Reiziger: 'Hopelijk koppositie vasthouden'

JipVR, 08-02-2018 om 18:15, 8299 views, AjaxTV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Jong Ajax staat met gepaste trots aan kop van de Jupiler League, waar trainer Michael Reiziger maar al te graag kampioen wil worden. 'We waren eerder al koploper, dus ik hoop dat we het nu niet meer weggeven.'

'We hebben het zeker goed opgepakt. Na die wedstrijd zijn we zeker beter gaan spelen', doelt Reiziger tegenover AjaxTV op het verlies bij Fortuna Sittard. Ajax won de volgende drie wedstrijden op rij. 'Dat moeten we nu volhouden. Het is een goede ervaring voor de jongens om nu koploper te zijn.'

Noussair Mazraoui maakte onlangs zijn debuut voor Ajax tegen NAC Breda (3-1). 'Het doel van dit team, is natuurlijk om jongens klaar te maken voor het eerste. Het is dan ook echt een overwinning als dat lukt', zegt Reiziger, die aanstaande vrijdag een leuke wedstrijd verwacht tegen Telstar. 'Ze spelen leuk voetbal en ik heb gehoord dat er veel publiek op afkomt, dus dat wordt een leuke wedstrijd. Al met al denk ik een mooie entourage voor de jongens.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Piethein
Dat Fortuna meetelde als verlies zegt ook niet zoveel, ze speelde toen met de A2 ongeveer..
0 0
JesusZoonVanGod
Zou wel echt een geweldig mooie stunt zijn als we kampioen worden. Niet eens onrealistisch zelfs. 2 punten voor op NEC en 4 op Fortuna Sittard. NEC moet vanavond tegen het lastige Jong PSV (4e) en in deze vorm kunnen ze zo weer punten laten liggen. Fortuna is de goede flow van de eerste seizoenshelft zo te zien ook kwijt.
0 0
Redrum
NEC heeft gisteravond al met 2-0 van de jonge counterboys gewonnen.
1 0
Suarez16_
Ik denk dat fortuna gewoon een az/utrecht is die een half seizoen boven zichzelf uitsteeg. Sinds oliseh wat commentaar leverde winnen ze niet meer. Zou mooi zijn als Jong Ajax het wordt. Vooral voor die Juup supporters. Die gaan helemaal flippen.
2 0
w86
Precies dat. Het is toch ook een beetje het failliet van al die clubjes als Jong Ajax kampioen kan worden. En dat (bij mijn weten) zonder al te veel inbreng van de 1e elftal spelers dit jaar?
2 0
Michelinho
Bijna geen idd. Twitter explodeerde dan ook toen Younes speelde. Je hoort/leest ze dan weer niet als het gaat om spelers zoals Orejuela, gaat dus om een bepaalde mate van kwaliteit. Men wil blijkbaar niet dat het niveau in Nederland omhoog gaat, maar het zo makkelijk mogelijk hebben.
0 0
M.Olsen
Dit gewoon
1 0
Ozymandias
Mazraoui en Eiting zullen tegen Telstar (waarschijnlijk) niet beschikbaar zijn en ik hoop dat Reiziger een basisplaats geeft aan Bijleveld en Pasquali. Dan kan hij Matusiwa er als stofzuiger op '6' bijzetten op de gaten dicht te lopen die Bijleveld en Pasquali laten vallen.
2 0
geDaante
Bijleveld en Pasquali zijn geen lopers, dus dan weet je het wel, dat gaat niet door. Wat Keffie al zegt, het zal wel weer halve spits Flemming worden. Men moet en zal die kansloze voorspelbare, statische tactiek hanteren.
3 -3
Keffie L
Aangezien Dani gisteren 90 min maakte verwacht ik niet dat hij Vrijdag in de basis staat, al vrees ik er wel voor dat Flemming de voorkeur zal krijgen boven Pasquali.
2 -1