Ten Hag: 'Moet hoog in concentratie blijven'

SJvanveen, 11-02-2018 om 14:51, 10074 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag kijkt door de slechte wedstrijd van Ajax tegen FC Twente heen en focust zich op de beginfase van de Amsterdammers tegen de club uit Enschede. Ajax begon daverend tegen Twente en kon drie keer scoren, maar deed dat niet. Wat volgde was een lastig duel in de Johan Cruyff ArenA (2-1). 

'Ik denk dat we de wedstrijd prima hebben aangenomen', analyseerde Ten Hag na afloop bij FOX Sports. 'De eerste twintig minuten hebben we goed spel laten zien met goede kansen. Dat was prima en daarna werden we onnauwkeurig en lieten we Twente in het spel komen. Dat heeft zich in de tweede helft doorgezet.' 

Ten Hag weet het slechte spel van Ajax aan concentratieverlies. 'Je moet hoog in de concentratie blijven', viel de coach in herhaling. 'Helemaal als het verschil nog niet groter dan 2-0 is. Maar deze ploeg blijft onverstoorbaar. De eerste twintig minuten waren goed, alleen wordt er van je verwacht dat je dat 95 minuten doet.' 

De overgekomen trainer van FC Utrecht bracht tegen FC Twente zowel Rasmus Nissen Kristensen en Maximilian Wöber in de ploeg. De wissels hadden niet per se een defensieve achterliggende gedachte. 'De mogelijkheden lagen aan de zijkanten. Ik zag een aantal acties van Rasmus en dat hebben we ook woensdag gezien. Ajax werd in de beker uitgeschakeld en in de competitie werd er gelijkgespeeld toen zij (Twente, red.) werd er gelijkgespeeld. Daar hebben we op geanticipeerd', besloot Ten Hag over Wöber. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
wat een nivo he jongens hahaha, dat zijn dan onze huidige nederlandse trainers.
dat geijkte gelul "je moet hoog in de concentratie blijven"

er kan geen 1 trainer meer analyseren waar het nou werkelijk aan lag. praten over de tactiek, waarom die speler iets niet uitvoerde waardoor er bepaalde dingen niet lukte, zelfs niet over de tactiek van de tegenstander.

echt, echt rotslecht gesteld met het nivo van onze trainers.
3 0
Babangida83
Inderdaad, allemaal bla, bla, bla. Mooie termen, maar inhoud is weer iets anders.
1 0
shachalnur
Na 2 jaar van onrust en 'botte pech' zal de overname van Ajax door Mitchell Goldhar begin volgend seizoen rond zijn.

Dat kon je al zien toen Bosz Vitesse verliet.
0 0
SjaakWolfs
Accenten leggen, verschillende facetten, in de spelers inleven, fases, hoog in de concentratie blijven. Tja.. Ik luisterde liever naar Bosz. Die kwam met zinniger teksten.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ja erg he pfffff
0 0
Remark
Ten Hag, Veltman, Frenkie, Donny, Ziyech..... iedereen krijgt de schuld, maar het échte probleem is even simpel als onbenoemd: geen scorende spits. De van oudsher meest aanvallende club van Nederland, wereldwijd bekend van Cruijff, van Basten, Bergkamp en Kluivert, is al jarenlang tandeloos. Nu proberen we het weer met een goedbedoelende en hardwerkende, maar inmiddels over-the-hill Huntelaar en dat totaal overgehypte Deense ijskonijn. We importeren het ene na het andere veelbelovende, niks leverende exotische talent en stallen ze in het tweede. Ondertussen halen we onze verfijnde Amsterdamse neuzen op voor 'domme boertjes' als Bryan Linssen, die ze er, bij welke club je 'm ook neerzet, wel uit alle standen inkegelt (ook tegen Ajax). We doen denigrerend over het schijtbakkenvoetbal van PSV en z'n houthakker Luuk de Jong, maar geef 'm een voorzet en hij kopt of rost hem erin. Wout Weghorst, nog zo'n 'inferieur' exemplaar, hadden we 'm maar, dan stond het tegen Twente na een half uurtje inderdaad 5-0. Iedereen is momenteel dolenthousiast over Tagliafico, en terecht: technisch geen hoogvlieger, maar hij doet wat hij moet doen, met het mes tussen z'n tanden. Een succesvol elftal dient een uitgebalanceerde mix te zijn van verfijnde prima donna's en zakelijke afwerkers. Van de eerste categorie hebben we er inmiddels zat: Ziyech, Frenkie, Neres: wereldtoppers. Nou nog een stel uit categorie twee. Hadden we die aan het begin van 't seizoen gehad, dan stond Keizer nog gewoon aan het roer. Zonder spits gaat ook Ten Hag het niet redden en lukt het hem toch, dan is hij inderdaad het genie dat we zo graag in hem zien.
0 0
Ferd
Gelul, de tijd dat een spits er 20 inlegde zijn voorbij. Waarom? Omdat in die periode buitenspelers nog dienende spelers waren, waar ze nu naar binnen trekken en scoren. Neem bijvoorbeeld Van 't Schip, die scoorde gemiddeld 3 keer per seizoen maar had wel 20 assists, tegenwoordig trekken buitenspelers naar binnen, scoren 12 keer maar eindigen met 6 assists. Dat gaat ten koste van het aantal doelpunten van de centrumspits.

Dat is niet alleen bij Ajax zo, maar in de hele competitie. Kijk maar naar de topscorerslijst, die wordt gedomineerd door buitenspelers.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
dat ben ik wel met je eens man. ben ook wel klaar met al die ajaxspitsjes die er maar 17 inleggen in 1 seizoen. een goede spits kan je titels opleveren, we moeten er 1 hebben die er minimaal 25 inrost in de eredivisie.
0 0
koppendicht
Ach, welke club in de eredivisie kan bogen op een huntelaar, dolberg, neres, kluivert, johnsen, cassiera en younes in de voorhoede. Hoeveel geld moet Ajax nog uitgeven voordat er een trainer is die van het beschikbare prima materiaal iets moois maakt.
0 0
AFCA.
Wij zijn Ajax Wij zitten het hoogst in de concentratie!!!
2 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hahahaha.

zo'n tatoo op je borst
0 0
ETM
Van zn interviews na wedstrijden moet hij het iig niet hebben, zullen we maar zeggen.

Ik schrok echt, zo slecht vond ik het. Erik wil graag de goede fases er steeds uitpikken, maar kom op hoe zit t met de 80(!!) minuten na die 1ste 10?
Hoe zit het met al het losse zand? Waarom mag een Frenkie werkelijk waar overal op het veld niets toevoegen? Waarom rennen alle middenvelders van elkaar weg? Waarom zit iedereen zo idioot laag in de concentratie?
Ik lees veel commentaar op Veltman, Huntelaar en Schone, maar ik vind de verkozen poppetjes nauwelijks nog relevant als je zo speelt. Die lui zijn dik goed genoeg. Iedere willekeurige opstelling van dit Ajax moet met een duidelijke speelwijze en bijbehorende overtuiging dit Twente links of rechts om opzij kunnen zetten. In plaats daarvan zijn we gewoon door het oog van de naald gekropen..
Ik hoop van harte dat Ten Hag achter de schermen iets heel anders verkondigd dan voor de camera. Ik vond persoonlijk de 'goede' fase tegen Roda slechter dan de goede fase tegen NAC. Maar Erik en ik kunnen het er nu toch wel over eens zijn dat hier nu geen sprake van progressie was?!
3 0
Jornnn
Onder Keizer was het spel zeker niet minder.
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ik heb dit al vaker meegemaakt bij Ajax. na elk Europees succesjaar heb je dit soort problemen. ik kan mij nog de periode herinneren na van gaal in de jaren 90, gelukkig besloot ajax toen om een buitenlandse trainer aan te trekken(Olsen).
1 0
Babangida83
Moet ook zeggen dat het beleid toen gewoon ruk werd. Maar één ding is zeker, na een topprestatie, zie je vaak dat er een bepaalde dinamiek in een team ontstaat die de prestatiecurve omlaag haalt omdat mensen dan denken zich alles te kunnen permitteren. Dat is ook de reden dat het moeilijker is aan de top te blijven, dan er te komen.
0 0
masterrr
Ten Hag krijgt de tijd om zich te bewijzen, is niet makkelijk om een team over te nemen halverwege het seizoen. Maar wat is het een dure fout geweest dat ze het kamp Bergkamp pas hebben willen opruimen toen Bosz al weg was. Dat blijft momenteel toch echt de perfecte coach voor ons....
2 -1
Ar
Hag kan beter zijn hachie pakken.
Het is niet om aan te zien.
Het is zo gereserveerd sinds hij er is.
Die ene wedstrijd onder Reiziger en Bogarde was al zo veel beter.
En de 3-3 onder Keizer tegen Twente was tenminste een leuke wedstrijd om naar te kijken.
Hoeveel echte scoringskansen hebben we de tweede helft gehad? Het is dat ie m op de stip legt, want anders verspeel je gewoon weer punten. Die bekerwedstrijd hadden we gewoon tal van meer kansen, alleen werden ze niet afgemaakt en was die doelman gewoon goed op dreef (lijkt mij ook de opvolger van Onana). Dit was tien minuten vier kansen en daarna bijna niets meer.
En met die professor achtige taal van hoge concentratie en andere blabla wordt het er niet beter op.
6 0
SjaakWolfs
Professor-achtige taal? Zou zou ik dat gekwezel niet willen noemen.
0 0
Starring
Ik zag dit al verre weg aankomen. Een Tukker, een PSV-er, kortom, een echte boer a la Ten Hag is niet bepaald een match-made- in-heaven voor Ajax. Dat zul je ( nu al) terug zien in het spel, de beleving onder spelers en nog tal van zaken. Het verbieden van hoogstandjes op trainingen was al een veeg teken. Bij Ajax hoort eenmaal technisch frivool spel, bravoure en lef.

Hoog in de concentratie. Dat lulde Fred Rutten ook altijd. Die zit nu permanent thuis voor de buis.
10 -2
Yeshyeshyall
Ik was erg kritisch toen Bosz werd aangesteld dus ik probeer iets genuanceerder te blijven. Het spel en slappe gelul zo ver helpen ECHT NIET maar we gaan het zien. Volgens deep throat zelf gaan we deze week verbetering zien omdat we 3 potten spelen: ben zeer benieuwd!
1 0
nightgoat
Johnny van 't Schip, die zou er waarschijnlijk wel raad mee weten.
Maar die kun je voorlopig wel vergeten met Edje aan het roer, vol op ramkoers.
6 -1
Stefanaladin
Geef die jongens plezier ipv alleen maar taken
4 0
Joseph
Begint er op te lijken dat Ajax een fout heeft gemaakt door Bosz niet terug te halen, lijkt nergens op dit voetbal van ten Hag. Dan kan je zeggen dat Bosz ook tijd nodig had, maar Bosz moest de ploeg van de Boer overnemen, die moest ze opnieuw leren voetballen.
Deze ploeg speelde vorig seizoen nog de EL finale en is aanvallend alleen maar sterker geworden.
11 -1
Bensco
Dit is volstrekte onzin want van de 18 spelers die vorig jaar in de Europa League finale speelden zijn er inmiddels 7 niet meer. Over de breedte zijn het er zelfs nog meer. Ajax heeft deze zomer leegloop gehad en er nauwelijks op ingesprongen.

En het argument dat Bosz het moeilijker had door het spel van Frank kun je ook gelijk van tafel vegen want Ten Hag moet het spel van Keizer weer ombuigen. iedere trainer moet de tijd krijgen om zijn stempel op het spel te drukken dus ook Ten Hag die er halverwege het seizoen instapt. Ik zie ook weinig progressie maar ik durf het voorlopig nog wel een tijdje aan te kijken. Het is namelijk een pittige klus om halverwege in te stappen. Hopelijk kan hij iets moois opzetten naar volgend jaar.
1 -1
Ferd
Van de 7 spelers waren er maar 3 bepalend en zijn er 2 prima vervangen. Alleen Sanchez is een gemis. Van der Beek voor Klaassen maakt weinig verschil, Neres voor Traore is zelfs een verbetering.
0 0
talent020
hoe haal je het in je kop om met ,1 wissel 3 posities om te gooien? het is dat je die penalty krijgt anders kost het je gewoon de overwinning...
6 -2
Babangida83
In een zoekend team...
0 0
MVG
Ik vind Hakim vanuit zijn intuïtie een prachtvoetballer. Ik denk dan aan zijn positioneren en zijn steekbal e.d. Maar vanuit de basis (dus niet zijn inzet en arbeid), vanuit de nonchalance, de traptechniek met lange afstandsschoten, de korte bal en het maken van de juiste keuzes. In dat hele verhaal heeft hij nog een lange weg te gaan, wil hij Ajax echt naar een hoger niveau tillen enmee kunnen draaien in een topcompetitie
0 -2
Budapest
Sorry maar nu maakt hij het echt ingewikkelder dan het is. Twente is al zwak, en mist ook nog eens cruciale spelers als Assaidi en Cuevas. Dan moet je, zeker met het oog op de recente historie, voor een afslachting gaan. 3-0 bij rust eisen, minder dan 5-0 winnen is morgen straftraining.
Wij zijn Ajax, wij zijn de beste. Dat straal je met dit geklets absoluut niet uit.
9 0
koppendicht
Kan deze ploeg uberhaupt nog wel druk zetten op de tegenstander? Onder bosz was dat uitstekend, waardoor Ajax vaak snel de bal veroverde. Onder keizer was het wisselvallig, maar er kwam verbetering in. Onder hagje is alle pressie verdwenen en kabbelt het maar voort wedstrijd na wedstrijd.
7 -1
Bensco
Ik zag toch wel degelijk goede pogingen op druk zetten en het veld klein houden maar dat was alleen de eerste 10 minuten. Voor de rest liet men het allemaal maar een beetje zijn gang gaan de gehele wedstrijd. Dat tegendoelpunt kwam ook totaal niet als een verrassing. Feit blijft overigens wel dat Ten Hag heeft gewonnen van Twente en day lukte Keizer niet.
2 -1
koppendicht
Ten hag heeft er een topback bij en een rechtsback. Ten hag heeft de achterstand op laten lopen naar 7 punten, terwijl hij absoluut geen punten mocht verspillen.
3 -1
Bensco
Klopt, maar misschien had Keizer niet na 2 dagen in functie al moeten roepen dat zijn selectie al compleet was terwijl er geen backs waren. Dat probleem leek hem pas halverwege zijn seizoen op te vallen.

En ja, ten Hag mag geen punten verspillen maar dat is vrij lastig voor een trainer die halverwege instapt. Ik riep vanaf het begin af aan al dat het een gewaagde zet was van Overmars om keizer halverwege het seizoen eruit te zetten. In feitte geef je het kampioenschap dan een beetje op.
0 0
erwtenpeller
Meneer Ten Hag hoe hoog leg uw de lat.
0 0
Ar
Hoog in de concentratie blijven...
Wat is dat voor gelul?!
Zeg dan gewoon dat we de hele wedstrijd concentratie moeten houden.
5 0
Aspers73
Ja, of je kop erbij houden! Veruit de beste selectie op het veld, maar ernaast niet. De Amsterdamse trots is in handen van de provincie die 'gemaakt' de Amsterdamse manier van spelen proberen te kopieren. De enige die Ajax echt succes heeft gebracht is Cruijff, sinds zijn vertrek eind jaren 80 is het kommer en kwel (van Gaal had nog een korte opleving met onder Cruijff opgeleidde spelers). Daarna werd het lang stil...
0 0
MaximilianRosse
Heel vermoeiend deze uitspraken. Je bent zogenaamd een tactische trainer maar heb nog geen verbetering van het veldspel kunnen ontdekken ten opzichte van Keizer.
9 0
PetrusKeizer
"we waren in fases niet hoog genoeg in de concentratie, met name in de begin-, midden- en eindfase"

//heerlijk, helder HAG trainerstaaltje !!!!
5 0
EVH
Ik mis Peter Bosz.
3 0
Duif63
Deze man is lachwekkend. Tegen een Twente met 5 of 6 invallers heb je helemaal geen concentratie nodig. Zelfs met 8 man die in hun rechterhand een kop koffie en links een gevulde koek hebben moet je nog met 5-0 kunnen winnen.
10 0
Ajaxbrl
Overmars kan van de zomer nog 1 ding doen en dat is al z'n spaarcentjes in een topselectie inversteren die jaren lang kampioen gaat worden en hoge ogen gooit in EU.
3 -1
koppendicht
Deze selectie is uitstekend. Waar hebben we het over? Er is op haast iedere positie kwaliteit. Het enige wat je overmars kunt verwijten is dat ie opnieuw niet op tijd de selectie in balans had. Maar wat er nu staat is gewoon prima.
3 0
Ajaxbrl
De basis is redelijk (zouden nog 1 of 2 bij kunnen) Maar de bank is gelijk weer een stuk minder over het algemeen. De selectie moet gewoon sterker waarom pakken we anders al 4jaar geen prijzen.
1 0
GerardAjax26
Dat heeft Overmars al gedaan vind ik. Deze selectie is goed genoeg, in mijn ogen zelfs met afstand de beste van Nederland. Feyenoord stelt vrij weinig voor en de verdediging van PSV is erg matig. Met een groot deel van deze selectie heeft Ajax erg goed voetbal laten zien. Alleen de linksback positie was jarenlang een zwakke positie en dat is nu ook verholpen. Het is nu aan de trainer om ze goed te laten voetballen. Dat wil tot zover nog niet lukken helaas.
4 -1
Ajaxbrl
Mag nog best wat bij hoor.
1 -1
koppendicht
Ajax blijft maar kopen zonder enige progressie. Spel is niet om aan te gluren en achterstand is opgelopen naar 7 punten. Dit is verreweg het beste elftal van de eredivisie, het dient tegenstanders met een nulletje of 5 op te rollen.
3 0
Ajaxfan16
Bla bla bla,je kraamt nog meer onzin uit dan Frank de boer
6 0
EVH
Niet overdrijven nu
0 -4
GerardAjax26
Jarenlang heb ik online moeten lezen dat de verdedigende wissels en de ''tikkies breed'' de schuld waren van Hennie Spijkerman. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet weet wat zijn rol precies was, maar ik heb vandaag toch ontzettend veel balletjes breed en terug gezien in een laag tempo. Ik had vandaag echt moeite om de wedstrijd uit te kijken. Hopelijk wordt het spel snel beter want op deze manier zie ik de achterstand op PSV eerder groter worden dan dat we in gaan lopen. Dit Twente miste zijn beste speler en alsnog hadden we een simpel gegeven penalty nodig..
6 -1
jaribombari
Ik word een beetje moe van deze man. Wat een clowneske uitspraken elke keer zeg.
6 -1
Mark03
Ten Hag brengt Kristensen, omdat hij mogelijkheden zag aan de zijkanten. Hij haalt daarvoor alleen wel onze belangrijkste speler dit seizoen, die aan dezelfde kant speelt, naar de kant..
3 -1
dezeman
Dat de concentratie wegvalt heeft er ook gewoon mee te maken dat Ajax na die eerste 15 minuten het dacht wel even rustiger aan te kunnen doen. Als je gewoon vol door blijft gaan in plaats van te temporiseren dan is het ook veel makkelijker om geconcentreerd te blijven. Door het rustiger aan te doen sukkel je eigenlijk alleen jezelf in slaap en wordt het gewoon heel slordig, vooral in een jonge ploeg.

Blijkbaar kunnen deze jongens niet 90 minuten geconcentreerd blijven tegen een mindere tegenstander, dus misschien is het dan inderdaad beter om zoveel mogelijk vol druk te zetten, dan worden ze gedwongen om geconcentreerd te blijven. Wellicht dat Ten Hag gewoon teveel vraagt als hij wil dat er meer getemporiseerd wordt, dat kan deze ploeg blijkbaar niet zonder de concentratie te verliezen.

Die gemakzucht ligt voor een groot gedeelte ook aan de spelers, want als het in de eerste 15 minuten kan, dan kan het in de 75 minuten daarna ook. Ziyech en De Jong zijn daar nog de beste voorbeelden van. Ze kunnen beiden geweldig voetballen, maar als het tempo omlaag gaat dan gaan ze er te gemakkelijk over denken, verliezen ze concentratie en wordt het allemaal heel slordig en nonchalant. Tegen goede tegenstanders gebeurt dat vaak niet, omdat het dan niet op 70-80% kan, maar een echte prof moet die concentratie ook tegen mindere tegenstanders op kunnen brengen. Anders maak je het jezelf alleen maar moeilijk, zoals vandaag.
2 0
insectenverdelg
Gewoon een ruk tactiek. Tempo ligt te laag maar heeft dan alsnog problemen in de omschakeling en is zeer onnauwkeurig in de passing. 1e helft was op 10 minuten na al niet goed, maar de 2e helft was echt waardeloos en beschamend om je eigen publiek voor te leggen. En dat komt mede door de tactiek die ten Hag kiest om te spelen.
3 -1
DS
Nu al gemor op Ten Hag. Die gaat het niet lang redden. Vd Sar kan ook vast opzoek naar een krantenwijk.
6 -2
gras
'Hoog in de concentratie blijven'. Hoog managementgelul.

Dit team kan onder iedere trainer 20 minuten goed spelen. Dat doet het op adrenaline en kwaliteit. Daarna komt het op tactiek, patronen, beleving etc aan.

Onder Keizer was het veel te wisselvallig, maar daar waren tenminste nog redenen voor. Daarna zag het echte voetbal boven komen drijven.

Maar tegen een gehandicapte laagvlieger weer zo bagger spelen in een laag tempo. En niet nadat een trainer het eventjes moet overnemen zoals Frank de Boer van Jol - die 1 training had en twee wedstrijden om de 5 seconden regel erin te rammen wat lukte - maar iemand die een volledig trainingskamp heeft gehad en na 5 wedstrijden nog niet eens het laatste niveau van de trainer haalt die weggestuurd is weet te bereiken.

Das gewoon niet best. Dus of hij zit zelf niet hoog in de concentratie, of dat gedweep met anders en gedoseerd druk zetten is leuk geklets voor een subtopper of een club als PSV die niets moet, maar alles mag als speelwijze.
7 -1
geDaante
Frank de Boer zette helemaal geen druk, af en toe, bij uitzondering. Frank de Boer was nog erger dan Jol, bij Jol ging de bal tenminste nog eens vooruit.
1 -1
Maxwell5
Jol speelde opportunistisch power voetbal, dat werkelijk totaal haaks stond op het principe 'Ajaxvoetbal'. Maar omdat de jaren ervoor nog slechter waren werd dat gewoon geaccepteerd, het leverde immers resultaat op.
0 0
MankeNelis
De lef is verdwenen, Marcel waar ben je?
8 0
didierajax020
Mijn gedachte.. Marcel was écht niet zo slecht hoor.
2 -1
Maxwell5
Lachwekkend, enkele maanden geleden was Keizer niet genoeg, geen toptrainer, een trainer voor de Jupiler League etc, etc. En nu dit. Opportunisme ten top!
Net zoals ik al zei toen Keizer er nog zat, geef die man(Ten Hag) de tijd. Aantal mensen hebben het stompzinnige idee dat je een ploeg zo naar je hand kan zetten. Met Keizer en Bosz duurde het ook maanden, En Ten Hag is wat...net 5 weken onderweg?! Doe even normaal en gebruik je verstand a.u.b!
1 -5
koppendicht
Hij was niet goed genoeg. Maar ten hag was niet de oplossing en dat wist iedereen al.
1 0
Maxwell5
Schei uit! Verwacht jij een wonderdokter!? Keizer was goed genoeg, kreeg alleen de kans niet om het af te maken. Ten Hag net zo min, moet gewoon de tijd kijken. Als jij het idee dat hebt dat het binnen een maand gepiept moet zijn, dan snap je er werkelijk geen klote van.
0 0
NouridolbergNeres34
Kan erik zich niet gaan concentreren op een andere club. Kunnen wij verder met een trainer die wel ballen heeft en vol druk zet op de tegenstander.
3 0
Bjorn
Accenten leggen, hoog in de concentratie...

Drukzetten, ballen tonen en goals maken graag.
5 0
AFCA.
Begin maar gewoon met aanvallend voetbal.....
5 0
Maxwell5
Oooh is dat het?! Goddomme, bel jij Ten Hag even?
0 -3
Willem410
pfff Ajax voetbalde leuker onder Keizer en misschien nog wel schrijnende ik heb gister een half uurtje Utrecht zitten kijken, dat speelt ook veel leuker nou Ten Hag daar weg is.
6 -1
ajax4ever01
Flikker toch op. Ik was er al geen voorstander van dat je onze nieuwe coach zou worden en nu ben ik ook echt klaar met die wisselkeuzes vandaag
7 -1
Mart42
Ik vrees dat dit niet goed gaat komen tussen Ajax en ten Hag.........
5 -1
Kikke
Vooral de mensen die de 'lijn' uitzetten bij Ajax mogen weg. Iedereen die maar een beetje goed presteert bij Ajax, zoals Jonk en Bosz, worden er uitgeflikkerd. Had nog liever Bogarde en Reiziger gezien als coach bij ajax 1...
6 -1
AFCA0492
dan ben ik blij dat jij de lijnen niet uitzet bij ajax. geef het nog even de tijd weet zeker dat het mog stukken beter gaat worden.
0 0
Keffie L
Niet de meest opwindende teksten om te horen... Mijn hemel
1 0
koppendicht
ten hag is een leuke trainer voor een provincieclub. Totaal ongeschikt voor Ajax. Bij AZ zit van den brom. Ik mag 'm niet vanwege z'n opportunsime, maar is wel en trainer die prijzen heeft gepakt en goed voetbal speelt. Onderschat in nederland.
5 -4
lauw
Laffe schijt trainer wij zijn Ajax wij willen mooi voetbal zien we zijn gvd psv niet
9 0
Multi
Dat hij zich maar eens concentreert met het kijken wie hij nog meer op de bank heeft.
Cassiera zou ook wel eens een kans mogen verdienen! In plaats van bijvoorbeeld Younes die toch weg is over een half jaar.
4 0
Onpartijdig
De ervaren krachten moeten er toch voor zorgen dat die concentratie hoog blijft? Vooral je aanvoerder, maar juist hij ging kalmpjes aan doen na die eerste 10 minuten. Veltman, Schone en Huntelaar waren echt krankzinnig slecht. En de verdediging sprintte gelijk achteruit zodra Twente in balbezit kwam... het veld werd daardoor veel te lang gemaakt, ruimtes tussen de linies waren te groot.
2 0
31xAjax
Moet hoog in de concentratie blijven???

Lijkt me voldoende voor ontslag en een 15 stokslagen!!!!
15 -2
AFCA0492
hoog in de concentratie blijven... kan het nu al niet meer horen
9 -1