopen weekend vind ik dit niet erg.
7 -4
BGB
Jammer dit
1 -4
jollie18
Niks jammers aan. Je gaat niet van Ajax naar PSV
6 -3
Dwergje48
Jij niet. Waarom zou hij het niet doen?
2 -1
jollie18
Omdat hij dan naar een rivaal van ons gaat
3 0
Dwergje48
En? Je begrijpt toch wel dat je daar als speler veel minder mee bezig bent? Als je club je wil laten gaan moet je lekker zelf weten waar je heen wil.
1 -1
jollie18
Dat moet hij ook zelf weten masr ik heb een hekel aan PSV dus nu ook aan Viergever. Dus vind het niet erg dat hij een blessure heeft
2 -1
johan_afca
Wat ranzig van je, om zomaar iemand een slepende blessure toe te wensen. Iedereen hier heeft een tiefus hekel aan psv, maar het zou niet in m'n kop opkomen om een doodgoed jong als viergever een dikke blessure toe te wensen. Serieus, hoezo? Wat heb jij daaraan? Voel je je dan beter op maandagochtend ofzo?
0 0
Dwergje48
Al speelt ie bij de aartsvijand een blessure gun je niemand.
1 -1
Marcao
Hoe dom kan je zijn? Dus een speler van je cluppie raakt geblesseerd en je gunt hem dat?! Omdat hij MISSCHIEN vertrekt naar een concurrent? Jij bent vast zo’n nepsupporter die Veltman uitfluit Doe even normaal gast.
2 -2
jollie18
Nee ik fluit geen spelers uit.
2 0
zuidzuid
Waar je je allemaal niet druk om kan maken.
0 0
martin1234
Ik begrijp dat best, maar dan nog heb ik .... aan die club. Van mij mag Viergever overal naar toe, maar niet naar Eindhoven.

Maar desondanks, ik zal zijn doelpunt tegen Schalke 04 in herinnering houden.
1 0
AbdelhakNouri22
Hij mag overal naar toe behalve psv en naar de kakkerlakken inderdaad. Er is ook gewoon interesse van andere clubs (Werder Bremen, Bayern Leverkusen) en dan tekent hij (waarschijnlijk) alsnog bij onze grootste concurrent? JUDAS!
0 0
aka
Juist
0 0
godenzoon92
Beterschap maar weer Nick!
8 -1
El Toro
De groeten en tot ziens. Dank voor je doelpunt tegen Schalke, maar als je naar die boeren gaat fluit ik je uit komend seizoen.
9 -7
BokkieBokstra
Zal wel lukken want fluiten kunnen we heel goed bij Ajax.
6 -3