Wöber en Schöne in basis tegen Vitesse

SJvanveen, 04-03-2018 om 13:01, 9318 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag heeft voor het uitduel met Vitesse basisplaatsen ingeruimd voor Maximilian Wöber en Lasse Schöne. Frenkie de Jong is geblesseerd, Carel Eiting begint op de bank. 

Laatstgenoemde viel op bezoek bij PEC Zwolle (0-1) in voor de geblesseerde Schöne, die in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (0-0) ook ontbrak. Nu de Deen weer fit is om te spelen, mag hij direct starten. Dit gaat automatisch ten koste van Eiting, die op de bank begint. 

De Jong ontbreekt. De middenvelder annex verdediger liep een enkelblessure op op de training en wordt vervangen door Wöber. Hierdoor begint Rasmus Nissen Kristensen, die ook als mogelijke vervanger genoemd werd, op de bank. Siem de Jong staat weer in de spits. 

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Wöber, Tagliafico; Schöne, Ziyech, Van de Beek; Neres, Siem de Jong, Kluivert. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Een tegen doelpunt werd Wober aangerekend. Maar waarom werd Wober aangespeeld in plaats van de bal desnoods blind naar voren te spelen? Maar nee, een. rondo bij het strafschopgebied moet kunnen!
0 0
Patje2011AJAX
Siem de Long kan echt niet als spits ondanks zijn goede kopbal de vorige keer.
0 0
Ricbun
Oké ben officieel klaar met Ten Hag. Ook al scoort Siem er 3 zo, verandert er niks aan voor mij.
2 0
Van Reenen
Tot volgend jaar dan maar. Ten Hag zit er volgend jaar ook nog. Contract voor 2,5 seizoenen.
0 0
BokkieBokstra
En toch weer even buurten en wat een negativiteit. Ten Hag en Siem de Jong, het moet nog beginnen en nu al afgebrand. Nu is het me opgevallen dat het bij veel clubs chaggerijn en negativiteit troef is, verliezen is ook een kunst. Doet me toch denken aan mijn laatste bezoek, een half leeg vak en wat er wel zat kon alleen maar schelden. Dan is je lol er gauw af.
0 0
simok
Negatief? Ik wil Ajax zien, klasse. Geen niet-topvoetballer die voor het 2e of 3e plan is teruggehaald. Dat je niks beters zou hebben is schrijnend voor de topopleidingsclub die we zeggen te zijn. Maar Cassierra doet het prima en des Ajax’ hoort hij gewoon te spelen. Maar waarin herken je Ajax nog??
0 0
simok
Ten Hag is een “schijtbakke”-trainer. Hij denkt op ‘safe’ te gaan met ervaring. Siem is al 5 jaar over z’n top en was nooit héél goed. Dan ben je al snel niet goed genoeg.

Cassierra laat het zien in Jong en heeft potentie. Heeft niet half zoveel ruimte nodig als Zivkovic destijds of Sigthorsson. Scoren gaat ‘m niet altijd lekker af. Maar zie Jong; hij scoort genoeg.
1 -1
SjaakWolfs
In de ogen van AS-reaguurders zijn jeugdspelers en bankzitters altijd beter dan basisspelers. Tot ze er een keer instaan.
5 -2
martin1234
Meestal heb je daar wel gelijk in, maar die Cassiera moet dan wel erg slecht zijn, wil hij niet beter zijn dan Siem de Jong op dit moment.
1 0
SjaakWolfs
Misschien is hij ook wel gewoon heel slecht. Het niveauverschil tussen de Eredivisie en de JL is natuurlijk best groot.
1 0
simok
Ten Hag wil gewoon z’n speelstijl niet omgooien met Cassierra. Echt een zwaktebod wanneer Siem gewoon niet best speelde en weinig biedt voor de toekomst. Ten Hag verdedigt hiermee z’n eigen plekje en denk niet aan Ajax.
0 0
NouridolbergNeres34
Cassierra kan een andere club gaan zoeken dus. Siem was ook al zo geweldig tegen ado dus laten we lekker nog een keer doen.
4 0
Blankenburg
Zo zie je maar. Ik vond de keuze voor Ten Hag een prima keuze. Maar sinds hij bij Ajax zit doet hij allemaal gekke dingen. Iedereen ziet dat Siem niet meer mee kan. Bovendien is de boodschap naar Cassierre heel slecht. Onbegrijpelijk.
9 0
martin1234
Siem is een hele sympathieke gast, en ik vind het pijnlijk om te zeggen juist daarom, maar je hebt gelijk. En dit komt van iemand die het gek.nker op Siem altijd heeft bekritiseerd.
5 0
fanforeffer
Cassierra is het niet en wordt het niet. Als Siem goed gebruikt wordt,dus als aanjager en niet als afwachter heb je meer aan Siem.
0 -6
talent020
Cassierra word het denk ik ook niet, maar Siem helaas al helemaal niet meer, na zijn klaplong nooit meer de oude geworden,
1 0
martin1234
Waarom wordt Cassierra het niet dan? Heeft toch een redelijke indruk achtergelaten bij JA. (Al is dat inderdaad een niveau lager.)
2 0
AFCA-16
Ten Hag een paar weken geleden: "Cassiera zit dicht tegen een basisplaats aan."

Waar zijn je daden Erik??
6 -1
SuperJ00d
Ben blij dat Wöber er eindelijk eens in staat. Alleen Siem... Ik snap er helemaal niks van wat hij bij Ajax doet en dan ook nog eens in de basis, in de spits. Maarja ik hoop dat die me de mond snoert en er twee in schiet.
6 0
Suarez16_
Zo maar weer is genieten van de draaicirkel van Siem.
0 -1
Gooseman
Round and round and round he goes, where he stops.....
1 -1
Mikey Stormram
Prima opstelling op zich alleen Siem in de spits is een doorn in het oog... Maarja die zal wel weer moéten spelen
5 0
BennJii020
Idd, geef Cassierra nou eens d kans.. Pff
3 0
KlasseLasse
ja of niet titel is tog al verspeeld
1 -3
Mikey Stormram
Als de titel al verspeeld is kan je toch juist net zo goed talenten verkiezen boven ervaren spelers (die het allemaal lieten afweten dit seizoen)
0 0
The
Hahaha algemeen dagblad wist het weer zeker...
2 0
Redrum
Ja die proberen vooral geen onrust te stoken ofzo
0 0
Ron403
Ik verwacht dat Siem het naar behoren zal doen vandaag...
0 0
ajax4ever01
Qua balverlies en kansen missen doel je zeker op
5 0
V12
Was begonnen met Eiting alc CV. Maar ja als het dan misgaat krijg je een berg kritiek en dat risico neemt Ten Hag niet want daar is lef voor nodig.
0 -5
echtgras
Want Wöber speelt niet goed als ie erin staat?
Heeft nog geen fout gemaakt sinds hij erin stond. Die hoort gewoon te spelen.
3 0
DS
Als het fout gaat krijg je zoiezo kritiek ongeacht wie je opstelt.
1 0
Sterretje73
Eiting is al heel ver maar is er nog niet dus ik begrijp deze keuze wel. It aint over till the fat lady sings dus met het oog op een spannende paar maanden mag er ook wel wat balans ingebouwd worden.
2 0
Vlieske
Lul toch niet. Dit is gewoon de beste keuze.
3 0