Younes zwijgt: 'Ga ik niet op antwoorden'

JesseTH, 11-02-2018 om 18:41, 24361 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Amin Younes laat nog altijd niets los over de reden waarom hij nog altijd actief is voor Ajax en niet voor Napoli. Of hij er dan blij mee is om nog altijd in Amsterdam te zijn, spreekt hij eveneens niet over. 'Daar ga ik niet op antwoorden', vertelt hij de NOS. De Duitser is in ieder geval blij dat hij er nog kan zijn voor zijn team wanneer hij van pas komt.

'Wanneer de trainer mij nodig heeft, dan ben ik daar klaar voor', vertelt een gemotiveerde Younes. 'Of het nu tien, vijf of twintig minuten zijn, dat maakt mij niet uit. We hebben een doel en dat is het belangrijkst.' De aanvaller wenst nog altijd niet in te gaan op de reden van zijn afgeketste overstap en wil het er tevens niet over hebben of hij het voor hem als positief of negatief beschouwt. 'Ik ben blij hier te zijn', spreekt hij wel.

Younes zag Ajax zondag uiteindelijk moeite hebben met een 'goed FC Twente'. 'Wij begonnen goed en ik vind dat we er nog wel één of twee bij konden maken. Donny heeft een grote kans gehad. Het was niet zo, dus dan weet je dat het lastig blijft. Wij weten wat we beter moeten doen. Het was de derde wedstrijd in een week en het is belangrijk dat wij ze alle drie gewonnen hebben.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeGodenzonen020
Fok die 5 miljoen. We hebben geld zat. Is dat nou echt wat elke speler uiteindelijk voor ogen moet hebben: Maximale winst bij transfers?
Kan heel fijn zijn voor de selectie, een bekend gezicht met bewezen kwaliteiten en een stand in voor kluivert. Fijn dat hij zich in een reserverol wil schikken. Wilkommen, Amin!
0 0
Rentokill
Triest dat het zo gelopen is. Had eind vorig seizoen onder Bosz echt zeker een grote meerwaarde. Was altijd gevaarlijk met zn acties. Totdat alle napraters vonden dat hij meer ‘rendement’ moest hebben (goals en assists). Daarna heeft hij helaas de vorm en de laatste stap nooit meer kunnen vinden
0 0
Leviathan
Ik was hem begin van vorig seizoen al zat en met mij nog meer hoor. Telkens hetzelfde trucje met oogkleppen op totaal geen overzicht en een schot van een Fje. Goed overzicht bewaren is 1 van de grootste kwaliteiten daar worden spelers als Iniesta on geroemd dus om te zeggen dat dat met vorm heeft te maken.. En niet scoren is altijd net pech zeker? Dat heet kwaliteits tekort of zijn Ronaldo en Messi gewoon geluksvogels?

Younes heeft een leuke dribbel maar verder gewoon middelmaat. Kluivert is veel Jonger en nu al zoveel completer
0 0
Bennyben
Jammer dat deze speler geen persoonlijkheid heeft, gaan we nooit meer wat van horen.
0 0
petwes
Is goed Amin, antwoord maar niet, want je liegt toch alleen maar, net zoals die zaakwaarnemer van je. Als je zegt dat je nog wel eens bij Ajax zou kunnen verlengen bijvoorbeeld, doe dat gewoon niet, je weet al lang dat je weg gaat, al zal je misschien proberen te regelen dat je niet naar Napoli gaat.
2 0
JohnSnow
Younes heeft ons gewoon genaaid in een "onder ons"-je met Napoli voor een aantrekkelijke tekenbonus. Ik was altijd wel een Younes fan, maar ik hoef hem nooit meer in een Ajax-shirt te zien.

PS. Marc Overmars bevestigd dat Younes een contract heeft getekend bij Napoli.
4 0
DeGodenzonen020
Ja want die aanname van de tekenbonus wordt hier zo vaak verkondigd, zal dan wel waar zijn, he. Voor spelers die Ajax echt zagen als hun einddoel en de grootst denkbare eer, moet je een tijdmachine bouwen.
0 0
Leviathan
Dat kon ook bijna niet anders waarom zou Napoli dat anders zeggen hebben ze 0.0 baat bij. Younes heeft gewoon spijt toen hij weer bij de mooiste club terug kwam.. Helaas pindakaas lekker bank zitten in Italië
0 0
Pinpanter
Gissen en veroordelen?
Ik kan ook gissen. Voor Younes is denk ik de kans op een WK waar het om draait. Dan moet je spelen. Dat was er bij Ajax/Keizer niet meer bij. Napoli beloofde speeltijd, contract getekend en dan beginnen ze over uitlenen of verhuren op een lager niveau. Younes vlucht dus.
Bij Ajax inmiddels ten Hag en strubbelingen contract Kluivert. Dat betekent nieuwe kansen. Dus proberrt hij doir zich positief op te stellen om alsnog via Ajax naar het WK te komen.

Dat zijn gezonde sportieve ambities, hoe dat precies uitpakt met dat contract bij Napoli dat hangt af van de inhoud en wat daaromheen gezegd is. Kennelijk is of voelt hij zich genept door Napoli en dat kan ik me dan heel goed voorstellen.
0 0
klompv
Younes
0 0
Dwergje48
Zolang het voor Ajax en hemzelf duidelijk is vind ik het prima. Niet mijn zaken.
0 -4
Sazzz
Nou ik ben toch wel benieuwd of hij nog die 5 miljoen gaat opleveren of niet. En zo niet, dan ben ik toch echt wel benieuwd naar het waarom
0 0
Budapest
Die antwoord ga ik niet bevragen.
4 0
RoodWit
Hahaha Depay, te dom om zelfstandig te kunnen poepen.
0 0
Afca85meer
Bij de selectie laten totdat alles juridisch afgerond is maar geen minuten geven. Als dan blijkt dat we inderdaad niet meer aanspraak kunnen maken op de verlening van zijn contract (en dus 5 miljoen door onze neus geboord is) hem bij Jong Ajax laten trainen en op de bank zitten. Ik denk ook dat dit de enige reden is dat Ajax nog vrij mild reageert in deze zaak. Die willen eerst afwachten wat er juridisch mogelijk is voordat ze de werkrelatie al op een laag pitje zetten.
1 -3
Jelle2500
Nou het is toch wel duidelijk dat hij er flink de pleuris in heeft!
3 0
Babangida83
Ik begin te vermoeden dat de privéreden is dat hij moet spelen om voor het WK in aanmerking te komen en dat Napoli hem vooral voor volgend jaar wilde hebben als basisspeler, wat ze geloof ik ook uitgesproken hebben.
2 -1
petwes
Alles is prive, dat ik liever speculoos dan pindakaas eet ook, als ik nog een soortgelijke reden heb is het meervoud, en kunnen we het redenen noemen.
0 0
ajax_janneman
Uiteraard zal Younes hier niks over zeggen. Alles zal met twee maten gemeten worden, zowel van de kant van Ajax, als Napoli. Feit blijft dat er hier wel een smerig addertje onder het gras zal zitten. Ik had Younes wel hoog in het vaandel staan, maar als je objectief kijkt is er hoogst waarschijnlijk een heel vies spelletje gespeeld.
10 0
Kibbahimovic
Ik denk dat niemand (ook younes) dit heeft zien aankomen
0 -3
mvdk
Toch geen maffiapraktijken in het spel hoop ik. Het is Italië...
1 -1
MankeNelis
Wat denk je als mensen zo gaan praten....
3 -2
Mikenick
Dat was erg ongemakkelijk om naar te kijken. Er gaan nu zoveel geruchten in het rond dat het wel zaak is om duidelijkheid te verschaffen. Langer stilzwijgen komt het imago van zowel Younes, Ajax als Napoli niet ten goede.
10 -2
NoFX
De advocaten zijn er mee bezig. Alles wat die jongen nu zegt zal tegen hem gebruikt worden, dus hij kan (maar beter) niks zeggen totdat het juridisch is opgelost.
2 -2
w86
Dat er advocaten mee bezig moeten zegt genoeg, het is een smerig spelletje. Natuurlijk is Younes daarin gezegd dat hij niets mag vertellen voor de camera, maar Younes is al veel eerder iets te verwijten: wat tekende hij in Napels en wat zijn de privéredenen?
0 0
Michelinho
Heb jij Younes zelf over privéredenen gehoord?
0 0
Rsv
Ajax hoort hier in te grijpen en duidelijkeid te verschaffen. Het interview was belachelijk en te kinderachtig voor woorden. "Waarom wil je er niets over kwijt Amin?", "daarom" was z'n antwoord. Grijp in Ajax.
12 0
Michelinho
Tja, als je aangeeft dat je er niets over kwijt wilt en zo'n verslaggever vraagt door kan ie zo'n reactie verwachten.
0 0
Duif63
Ja dat was er één in de categorie 'waarom zijn de bananen krom'
1 0
Sampaoli
Schandalig dat deze jongen nog wekelijks mag invallen, echt ongelofelijk. Loopt hoogstwaarschijnlijk gratis de deur uit én brengt dit Ajax echt niet verder. Investeer dan liever in Noa Lang, Dennis Johnsen, Cassierra, Kühn of Jensen.
17 -4
oudzuid2
slap verhaal, en vreemd dat Ajax hier aan meewerkt zonder wat voor uitleg naar de achterban
8 -2
3*stars*3
Eerst kwam er iets over trieste familieomstandigheden naar buiten toch?
Blijft een vaag verhaal en het is dan duidelijk dat het om tekengeld gaat.
Wel respectloos richting Ajax maar gelukkig gaat het niet om een Sulejmani achtig bedrag, waarvoor hij naar Amsterdam kwam.
6 -3
Ferd
Er is helemaal niets duidelijk, er gaan verschillende verhalen. Bayern München, Juve, Tekengeld, hij vond Napels niets, verhuur aan sasasulo.
4 0
Joseph
Die loopt gratis de deur uit, dat is wel duidelijk.
13 0
laling
Dat is de schuld van Ajax toch?
Je moet niet tot het laatste contractjaar wachten met het eventueel verlengen van contracten.........
1 0
Gerrr
Hij was verkocht voor 5 miljoen,en hij trekt zelf de stekker eruit.

Duidelijkheid verschaffen of anders banken.
1 0
afcas
jij denkt dat hij niks tegen de mensen binnen ajax heeft gezegd?
0 0
NouridolbergNeres34
Waarom zo vaag doen geef gewoon openheid van zaken younes. Lekker transfervrij in de zomer en Ajax wordt 5 mil door de neus geboord.
9 0
Ferd
Het is advocatenwerk, wellicht dat hij daarom wel moet zwijgen
2 -1
gras
Waarom zou het om tekengeld gaan? Dat is namelijk een voorwaarde voor de deal, dus dat weet je van tevoren. Maar wat het ook is, het is niet doorgegaan. Afronden, streep eronder, klaar.

Het is een non-issue, behalve voor Younes zelf. Er lijken me belangrijkere zaken, zoals het spel van Ajax. Want met dit spel maak je nergens aanspraak op.
0 -5
Bensco
Omdat, mocht het om tekengeld gaan, je hier gelijk een streep moet trekken. Je moet je als club niet laten bespelen door spelers. Iets wat hier blijkbaar wel is gebeurd. Younes mag lekker banken of met Jong Ajax gaan meetrainen wat mij betreft. Die late wissels mag ten Hag van mij ook wel laten. Laat dan Kluivert volledige wedstrijden draaien.
4 0
Hugoboss92
Of gun Cassierra wat tijd. Hij heeft tenminste wel toekomst bij Ajax
3 -1
Rood Gevaar
ik mag het niet hopen zeg.
dat is echt niet het niveau wat we in het eerste van Ajax willem hebben
0 -1
Bensco
Tekengeld, kan niet anders. Ik dacht eerst ook nog dat er wat ergs gebeurt was maar zijn gezicht spreekt echt boekdelen. Iemand die net iets ernstigs heeft meegemaakt staat niet zo hard te grijnzen bij dit soort vragen.
10 0
Hugoboss92
Hij kan toch zeggen dat het gaat om geld? Prima, dan weten we dat
2 0
Babayaka
Viel geweldig in deze geweldenaar. Echt een parel voor Ajax.
2 -4
MickS
Logisch dat hij er niets over wil zeggen. Zou mij niets verbazen wanneer hem dat zelfs is opgelegd, zijn mond houden. Het is nu een advocatenkwestie, en elk woord wat maar enigszins verkeerd gebruikt kan worden door de tegenpartij (Napoli) is een risico.
4 -2
Ricoo
Wat kinderachtig zeg. Het is allemaal wel heel schimmig, en er is gewoon 5 miljoen in rook opgegaan. Dan mogen de supporters van de club ook best weten wat er speelt. Details daargelaten natuurlijk.
8 -1