Veltman: 'Moeten hier met 2 of 3-0 winnen'

JesseTH, 18-02-2018 om 19:03, 6329 views, FOX Sports |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Joël Veltman is behoorlijk tevreden met het vertoonde spel van Ajax, maar beseft ook dat de Amsterdammers het verschil eerder in de score uit hadden moeten drukken. Ook met zijn eigen spel kon de verdediger tevreden zijn, waar hij in zijn duels weinig tot niets weggaf.

'Je bent tevreden, want je wint met 0-1 en je weet dat PSV punten verspeeld heeft', begint Veltman tegenover FOX Sports. 'We speelden prima, maar het enige puntje was dat je hier met 2 of 3-0 moet winnen.' De captain zag Frenkie de Jong in aanvallend opzicht een hoop toevoegen. 'Af en toe dribbelde hij fantastisch in, waardoor je een mannetje meer creëert op het middenveld.'

Tijdens de wedstrijd werd er gesproken over een eventuele rode kaart voor Klaas-Jan Huntelaar. Veltman erkent de overtreding. 'Dat is een actie van Lozano. Die is wel beoordeeld met rood, deze niet. Dat is prima voor Klaas. Hij houdt hem wel een beetje vast en hij slaat hem van zich af.'

Veltman was blij dat zijn directe tegenstander, Youness Mokhtar, niet gevaarlijk werd. 'Af en toe had ik misschien het voordeel dat het veld een beetje glad was. Toen wij begonnen met de warming-up was het echt spekglad in de zestien. André zei dat ik de tos moest proberen te winnen. Die won ik, waardoor we aan de andere kant begonnen. In de tweede helft heb je hem wel alsnog tegen je.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Het was voor een deel ook pech. Paal, 2x lat, een keer per ongeluk speler in de weg. Penalty niet gegeven. Eigenlijk een wonder dat t maar 0-1 was.
0 0
Pierre Heno
Ik heb zojuist het boekje met voetbaluitspraken doorgenomen waar Joël Veltman blijkbaar wekelijks uit lijkt te putten. Ook deze uitspraak ( "we moeten hier met 2-0, 3-0 winnen") stond in hoofdstuk 1 ( Meest gebruikte zinnen na het missen van veel kansen).
0 -3
Jayq
Lekker makkelijk bashen.
Hij moet als aanvoerder nou eenmaal iedere wedstrijd voor de camera verschijnen.

Als De Ligt, vd Beek, Huntelaar, Ziyech, Schone of De Jong aanvoerder was geweest hadden zij hun uitspraken binnen no-time uit hetzelfde boekje moeten putten.

Net als ieder andere voetballer of trainer. Je ontkomt niet aan cliche's.
1 0
Ferd
Pierre leest iedere week voor uit het boekje "azijnzeiken met Pierre Heno".
0 0
JanTa
Veltmsn heeft Goed en degelijk gespeeld..
0 -1
FlyingDutchMan
Goed gespeeld Joël, speelde weer als een voorbeeldige aanvoerder
3 -2
Flarkow
Ok deze wedstrijd was goed maar hoezo weer?!
0 0
FlyingDutchMan
Omdat Joël poepgoed is!
0 0
Ferd
Omdat hij het hele seizoen al goed staat te spelen, op een foutje tegen Twente na.
0 0
Alexander40
Ja, maar...de echte aanvoerder is, nu al, Tagliafico. Zie hem eens de boel opzwepen tijdens de wedstrijd, noodzakelijke overtredingen maken, ieder kopduel winnen en zich steeds zowel verdedigend als aanvallend inschakelen. Echt genieten. Na Sanchez, de beste aankoop sinds jaren.
4 0
Pierre Heno
Maar heeft al laten doorschemeren dat Ajax voor hem als niet al te lang tussenstation wordt gezien. Twee seizoen zou de max zijn.
0 0
Ferd
Daarmee doe je Onana echt tekort.
0 0
FlyingDutchMan
Zeker een winnaar die Nico
0 0
Broekzak
bij die voorzet op Saymak stond je aardig te slapen Joel. voor de rest prima gespeeld maar die bal zit er bij een beetje kopspecialist gewoon in
1 0
Patajax
Kan volgende week zomaar 2 punten verschil worden als de kakkies hun best gaan doen
1 -1
Pierre Heno
Die gaan de woensdag er op vol aan de bak tegen Willem 2. Die gaan zich echt niet kapot spelen tegen PSV. AZ stoomt door en die halen ze echt niet meer in dus die 3e plek is ook al weg. Alles op de bekert is het devies en Van Persie zal hooguit eén helft spelen tegen PSV.
0 0
godenzoon92
Met alleen de kansen van KJH had het al 0-4 moeten zijn Joël. Tel daar de kansen van Kluivertje en Donny bij op en we hadden 0-5 a 0-6 moeten winnen.
1 0
Pierre Heno
Als we kaas hadden gehad zouden we tosti's kunnen maken als we ook ham hadden gehad.
1 0
3*stars*3
Pfff wat een aanname en schot van jr zeg!
Verder mee eens, moest echt een duel worden waarin je kon werken aan doelsaldo.
Had vooraf mijn twijfels maar het spel zag er goed uit.
3 0
Willem Alexander
Off vraagje, is Veltman al vader geworden? Heb er niets over gelezen
0 0
Habalaski
Ja al ruim een week geleden als ik het goed heb
1 0
TimAFCA
Inderdaad, vader van een dochter Senna.
1 0
Willem Alexander
Bedankt.
0 0
Robinjo1988
Na 20 minuten hoor je al met 2 a 3-0 voor te staan.
2 0
JBM
Gekkie die Veltman! Minimaal 4-0 zeker
1 0
Piethein
Topper
0 0
oudzuid2
wat zit die Kraaij vreselijk te vissen naar die rode kaart.. jesus christ, hij wil zo'n beetje vab iedereen in het stadion bevestiging dat het toch echt rood was...
7 0
Fredschuit1
4,5,6
2 0